Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024
 Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 

Atunci cand simti ca lumea se prabuseste in jurul tau

- - - - -
  • Please log in to reply
209 replies to this topic

#19
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postvalidoe, on 27 ianuarie 2017 - 11:48, said:

No shit! Pai cu cacaturi din astea vi le urcati in cap, le sufli in kur ca asa vezi in telenovele, le sprijini sa urce in cariera si dupa aia te privesc de sus
Daca ii e mai bine fara tine las-o frate, macar o vreme sa vada cum e
Se pare că uiţi un detaliu esenţial: sunt la mijloc nişte copii care nu sunt vinovaţi de faptul că părinţii nu se mai înţeleg.
Şi nici pentru apariţia lor pe lume nu sunt ei vinovaţi, tot părinţii au contribuit.
Iniţiatorul mărturiseşte durerea pe care o simte din cauza faptului că nu le poate oferi copiilor totul. Iar asta nu-nseamnă o tabletă sau un smartphone, ci afecţiunea unui tată şi vorba bună a unui părinte, în general.
Iniţiator:
Îţi recomand să priveşti căsnicia ta ca o imagine formată din pixeli, dintre care unii, cu timpul, s-au ars. Încearcă să refaci imaginea aceea frumoasă, când funcţionau toţi. Încearcă să afli de ce s-au ars. Fiţi obiectivi (amândoi). Lăsaţi la o parte orice orgolii şi alte ambâţuri şi priviţi-vă sincer în ochi, drept în ochi. Nu vă învinovăţiţi unul pe altul, ci asumaţi-vă fiecare greşeala, indiferent de mărimea ei.
Ar fi bine ca acest dialog să fie făcut într-o atmosferă destinsă, fără copii în preajmă, undeva unde să fiţi numai voi doi, ca să vă puteţi regăsi.
Aşa cum micile detalii, pe care eu le-am numit pixeli, au contribuit la deteriorarea căsniciei, tot aşa, mici detalii precum o şampanie sau petale de trandafir o pot repara.
Chiar dacă n-aţi fi avut copii, v-aş fi dat acelaşi sfat.

#20
tandrei99

tandrei99

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,258
  • Înscris: 20.09.2007
@PSC. Ceea ce spui tu se poate aplica doar daca ambele parti isi doresc sa lupte pentru salvarea casniciei. In cazul de fata se pare ca ea nu doreste acest lucru.
Femeile au nevoie de siguranta deci eu cred ca ea o are deja. Eu am trecut printr-o experienta similara. Am luptat de unul singur pana am realizat ca ma luptam cu morile de vant. Fosta mea sotie nu voia sa lupte. Eram convins, ca si initiatorul de altfel, ca nu exista altcineva in viata ei. Ei bine, exista cineva la acea vreme.
Am divortat amiabil, ca doi oameni educati si am crezut ca vom putea sa ne crestem copilul separati fiind dar conlucrand impreuna pentru binele lui. Am crezut si m-am inselat.
Eu l-as sfatui pe initator sa-si ia o pauza, sa rememoreze momentele din viata traita impreuna cu sotia lui, sa vada daca si unde au gresit.  Daca va ajunge la concluzia ca isi poate salva casnicia atunci sa lupte pentru asta. Daca insa va vedea ca nu e nimic de salvat ar fi bine sa mearga pe drumul lui si sa incerce sa fie cat mai prezent in viata copiilor.  Asta o sa fie greu pentru ca, foarte probabil, ea ii va pune piedici, multe piedici.
Sper ca ma insel.

@Problematic .
Viata nu se prabuseste ci intra doar intr-o alta etapa. O sa treci peste asta. Greu dar o sa treci. Imi doresc sa fii lasat sa faci parte din viata copiilor tai. Succes.

#21
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
nu trebuie sa fii nici paranoic (urmariri, spioneala), nici orb (a mea nu face)... exista semne clare cand partenera te inseala in plan sentimental

Edited by Nero-d, 27 January 2017 - 12:31.


#22
validoe

validoe

    CUT TH3 5H1T!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,092
  • Înscris: 01.12.2006

View PostPSC, on 27 ianuarie 2017 - 12:00, said:

Se pare că uiţi un detaliu esenţial: sunt la mijloc nişte copii care nu sunt vinovaţi de faptul că părinţii nu se mai înţeleg.

Tocmai ca nu am uitat. Daca tu crezi ca stand intr-o relatie din asta rece si cu impunsaturi in care tatal umbla pe la altele, mama pe la altii, face bine copiilor te inseli
Da-i o pauza nevestii daca asta vrea si te si convingi rapid daca are deja planul B pregatit, altfel nu s-ar risca cu  doi copii sa faca nazuri din astea cu cariera

Edited by validoe, 27 January 2017 - 12:35.


#23
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006

View Postf18dragos, on 27 ianuarie 2017 - 11:21, said:

Din păcate, pe Softpedia ... ești luat peste picior. Aici toți și-o trag cu toate,  Încearcă să mergi la un psiholog împreună cu soția. Și nu renunța absolut deloc!!!

Du-te , du-te ...de ce sa ti-o traga un softpedist gratis cand poate sa ti-o traga un pshiolog pe bani Posted Image .

#24
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,845
  • Înscris: 01.11.2005
Se pare ca sotia ta nu are o gandire ampla si de durata. Nu si-a pus intrebarea ce va face dupa ?  Cum se va descurca cu copii si serviciul ? Cine o va lua cu 2 copii ? Ce va urma peste 2-5 ani ?
Alt lucru observat din ce spui tu este ca deja ea nu mai vrea. Punct. Nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu tine pentru ca posibil nu mai prezinti nici un interes dar din pacate ea scapa din vedere alte lucruri si ma refer la copii. Plus ca ea, din ce observ, prefera o relatie singura decat intr-o familie sau crede ca dupa ce se va desparti oficial de tine crede ca va avea coada de barbati la usa. Din pacate s-ar insela daca crede asa ceva.
Sunt total de acord cu ce a spus Nero-d.
Plus ca pe langa asta, problema ar fi ca sotia ta prefera sa aplece urechea la ce ii spune altcineva din afara - care clar sigur nu stie situatia voastra decat ce i-a povestit sotia - si care da sfaturi.
Din pacate asta este efectul egalitatii barbatului cu femeia in zilele de astazi. Femeile vor independenta...cat mai multa si din toate punctele de vedere. Din pacate cele mai multe dupa o vreme isi dau seama ca realitatea le spulbera orice independenta.
Pacat de copii.
Sfatul meu pentru tine ar fi sa incerci sa ii explici clar ca copii doar intr-o familie cu mama si tata vor creste iar atata timp cat tu vei fi prin preajma lor nu vor accepta niciodata un tata vitreg si asta ar fi o problema pentru mama cand va incerca sa isi refaca relatia - daca va dori sa si-o mai refaca, ca de un numar va gasi ea pe cineva.
La fel va fi si pentru tine destul de dificil ca sa iti faci o relatie dupa pentru ca rar sunt femei care accepta copii dintr-o alta relatie.

Edited by tehnics, 27 January 2017 - 13:15.


#25
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016

View PostNero-d, on 27 ianuarie 2017 - 12:29, said:

nu trebuie sa fii nici paranoic (urmariri, spioneala), nici orb (a mea nu face)... exista semne clare cand partenera te inseala in plan sentimental

Cu conditia sa vrei sa le observi.

#26
vio1971

vio1971

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 757
  • Înscris: 30.11.2016
in situatia in care sunteti voi ,eu NU as cere sfaturi pe forum-uri
CE este in casa voastra NUMAI voi stiti ,asa ca orice parere si sfaturi sunt subiective .

#27
argonaut

argonaut

    Beware of the bird

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 29,342
  • Înscris: 29.07.2013
Copii sunt singurii care chiar nu merita ceea ce li se intampla.

Chestia asta ar trebui sa o pricepeti si sa o simtiti amandoi.

Damnabil este cel care nu poate renunta la confortul propriu si la orice orgoliu, doar gandindu-se la binele copiilor.

#28
validoe

validoe

    CUT TH3 5H1T!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,092
  • Înscris: 01.12.2006
Eu nu stiu daca subiectul asta e pe bune sau nu dar oricum ai da-o tot acolo ajungi
Daca i s-a pus fara sa se gandeasca la viitor, las-o frate sa dea cu capul, sa isi urmeze visul, nu ai nevoie de asa ceva
Daca s-a gandit si are planul B, ce sa mai faci, las-o, nu ai nevoie de asa ceva

#29
Problematic

Problematic

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 31.03.2016
@Technics, ai expus perfect cea mai mare teama a mea... I-am explicat ca nu se gandeste la impactul de dupa ca financiar va fi o mare problema, avem o casa acum, o stabilitate, avem o putere financiara bunicica impreuna, si suntem doi care sa ne ocupam de copii si sa ne coordonam cu dusul si luatul de la gradi... ea zice ca ea nu vrea ca eu sa plec departe sa fiu prin zona, sa vin de cate ori vreau si sa fac parte din viata copiilor... este atat de mult de absorbita de bunastarea locului de munca si a prietenei incat scapa din vedere niste detalii care ii vor crea un stress enorm mai tarziu si ii va afecta relatia cu copii fie ca vrea fie ca nu... de exemplu azi noapte unul din copii a inceput sa tuseasca si sa aibe febra, ea imediat l-a luat sa se ingrijeasca de el in timp ce eu m-am ocupat de celalat animalut... ei chestiile astea nu vor mai fi asa...

Sunt multe lucruri bune care s-au zis aici si intr-adevar nu caut neaparat consiliere de aici ci doar schimb de opinii si pareri, poate sa inteleg mai exact ce poate fi in intelectul unei femei in astfel de momente...
Cand lucrurile vor merge mai rau pe partea carierei si cu copiii atunci s-ar putea sa realizeze ceva dar pe atunci vom avea casa vanduta si probabil alte planuri... ce faci in momentul ala, ca copilasii asta ma vor face sa-mi calc peste ce voi simti cu adevart in acele momente....

#30
validoe

validoe

    CUT TH3 5H1T!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,092
  • Înscris: 01.12.2006

View PostProblematic, on 27 ianuarie 2017 - 13:34, said:

sa inteleg mai exact ce poate fi in intelectul unei femei
Posted Image
Abordezi gresit problema....

#31
honeymik

honeymik

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,531
  • Înscris: 18.02.2014

View PostProblematic, on 27 ianuarie 2017 - 13:34, said:

Cand lucrurile vor merge mai rau pe partea carierei si cu copiii atunci s-ar putea sa realizeze ceva dar pe atunci vom avea casa vanduta si probabil alte planuri... ce faci in momentul ala, ca copilasii asta ma vor face sa-mi calc peste ce voi simti cu adevart in acele momente....
Ce vrei sa zici, ca daca va despartiti si "proasta" da de greu la un moment dat, o sa te impaci cu ea din nou doar de dragul copiilor? Posted Image

#32
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,898
  • Înscris: 27.01.2016

View PostProblematic, on 27 ianuarie 2017 - 13:34, said:

@Technics, ai expus perfect cea mai mare teama a mea... I-am explicat ca nu se gandeste la impactul de dupa ca financiar va fi o mare problema, avem o casa acum, o stabilitate, avem o putere financiara bunicica impreuna, si suntem doi care sa ne ocupam de copii si sa ne coordonam cu dusul si luatul de la gradi... ea zice ca ea nu vrea ca eu sa plec departe sa fiu prin zona, sa vin de cate ori vreau si sa fac parte din viata copiilor... este atat de mult de absorbita de bunastarea locului de munca si a prietenei incat scapa din vedere niste detalii care ii vor crea un stress enorm mai tarziu si ii va afecta relatia cu copii fie ca vrea fie ca nu... de exemplu azi noapte unul din copii a inceput sa tuseasca si sa aibe febra, ea imediat l-a luat sa se ingrijeasca de el in timp ce eu m-am ocupat de celalat animalut... ei chestiile astea nu vor mai fi asa...

Sunt multe lucruri bune care s-au zis aici si intr-adevar nu caut neaparat consiliere de aici ci doar schimb de opinii si pareri, poate sa inteleg mai exact ce poate fi in intelectul unei femei in astfel de momente...
Cand lucrurile vor merge mai rau pe partea carierei si cu copiii atunci s-ar putea sa realizeze ceva dar pe atunci vom avea casa vanduta si probabil alte planuri... ce faci in momentul ala, ca copilasii asta ma vor face sa-mi calc peste ce voi simti cu adevart in acele momente....

Eu smiorcaicios mai mare ca tine n-am vazut. Nu ma mir ca s-a plictisit sarmana femeie, eu unul o inteleg. Si eu m-as cara dintr-o relatie cu un smiorcait, dac-as fi femeie . Orice femeie vrea un barbat adevarat nu un smiorcait.

#33
bossake

bossake

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,693
  • Înscris: 22.11.2007
Doamne ajuta sa gresesc in ceea ce voi spune,dar o femeie nu cred ca ia o astfel de decizie (sa se desparta dupa multi ani de cineva cu care are si 2 copii) fara sa aiba...ceva in spate. adica nu neaparat sa aiba acum pe altul dar..deja sa fii pus ochii pe cineva sau deja sa flirteze cu cineva...

adica na, scopul ei nu cred ca e sa ajunga singura, adica divorteaza de tine si e ceea ce si-a dorit, scopul cred ca este sa ajunga singura incat sa poata fi cu altcineva...

e f posibil sa fie cineva din cercul de la munca. e belea tare cu locurile astea de munca, cand iti petreci atatea ore pe acolo, daca spui ca e si un mediu unde ii place, e fascinata, un tip din anturajul ala are sanse destul de mari sa o vrajeasca...

Edited by bossake, 27 January 2017 - 13:56.


#34
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,845
  • Înscris: 01.11.2005

View PostTestosteron, on 27 ianuarie 2017 - 13:44, said:

Eu smiorcaicios mai mare ca tine n-am vazut. Nu ma mir ca s-a plictisit sarmana femeie, eu unul o inteleg. Si eu m-as cara dintr-o relatie cu un smiorcait, dac-as fi femeie . Orice femeie vrea un barbat adevarat nu un smiorcait.

Ce inseamna un barbat adevarat pentru tine ? Detaliaza te rog. Nu de alta, dar vreau sa vad si eu daca sunt barbat adevarat si sa vad daca nu cumva maine ma lasa nevasta, culmea, si eu tot doi copii am, si noi avem o casa, situatia materiala ok as putea spune si sicane casnice am avut.
Deci, te rog, baga formula barbatului adevarat.

Legat de sotia respectiva din pacate nu ai ce sa le faci unor femei si din pacate vor trebui sa sufere si sa vada cum e si fara casa, si fara barbat si cu copii in responsabilitate si cum nici prietena/prietenele nu o vor ajuta ca "nu vor putea" . Dupa, se vor potoli, dar din pacate raul s-a produs.

#35
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostProblematic, on 27 ianuarie 2017 - 13:34, said:

@Technics, ai expus perfect cea mai mare teama a mea... I-am explicat ca nu se gandeste la impactul de dupa ca financiar va fi o mare problema, avem o casa acum, o stabilitate, avem o putere financiara bunicica impreuna, si suntem doi care sa ne ocupam de copii si sa ne coordonam cu dusul si luatul de la gradi... ea zice ca ea nu vrea ca eu sa plec departe sa fiu prin zona, sa vin de cate ori vreau si sa fac parte din viata copiilor... este atat de mult de absorbita de bunastarea locului de munca si a prietenei incat scapa din vedere niste detalii care ii vor crea un stress enorm mai tarziu si ii va afecta relatia cu copii fie ca vrea fie ca nu... de exemplu azi noapte unul din copii a inceput sa tuseasca si sa aibe febra, ea imediat l-a luat sa se ingrijeasca de el in timp ce eu m-am ocupat de celalat animalut... ei chestiile astea nu vor mai fi asa...

Sunt multe lucruri bune care s-au zis aici si intr-adevar nu caut neaparat consiliere de aici ci doar schimb de opinii si pareri, poate sa inteleg mai exact ce poate fi in intelectul unei femei in astfel de momente...
Cand lucrurile vor merge mai rau pe partea carierei si cu copiii atunci s-ar putea sa realizeze ceva dar pe atunci vom avea casa vanduta si probabil alte planuri... ce faci in momentul ala, ca copilasii asta ma vor face sa-mi calc peste ce voi simti cu adevart in acele momente....
Tu de ce mai vrei sa fii cu ea?
Cati ani au copiii vostri?

#36
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,845
  • Înscris: 01.11.2005

View Postbossake, on 27 ianuarie 2017 - 13:55, said:

Doamne ajuta sa gresesc in ceea ce voi spune,dar o femeie nu cred ca ia o astfel de decizie (sa se desparta dupa multi ani de cineva cu care are si 2 copii) fara sa aiba...ceva in spate.
Este o vorba care am auzit-o si tind sa cred ca este adevarata in socieatea de astazi: Femeile iubesc ceea ce aud si barbatii ceea ce vad. De asta barbatii mint si femeile se machiaza.
Tare mi-e ca nu gresesti. Unele femei cu destula inteligenta din pacate au alte puncte slabe in a fi credule in ceea ce aud chiar daca exista sanse enorme ca ceea ce li s-a promis sa nu se adevereasca...ele tind in continuare sa creada. Si uneori ajung in punctul ala de a lasa absolut tot - familie, casa, copii - pentru niste vorbe goale...
Eu tind sa cred ca asta se intampla si in cazul asta, cand sotia pune apleaca urechea la niste vorbe si isi pune acei ochelari de cal de unde nu mai vrea sa vada nimic doar sa creada acele vorbe.
Acum nu stiu daca e un barbat sau o femeie in spatele acestor vorbe...dar niciodata nu se stie.

@Testostern:
Mesaje: 2.583
Înscris: 27.01.2016 - astazi este 27.01.2017 :).
ID membru: 942.699

Edited by tehnics, 27 January 2017 - 14:07.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate