Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...
 Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964
 

ASU Politehnica Timișoara

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#37
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Stadion: Areni (Suceava) Liga a 2-a Data: 25.02  Ora: 11:00

ACS Foresta Suceava  -  ACS ASU Politehnica Timișoara


Arbitru de centru : Oprea Ovidiu Petru (Ploieşti - Prahova)
asistenţi : Arusoaiei Ovidiu (Piatra Neamţ - Neamţ) și  Cosma Florin Mihai (Piatra Neamţ - Neamţ)
Arbitru de rezervă : Ţiţii Andrei Lucian (Sibiu - Sibiu)
Observatori : Pintilie Constantin (Ramnicu Valcea - Vâlcea) și Savaniu Marcel (Braşov - Braşov)

#38
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Stadion: Areni (Suceava) Liga a 2-a Data: 25.02  

ACS Foresta Suceava  -  ACS ASU Politehnica Timișoara 2-2 (0-0)


Stănescu 65, Dumitriu 77 / Birău 54, Bădăuță 85

Foresta Suceava : Niga - D. Bălan (cpt.), D. Lung, Asanache, Drugă - Cerlincă, Dumitriu, Dănilă, Căinari - Bg. Rusu, Vraciu
Rezerve: Hînţăscu - C. Buziuc, Aerioaiei, Mihălăchioaie, Vl. Stănescu, A. Mutu, Al. Ivan
Antrenor: Cristian Popovici


ASU Poli Timișoara: Gakos - Motreanu, Bilia, Mera, Cr. Galan (cpt.), Ghinescu - Birău, Măd. Stancu, Nicolescu, Teuţ - Şt. Blănaru
Rezerve: Gîrlea - Bădăuţă, Telescu, Vucea, Ţugui, Bîte, Gorovei
Antrenor: Sorin Brîndescu


#39
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Alb-violeții și dunărenii se reîntâlnesc în Timișoara pe ”Știința” la nivelul eșalonului secund, în pregătirea primei apariții oficiale acasă din 2017 ASU Politehnica efectuând de dimineață întâiul antrenament din noul an pe gazonul bazei 1MV, în privința căruia antrenorul Sorin Brîndescu a remarcat astăzi la 10,30 că ”vrem să ne reacomodăm și terenul se prezintă foarte bine dar la meci sperăm să se prezinte și mai bine, pentru că mâine vrem să-l tăvălugim, să-l aranjăm puțin”.
Cât despre meci, ”dorim să îl onorăm, să câștigăm acest joc, dar va fi un meci greu, ați văzut, Brăila și-a pierdut anumiți jucători și s-a plâns, așa, puțin, toată iarna, însă a făcut un joc bun contra celor de la UTA, a câștigat meciul. Vin cu un moral bun, și noi avem un moral bun după egalul de la Suceava, dar ar fi fost mai bun dacă am fi câștigat. Va fi un meci ca toate celelalte, care pe care, și dorim să vină cât mai multă lume, să ne susțină, să ne încurajeze, să ne împingă de la spate, să putem să obținem cele 3 puncte!”
Antrenorul timișorenilor a continua prin a explica în ceea ce-i privește pe brăileni că ”au jucători rapizi iar în turul campionatului ne-au pus probleme cu jucători rapizi. Deși au pierdut acolo, în atac, anumiți jucători, au improvizat însă cu mijlocași pe viteză, ați văzut, cum a fost și Roșu, care a dat două goluri, infiltrat între fundașii arădenilor; un jucător care provine dintre mijlocași și acoperă foarte multe zone ale terenului, fiind imprevizibil”.

#40
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Prin prisma retragerii a încă două cluburi la începutul noului an, ceea ce a lăsat întrecerea în numai 16 grupări, implicit doar una retrogradând, Brîndescu a fost precaut prin a spune că ”sperăm să nu ne relaxăm decât în momentul în care matematic suntem salvați de la retrogradare. Vrem, nu vrem, toată lumea spune că s-au retras două, nu mai retrogradează nimeni, campionatul e mai mult amical, dar nu este așa, deoarece suntem conștienți că noi, Balotești și Reșița ne batem pentru supraviețuire în Liga 2. Una dintre noi va retrograda, sper să nu fim noi aceia…” Clasamentul la zi, programul rundei din week-end și ultimele rezultate, pe coloana dreaptă.
După lunga deplasare punctată de un 2-2 sâmbătă de la 11 la Suceava, ”antrenamentele au fost normale, băieții sunt încrezători dar să nici nu fim prea încrezători, euforici, ci să fim concentrați la ce avem de făcut, așa încât să putem câștiga!” Iar ca buletin medical, ”Ungureanu și Taub sunt nerefăcuți, Telescu a făcut antrenamente normal în această săptămână. Și Neamțu a făcut antrenamente cu echipa”.

#41
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Liga a 2-a data : 04.03.2017 pe RadioTimișoara ? ora.15.00
stadion : Știința (Timişoara - Timiş)

ACS ASU Politehnica Timișoara - ACS Dacia Unirea Brăila



Arbitru de centru : Dreve Dan Florin (Cluj-Napoca - Cluj)
Asistenţi : Bălan Marius (Dej - Cluj) și Cîmpeanu Petrică Ionut (Cluj-Napoca - Cluj)
Arbitru de rezervă : Voina Dorin Petru (Reşiţa - Caraş Severin)
Observatori : Jiga Dan (Bistriţa - Bistriţa Năsăud) și Paraschiv Dumitru (Drobeta Turnu Severin - Mehedinţi)

ACS ASU Politehnica Timișoara se află pe locul 14, cu 20 de puncte, iar ACS Dacia Unirea Brăila e pe locul 8, cu 29 de puncte.

În partida tur, desfășurată pe stadionul : Municipal (Brăila)

ACS Dacia Unirea Brăila - ACS ASU Politehnica Timișoara 4-1


Edited by 3xteam, 04 March 2017 - 00:40.


#42
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

  Premieră în fotbalul românesc ! Un club din Liga a II-a își transmite meciul în format live video pe aplicația mobilă  


Partida ASU Politehnica Timișoara – Dacia Unirea Brăila începe la ora 15.00 și se desfășoară pe arena ”Știința”, în runda a a 23-a a Ligii a II-a. Un bilet de intrare costă 10 lei iar fanii primesc gratuit cu acesta un program de meci.

Gruparea susținută de suporterii timișoreni e autoare a unei noi premiere în fotbalul românesc. Meciul de azi din Liga a II-a dintre ASU Politehnica Timișoara și Dacia Unirea Brăila va fi transmis în direct prin intermediul aplicației oficiale a clubului gazdă.

Fanii alb-violeți care nu pot ajunge azi pe arena ”Știința” din Timișoara își vor putea vedea favoriții live video prin intermediul aplicației oficiale a clubului pentru telefoanele de tip smartphone.

Aceasta a fost lansată în această iarnă grație unui sponsor din domeniul IT. ASU Poli e în pas cu tehnologia deși are unul dintre cele mai mici bugete din B.
Echipa fiind susținută financiar de suporterii timișoreni ”dizidenți”. Meciul va fi transmis cu ajutorul partenerilor de la Radio Timișoara, care au mai transmis în format video jocuri ale ”Băieților în ghete” disputate pe teren propriu.

sursa

Edited by 3xteam, 04 March 2017 - 14:12.


#43
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
stadion : Știința (Timişoara - Timiş)

ASU Politehnica Timișoara - Dacia Unirea Brăila 1-1 (1-1)


Bădăuță 8 / Costel Roșu 43

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Mera, Gălan (cpt.), Ghinescu (82 Gorovei) – Bilia – Teut (78 Țugui), M. Stancu, Nicolescu (68 Blănaru), Birău – Bădăuță.
Antrenor: Sorin Brîndescu.

Dacia Unirea Brăila: Olaru – Niță (78 E. Oprea), C. Ivan (cpt.), Ghiocel, Necoară – Moglan, Olenic (46 Adăscăliței), Roșoagă, Neagu – C. Roșu – Pușcașu (81 Iosofache).
Antrenor: Alin Pânzaru.

Edited by 3xteam, 05 March 2017 - 09:58.


#44
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
”Ne-am fi dorit tare mult să câștigăm, din păcate detaliile fac diferența și nu am fost inspirați. Nu ne-am adaptat la vânt. Am avut avantajul că am condus cu 1-0, am avut ocazia să ne desprindem, nu am făcut-o… Nu știu situația, dar poate și noi am fost neinspirați, când am stat în ofsaid în teren. Am încercat să ne readucem punctele, nu am făcut un joc de construcție foarte bun, în schimb am pus presiune. Și la Suceava am avut mai multe ocazii ca adversaru și am obținut tot doar un punct. Am vrea să stăm mai liniștiți în clasament. A fost o greșeală în lanț la golul încasat, din păcate luăm foarte ușor golurile”, a declarat Sorin Brîndescu.

Edited by 3xteam, 05 March 2017 - 10:42.


#45
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

O nouă performanță remarcabilă pentru grupa 2003 de juniori de la ASU Poli. Victorie la Napoca Junior Cup


Juniorii născuți în 2003 antrenați de Iulian Prodana la ASU Poli au confirmat din nou. După ce anul trecut au devenit campioni naționala la grupa lor de vârstă, copiii au câștigat în acest sfârșit de săptămână și Napoca Junior Cup, unde au surclasat rivala de la Dinamo.

În sferturile de finală ale competiției, timișorenii s-au impus cu 3-1 cu Juniorul București, după prelungiri, deoarece după timpul regulamentar scorul a fost de 0-0. După ce au trecut de unul dintre cele mai tari cluburi de juniori din țară, juniorii lui Prodana au ”mușcat” din Dinamo în semifinală, la scorul de 2-0. În finală, Juniorul Suceava a fost victimă sigură pentru alb-violeți, care au câștigat cu 4-0.

Grupa de 2003 care a luat titlul în 2016 e formată din următorii fotbaliști: Daniel Ciobanu, Alexandru Borbely-portari, Alexandru Gașpar, Mădălin Sturzu, Maximilian Icma, Denis Tymos, Alexandru Rus, Emanuel Oniceanu, Ralf  Kuhn , Lucian Simedru, Mădălin Ursu, Sebastian Dan, Ovidiu Brindescu, Remus Bratu, Deian Sandu și Denis Unc-jucători de câmp.

sursa

Edited by 3xteam, 06 March 2017 - 11:11.


#46
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Scenariul salvării poate fi îndeplinit de ASU Politehnica la Buftea. Ce jucători ai alb-violeților ar putea reveni pe teren contra Metalului



ASU Politehnica se deplasează în Ilfov pentru duelul cu ”mutata” Metalul Reșița. ”Băieții în ghete” vin după două jocuri bune, dar din care au obținut doar două puncte pe teren în 2017.

De partea cealaltă, ultima clasată poate fi lăsată probabil definitiv pe singurul loc care mai duce în C dacă pierde sâmbătă. Avantajul timișorenilor ar putea fi reprezentat chiar de terenul de joc, meciul fiind mutat la Buftea. Metalul e la opt puncte în spatele trupei de pe Bega.

Formația patronată de Cătălin Rufă și mutată la Snagov a trecut însă prin niște transformări în iarnă, aici sosind inclusiv un calup e jucători de la retrasa Vâlcea. Totuși, la Șiria cu UTA BD, ”ex-reșițenii” au fost călcați în picioare, scor 0-4. ”Este un meci important, nu decisiv, dar important în desfășurarea ulterioară a campionatului.
Ne dorim ca după acest meci să nu mai pronunțăm cuvântul retrogradare. E un meci care e mult mai dificil pentru cei de la Metalul.
Dacă nu câștigă le va fi greu să mai spere la ceva. Dacă iei strict după clasament și egalul e în favoarea noastră. Dar vrem mult să câștigăm. Au adus jucători de la Vâlcea, nu a jucat Dănănae. Nu e concludent rezultatul cu UTA și noi să fim mai relaxați. În minutu 10 era 2-0, și cu o execuție a lui Petre, va fi altceva la Buftea”, a declarat Sorin Brîndescu. ASU Poli a înregistrat două remize la restart: 2-2 la Suceava cu Foresta și 1-1 acasă cu Brăila.

”Dă speranțe puțin evoluția noastră, dar e și dezamăgire în urma rezultatelor. Mai ales noi, jucătorii, ne-am fi dorit mai mult. Să fie și prime, nu le-am luat, deși meritam să câștigăm ambele meciuri. Fizic am arătat 90 de minute că nu au fost probleme. Și la Suceava am avut două ocazii în prelungiri… Relațiile de joc și concentrarea în anumite momente și rezultatele trebuie îmbunătățite”, a precizat Brîndescu.

Pentru acest joc ar putea reveni la alb-violeți A. Ungureanu și Carol Taub, ambii accidentați în pregătiri. În schimb, va lipsi probabil mijlocașul Nicolescu. Acesta suferise o întindere la Suceava, din care nu s-a recuperat complet. Faptul că meciul se va juca la Buftea pare de asemenea un plus pentru vizitatori. ”Cred că pentru noi e un avantaj că s-au mutat la Buftea. La Snagov nu arăta foarte bine terenul”, a conchis ”principalul” Politehnicii. ”Marchez mai mult în retur” Un aspect pozitiv în atacul lui ASU Politehnica pare a fi concurența pozitivă pentru titlul de gogheter dintre Blănaru și Bădăuță. ”E un mei dificil, trebuie să fim concentrați. Mergem acolo să câștigăm cele trei puncte. Ne-am uitat la meciul cu UTA, fiecare joc diferă.

Chiar dacă au luat 4-0 nu înseamnă că vom avea un meci ușor. Trebuie să muncim. Nu cred că se pune problema retrogradării, noi vrem acum să nu fim nici penultima, să urcăm în clasament. Dacă legăm trei victorii vom fi bine. Am avut două meciuri bune, din păcate nu am reușit să câștigăm. Important e că am reușit să eliminăm din greșelile din tur. Eu în retur marchez mai mult, am început bine, puteam chiar mai mult. Important e să aducem puncte, atât eu, cât și Blănaru, să înscriem cât mai des.
Nu m-ar mulțumi un egal acolo, nu cred că pe nimeni ar mulțumi. Suntem încrezători în victorie”, a spus Cătălin Bădăuță, cel care a marcat în primele două partide oficiale ale anului și a ajuns la cota 6. Blănaru a înscris trei goluri mai multe în toamnă.

Partida Metalul Reșița – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a XXIV-a a Ligii a II-a. Cel mai probabil ultrașii alb-violeți vor primi la acest meci un sprijin și de la fanii Rapidului în tribună.

sursa

Edited by 3xteam, 08 March 2017 - 21:47.


#47
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ http://sporttim.ro/wp-content/uploads/2017/03/4_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/100px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]”Este un joc destul de dificil și trebuie să fim foarte concentrați, să mergem să luăm cele 3 puncte, asta e clar. Mergem acolo să câștigăm și să ne întoarcem acasă cu cele 3 puncte!” a spus Alexandru Bădăuță

#48
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/60px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]ASU Poli va juca sâmbătă la Buftea, unde evoluează în această primăvară cei de la Metalul Reșița, echipă ce reprezintă acum localitatea Snagov.

Va fi absent de la acest meci Bogdan Nicolescu, accidentat. Sunt șanse să revină Carol Taub, și mai mult ca sigur, deocamdată nu revine nici Adi Ungureanu. ”Este un meci important, nu decisiv. Dar important în desfășurarea ulterioară a campionatului. Ne dorim ca după acest meci să nu mai pronunțăm cuvântul retrogradare. Este un meci mult mai dificil, cu presiune mult mai mare pe cei de la Reșița. Dacă ei nu câștigă, le va fi foarte greu să mai spere la ceva. Noi ne dorim să câștigăm meciul, ca să terminăm campionatul cât mai repede. Strict după clasament, și egalul e în favoarea noastră, dar noi ne dorim să câștigăm. Nu este concludent rezultatul cu UTA, ca să fim noi mai relaxați sau mai puțini concentrați pentru acest joc. Baza de la Sangov este foarte bună, știu de când lucrăm la FRF. Este un teren pentru fotbal. Cred că pentru noi este un avantaj că s-au mutat la Buftea, pentru că la Snagov au fost probleme cu terenul”, a declarat antrenorul Sorin Brîndescu.

http://www.tmsport.r...atalin-badauta/

#49
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/60px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
ASU Poli e acum pe locul 14, cu 21 de puncte. Echipa se gândește doar la varianta victoriei. „Este un meci destul de dificil, trebuie să fim foarte concentrați. Mergem acolo să câștigăm și să venim acasă cu cele 3 puncte. Ne-am uitat la meciul lor cu UTA, dar fiecare meci diferă. Dacă au luat bătaie cu 4-0, nu înseamnă că e un meci câștigat dinainte. Nu trebuie să ne gândim că e meciul câștigat dinainte. Trebuie să alergăm, să muncim și să luăm cele 3 puncte, ca să nu avem emoții. Din punctul meu de vedere, nu cred că se pune problema retrogradării. Noi vrem să nu fim nici penultima, nici ultima, vrem să urcăm în clasament. Echipele sunt foarte apropiate, dacă reușim să legăm două-trei victorii, vom fi bine. Am avut două meciuri bune, din păcate, nu am reușit să obținem nicio victorie, dar am reușit să eliminăm din greșelile pe care le-am făcut în tur. Pe niciunul nu cred că ne-ar mulțumi un egal”, a declarat Cătălin Bădăuță.

Edited by 3xteam, 10 March 2017 - 15:56.


#50
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Echipele probabile data : 11.03.2017  

stadion : CNT Buftea, iarbă (Buftea - Ilfov)

CS Metalul Reşiţa - ACS ASU Politehnica Timișoara


Arbitru : Barbu Marian (Făgăraş - Braşov)
Asistenţi : Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş - Braşov) şi Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş - Braşov)
Arbitru de rezervă : Chitu Marius (Târgovişte - Dâmbovita)
Observator : Bratu Vasile (Slobozia - Ialomiţa) și Tudor Emil (Târgovişte - Dâmbovita)

CS Metalul Reşiţa: Vl. Ignat - Dănănae, C. Munteanu (cpt.), Cr. Dima, V. Lupu - Al. Radu, Borţoneanu - Oct. Vasile, Fl. Pîrvu, M. Dina - Buduroi
Rezerve: Kololo - Dr. Matei, Cioranu, M. Ciobanu, F. Paraschiv, Rz. Petre, Al. Ionescu
Antrenor: Mihai Stoica


ACS ASU Politehnica Timișoara: Gakos - Motreanu, Cr. Gălan (cpt.), Mera, Bilia, Taub - Birău, Măd. Stancu, Gorovei, Teuţ - Şt. Blănaru
Rezerve: Gârlea - Telescu, Ghinescu, Giuricici, Ţugui, Bădăuţă, Vucea
Antrenor: Sorin Brîndescu

Edited by 3xteam, 11 March 2017 - 12:09.


#51
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
data : 11.03.2017  

stadion : CNT Buftea, iarbă (Buftea - Ilfov)

CS Metalul Reşiţa - ACS ASU Politehnica Timișoara  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/60px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  0-2 (0-1)



CS Metalul Reşiţa: Vl. Ignat - Dănănae, C. Munteanu (cpt.) (Al. Ionescu), Cr. Dima, V. Lupu (min 49 Matei) - Al. Radu, Borţoneanu - Oct. Vasile (Petre), Fl. Pîrvu, M. Dina - Buduroi
Rezerve: Kololo - Dr. Matei, Cioranu, M
. Ciobanu, F. Paraschiv, Rz. Petre, Al. Ionescu
Antrenor: Mihai Stoica


ACS ASU Politehnica Timișoara: Gakos - Motreanu, Cr. Gălan (cpt.), Mera, Bilia, Taub (min 79 Ghinescu) - Birău, Măd. Stancu, Gorovei (min 56 Bădăuță), Teuţ (min 61 Țugui)- Şt. Blănaru
Rezerve: Gârlea - Telescu, Ghinescu, Giuricici, Ţugui, Bădăuţă, Vucea
Antrenor: Sorin Brîndescu

Edited by 3xteam, 11 March 2017 - 13:11.


#52
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Antrenorul alb-violeţilor, Sorin Brîndescu, nu avea cum altfel decât să se declare mulţumit de victoria cu Metalul Reşiţa, transmiţând că de acum se aşteaptă ca jucătorii săi să se descătuşeze în meciurile viitoare.

„Exact asta ne-am şi propus, să ne distanţăm faţă de cei de la Metalul. Cum am declarat şi înaintea jocului, nu mai vreau să aud pronunţat cuvântul retrogradare. Am câştigat jocul de astăzi având o maturitate mai mare decât echipa adversă. Deşi în repriza a doua am suferit la faza de construcţie, ne-am apărat foarte bine, iar faptul că nu am primit gol astăzi ne dă încredere. Puteam închide jocul din prima repriză, am avut multe situaţii de a face 2-0, dar e bine că am marcat totuşi în repriza a doua, pentru a nu avea parte de un final atât de tensionat. Sperăm să ne dea încredere această victorie, să ne descătuşeze, să fie mai prezentă acea plăcere de a juca, iar punctele să vină în număr cât mai mare de acum încolo”, a declarat, pentru druckeria.ro, după jocul de astăzi, Sorin Brîndescu.

„Matematic nu suntem salvaţi, dar sunt convins că noi vom mai face puncte, astfel că e foarte greu pentru Reşiţa să recupereze o distanţă atât de mare. Nu pot să spun că ne-a surprins Reşiţa cu ceva în acest meci. Noi am stat bine pe faza de apărare, au avut o superioritate numerică la mijloc, dar am preferat să o aibă acolo, iar noi să o avem în faza de apărare. Mai ales la 1-0, când presiunea pe umerii lor devenise şi mai mare”, a mai spus Brîndescu, care şi-a lăudat jucătorii, însă le-a spus şi nemulţumirile: „Băieţii au muncit foarte mult, foarte bine. Sunt mulţumit de ambiţia, dăruirea şi concentrarea lor. Ceea ce m-a nemulţumit, a fost jocul de posesie, de construcţie, mai ales în repriza a doua. Probabil că din cauza presiunii rezultatului nu am mai avut luciditate. Poate că am fost şi puţin fricoşi sau speriaţi de miza meciului”.

#53
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/60px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Meciul de sâmbătă dintre ASU Politehnica Timișoara și CS Mioveni a fost inițial inclus în cele trei meciuri din etapa de Liga II-a care urmau să fie transmise de Digisport și Dolcesport. Din păcate, infrastructura arenei Știința a făcut ca acest lucru să nu mai fie posibil, iar astfel, echipa suporterilor și-a modificat și ora meciului.

Inițial, conform programărilor de luni pentru această săptămână, cele două televiziuni de sport ar fi urmat să transmită meciul de vineri dintre Olimpia Satu Mare și CS Afumați, meciul de sâmbătă dintre ASU Poli și CS Mioveni, programat la ora 16, și meciul de duminică dintre UTA Arad și FC Brașov. Marți, clubul timișorean a anunțat că meciul nu va mai fi televizat și se va juca pe Știința sâmbătă de la ora 15.

http://www.tmsport.r...ida-de-sambata/

#54
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Atacantul timișorean al Mioveniului va avea echipament special la jocul cu ASU Politehnica. Ce gest vrea să facă pentru suporterii alb-violeți  


[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/60px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ASU Politehnica primește sâmbătă vizita Mioveniului, una dintre grupările puternice ale Ligii a II-a. Pentru oaspeți e de așteptat să joace pe ”Știința” și Marius Staicu. Atacantul timișorean al argeșenilor ar putea să-i ia prin surprindere pe suporterii alb-violeți prin însemnele de pe noile sale ghete și apărători. Staicu (29 de ani) și-a comandat în iarnă ghete alb-violete pe care scrie ”Poli” și numărul 87 – după anul nașterii. De asemenea el are și niște apărători pe care vrea să le folosească în premieră sâmbătă. În mod inedit, pe lângă imaginile și mesajele clasice folosite de sportivi pentru a se încuraja, pe una dintre acestea a fost imprimată chiar stema Politehnicii. Dacă ai vedea acest echipament separat ai spune că aparține unui vârf al ”Băieților în ghete”. ”Până acum n-am jucat niciun meci cu ele și cred că o voi face prima dată la Timișoara. Mă bate gândul să fac un mesaj pentru suporterii din Timișoara. Chiar îi apreciez foarte mult și fac o atmosferă de Liga I”, ne-a spus Marius Staicu. Atacantul trecut și pe la ACS Poli a așteptat îndelung întâlnirea cu echipa suporterilor. Cel poreclit ”Staikone” a fost antrenat de Dorel Mașcovescu la juniorii lui Poli chiar pe ”Știința”. ”Pentru mine este un meci special, mai ales că sunt din Timișoara. Aștept meciul de sâmbătă, să joc împotriva lor, chiar dacă e o stare mai ciudată, ne facem meseria unde suntem și încercăm să câștigăm”, a precizat Staicu. El nu ar exclude în viitor o revenire acasă, dar subliniază că nici el, nici antrenorul timișorean al Mioveniului, Alexandru Pelici, ”de când a început proiectul fanilor nu am fost întrebați de cineva de acolo dacă vrem să ne alăturăm”.

Vești mai bune pentru gazde Mioveniul se prezintă în Banat fără o serie de jucători importanți după duelul cu scântei cedat cu UTA, scor 0-2. Meci în care Costinel Gugu a primit cartonaș roșu și brazilianului Ayza i-a fost anulat un gol perfect valabil. Pe lângă Gugu e suspendat și mijlocașul Robert Boboc, în timp ce Eduard Stoica și Mîrzeanu sunt accidentați. ASU Poli, în schimb, va putea conta pe serviciile lui Adrian Ungureanu, în timp ce Bogdan Nicolescu nu era total refăcut. Nu se știe încă dacă ”Băieților în ghete” li se va mai alătura Alexandru Dan, liber de contract. Talentatul mijlocaș central, revenit dintr-o accidentare gravă suferită când activa la Metalul Reșița, nu s-a mai prezentat la antrenamente în ultimele două zile deși intrase în programul normal al echipei.

Meciul ASU Politehnica – CS Mioveni era programat inițial sâmbătă, de la ora 12.00, pe arena ”Știința” pentru a fi televizat de Digisport. Una dintre cerințele ”cabliștilor” era însă amenajarea a trei platforme pentru camere în jurul arenei. Și nici atunci unghiurile de filmare nu erau ideale. Amenajările se dovedeau a fi destul de complicate și gazdele au renunțat la idee. Prin urmare conducerea timișorenilor a anunțat că meciul se va disputa la ora 15.00, ora agreată de fani. Cei care nu ajung la stadion vor putea urmări partida live video prin aplicația oficială a clubului pentru smartphone-uri.


sursa

Edited by 3xteam, 16 March 2017 - 17:19.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate