Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...

Ridicare act de identitate cu pro...
 Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?
 Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania
 Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...
 

Allview P9 energy mini

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#19
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 18.08.2004
Cate ceva despre consum

Durata utilizare baterie: 12h
Telefon inactiv: 9h 46m / 978mAh (consider ca aici e problema, practic reiese un consum in standby/ deep sleep de peste 100mAh cu totul pe off - wifi, locatie, bt, date - doar partea GSM 3G fiind activa)
Ecran: 2h 11m /515mAh (folosit la descarcat aplicatii, facut poze si filmari, umblat prin diverse setari)


AccuBattery imi raporteaza asa (dar am mari rezerve ca stie ce zice):
Estimari baterie incarcata la 100%
Ecran pornit: 10h 37m
Ecran stins: 402h59m
Uzura combinata: 56h 46m

Utilizat 50m (de la 80% la 71% / -9%)
Ecran pornit timp de: 46m (92%) / -361mAh

Edited by nanashu, 07 June 2017 - 19:21.


#20
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 18.08.2004
"Minunatia" tocmai ce mi-a ars incarcatorul de la P5Quad. Probabil era prea multa putere in el si, avand si functie de "powerbank", i-a dat cu niste miniV peste ochi. Asta e, aviz amatorilor. Acum imi e si frica sa conectez aparatul foto prin OTG sa nu ma trezesc ca-l executa si pe ala :(

Cat despre consum ce sa zic, 10min convorbire 3G = 1% din baterie, asa ca mai mult de 1000min (ceva peste 16h) nu duce (teoretic) de la 100% pana la 0%.




#21
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 18.08.2004
Consuma in jur de 10% pe ora de screen on, ceea ce e acceptabil. Spre exemplu acum sunt la 60% (de la 100) si am 26h de la pornire si 4h 3m de screen on.

GPSul functioneaza impecabil, asta e o mare bila alba (stiute fiind problemele mtk-urilor cu semnalul GPS)

Am gasit si o aplicatie foarte buna pentru camera, Open Camera, cu ea pozele ies aproape asa cum mi-am dorit.

#22
Triton18

Triton18

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.12.2017
Salut!
Am si eu un Allview p9 energy mini de aproximativ 1 an si pana acum nu am intampinat nici-o problema dar cu 2 zile in urma am observat dupa ce am scos cartela din simul 1 si am bagat-o inapoi nu imi mai citeste cartela.
De la ce credeti ca am aceasta problema?
Tin sa specific ca daca inversez cartelele ce-a din simul 2 o pun in simul 1 si invers imi merge dar de ce sa imi faca asa?..m-am obisnuit cu cartela specifica pe simul 1 si imi e anapoda sa le schimb locul.
Credeti ca mai merge dus la garantie am pe 24 de luni ?! Ma gândesc ca cei de la rds rcs ca de acolo este luat sa zica nu este vina companiei,este vina dumneavoastra pentru daunele provocate(dar mie nu mi-a mai mers simul 1 pur si simplu)

Edited by Triton18, 16 December 2017 - 10:47.


#23
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 18.08.2004
sa o luam metodic: cartela din SIM 2 pusa in SIM 1 functioneaza... deci nu sunt probleme cu telefonul (altfel nu trebuia sa functioneze nici cealalata cartela in SIM1)
nu ai de ce sa duci telefonul la garantie, sa meraga prin service, sa-si faca unul "scoala" pe el, sa-i bulessca ceva si sa-l primesti cu "negatie de srevice" (allview e rege la asa ceva!)
incerca sa cureti contactele de la cartela cu probleme... daca tot refuza sa mearga, du-te la operatorul de telefonie mobila si cere un alt SIM pe motiv ca asta da erori foarte des (nu o sa te coste nimic, e obligatia operatorului sa-ti dea alta cartela)

#24
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017
Buna ziua.
Stie cineva daca acest model de Allview are corespondent si in gama Gionee?
Stiu ca la Walton, exista modelul Primo RM3.

Multumesc.

#25
adyrom2005

adyrom2005

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 22.01.2017
are corespondent la Condor p 6 pro lte  am luat romul de siteul lor  ne se caca pe ei ca aia de la allview si in plus e android 7.0 nougat  nu 6.0 ca la p9 energy mini
Romul se misca excelent fara buguri luati-l cu ancredere
  si inca ceva aveti grija la instalare sa nu ii stergeti codurile imei ca e mai greu dupa

#26
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 18.08.2004

View Postadyrom2005, on 19 august 2018 - 08:14, said:

are corespondent la Condor p 6 pro lte  am luat romul de siteul lor  ne se caca pe ei ca aia de la allview si in plus e android 7.0 nougat  nu 6.0 ca la p9 energy mini
Romul se misca excelent fara buguri luati-l cu ancredere
  si inca ceva aveti grija la instalare sa nu ii stergeti codurile imei ca e mai greu dupa

Interesenta ce spui tu dar si mai interesant este ce scrie pe situl celor de la Condor la durata de viata a bateriei:
Autonomie
6H et30 min Mode (vidéo YouTube, Luminosité max, GSM, Bluetooth)

Mie tocmai mi s-a umflat acumulatorul de la P9 Energy Mini si a trebuit sa-l schimb :( Initial a inceput sa faca figuri la incarcat, nu prea mai trecea de 50% la incarcare dar, daca il scoteai si il puneai iar in telefon, te trezeai ca era la peste 85-90 % capacitate... S-a umflat asa de tare incat mi-a dezlipit capacul din spate.
Cred ca marea problema a acestui telefon ( ceea ce duce si la "decesul" acumulatorului) este faptul ca se incalzeste in mod alarmant! Am un P5 Quad de peste 5 ani si acumulatorul aluia arata fix ca in prima zi (nici urma de deformare) si tine aproape ca la inceput.

#27
Frustratul

Frustratul

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 08.10.2019
Salutare!

Ma poate ajuta cineva cu firmware de la P9 Energy Mini? Am cautat peste tot si toate modelele au firmware pus pe net, numai asta nu. Sau daca exista macar cineva care poate sa extraga partitiile de sistem din mobil si sa genereze un fisier scatter?

Am incercat sa pun pe el de la Condor P6 LTE si de la Walton Primo RM3. Condor e firma algeriana, iar Walton e din Bangladesh. Mai exista un model rebranduit - QMobile Noir J5, din Pakistan, dar n-am reusit sa gasesc firmware de la ei.

#28
crapus

crapus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 03.11.2012

View PostFrustratul, on 21 octombrie 2019 - 14:53, said:

Salutare!

Ma poate ajuta cineva cu firmware de la P9 Energy Mini? Am cautat peste tot si toate modelele au firmware pus pe net, numai asta nu. Sau daca exista macar cineva care poate sa extraga partitiile de sistem din mobil si sa genereze un fisier scatter?

Am incercat sa pun pe el de la Condor P6 LTE si de la Walton Primo RM3. Condor e firma algeriana, iar Walton e din Bangladesh. Mai exista un model rebranduit - QMobile Noir J5, din Pakistan, dar n-am reusit sa gasesc firmware de la ei.

Pe asta l-am pus , se si actualizeaza .Succes !

https://sw-condor.co...P6 Pro LTE.html

Edited by crapus, 31 October 2019 - 20:38.


#29
Frustratul

Frustratul

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 08.10.2019

View Postcrapus, on 31 octombrie 2019 - 20:33, said:

Pe asta l-am pus , se si actualizeaza .Succes !

https://sw-condor.co...P6 Pro LTE.html

Multumesc de raspuns. Am incercat cu o versiune de la Condor ceva mai noua (T8144), daca vrei ti-o dau. Dar ma interesa versiunea originala de la Allview, ca are limba romana instalata si intentionez sa-l dau cand imi iau ceva mai bun. Nu pot sa-l dau cu un firmware arabesc pe el...

#30
Frustratul

Frustratul

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 08.10.2019
Am reusit sa fac rost de un mobil similar si am extras firmware-ul original din el (AllView P9 Energy Mini stock ROM). Cine e interesat sa revina la firmware original poate face download. Mare grija la flash, ca partitia de sistem (system.img) are 4 GB la AllView. Din cauza asta, SP Flash Tool va vrea sa formateze memoria complet la cei care si-au pus firmware de la Condor sau Walton, pentru ca PMT-ul (partition master table) e diferit. La Condor si Walton partitia de sistem are cam 3.6 GB.
Faceti-va backup la nvdata si nvram (inclusiv screenshot-uri de siguranta), altfel pierdeti IMEI-urile si adresele MAC de la WiFi si bluetooth.

Ii felicit pe cei de la AllView, caci in a lor intelepciune, avand in vedere ca majoritatea clientilor lor sunt romani, n-au binevoit sa puna dictionar si corector pentru limba romana. Trebuie sa scrii cuvintele litera cu litera, ca la mobile vechi cu butoane, sau sa faci download la gboard din Google Play. Nu mai zic de faptul ca multe franturi de text (explicatii, notificari) sunt in romgleza (jumate romana, jumate engleza). In fine, nici nu ma asteptam la altceva. Cat dai, atata face...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate