Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

DIVA România.

- - - - -
  • Please log in to reply
216 replies to this topic

#37
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016

View PostAidenIrish, on 10 septembrie 2018 - 17:57, said:

Mereu se vede execrabil, nu doar acum. Cam ca TVSE se vede.
Daca este asa este chiar pacat de el, sora ei, E! Entertainment este si in HD.

#38
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018
Serial nou pe Diva, Stagiara

Stagiara (La Stagiaire) este un nou serial franțuzesc, care începe în premieră la Diva, din 5 august. Primele patru sezoane sunt programate în intervalul luni-vineri, de la ora 18:00.

După ce a fost încarcerată pe nedrept, Constance Mayer (interpretată de Michèle Bernier) se hotărăște să își schimbe  cariera.

După vârsta de 50 de ani, fosta fermieră obține diploma în drept și se mută in Marseille pentru stagiu obligatoriu de practică sub îndrumarea severului judecător Frédéric Filiponi (interpretat de Arié Elmaleh).

Conceput inițial ca film, dar datorită succesului, producția a fost transformată într-un serial cu aceleași personaje. Întreg serialul este condus de curioasa și empatica stagiară, care îi uimește pe toți cu personalitatea și spiritul ei.

Pe parcursul a celor 4 sezoane, publicul descoperă diferite fațete ale personajului. Scopul ei este să respecte omul și justiția, să gândească înainte să acționeze și să descopere întotdeauna adevărul, să lupte împotriva probelor când instinctul o îndeamă, să înfrunte prejudecăți și să țină piept superiorilor și opiniei publice. Fiecare episod tratează un caz diferit, o tragedie, care vine la pachet cu mustrări de conștiință și o încălcare a legii.

Sursa: ttps://paginadeseriale.ro/serial-nou-diva-stagiara/

#39
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018
Christopher Plummer și Archie Panjabi, într-un nou serial polițist pe Diva – Premisa unui dezastru

Ce s-a întâmplat cu zborul 716? Diva investighează Premisa unui dezastru (Departure), într-o miniserie de 6 episoade ce urmărește dispariția misterioasă a zborului 716, un avion de pasageri, pierdut undeva deasupra Oceanului Atlantic.

Episoadele vor rula timp de 3 săptămâni, câte două în fiecare duminică, începând din 25 august, de la 20:00, anunță reprezentanții Diva.

Kendra Malley (interpretată de câștigătoarea premiului Emmy, Archie Panjabi), un geniu în investigații, este desemnată de către mentorul său, Howard Lawson (interpretat de câștigătorul premiului Oscar, Christopher Plummer), să conducă ancheta în cazul dispariției zborului 716.

Kendra nu este sigură că este omul potrivit pentru o astfel de sarcină fiind încă afectată de moartea recentă a soțului său, în timp ce încearcă să fie un model pentru fiul ei vitreg.

Întreaga lume urmărește cum Kendra și echipa ei muncesc contra cronometru pentru a găsi aeronava dispărută și posibilii supraviețuitori.

Fiecare indiciu nou tinde să adâncească și mai mult misterul, mărind cercul de suspecți și motivele: sinuciderea pilotului, atentat terorist, defecțiune de bord sau o crimă motivată politic.

Aflată deasemenea în lupta cu forțele ce vor să deturneze ancheta, Kendra trebuie să găsească adevărul și să prevină astfel de tragedii în viitor.

Seria începe cu personajul Kendra Malley aflat la răscruce în viața personală și profesională. Este un investigator remarcabil, ajutat de instincte puternice și un intelect de invidiat, care cercetează accidente majore și descoperă premisa care a dus la dezastru prevenind astfel de incidente pe viitor. Își iubeste cariera, dar principalul ei scop nu este acela de a rezolva un caz complicat, ci de a aduce alinare celor afectați prin aflarea adevărului.

Din distribuție fac parte și:

Kris Holden-Ried (Vikings)
,Claire Forlani (Meet Joe Black, Hawaii Five-O),
Rebecca Liddiard (Frankie Drake Mysteries),
Shazad Latif (Star Trek: Discovery),
Tamara Duarte (Longmire),
Peter Mensah (Agents of S.H.I.E.L.D.),
Kristian Bruun (Orphan Black),
Allan Hawco (Caught),
Dougray Scott (Snatch),
Sasha Roiz (Grimm),
Mark Rendall (30 Days of Night),
Dmitry Chepovetsky (Mission: Impossible – Ghost Protocol)
Paris Jefferson (Sunset Contract).

Sursa: ttps://paginadeseriale.ro/christopher-plummer-archie-panjabi-serial-diva-premisa-unui-dezastru/

#40
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018
Serialul Hawaii 5.0 continuă la Attached File  Diva.png   6.47K   1 downloads , cu sezonul nouă

Al nouălea sezon din Hawaii 5.0 vine la Diva toamna aceasta cu trei episoade, începând de luni, 2 septembrie, de la 21:00.

Detectivul Steve McGarrett și trupa sa de elită continuă să lupte cu infracționalitatea din însorita insulă și în sezonul cu numărul nouă al îndrăgitului serial.

Cu imunitate și propriile metode de acțiune, condusă de Lt. Steve McGarrett (Alex O’Loughlin), care raportează direct guvernatorului statului, echipa investighează fapte teroriste, răpiri, crime și jafuri.

În primul episod, echipa investighează moartea prietenului lui McGarrett din CIA și descoperă indicii care sugerează că în cadru agenției ar exista o cârtiță. McGarrett decide să se lase capturat pentru a putea investiga scurgerea de informații.

Pe 16 septembrie este programat episodul cu numărul 200. În episodul aniversar, echipa este transportată în timp, în anii ’40.

McGarrett investighează un caz nerezolvat, la care a lucrat bunicul său și faimosul detectiv din Honolulu – Chang Apana, încercând să deducă o modalitate de a afla adevărul.

Alături de Alex O’Loughlin (Steve McGarrett), Scott Caan (Danny “Danno” Williams), Chi McBride (Lou Grover), Jorge Garcia (Jerry Ortega), Meaghan Rath (Tani Rey), Beulah Koale (Junior Reigns), Taylor Wily (Kamekona) și Kimee Balmilero (Noelani Cunha) revin și ei în al nouălea sezon.

Sursa: https://paginadeseriale.ro/hawaii-50-diva-sezonul-noua/

#41
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018
Detectivi noi la Attached File  Diva.png   6.47K   1 downloads : Hudson și Rex

Hudson și Rex este noul serial polițist, difuzat la Diva, despre parteneriatul dintre detectivul Charlie Hudson (John Reardon) și Rex, un câine polițist.

Producția este difuzată de Diva în fiecare marți, de la 21:00, din 3 septembrie.

Detectivul Charlie Hudson (John Reardon) face echipă cu un câine de poliție, un coibănesc- german cu miros antrenat și urechi fine, care răspunde la numele de Rex (Diesel vom Burgimwald).

Împreună investighează cazuri complexe de la crimă, răpiri care dezvăluie conspirații complexe, până la un jaf armat soldat cu victime care îi conduce în înaltele sfere ale societății.

Cu experiența lui Charlie și instinctele lui Rex această pereche devine de neoprit.

Perechea este ajutată de Șeful Joe Donovan (Kevin Hanchard), liderul incontestabil al diviziei de criminalistică, criminalista Sarah Truong (Mayko Nguyen) – un ochi ager în colectarea probelor criminalistice, nici un detaliu nu îi scapă, chiar dacă prelevează amprente de pe o armă a crimei sau efectuează o autopsie și specialistul în tehnologie Jesse Mills (Justin Kelly), persoana care analizează filmări, sparge parole și găsește informații sensibile.

Sursa: https://paginadeseriale.ro/detectivi-noi-diva-hudson-rex/

Edited by _-GEORGE-_, 21 August 2019 - 18:29.


#42
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,880
  • Înscris: 28.11.2006
Tot serialul austriac o sa-mi ramana in suflet...

#43
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,125
  • Înscris: 21.05.2019
Oare e asa greu sa faca si la Diva o subtitrare mai de doamne ajuta? :))) E atroce felul cum e facuta. De cand au redus-o...Bine si inainte era praf acum e si mai si!

#44
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,228
  • Înscris: 22.02.2017
Mie si postu in sine mi se pare ca se vede nasol... oricum filme in SD cand netu e plin de 4K? Niciodata...

#45
silcar

silcar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,125
  • Înscris: 21.05.2019
Calitate VHS! Asta nu mai mentionez :)))

#46
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018

„The Perfect Bride: Wedding Bells” duminică 17 mai la Diva


Attached File  18256.R.jpg   277.49K   0 downloads
„Sezonul nunților” aduce câte un film romantic, în fiecare duminică din luna mai, de la ora 16:00, difuzând „Mireasa perfectă: clopote de nuntă” („The Perfect Bride: Wedding Bells”, 2018) este filmul care continuă sărbătoarea și este programat pe 17 mai.

Antrenorul de fitness și fost consilier de relații, Molly White (Pascale Hutton), a dezvoltat un nou program de mișcare, iar fotograful Nick Dyson (Kavan Smith) are o carieră în plină asccensiune.

Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și urmează să se căsătorească. Provocări neașteptate și stresul ce implică organizarea unui astfel de eveniment amenință deznodământul fericit. Când perspectiva de a amâna evenimentul apare la orizont, oare vor putea cei doi să treacă peste toate problemele și să iși unească destinele definitiv?

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18256

#47
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018

VIDEO. The Mentalist, sezonul șase, începe la postul Diva.


Attached File  DIVA-In-mintea-criminalului-S6-1024x683.jpeg   42.08K   0 downloads

VIDEO. Patrick Jane vs. Red John. Un nou sezon al serialului „The Mentalist” debutează, din 19 mai, la postul Diva.

Este vorba despre a șasea parte a producției, cu Simon Baker în rol principal, care va fi programată în episoade duble, de luni până vineri, de la ora 19:00.

Sezonul șase marchează și plecarea actorilor Amanda Righetti (Grace Van Pelt) și Owain Yeoman (Wayne Rigsby).

Pelicula spune povestea lui Patrick Jane, un consultant independent pentru Biroul de Investigații California, care deține un record în rezolvarea cazurilor dificile folosind remarcabilul lui simț de observație.

El își foloșește folosește abilitățile de investigator pentru a ajuta martorii sau acuzații să ofere detalii adevărate despre circumstanțe doar de ei cunoscute.

În sezonul șase, Elizabeth Lisbon ajunge la o listă finală de șapte suspecți: Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Robert Kirkland, Sheriff Thomas McCallister și Brett Partridge, iar Jane încearcă să afle care dintre cei 7 suspecți este Red John.

În cadrul investigațiilor află deasemenea că Red John se teme de înălțime, fluieră foarte bine și are un tatuaj pe umărul stâng.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bGsMHDWjWG8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://tinyurl.com/y7zasvp9

#48
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018

VIDEO. Un nou serial de investigații, la Diva. Un profesor de ficțiune literară rezolvă cazuri de crimă


Attached File  DIVA-Legile-misterelor-1024x683.jpg   58.22K   0 downloads

VIDEO. Postul Diva vine cu un nou serial de investigații. Se numește Legile Misterelor (Mystery 101) și începe duminică, 7 iunie, de la ora 16:00.

Pe scurt, spune povestea unei profesoare de ficțiune literară care investighează cazuri reale de crimă.

Amy Winslow predă literatură de ficțiune la colegiu, dar mai nou, are parte de crime învăluite în mister în viața reală, atunci când un specimen extrem de valoros dispare dintr-un laborator, când au loc o crimă și sinucidere, iar un student este declarat dispărut.

După anii în care a studiat literatura și legile misterelor, ea a devenit un expert în depistarea vinovatului. Este și foarte pricepută la evaluarea oamenilor, motiv pentru care, atunci când îl întâlnește pe Detectivul Travis Burke, într-o cafenea locală, ea intuiește că acesta vine din Chicago, că este nou în oraș și că este recent divorțat.

Amy și Detectivul Burke investighează împreună cazurile din Garrison, Washington. Chiar dacă relația lor începe cu stângul, Travis realizează repede că Amy este o parteneră perfectă pentru investigatii datorită simțului ei de observație, a inteligenței și intuiției.

VIDEO. Trailer | Legile Misterelor
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/EcazDzI4O6k?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://tinyurl.com/ychmm37d

#49
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,880
  • Înscris: 28.11.2006
O Jessica Fletcher mai tanara, dupa cum observ...

#50
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,833
  • Înscris: 06.11.2018

Diva difuzează în premieră „LEGILE MISTERELOR: PIESĂ MORTALĂ”

Attached File  18310.R.jpg   163.66K   0 downloads
Amy Winslow (Jill Wagner) și Detectivul Travis Burke (Kristoffer Polaha) continuă să investigheze împreună misterele din Garrison, Washington, într-un nou film din seria “Legile misterelor” este difuzat, duminică, 14 iunie, de la 16:00, la DIVA.

“Legile misterelor: Piesă mortală” (Mystery 101: Playing Dead, 2019), le aduce lui Amy și Detectivului Burke un mister legat de dragoste și răzbunare. Acțiunea începe când partenerul lui Burke, Claire Tate (Sarah Dugdale), suferă o lovitură la nivelul capului în timp ce investighează o intrare prin efracție într-o farmacie.

La spital, Claire nu iși amintește decât o jucărie metalică în formă de maimuță, care i-a distras atenția înainte de incident. Det. Burke află de la managerul farmaciei că sistemul de înregistrare video nu funcționa și că din farmacie lipsesc 500$ și multe medicamente.

Între timp, vedeta Bella Brightman (Rekha Sharma) sosește în oraș pentru a juca în piesa Shadow of Death. În seara premierei, în sală se află Amy, studenții ei, tatăl ei, dar și Detectivul Burke. Nimeni nu se așteaptă să fie martor la o tentative de crimă, când o armă din recuzită este înlocuită cu o armă adevărată, iar glonțul o ratează pe Bella. Travis oprește piesa și declară teatrul, scena unei tentative de crimă.

După incident, Bella insistă să găzduiască o petrecere, iar dimineața următoare este găsită fără suflare din cauza unui infarct. Amy ia parte la investigație și reușește să conecteze furtul din farmacie, moartea vedetei, jucăria metalică și un bilet de dragoste găsit în cabina de la teatru, în același timp obținând și mărturia faptașului.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=18310

#51
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,228
  • Înscris: 22.02.2017
In SD. Gunoi. sa isi inchida postul!!!

#52
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 690
  • Înscris: 18.07.2019
Si cine l-ar  prelua in HD?

#53
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,844
  • Înscris: 07.07.2009

View Postjytouip, on 10 iunie 2020 - 13:05, said:

Si cine l-ar  prelua in HD?
Nimeni. Tocmai de de asta nici nu se mai aduc versiuni HD pentru multe canale.

#54
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,228
  • Înscris: 22.02.2017
Filmcafe e preluat de Vodafone. Ar fi preluat si asta daca nu ar pretinde costuri in plus pt versiunea HD. Reamintesc ca E! HD e la DIGI.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate