Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Imoralitatea, Cruzimea si Coruptia in Istorie

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#1
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017
Ii tot aud pe majoritatea pensionarilor ca "pe vremea lui Ceausescu,  se traia mai bine, ca tineretul de azi nu e respectuos, ca lumea a devenit mai rea ca inainte".  Multi chiar spun ca  oamenii erau mai morali in evul mediu crestin sau ii vad pe multi cum aduc apologie antichitatii.
De ar exista o masina a timpului doar dus pentru unii...

Ia sa vedem noi cum se traiau in vremuri demult apuse.  

Acum 10 000 de ani,  daca aveai nenorocul sa te nasti cu vreo boala, erai abandonat in padure sa ajungi hrana pentru smilodoni si lupi.    De la varsta adolescentei , daca erai baiat, erai obligat sa inveti sa vanezi si sa ucizi animale. Nu conta cat de dragut  iepurasul ala, il omorai, ii rupeai gatul ,  aruncai cu sulite in caprioara aia frumoasa sau in mamutul ala lanos ca sa supravietuiesti, sa nu mori de foame. Trebuia sa stii sa te aperi de ursii de pestera sau de lupi.    Medicina-inexistenta, mureai pe la 30 de ani.   Pentru femei, era si mai nasol...erai fatatoare de copii si trebuia sa stai toata ziua sa cosi blanuri de animale si sa culegi fructe, ciuperci si ierburi.  Cel mai ideal era sa fii saman sau vraci. Si credeti-ma, trebuia sa bei sange cu ochi de orice animal si caca de lilieci ca sa prepari licori care cica iti confereau putere.  Toti locuiau in pesteri friguroase incalzite doar de un foc de tabara....mai tarziu stiau cativa sa cultive grau sau sa construiasca locuinte din lemn.

In antichitate, prin anii 1200- 600 i.en.,   in Orientul Mijlociu,  barbatii indatorati isi vindeau nevestele si copii ca sclavi. Razboinicii asirieni, cand isi capturau inamicii, ii orbeau, le taiau nasul, limba, mainile sau ii jupuiau de piele. Iar fasiile de piele erau atarnate pe ziduri sau de capeteniile militare cu mandrie drept pelerina.  Era foarte nasol sa ajungi prizonier de razboi pe vremea aia.  Pentru un adolescent, era atunci cool sa mergi la razboi cu sulita si scutul, sa ajungi apoi sa-ti infinga inamicul o ditamai sulita in burta.     Iar in Egipt, daca omorai o vaca sau o pisica, erai imediat executat. Nu aveai voie sub nicio forma la chipul faraonului. Iar cand ordona construirea unei piramide sau saparea unui mormant intr-o vale, erai chemat la o munca  istovitoare. ca sa-ti platesti taxele.   Incestul era la ordinea zilei la curtea faraonica. Orice om cu statut social inferior faraonului era considerat IMPUR.

In Sparta, prin 500-300 i.en.,  daca te nasteai diform, erai aruncat de pe un munte. Daca treceai proba si erai considerat apt  sa traiesti,  de la 7 ani faceai instructie militara. Si mama, ce instructie faceai: te invatau cum sa furi sau sa ucizi sclavi, iar daca erai prins furand, iti luai bataie. De fapt, iti luai bataie mai tot timpul. Nu aveai voie sa comentezi. Mancai terci si dormeai sub cerul liber. Invatai de mic sa te lupti cu sulita, sabia si cu scutul.  Doar cand erai vrednic pe la 20 de ani puteai sa porti o armura, o casca si mantie.   Si era absolut normal sa porti relatii sexuale cu camarazii tai si cu instructorul tau pentru ca abia la 30 de ani te puteai casatori cu o femeie.   Cand iti terminai instructia, erai frecvent trimis pe campul de lupta sa mori pentru patria spartana.

In China, prin anii 200 i.en., muncitorii chinezi au murit la constructia Marelui Zid Chinezesc. Nu existau sindicate, nu existau drepturi pentru muncitori.  

La Roma, prin 100-300 e.n., societatea era mai corupta si mai imorala decat credem.  Orgiile erau la ordinea zilei.  Iar principala forma de distractie la romani erau spectacolele in arena unde gladiatorii se ucideau intre ei, ucideau animale sau executau sclavi si prizonieri de razboi.  Si spectatorii radeau la fazele astea. Li se parea  distractiv cand vedeau sclavii decapitati. Iar in cadrul familiilor, barbatul era capul familei, cel care avea drept de viata si de moarte asupra nevestei si copiilor, cat si a sclaviilor (bine, sclavii rar erau vatamati si omorati pentru ca erau scumpi, dar erau abuzati...cateodata, erau pusi sa faca sex sub privirea invitatiilor la anumite banchete).  Poate ca si azi sunt abandonati copii, dar la Roma, abandonul copiilor era foarte crescut.



In Evul Mediu, prin 800-1400, Biserica avea monopol.  Poate ca unele femei intentionau sa prepare licori si substante medicinale din ierburi si ciuperci, dar vecinii din sat si preotii te acuzau de vrajitorie si riscai sa fii arsa pe rug.
Valabil si pentru cei pasionati de astronomie.....daca propagai ideea cu Pamantul se invarte in jurul Soarelui, erai excomunicat si ars pe rug.
In perioada inchizitiei, daca erai evreu sau maur prin Spania, si nu reuseai sa-ti platesti taxele sau nu te converteai la religia lui Christos ,erai biciuit in public.
Nu mai spun de Cruciade pentru ca un papa a propus din anumite interese de castig si profit sa organizeze expeditii duse de cavaleri pentru a raspandi religia lui Christos in Orient, macelarind populatii locale.   Orice idee reformista te facea excomunicat si pasibil condamnat la moarte.

Regii medievali si nobilii erau foarte corupti. Nu le pasau ca taranii erau saraci. Aia primeau petice de pamant pe care le lucrau si in schimb trebuiau sa le ofere tribut sau sa participe la expeditii militare.  Nu exista vreo autoritate sau vreo institutie gen DNA care sa-i puna la punct.  Iar regii medievali stateau pe tron mult si bine, pana erau succedati de copii lor sau pana venea altcineva care sa puna de o lovitura de stat si de noua dinastie.  

In anii renasterii, exploratori si conquistadori europeni au fost trimisi sa eradice populatiile bastinase si civilizatiile amerindiene din America Centrala si de Sud pentru a le fura bogatiile si a raspandi religia lui Christos cu sabia.  In Africa, bastinasii erau luati drept sclavi si vanduti in targuri atat de europeni, cat si de musulmani.  

In lumea musulmana era si mai rau. Islamul cica-i religia pacii, dar in realitate, musulmanii trebuie sa duca jihadul pe multe planuri pentru a ajunge la Allah, si Jihadul presupune si convertirea la Islam cu sabia.   Trebuia sa respecti niste reguli absurde de igiena. Femeile erau foarte prost tratate (ce-i drept, si in Europa). A fost o perioada cand savantii si carturarii aveau un cuvant greu de spus, asta pana cand sectele fanatice au inceput sa domine.  Vedem de astfel ce bine s-a conservat societatea si cultura islamica.  

Mongolii, in expeditiile lor militare de jafuri,  lasau in urma munti de cranii si boli caci catapultau cadavre infectate de ciuma.  


In epoca moderna,de la 1700 incoace,  fiind pusti de 16-20 de ani, erai considerat carnita de tun, tocmai bun pentru a fi trimis pe front.   Bataile si prostitutia erau normale intr-o carciuma. Asta in vreme ce regii si reginele de la marile curti regale euroene se infruptau si savurau luxul in palatele lor de clestar si aur, populatia traia in mizerie, lipsita de corectitudine,  drepturi si libertati. A trebuit sa aiba loc revolutii sangeroase.   Sange pentru sange.... cum au reusit francezii sa inlocuiasca un regim monarhic absolutist si corupt cu un regim de teroare. Ca pe urma sa fie trimisi drept momeli pe front de un Napoleon sa-si sacrifice vietile.   Pretul libertatii...


De cele doua razboaie mondiale nu mai vorbesc. Daca stai sa privesti din spatiu conflictele, vei vedea doar niste tabere de politicieni, imparati , generali si dictatori oportunisti care voiau teritorii si resurse,  fara sa le pese ca mureau zeci de milioane de oameni, folosind cele mai distructive arme.  

Acum, SUA   sunt antrenate in razboaie locale din care doar anumite companii private si industria de armament castiga.  Nu conteaza ca folosesc napalm sau proiectile  radioactive sau bombe atomice....de nenorocesc generatii intregi ale unor localnici nevinovati, si asa vai de mama lor la cat de saraci sunt.

Asta in vreme ce in Rusia sau China, esti privat de drepturi, dar stii ca aia bogatii si puternicii sunt intangibili si pot sa faca ce vor.  

Rad unii  de Trump  si il critica intr-una presa leftista, dar de  un Genghis Han,  Augustus, Caligula,  Nero,  Stalin, Hitler,  Ivan IV, Ecaterina I, Petru,  ,  Elisabeta I,  Henri VIII, Richard Inima de Leu,  Ludovic al XIV-lea, Napoleon,   Leopold al Belgiei,  Carol cel Mare, Otto von Bismark , Mao Zedong.........care au comis multe acte imorale ce spuneti?   Si totusi, majoritatea au facut si ceva lucruri considerate marete.   Insa nimeni nu cuteza sa-i contrazica.  




O sa spuneti ca poate eu sunt prea idealist si ca m-am nascut pe planeta gresita. Dar cei care traiau in vremurile respective, pentru ei, toate aceste acte nu erau considerate crude, imorale sau corupte.   Le considerau firesti.  

Si totusi, multi batrani spun ca lumea s-a facut mai rea cand ai sute de institutii la dispozitie la care sa apelezi pentru a-ti apara drepturile,  o serie de drepturi si oportunitati pentru a urca ierarhic, posibilitatea de a comunica la distanta si de  a se informa.

#2
ei8ht

ei8ht

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,056
  • Înscris: 05.12.2016
de unde stii tu ca asa era?

tu nu stii sigur nici ce a fost pe timpul vietii tale, dar te hazardezi la extapolari.

da-ne sursele.

Edited by ei8ht, 21 February 2017 - 15:18.


#3
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,907
  • Înscris: 18.12.2007
Poate unii dintre cei care sunt acum in varsta au dus-o mai bine pe timpul lui Ceausescu. Atunci primeai de la partid loc de munca si acoperis deasupra capului, acum ciuciu.
Cand societatea se dezvolta intr-un ritm atat de rapid e normal ca lumea din jur sa ti se para rea fiindca nu o mai intelegi.

#4
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016
Corect.
Nu contesta nimeni ca lumea a fost mereu ''valea plangerii", dar nu trebuie idealizate nici trecutul nici prezentul nici viitorul.

Da, pe vremuri se traia mai putin si mai prost.
Si daca toate ar merge bine acum, nu ar avea rost sa facem comparatii.
NUMAI CA...
NU merg toate bine acum, nici pe departe.

Concentrarea de putere si bogatie astazi e mai mare ca oricand in istorie. Se simte mai putin ca are si pulimea mai multe cacaturi prin casa, si mai mult junk food de bagat pe gat, dar realitatea asta e. Hell, pana si sclavi sunt pe lumea de acuma mai multi ca-n secolul 19.

Da, este CEVA mai mare respect pentru libertati si drepturi... INCA. AICI in tarile mai dezvoltate. Dar lucrurile aluneca pe tomberon in jos foarte rapid. Nu stie pulimea optimista, dar dragele noastre guverne vestice democratice si-au votat - si-si voteaza in continuare as we speak - drepturi discretionare fata de tot si toate. Vor putea curand sa ne salte cu duba si sa ne duca-n lagare ca nu le-a placut ce mutra am facut la discursul lor, ca-n URSS. Si nici nu ca am scos limba la portretul lui Big Brother sau asa, ci mai degraba ca nu am lins in cur un imigrant musulman dupa ce ne-a violat nevasta.

O fi fost ea patria o mama rea, religia o profesoara slaba si familia overrated, dar suntem pe cale sa le pierdem pe toate. Alianta Stat-corporatii-imigranti-Stangisti tocmai le termina de rezolvat. Ramanem doar haite atomizate, dilite de cap si biciuite de liderii de la varf.

Pace? Da, e pace... pacea care pregateste dezastrul absolut. Pacea necesara sa ne umplem in liniste de toate porcariile imaginabile care apoi se pravalesc peste noi.

Cultura si instructie? Da, a fost un progres cert intre anii 1750-1950-70. Dar nu mai e cazul. Tineretul e tot mai analfabet si mai dement, in toate tarile foste civilizate. Mai nou se vorbeste sa fie examenele optionale... nu, nu la Cocomarla. La universitati AMERICANE.

etc etc etc

Edited by grrrrr, 21 February 2017 - 15:55.


#5
pacopaco1967

pacopaco1967

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,550
  • Înscris: 13.09.2010

View PostAlexEn, on 21 februarie 2017 - 15:41, said:

Poate unii dintre cei care sunt acum in varsta au dus-o mai bine pe timpul lui Ceausescu. Atunci primeai de la partid loc de munca si acoperis deasupra capului, acum ciuciu.
Cand societatea se dezvolta intr-un ritm atat de rapid e normal ca lumea din jur sa ti se para rea fiindca nu o mai intelegi.
Daca se dezvolta rapid inseamna ca e bunastare in tara asta . Cum se face ca de 27 ani se tot construieste , scade populatia insa tot nu se acopera cererea de locuinte ?

#6
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

View PostAlexEn, on 21 februarie 2017 - 15:41, said:

Poate unii dintre cei care sunt acum in varsta au dus-o mai bine pe timpul lui Ceausescu. Atunci primeai de la partid loc de munca si acoperis deasupra capului, acum ciuciu.
Nu era sustenabil sistemul ala, de aia a si cazut.
Numai ca elitele actuale exact experimentul asta cretin vor sa-l refaca. La scara mondiala sa nu scape nimeni de data asta.

#7
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Da mo , e smecherie sa traiesti acum ! Orice tanar poate lua un credit in franci elvetieni si isi poate cumpara o casa , un costum de haine , o masina . Ce pacat ca se poate dubla cursul ....si poti sa pierzi casa , masina ( ma putin costumul ). Banca il va da afara din casa daca nu plateste ratele . Ii va lua masina si o sa ramana cu plodul si sotia sa doarma in parc. Politia o sa il amendeze ....nu are voie in parc...dar nu-i mai pasa , oricum nu mai are nici un ban  .Va pierde si servciul la multinationala. In parc nu-s dusuri si o sa mearga putind la front-office-ul de multi - pluri - internationala  . O sa il paraseasca si sotia . A dovedit ca nu-i destul de ambitios ca sa isi intretina familia . Pleaca cu plodacul mucos la mama si la tata in garsoniera , la paturi suprapuse , impreuna cu doi frati minori si un unchi betiv si pervers. Ce bine ca traim timpuri civilizate  !

Edited by JurasikMan, 21 February 2017 - 16:04.


#8
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017
Hei, spre deosebire de vremurile anterioare, sclavii de azi sunt totusi angajati printr-un CONTRACT semnat chiar de manuta lor. Si primesc salarii in bani, bonuri de masa, concedii si  bonusuri, numai zic de gratuitati la sala sau consultatii medicale platite din banii patronului.  


Deci, mai usor cu sclavia corporatista de azi. Ca nimeni nu te obliga sa muncesti la birou  12 ore pe zi la o firma  pe un salariu de 1000 de euro sau la  Mega Image  pe 1000 lei.

Sclavii din antichitate , iobagii din  evul mediu, precum  si sclavii negri  din America  erau obligati sa-si traiasca conditia de sclavi si sa munceasca doar pentru mancare si adapost.  In plus, nu cred ca patronii te biciuiesc sau te abuzeaza sexual.

Edited by mysterion, 21 February 2017 - 16:10.


#9
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Aha ....deci , daca o ti-o iei cu contract este altfel . Ai dreptate . Conteaza sa te spanzuri in costum , nu cu o frunza de brusture atarnata peste oo .

#10
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017

View PostJurasikMan, on 21 februarie 2017 - 16:03, said:

Ce bine ca traim timpuri civilizate  !


Sa stii ca un homeless din antichitate sau evul mediu ar fi vrut  sa traiasca ca un homeless de azi.Posted Image

Edited by mysterion, 21 February 2017 - 16:13.


#11
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Se vede ca nu stii nimic despre homeless . In evul mediu , un homeless se descurca , pentru ca erau multi si resursele erau numeroase. Putea sa vaneze , sa pescuiasca , sa doarma in bordei. Homeless-ul de azi , daca face ceva aiurea este bagat la puscarie unde il cauta la prostata manelistii cu tatuaje . Doamne ....fericit trebuie sa fie homeless-ul nostru .

#12
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017

View PostJurasikMan, on 21 februarie 2017 - 16:10, said:

Aha ....deci , daca o ti-o iei cu contract este altfel . Ai dreptate . Conteaza sa te spanzuri in costum , nu cu o frunza de brusture atarnata peste oo .
Dar cine te tine sa stai la firma aia? Poti sa-ti schimbi locul de munca cand vrei. Poti s-o iei de la 0 daca te duce capul.  Sunt multe exemple de oameni care au fost dati afara de parinti, au ajuns  sa munceasca in  benzinarii si in fast-fooduri unde faceau curat, dormind intr-un subsol.......si care au ajuns mari antreprenori.  

Doar sa te duca capul nitel.




Alta era in antichitate cand stapanul te tinea incuiat intr-o cusca si te ameninta cu moartea daca evadai.

#13
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 16:05, said:

In plus, nu cred ca patronii te biciuiesc sau te abuzeaza sexual.
INCA nu, foarte adevarat...
Dar unde se termina culcatul pe interes si unde incepe abuzul?
Si-n timpurile vechi majoritatea zbenguielilor intre inferiori si superiori erau tot voluntare si pe interes, nu erau doar abuzuri. Crezi ca pe vremuri erau toti sadici iar acuma is toti ingeri?

#14
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Tu cati ai cunoscut din astia ? Dormiti azi prin subsoluri si ajunsi maine antreprenori ?

#15
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

View Postmysterion, on 21 februarie 2017 - 16:15, said:

Alta era in antichitate cand stapanul te tinea incuiat intr-o cusca si te ameninta cu moartea daca evadai.
Ai vazut cam prea multe filme de Hollyweird.
Da, erau si cazuri din astea. Dar sunt si acuma, sa stii. Lunile trecute sau cand au fost t i g a n i i din satul ala argesean? Sau pakistanezii aia cu tinerele englezoaice... in Anglia?
In India sunt legiuni intregi de copii care muncesc pana crapa in mine sau asa. In China se iau masiv organele "dusmanilor regimului". In SUA - da, SUA - in anii 50 s-au facut experimente pe orfani si soldati, medicamente, radiatii, chiar abuzuri...

Si abia incep chestiile astea.
Stai numai sa ajunga destul de numerosi barbarii importati de elitele noastre moderne si bine-intentionate, sa vezi atuncea ce deliciu va fi viitorul.

Edited by grrrrr, 21 February 2017 - 16:22.


#16
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017

View PostJurasikMan, on 21 februarie 2017 - 16:15, said:

Se vede ca nu stii nimic despre homeless . In evul mediu , un homeless se descurca , pentru ca erau multi si resursele erau numeroase. Putea sa vaneze , sa pescuiasca , sa doarma in bordei. Homeless-ul de azi , daca face ceva aiurea este bagat la puscarie unde il cauta la prostata manelistii cu tatuaje . Doamne ....fericit trebuie sa fie homeless-ul nostru .
Pe naiba........te prindeau gardienii pentru ca  vanai pe proprietatea nobilului.   Erai condamnat ca talhar, poate iti era taiata o mana sau te umileau, afisandu-te in public incuiat in stocurile astea de lemn unde lumea te scuipa, se pisa  si arunca cu mancare pe tine:
Stocks - Wikipedia

Ori mai rau:  25 Most Brutal Torture Techniques Ever Devised In History

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RcZXSJ0q1vA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Azi, daca furi (bine, nu chiar miliarde de euro ca un politician care primeste pedeapsa scurtata) sau ucizi,   ti se asigura un loc caldut intr-o celula dintr-un  petinenciar cu alti colegi, mancare,  acces limitat la TV, ocazia de a munci in folosul comunitatii, poti sa faci sport afara etc.  Iar atata timp cat te porti exemplar, ti se scurteaza pedeapsa.  Bineinteles ca vorbesc de inchisorile suedeze sau norvegiene. Dar si in alea americane cica e mai ok decat in alea romanesti.  



View Postgrrrrr, on 21 februarie 2017 - 16:19, said:

Ai vazut cam prea multe filme de Hollyweird.
Da, erau si cazuri din astea. Dar sunt si acuma, sa stii. Lunile trecute sau cand au fost rromii din satul ala argesean? Sau pakistanezii aia cu tinerele englezoaice... in Anglia?

Si abia incep chestiile astea.
Stai numai sa ajunga destul de numerosi barbarii importati de elitele noastre moderne si bine-intentionate, sa vezi atuncea ce deliciu va fi viitorul.


Nu ma refeream la sclavii din traficul de persoane.



Ma refeream la cativa  pusificati socialisti   care se plang pe Poiana ca uite domne, ce rai sunt patronii ca-i  exploateaza pe salarii mici   (nu, nu de 1000 lei, ci pentru  1000 euro......da , sunt destui care se plang de salariul asta pentru ca au facut credite la banci). Ca vai, am salariu prea mic si nu-mi permit ultimul racnet de Iphone.

Daca munca platita facuta in mod voluntar (mai ales ca tu ai ales sa te duci la jobul ala) e considerata SCLAVIIE.......




Eu  fiind mai tanar, uite ca muncesc gratuit colaborand sau facand internshipuri din care invat ceva , dar din pasiune si voluntar, fara sa ma simt exploatat.

Edited by mysterion, 21 February 2017 - 16:28.


#17
Platon

Platon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,692
  • Înscris: 22.10.2002
Altul care se viseaza pastratorul adevarului absolut din Absolom......hai sa fim seriosi, si sa lasam trecutul acolo unde este

Si daca esti tanar ce ? Crezi ca noi nu stim ce inseamna sa faci munca patriotica, aia care ii zice acum internship? ce cuvant de cacat, de parca ar fi a noua minune a lumii,

Apropo, ce sunt aia pusificati socialisti?

Edited by Platon, 21 February 2017 - 16:29.


#18
mysterion

mysterion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 11.02.2017

View Postgrrrrr, on 21 februarie 2017 - 15:51, said:

Nu era sustenabil sistemul ala, de aia a si cazut.
Numai ca elitele actuale exact experimentul asta cretin vor sa-l refaca. La scara mondiala sa nu scape nimeni de data asta.
Stii, macar spre deosebire de evul mediu, liderii moderni de azi mai pot fi anchetati, acuzati pentru infractiuni,   criticati. Chiar si daca primesc cu suspendare pentru ca au furat miliarde de euro si hartuire sexuala, tot e buna si aia.  
In evul mediu, regii corupti si nobilii stateau in libertate pana mureau, indiferent cate infractiuni au comis. Si nimeni nu-i acuza de nimic.  




View PostPlaton, on 21 februarie 2017 - 16:27, said:

Altul care se viseaza pastratorul adevarului absolut din Absolom......hai sa fim seriosi, si sa lasam trecutul acolo unde este


Apropo, ce sunt aia pusificati socialisti?
Daca vrei sa stii,  nu.  Dar avem dovezi scrise si nescrise.


Ma rog, daca tu esti cu  Istoria Alternativa, nu ai ce cauta aici sa discutam.

Edited by mysterion, 21 February 2017 - 16:32.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate