Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...

Ditra 25
 Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
 Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...
 Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis
 

ASU Politehnica Timișoara

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#73
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/e/ec/1-luceafarul_oradea.jpg/80px-1-luceafarul_oradea.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Clubul Sportiv Luceafărul Oradea - Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/50px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 4-1 (2-0)


Bedea 23, Cuc 48, Arnăutu 55, Chiş-Toie 77 / Ionuț Vucea 78
Clubul Sportiv Luceafărul Oradea: Goia – Balea, Hlinca – cpt. (69, Moga), Cordoș, Ban – Feher, Cuc (73, Codoban) – Chiş-Toie, Arnăutu, Bedea – Matei (79, Roșu).
Rezerve: Began – Bactăr, Balla, Costea.
Antrenor: Alexandru Kiss  

Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara: Gakos – Bilia, Gălan – cpt., Telescu, Taub – Nicolescu – Teut, Ungureanu (59, Bădăuță), Ţugui (30, Giuricici), Ghinescu (67, Vucea) – Blănaru.
Rezerve: Gîrlea – Stancu, Gorovei, Neamţu.
Antrenor: Sorin Brîndescu

#74
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/50px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

”Cred că scorul nu reflectă realitatea din teren, chiar dacă Luceafărul ne-a înscris patru goluri și este o echipă bună. Cu doi atacanți care fac diferența în Liga II-a. Am început jocul destul de bine, am avut trei situații de poartă, apoi am pierdut ritmul și am fost naivi în apărare la majoritatea golurilor. Am avut momente în care puteam schimba soarta jocului, la începutul reprizei prin Ungureanu. Nu am înscris și s-a făcut 2-0. Cred că stăm mai bine la cornere ca adversarul, dar pe tabelă ei au înscris”, a declarat Sorin Brîndescu, ”principalul” lui ASU Poli Timișoara
”Chiar și după 4-0 dacă numărăm situațiile de poartă, cu puțin noroc poate nu pierdeam. Poate sunt naiv când spun asta”, a adăugat tehnicianul alb-violeților.

Edited by 3xteam, 09 April 2017 - 18:49.


#75
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Liga a 2-a  etapa 29 data 14.04.2017 Radio Timișoara ? ora : 17.00
stadion : Stadionul Știința (Timişoara - Timiş) (1.000 locuri)

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/80px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara - Club Sportiv Afumaţi  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/6/66/CSafumati.jpg/80px-CSafumati.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Arbitru de centru : Illyeş Adrian (Ploieşti - Prahova)
Asistenţi : Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa - Prahova) și Zamfir Doru (Slatina - Olt)
Arbitru de rezervă : Voina Dorin Petru (Reşiţa - Caraş Severin)
Observatori : Szilaghi Ştefan (Satu Mare) și Sabau Daniel (Zalău - Sălaj)

Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara se află pe locul 15, cu 24 de puncte, iar Club Sportiv Afumaţi este pe locul 12, cu 32 de puncte

În partida tur, desfășurată pe stadion : Stadionul Comunal (Afumati - Ilfov) (2.000 locuri)

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/6/66/CSafumati.jpg/80px-CSafumati.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Club Sportiv Afumaţi - Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/80px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 2-0



#76
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Ungureanu: ”E un joc de totul sau nimic și trebuie să-l câștigăm! Mai avem 4 acasă și trebuie să luăm 9 puncte”

Ungureanu, care a început deplasările la Brașov și Oradea, pierdute cu 2-0 (1-0) respectiv 4-1 (1-0), a spus înaintea celei de-a treia partide acasă a ”violeților” din 2017, după cea remizată 1-1 (1-1) cu brăilenii și cea pierdută 1-2 (1-2) cu CS Mioveni, că ”este o partidă decisivă zic eu pentru noi, cele 3 puncte puse în joc vineri sunt vitale, deoarece este o echipă mai accesibilă, din partea de mai jos a clasamentului și trebuie să luăm neapărat cele 3 puncte pentru a avea o oarecare liniște și încredere pentru cele 3 partide de foc pe care le vom mai avea, mă refer la Sepsi, Juventus și Satu Mare, din partea superioară a clasamentului.”

#77
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Echipele…probabile

Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara - Club Sportiv Afumaţi  


Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara: Gakos – Motreanu, Bilia, Mera – cpt., Taub – Nicolescu – Teuţ, Gorovei, Ungureanu, Vucea – Blănaru.
Rezerve: Gîrlea – Neamţu, Ghinescu, Ţugui, Birău, Stancu, Gălan.
Antrenor: Sorin Brîndescu

Club Sportiv Afumaţi : Muţiu – Robicek, Rz. Patriche – cpt., Bucea, Al. Gheorghe, Ad. Popa, V. Olariu, Dedu, Tudorache – Burlacu, Vlada.
Rezerve: Obretin – Botea, Zaharia, Petculescu, Căliani, Mitu, Avram.
Antrenor: Vasile Neagu

#78
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara - Club Sportiv Afumaţi  [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/6/66/CSafumati.jpg/80px-CSafumati.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  2-1 (2-0)


Taub 7 cap, Blănaru 42 penalty / Vlada 73 penalty
Gorovei: eliminat, minutul 43


Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara : Gakos – Motreanu, Bilia, Mera – cpt., Taub – Nicolescu – Teuţ, Gorovei, Ungureanu, Vucea – Blănaru.
Rezerve: Gîrlea – Neamţu, Ghinescu, Ţugui, Birău, Stancu, Gălan.
Antrenor: Sorin Brîndescu

Club Sportiv Afumaţi : Muţiu – Robicek, Rz. Patriche – cpt., Bucea, Al. Gheorghe, Ad. Popa, V. Olariu, Dedu, Tudorache – Burlacu, Vlada.
Rezerve: Obretin – Botea, Zaharia, Petculescu, Căliani, Mitu, Avram.
Antrenor: Vasile Neagu

Edited by 3xteam, 14 April 2017 - 21:01.


#79
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Sorin Brîndescu: ”Lipsă de maturitate și chiar de profesionalism” Antrenorul Politehnicii nu era extrem de încântat după meci de gestul mijlocașului Răzvan Gorovei. Nu ar fi exclus ca jucătorul adus în iarnă de la Știința Miroslava să fie sancționat. ”Pe alocuri sunt destul de mulțumit. De cele trei puncte și de victorie. Dar jocul a avut oscilații și sunt lucruri negative. În primul rând eliminarea lui Gorovei. Lipsă de maturitate și chiar de profesionalism, când ai 2-0 și îi gata prima repriză, să rămâi în zece oameni, toți avem de suferit în urma unei astfel de decizii greșite. Nu am mai discutat cum și-a motivat, nu era timp, pregăteam repriza a doua. Poate vedeți pe camere. Arbitrul a trecut că a scuipat, dar eu am văzut că a lovit cu cotul adversarul. Ceea ce e un gest nesportiv, care nu-și are locul pe terenul de fotbal… Vom analiza”, a declarat Sorin Brîndescu. ”Puteam să închidem jocul mai repede prin Blănaru și Birău. Și echipa adversă a avut câteva situații, sunt nemulțumit de prima repriză, când am deschis scorul și apoi din nou nepermis am făcut pasul în spate. Dar sunt mulțumit de ambiția și atitudinea de care am dat dovadă când am jucat în zece. Am jucat bine pe apărare. Ei au avut tot timpul atitudine, dar ne lipsește agresivitatea, avem puțini astfel de jucători”, a mai spus tehnicianul timișorean. Brîndescu nu a mizat azi pe M. Stancu și Giuricici, aceștia fiind printre cei care au participat și chiar câștigat ieri finala Campionatului Universitar cu Univ. de Vest din Timișoara: ”Le-am permis să meargă pentru că era o formă de antrenament, nu jucaseră în ultimul timp. Nu ne așteptam să ajungă în finală și jucând ieri au avut o stare de oboseală. Au avut șansa alți jucători”. Cât despre sărbători tehnicianul a conchis că ”le-am zis să nu facă excese”. ”Am pierdut, am avut superioritate, nu am concretizat ocaziile avute. Nu a fost cel mai bun joc al nostru și din păcate ăsta a fost deznodământul acestui meci. Degeaba am avut posesie. Nu a fost ședință, o analiză scurtă. Obiectivul nostru în acest an e menținerea în Liga a II-a. ASU Poli a lăsat o impresie bună, ne vom revedea la anul cu ei”, a spus și ”secundul” Cristian Vaida, ”principalul” Neagu fiind ”preocupat” cu elevii săi la vestiare.


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/i1s-unPHfMk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

sursa

Edited by 3xteam, 14 April 2017 - 22:47.


#80
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/49/Sepsi_OSK_logo.jpg/80px-Sepsi_OSK_logo.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Asociația Club Sportiv Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 2-1 (1-0)


Greu 70, Huiban 75 / Blănaru 41

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Niczuly – Răduţoiu, I. Ursu, Damian, Olteanu – Greu, Ghinga, Minciună, Manole – Hadnagy (cpt.), Ene.
Rezerve: Fejer – Burlacu, Jakab, Huiban, Dumbravă, Veres, Iovu.
Antrenor: Valentin Suciu.

ASU Politehnica: Gakos – Motreanu, Mera (cpt.), Bilia, Taub – Nicolescu – Teuţ, Stancu, Ungureanu, Ghinescu – Blănaru.
Rezerve: Gârlea – Telescu, Gălan, Bădăuţă, Birău, Ţugui, Neamţu.
Antrenor: Sorin Brîndescu.

#81
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Sorin Brîndescu spune că nu se va baricada în defensivă în fața liderului. ”E o echipă bună, o echipă puternică, una care este bine organizată, care își dorește să evolueze anul viitor în Liga I, iar anul acesta a făcut mulți pași, nu numai fotbalistic, ci și organizatoric. E o echipă care a pierdut doar trei puncte, în meciul cu UTA.  Vom vedea. Eșecul a fost cel mai drastic, chiar la 2-0 la pauză, am făcut schimbări ofensiv, să încercăm să jucăm. Am lăsat spații mari și am luat cam multe goluri. Mâine, tot asta ne va preocupa, să jucăm fotbal. Vom încerca să îi și anihilăm, dar vom încerca și să le creăm probleme. Moralul este bun, că am avut momente bune de joc la Sfântu Gheorghe, dar suntem supărați că nu am câștigat. Juventus este pe locul întâi detașat față de celelalte contracandidate la promovare. Sunt cei mai buni. Deși nicio echipă nu e super-bună. Eu zic că vor avea probleme la un moment dat”, a declarat antrenorul bănățenilor., care a și repetat că e foarte dezamăgit de Gorovei.

#82
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Dănuț Bilia a spus că e afectat de acuzațiile de blat. ”Ne așteptă un meci foarte greu, nu greu, cu liderul campionatului. Probabil cea mai bună echipă din serie, dar îl abordăm la victorie. Alt gând nu avem, sper să reușim să câștigăm. Eu unul nu sunt prea bine moral, mai ales după tâmpeniile ce au apărut în presă. În viața mea nu am făcut așa ceva. E motivant, e una să joci cu o echipă de pe ultimul loc și alta e să joci cu o echipă de pe primul loc. Clar că ne motivăm mai bine. Important e să câștigăm, să nu mai fim umiliți ca în tur. Eu unul m-am simțit umilit, deși nu am jucat. Juventus și Mioveni sunt cele mai puternice echipe, din toate punctele de vedere. Am simțit pe pielea mea, din teren”, a declarat fundașul.

#83
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
România  Posted Image Liga a 2-a etapa 31 data 26.04.2017
stadion : Stadionul Știința (Timişoara) (1.000 locuri)

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/60px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara - Club Sportiv Juventus București [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6e/Juventus_Bucuresti.png/60px-Juventus_Bucuresti.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 2-1 (1-1)


M.Stancu 8, Blănaru 55 / Chipirliu 10

ASU Poli Timișoara: Gakos, Motreanu, Bilia, Mera, Taub, Nicolescu, Teut, M.Stancu, Ungureanu (min 65 Telescu), Vucea (min 55 Birău), Blănaru (min 91 Gălan)
Rezerve: 23. Victor Gîrlea – 4. Laurențiu Telescu, 11. Marco Giuricici, 9. Cătălin Bădăuță, 24. Andrei Țugui, 7. Daniel Birău, 21. Cristian Gălan.
Antrenor: Sorin Brîndescu.

Juventus București: Stoian, Beța, Morariu, Neag, Bustea (min 71 Hurdubei), Bărbulescu, Ștefan, Călințaru, Cazan(min 65 Cazan), Buhăescu (min 80 Ilin), Chipirliu
Rezerve: 12. Eugen Brie – 5. Da Silva Wallace – brazilian, 22. Iulian Carabela, 2. Mădălin Mihăescu, 19. Adrian Hurdubei, 15. Alin Ilin, 29. George Mariș.
Antrenor: Daniel Oprița

#84
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Sorin Brîndescu i-a lăudat pe elevii săi pentru dăruire. ”Nu au fost două meciuri total diferite, pentru că și la Sepsi dacă dădeam golul doi probabil veneam cu cele trei puncte. Astăzi am avut și puțină șansă, pentru Juventus în prima repriză a a avut o doză de situații în care puteau să înscrie și poate altfel era soarta acestui joc. Dar în repriza a doua după ce am înscris, am închis noi jocul,ne-am apărat bine, băieții au luptat exemplar și cu puțină șansă am luat cele 3 puncte. Știm cu toții că Chipirliu este golgheterul Ligii a II-a, este un jucător bun. Ei jucau cu doi atacanți, și noi cu doi fundași centrali. Eram puțini expuși, pentru că aveam și cartonașe galbene, și atunci am preferat să trecem cu Mera și Telescu în marcaj la câte om (Mera și Telescu au un joc de cap foarte bun). Am închis zona centrală și am lăsat zonele laterale, să vină cu centrări, pentru că acolo aveam mai multe șanse, să le respingem centrările”, a declarat antrenorul lui ASU Poli.

#85
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
Ștefan Blănaru a considerat că s-a revanșat pentru ocazia ratată la Sfântu Gheorghe. „Mă așteptam să avem o evoluție foarte bună după meciul de la Sfântul Gheorghe, am pierdut un meci de 3 puncte. Acolo am pierdut prostește. Poatea fost și vina mea că am marcat la 1-0, acum sper că m-am revanșat.  Mi-am intrat și eu în mână cu jocul cu care am început și în tur și sper să continui tot așa și să urcăm cu echipa în clasament, pentru că avem un culoar destul de bun. Determinarea noastră a făcut diferența, iar a doua repriză am ieșit mult mai motivați”, a punctat jucătorul.

#86
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
ASU Poli a bifat o întărire importantă pentru ceea ce a mai rămas de jucat din Liga a II-a, iar alb-violeții iau un nou jucător de concitadina de primă divizie. Deian Sorescu, rămas liber de contract după o adevărată telenovelă, va juca sub comanda lui Sorin Brîndescu.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a prim-divizionarei Poli. Deian Sorescu a avut un contract anulat de comisiile FRF, deoarece clubul nu l-a înregistrat la timp. Totuși, mijlocașul a devenit liber după încheierea perioadei de transfer și, conform regulamentelor, nu mai putea semna sezonul acesta în străinătate, cum dorea fotbalistul. Astfel, pentru a avea meciuri în picioare, Sorescu va juca la ASU Poli. Aici va fi coleg cu Radu Motreanu, fundaș împrumutat de Poli la concitadina susținută de suporterii CVUCS.

De remarcat că la ASU Poli au mai fost doi jucători trecuți prin curtea prim-divizionarei. Miodrag Todorov și Patrick Niță au jucat și ei pe ”Știința”, dar în iarnă, Sorin Brîndescu a renunțat la ei. Todorov e la Giarmata, iar Niță, la Mama Mia. În primăvara anului trecut, Marius Marin a jucat la ASU Poli împrumutat de la Sassuolo. Mijlocașul devenise și el liber de contract de la Poli Timișoara și are același impresar ca Sorescu, pe Cătălin Sărmășan.

Rămâne de văzut dacă Sorescu va fi în lot pentru meciul de sâmbătă cu Olimpia Satu Mare, pentru care Dănuț Bilia e suspendat, iar Răzvan Ghinescu, accidentat.

sursa

#87
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
România   Posted Image Liga a 2-a etapa 32 data 29.04.2017 Radio Timișoara ? ora : 11.00
stadion : Stadionul Olimpia (Satu Mare) (18.000 locuri)

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/c/ce/Olisigla.gif/80px-Olisigla.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Fotbal Club Olimpia Satu Mare - Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Arbitru de centru : Ardelean Mircea (Arad)
Asistenţi : Cîmpeanu Petrică Ionut (Cluj-Napoca - Cluj) și Bălan Marius (Dej - Cluj)
Arbitru de rezervă : Necrici Razvan (Baia Mare - Maramureş)
Observatori : Marc Vasile (Cluj-Napoca - Cluj) și Lucaci Adrian (Arad)


Fotbal Club Olimpia Satu Mare se află pe locul 7, cu 44 de puncte, iar Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara este pe locul 14, cu 30 de puncte

În partida tur, desfășurată pe stadion : Stadionul Știința (Timişoara) (1.000 locuri)

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara - Fotbal Club Olimpia Satu Mare [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/c/ce/Olisigla.gif/80px-Olisigla.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 1-1



#88
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
România   Posted Image Liga a 2-a etapa 32 data 29.04.2017
stadion : Stadionul Olimpia (Satu Mare) (18.000 locuri)

[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/c/ce/Olisigla.gif/80px-Olisigla.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Fotbal Club Olimpia Satu Mare - Fotbal Club ASU Politehnica Timisoara [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 1-1 (1-1)


Adrian Voicu 6 / Taub 10

CS FC Olimpia 2010 Satu Mare: Dascălu – Ciul, Mureşan, Heil – cpt., Faur – Villand (58, Roșu), Krausz – Pop, Pană, Ursu (80, Ludușan) – Voicu.
Rezerve: Şuta – Erdei, Cocian, Szollosi, Chitaş.
Antrenor: Bogdan Andone.

ASU Politehnica Timișoara: Gakos – Motreanu, Telescu, Mera – cpt., Taub – Nicolescu – Teuţ (68, Bădăuță), Stancu, Ungureanu (64, Giuricici), Birău (90, Țugui) – Blănaru.
Rezerve: Gîrlea – Gălan, Vucea, Neamţu.
Antrenor: Sorin Brîndescu.

Cartonașe galbene: Faur 67 – Bădăuță 82.

#89
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017
[ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/80/SS_Politehnica_logo.png/70px-SS_Politehnica_logo.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Suporterii lui ASU Poli numără zilele ce au mai rămas  până la derby-ul cu UTA din 21, iar recent, au primit o veste neplăcută. Peluza Sud nu va mai fi toată deschisă, deoarece stadiul avansat de degradare al Stadionului ”Dan Păltinișanu” a produs surpări în zonă, iar anumite porțiuni vor fi închise.

Liderii Asociației Suporterilor Druckeria au discutat de săptămână trecută cu proprietarii arenei, Consiliul Județean Timiș, despre închirierea arenei pentru meciul cu UTA Arad. Inițial, cel care se ocupă de bazele sportive, Marțian Doroș, le-a transmis că toată Peluza Sud va fi închisă, din rațiuni de securitate. Ulterior, cei de la CJT au hotărât să închidă mai multe alveole unde există pericol, care ar însuma total un sector.

Așadar, cel mai probabil fanii timișorenii vor putea să revină în locul în care s-au bucurat pentru Poli atât de mulți ani, dar nu se vor putea ”desfășura” pe toată suprafața peluzei. Problema majoră rămâne securitatea Stadionului ”Dan Păltinișanu”, care a fost inaugurat la 1 mai 1963 și a împlinit ieri 54 de ani. Ridicat pe val de pământ, arena se confruntă cu problema faptului că solul se surpă.

sursa

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate