Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Muzica trance

Soluție incalzire apartament...

Culori fire la boxele de jogger

Autorizatie Birou Acte Auto
 Parbriz defect

Ajutor cercetare lucrare de diser...

M-am culcat cu un tip și apo...

Facultate din Bucuresti posibil o...
 Eroare steering

Recomandare service pentru repara...

Premier Energy se listeaza la bursa

Unde recomandati un CT cu Casa de...
 Adaptare masina pentru o persoana...

Bios laptop Myria MY8315

Folie display laptop in Bucuresti?

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...
 

Imoralitatea, Cruzimea si Coruptia in Istorie

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#19
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 16:31, said:

Stii, macar spre deosebire de evul mediu, liderii moderni de azi mai pot fi anchetati, acuzati pentru infractiuni,   criticati. Chiar si daca primesc cu suspendare pentru ca au furat miliarde de euro si hartuire sexuala, tot e buna si aia.  
In evul mediu, regii corupti si nobilii stateau in libertate pana mureau, indiferent cate infractiuni au comis. Si nimeni nu-i acuza de nimic.  
DACA se vrea/permite, atunci da, se mai ancheteaza...
Dar uite la SUA de acum. Obama si Clintonii au efectiv zeci de schelete in dulapuri si toata lumea vaneaza spioni rusi pe peretii lui Trump. Prin SUA se plimba liber teroristi ultra-cunoscuti adusi de astia, si care intr-o zi vor pusca bombe, poate chiar atomice, si toata lumea vaneaza nazisti verzi pe biroul lui Trump.
Sub Stalin si Mao au murit zeci de milioane, multi in moduri mai rele ca cele medievale.
Si vor muri mult mai multi in momentul cand sistemul actual isi va da arama pe fata.
Da, traim bine acum.
Dar cand zic acum, vrea sa insemne chiar ACUM, adica cateva decenii, +/-. Vine insa o era dintre cele mai negre vazute vreodata.
Deocamdata nu e cazul, dar vom plange poate chiar si dupa leii din circ. Nu glumesc: leii din ce spun cei atacati de ei care au supravietuit sunt incredibil de delicati, te musca in punctele vitale, nu simti mai nimic si ti se taie filmul rapid.

In plus te inseli cand crezi ca nu exista deloc justitie pe vremuri: Ludovic al 14-lea trage pe roata un DUCE care ucisese un CAMATAR, de pilda.
Ca asemenea evenimente nu erau rutiniere, asa e, dar nici total absente nu erau.
In alta ordine de idei, i-a judecat cineva pe alde Foch sau Hindenburg pentru sutele de mii de soldati impinsi la macel in moduri aproape sovietice? Eroii aia ai WW1 erau de fapt niste incompetenti sangerosi si pentru aia li se pun jerbe pana astazi. Cica tari vestice civilizate de 1900, nu plevushte estice sau asa.

Edited by grrrrr, 21 February 2017 - 16:59.


#20
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 15:01, said:

Ii tot aud pe majoritatea pensionarilor ca "pe vremea lui Ceausescu, se traia mai bine, ca tineretul de azi nu e respectuos, ca lumea a devenit mai rea ca inainte".  Multi chiar spun ca  oamenii erau mai morali in evul mediu crestin sau ii vad pe multi cum aduc apologie antichitatii.
De ar exista o masina a timpului doar dus pentru unii...

Ia sa vedem noi cum se traiau in vremuri demult apuse.  

...............

Si totusi, multi batrani spun ca lumea s-a facut mai rea cand ai sute de institutii la dispozitie la care sa apelezi pentru a-ti apara drepturile,  o serie de drepturi si oportunitati pentru a urca ierarhic, posibilitatea de a comunica la distanta si de  a se informa.
Acesti pensionari trebuie sa fie lasati in pace, ceea ce fac ei este a repeta ceea ce au auzit spus de catre batrani pe vremea cand erau ei tineri = ca "pe vremea lui Dej, se traia mai bine, ca tineretul de azi nu e respectuos, ca lumea a devenit mai rea ca inainte"

Cand spun "ca lumea s-a facut mai rea" se refera la "o rautate" pe care nu ai cum sa o reclami la nicio institutie existenta azi, si neasteptat dar adevarat este valabil faptul ca ei au devenit asa cum sustin ca ar fi ceilalti.

"Atunci când arunci cu vorbe urâte la adresa altora nu faci  decât să arăţi lumii întregi câte frustrări ai adunat în interior şi cât de nemulţumit eşti de tine însuţi."

"Toţi  judeca. De ce ai critica felul în care îşi trăieşte cineva viaţa? Dacă  un om e fericit aşa cum este acum, înseamnă că principiile după care se  ghidează sunt în concordanţă cu felul său de a fi. Cine eşti tu să-i  spui că nu e bine ca el şi că e bine ca tine?"
Când vor înţelege unii oameni că ceea ce spun despre alţii îi descrie mai degrabă pe ei înşişi, decât pe ceilalţi?

fii bun si ceilalti vor fi buni cu tine, fii rau si ceilalti vor fi rai cu tine Anonim

Edited by poadol, 21 February 2017 - 17:34.


#21
vyctoras1985

vyctoras1985

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 11,765
  • Înscris: 01.07.2013

View Postei8ht, on 21 februarie 2017 - 15:17, said:

de unde stii tu ca asa era?

tu nu stii sigur nici ce a fost pe timpul vietii tale, dar te hazardezi la extapolari.

da-ne sursele.
pai poate a invatat la scoala?

View PostAlexEn, on 21 februarie 2017 - 15:41, said:

Poate unii dintre cei care sunt acum in varsta au dus-o mai bine pe timpul lui Ceausescu. Atunci primeai de la partid loc de munca si acoperis deasupra capului, acum ciuciu.
Cand societatea se dezvolta intr-un ritm atat de rapid e normal ca lumea din jur sa ti se para rea fiindca nu o mai intelegi.
corect asta. problema fiind ca nu au rabdarea sa asculte macar niste explicatii.

#22
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017

View Postgrrrrr, on 21 februarie 2017 - 16:52, said:

Dar cand zic acum, vrea sa insemne chiar ACUM, adica cateva decenii, +/-. Vine insa o era dintre cele mai negre vazute vreodata.


Aoleu.....nasol
O sa fie ca-n  Elysium?  Mad Max ?

Sau prin "cea mai NEAGRA era" te referi la negri care vor domina planeta? Posted Image
Cel putin, eu nu o sa apuc  (asta daca in timpul vietii mele  nu se inventeaza o modalitate de a-ti transfera constiinta intr-un computer  ).
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/oIBtePb-dGY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hEJnMQG9ev8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by mysterion, 21 February 2017 - 19:05.


#23
vyctoras1985

vyctoras1985

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 11,765
  • Înscris: 01.07.2013

View Postgrrrrr, on 21 februarie 2017 - 15:49, said:

Corect.
Nu contesta nimeni ca lumea a fost mereu ''valea plangerii", dar nu trebuie idealizate nici trecutul nici prezentul nici viitorul.

Da, pe vremuri se traia mai putin si mai prost.
Si daca toate ar merge bine acum, nu ar avea rost sa facem comparatii.
NUMAI CA...
NU merg toate bine acum, nici pe departe.

Concentrarea de putere si bogatie astazi e mai mare ca oricand in istorie. Se simte mai putin ca are si pulimea mai multe cacaturi prin casa, si mai mult junk food de bagat pe gat, dar realitatea asta e. Hell, pana si sclavi sunt pe lumea de acuma mai multi ca-n secolul 19.

Da, este CEVA mai mare respect pentru libertati si drepturi... INCA. AICI in tarile mai dezvoltate. Dar lucrurile aluneca pe tomberon in jos foarte rapid. Nu stie pulimea optimista, dar dragele noastre guverne vestice democratice si-au votat - si-si voteaza in continuare as we speak - drepturi discretionare fata de tot si toate. Vor putea curand sa ne salte cu duba si sa ne duca-n lagare ca nu le-a placut ce mutra am facut la discursul lor, ca-n URSS. Si nici nu ca am scos limba la portretul lui Big Brother sau asa, ci mai degraba ca nu am lins in cur un imigrant musulman dupa ce ne-a violat nevasta.

O fi fost ea patria o mama rea, religia o profesoara slaba si familia overrated, dar suntem pe cale sa le pierdem pe toate. Alianta Stat-corporatii-imigranti-Stangisti tocmai le termina de rezolvat. Ramanem doar haite atomizate, dilite de cap si biciuite de liderii de la varf.

Pace? Da, e pace... pacea care pregateste dezastrul absolut. Pacea necesara sa ne umplem in liniste de toate porcariile imaginabile care apoi se pravalesc peste noi.

Cultura si instructie? Da, a fost un progres cert intre anii 1750-1950-70. Dar nu mai e cazul. Tineretul e tot mai analfabet si mai dement, in toate tarile foste civilizate. Mai nou se vorbeste sa fie examenele optionale... nu, nu la Cocomarla. La universitati AMERICANE.

etc etc etc
"cacaturile" alea inseamna de fapt masa, casa , pat, tv (lcd-u mai nou pe care si-l permit destui) , calculator (romania numai cica jumate de populatie are un calculator in casa), telefon mobil (un telefon ieftin se gaseste pe toate drumurile) , distractie (club sau vorba aia dai drumu acasa la sistemul audio care si ala in gasesti mai bune mai rele destule la preturi accesibile) , mancare, scoala, informare etc etc
pe vremurile alea ca sarac insemna o casa din chirpici si paie cel mult in loc de pat.
te-as ruga frumos sa imi zici atunci ce nu sunt "cacaturi" si care nu se gasesc accesibil in capitalism in vremurile de astazi

View Postpacopaco1967, on 21 februarie 2017 - 15:50, said:

Daca se dezvolta rapid inseamna ca e bunastare in tara asta . Cum se face ca de 27 ani se tot construieste , scade populatia insa tot nu se acopera cererea de locuinte ?
n-as fi in stare acum sa iti zic ce se intampla in cazul asta. anyway de unde stii tu ca e chiar asa?

View Postgrrrrr, on 21 februarie 2017 - 15:51, said:

Nu era sustenabil sistemul ala, de aia a si cazut.
Numai ca elitele actuale exact experimentul asta cretin vor sa-l refaca. La scara mondiala sa nu scape nimeni de data asta.
link please. din moment ce ai facut o afirmatie presupunem ca ai de undeva o informatie

View PostJurasikMan, on 21 februarie 2017 - 16:03, said:

Da mo , e smecherie sa traiesti acum ! Orice tanar poate lua un credit in franci elvetieni si isi poate cumpara o casa , un costum de haine , o masina . Ce pacat ca se poate dubla cursul ....si poti sa pierzi casa , masina ( ma putin costumul ). Banca il va da afara din casa daca nu plateste ratele . Ii va lua masina si o sa ramana cu plodul si sotia sa doarma in parc. Politia o sa il amendeze ....nu are voie in parc...dar nu-i mai pasa , oricum nu mai are nici un ban  .Va pierde si servciul la multinationala. In parc nu-s dusuri si o sa mearga putind la front-office-ul de multi - pluri - internationala  . O sa il paraseasca si sotia . A dovedit ca nu-i destul de ambitios ca sa isi intretina familia . Pleaca cu plodacul mucos la mama si la tata in garsoniera , la paturi suprapuse , impreuna cu doi frati minori si un unchi betiv si pervers. Ce bine ca traim timpuri civilizate  !
bun. nu ma pricep prea mult la economie. pun numai o singura intrebare : pleci de la premisa ca mereu muncitorul sau multinationalul munceste mereu la acelasi randament sau mai sunt si esecuri?

View PostJurasikMan, on 21 februarie 2017 - 16:10, said:

Aha ....deci , daca o ti-o iei cu contract este altfel . Ai dreptate . Conteaza sa te spanzuri in costum , nu cu o frunza de brusture atarnata peste oo .
nu e altfel. pur si simplu userul ti-a spus cateva avantaje astazi. daca vrei poti sa il combati. asta cu costumul sau frunza n-are legatura.

View PostJurasikMan, on 21 februarie 2017 - 16:15, said:

Se vede ca nu stii nimic despre homeless . In evul mediu , un homeless se descurca , pentru ca erau multi si resursele erau numeroase. Putea sa vaneze , sa pescuiasca , sa doarma in bordei. Homeless-ul de azi , daca face ceva aiurea este bagat la puscarie unde il cauta la prostata manelistii cu tatuaje . Doamne ....fericit trebuie sa fie homeless-ul nostru .
asa e viata misto pe ei pe vremuri. erau asa de multe resursele incat trebuia sa alerge zilnic dupa vanat. care nu statea locului. plus ca trebuie sa fie misto sa mananci numai mancare cruda.
sa doarma? pe pietre?

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 16:15, said:

Dar cine te tine sa stai la firma aia? Poti sa-ti schimbi locul de munca cand vrei. Poti s-o iei de la 0 daca te duce capul.  Sunt multe exemple de oameni care au fost dati afara de parinti, au ajuns  sa munceasca in  benzinarii si in fast-fooduri unde faceau curat, dormind intr-un subsol.......si care au ajuns mari antreprenori.  

Doar sa te duca capul nitel.




Alta era in antichitate cand stapanul te tinea incuiat intr-o cusca si te ameninta cu moartea daca evadai.
nu stiu daca neaparat multe exemple de asa ceva ...or fi cateva da nu chiar multe

#24
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017

View Postvyctoras1985, on 21 februarie 2017 - 19:10, said:



nu stiu daca neaparat multe exemple de asa ceva ...or fi cateva da nu chiar multe


DAR SUNT!  




Exista o vorba a  lui Bill Gates:
"Daca te-ai nascut sarac nu e vina ta, daca mori sarac este vina ta!"

Edited by mysterion, 21 February 2017 - 19:16.


#25
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Am scris un raspuns care m-a facut si pe mine sa simt incomod ....iti dai seama cum il digerau persoanele carora le era adresat . Dar ,  sunt una cu universul , una cu infinitul ...in jurul meu este armonie si toleranta ...multa toleranta . Posted Image

Edited by JurasikMan, 21 February 2017 - 19:25.


#26
vyctoras1985

vyctoras1985

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 11,765
  • Înscris: 01.07.2013

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 19:16, said:

DAR SUNT!  




Exista o vorba a  lui Bill Gates:
"Daca te-ai nascut sarac nu e vina ta, daca mori sarac este vina ta!"
bun asta depinde si de tine. daca te arunci ca le stii pe toate si de fapt nu stii nimic no sa reusesti nimic. sunt multi care se arunca cum ca ei o pot lua pe bune de jos si pot ajunge mari antreprenori. si dupa aia ii  vezi facand foamea in apartament

View PostJurasikMan, on 21 februarie 2017 - 19:25, said:

Am scris un raspuns care m-a facut si pe mine sa simt incomod ....iti dai seama cum il digerau persoanele carora le era adresat . Dar ,  sunt una cu universul , una cu infinitul ...in jurul meu este armonie si toleranta ...multa toleranta . Posted Image
nu te inteleg ce vrei sa spui

posibil sa ma simt si eu incurcat de unele chestii.

#27
anygel

anygel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 762
  • Înscris: 01.02.2017

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 16:21, said:




Eu  fiind mai tanar, uite ca muncesc gratuit colaborand sau facand internshipuri din care invat ceva , dar din pasiune si voluntar, fara sa ma simt exploatat.

Mananci pufuleti?

#28
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017

View Postanygel, on 21 februarie 2017 - 20:10, said:

Mananci pufuleti?
N-am mai mancat din astea de la 6 ani. Covrigi nici atat...  De ce intrebi?

Edited by mysterion, 21 February 2017 - 20:15.


#29
adisluc

adisluc

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,464
  • Înscris: 02.09.2016

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 16:21, said:

Eu  fiind mai tanar, uite ca muncesc gratuit colaborand sau facand internshipuri din care invat ceva , dar din pasiune si voluntar, fara sa ma simt exploatat.
Oricum , NU  conteaza fiind vorba despre : Imoralitatea, Cruzimea si Coruptia in Istorie etc. da e profitabil sa muncesti gratuit chiar si colaborand , invatand cu pasiune si voluntar bineinteles fara sa te simti exploatat ? Cum merge treaba ? Cum se poate plati apa calda  sau netul muncind gratuit si fara sa te simti exploatat ?

#30
anygel

anygel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 762
  • Înscris: 01.02.2017

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 20:15, said:

N-am mai mancat din astea de la 6 ani. Covrigi nici atat...  De ce intrebi?
Voluntariat.

#31
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014
Socialistii cei rai nu-i lasa pe tinerii spalati pe creier de telembizor si mcdonalds sa devina niste sclavi perfecti dependenti de consum care se lauda pe net ca muncesc pe degeaba si iata ce oameni de apreciat (adica 10 likeuri in plus + un smiley face pe facebook). Nici nu stiti ce forte antiumane si psihopate care va afecteaza direct antrenati prin lipsa completa de perspectiva asupra lumii in care traiti, dap nu se da la telembizor.

#32
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,099
  • Înscris: 07.11.2006

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 15:01, said:

Ii tot aud pe majoritatea pensionarilor ca "pe vremea lui Ceausescu,  se traia mai bine, ca tineretul de azi nu e respectuos, ca lumea a devenit mai rea ca inainte".  Multi chiar spun ca  oamenii erau mai morali in evul mediu

Stai linistit.
Cand vei ajunge si tu la varsta senectutii,vei judeca la fel.
Iti sugerez sa-ti pastrezi undeva acest comentariu si sa-l citesti o data la zece ani.Vei ramane perplex (Voican Voiculescu dixit) cum ti se schimba gandurile,ideile si conceptiile tale despre viata in general.
Cei simplisti,banali,batuti in cap si obtuzi in gandire,indiferent de varsta,numesc asta conflictul dintre generatii.
In realitate,totul este mult mai complex.Si este imposibil de inteles,fapt normal si logic de altfel,de generatia tanara.Motivul?Tinerii inca n-au ajuns sa fie batrani.

Si pana la urma care-i ideea acestui topic,ce doresti sa subliniezi/dezbati?
Cum se traia in diferite epoci istorice,parerea unei generatii despre alta generatie sau impresia facuta pe acest forum?

Edited by adisz, 22 February 2017 - 09:37.


#33
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016
Auziti, de ce poluati Istoria cu topicuri din astea de Poiana?
Asa au ajuns tot felul de pseudo-telelectuali de Poiana sa umple si partile astea...

Nu poate inchide nimeni flame-ul asta cu pretentii de topic?

On:
Mai cititi dracului si istorie, nu isterie facuta de CNN-isti.
Cum ar fi Istoria Maramuresului de Livia Ardelean.
Istorie facuta consultand arhivele, nu masturbandu-te la filme de hollyweird cu inchizitori sadici si vrajitoare masochiste.

Veti vedea acolo chestii interesante, cum ar fi numarul mare si complexitatea institutiilor si procedurilor politice si juridice, apararea drepturilor tuturor categoriilor sociale, regimul judecatorilor si avocatilor similar celui actual, importanta organismelor consultative in conducerea comitatului, amenzile pentru nobilii care nu lasa copiii de iobag sa mearga la scoala etc.
Si vorbim de Maramures. Adica o zona marginala a Ardealului medieval.
Asta, desigur, daca nu preferati tembelizorul si filmele lui de spalat creiere deja spalate.

#34
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,061
  • Înscris: 18.12.2007

View Postpacopaco1967, on 21 februarie 2017 - 15:50, said:

Daca se dezvolta rapid inseamna ca e bunastare in tara asta . Cum se face ca de 27 ani se tot construieste , scade populatia insa tot nu se acopera cererea de locuinte ?

Nu la ritmul in care se construieste ma refeream ci la faptul ca se adanceste din ce in ce mai mult prapastia intre generatii si societatea ca mentalitate, obiceiuri si tehnologie. Intre bunicii si parintii nostri era o diferenta mai mica din punctul asta de vedere decat intre parintii nostri si noi.

View Postgrrrrr, on 21 februarie 2017 - 15:51, said:

Nu era sustenabil sistemul ala, de aia a si cazut.
Numai ca elitele actuale exact experimentul asta cretin vor sa-l refaca. La scara mondiala sa nu scape nimeni de data asta.

Din pacate cam asa e. Sper sa nu se intample.

#35
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

View PostAlexEn, on 22 februarie 2017 - 12:13, said:

Din pacate cam asa e. Sper sa nu se intample.
Speri degeaba.
Vezi si pe astia de aci cum zic ca "ii apara socialistii de capitalisti", sau cum nici macar n-au habar de ce se intampla in lume, macar ca vede si Stevie Wonder, si doar se intampla de decenii...

#36
fireplane

fireplane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 09.06.2017
Coruptia, imoralitatea , cruzimea, saracia ...toate astea  sunt consecinte ale LIBERTATII de care dispunem ca specie.

Pentru ca daca nu ar fi, am fi niste simpli roboti coordonati sau ca niste furnici cu mentalitate colectiva.....suna cinic, dar asta e adevarul.  


Oricat de moralisti, civilizati,  scoliti,  generosi, intelepti  si inteligenti  ne pretindem, in practica,   tot suntem niste bipede  egoiste, hoate,  violente,  lacome si individualiste, lipsite de empatie fata de indivizii slabi.  

Tot ne vom dori sa avem cea mai buna mancare, cea mai frumoasa gagica, cea mai frumoasa haina, cea mai performanta masina, cea mai mare casa,   cei mai multi bani,  cei mai multi prieteni.   
Ca orice fiinta vertebrata,  fiecare om vrea sa fie PRIMUL, si asa a fost de dinainte de nastere, din momentul conceperii.  

Fiecare e pentru el.  Fiecare om  crede de cuvinta ca face ceea ce trebuie, ca face un bine, ca asa gandeste din perspectiva lui, chiar daca  ceea ce face el e rau pentru ceilalti si asta pentru ca atata timp cat nu vom putea citi gandurile altora, nu putem stii.

La discursuri publice , la serviciu, la biserica,   la  aparitii televizate  sau prezentari academice, esti domn, dar acasa esti un alt animal  grohaitor  care mananca, bea, respira,  defecheaza  si face sex.  
La restaurant , la serviciu, la facultate,   la coafor sau la mall, te porti ca o doamna eleganta inteligenta  si pretinzi ca nu esti genul ala de pitzipoanca materialista care umbla dupa tipi bogati, dar acasa, in pat cu partenerul ideal si bogat, zbieri  si gemi discret  ca o tarfa.  






Pana una alta, hotia, coruptia,  violenta, imoralitatea, competitia  necinstita si  lacomia ne-a facut sa supravietuim, toate aste au dus la PROGRES  si nu generozitatea, bunatatea si empatia.   Nu dragostea iti da hrana.  

Femeia  de azi care te  iubeste, maine iti este cea mai mare inamica si scorpie care te lasa la greu.  La fel si barbatul care cum te vede ca ti s-a degradat frumusetea, te lasa instant pentru alta mai frumoasa, asemeni altor animale non-bipede.


Cat timp specia umana va exista pe pamantul asta in stadiul biologic, instinctele primitive  mostenite vor persista in continuare.
Dar macar suntem libere si voluntare in tot ce alegem si ce facem. Pana una alta, invatam din greseli si invatam sa ne cautam in mod voluntar un sens al vietii, chiar daca nu exista unul si ne facem ca jucam un spectacol, un teatru. Pana una alta, viata insasi e o CURSA care nu duce decat spre MOARTE. Depinde insa cand , unde si cum o inchei (e alegerea ta , a altora sau a circumstantelor).






Asta e, o fi creierul uman poate cel mai uimitor lucru din univers, dar nu si cel mai perfect.

De fapt,  e cel mai CIUDAT si greu de inteles.
Dar mai bine atat decat NIMIC.

Edited by fireplane, 18 June 2017 - 23:30.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate