Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pagina Wikipedia

Masina veche sau indatorat in ban...

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...

Salariu de șofer Uber 8000 l...
 Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat
 Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...
 Defect ciudat Videorecorder Panas...

lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...
 

soferii care merg in spatele tau mult prea aproape de tine!

- - - - -
  • Please log in to reply
96 replies to this topic

#73
Benderbut

Benderbut

    viking member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,722
  • Înscris: 11.12.2014

 alym, on 23 octombrie 2016 - 18:38, said:

Nu inteleg pe cine face bou si prost soferul care filmeaza... pe primul din golf4 sau al doilea cel din golf3, cel ce depaseste?
In primul rand , l-am injurat pe ala cu golful 3, cel cu golf 4 avea deja peste 60 km /h cand cel din spate il presa , trebuie tinut cont ca acolo nu este autostrada ,daca te uitai mai atent cel cu golful a pastrat banda deoarece trebuia sa faca la dreapta , vai de capu nostru , am uitat de ce am parasit aria aceasta acum mi-am adus aminte Posted Image)

ma rog, nici cel cu g4 nu a procedat corect cand a franat cand nu a pastrat distanta corecta , conteaza cine a inceput-o cu intimidarile .parea la inceput un razboi de frustrare golf 3 vs golf 4 Posted Image)

Edited by Benderbut, 23 October 2016 - 20:23.


#74
chaosss

chaosss

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,730
  • Înscris: 24.10.2005
De obicei le las sa ma depaseasca daca au si pe unde sau daca se apropie foarte tare, extrem de rar, le fac semn cu mana sa pastreze distanta. Ma bate gandul sa imi pun carlig pentru ca am fost ciocnit anul trecut de o soferita cand masina avea doar 1.5 luni dupa ce o cumparasem.
Si saptamana asta am comis-o si eu, asigurandu-ma la stanga pentru a intra pe un drum cu prioritate am uitat sa mai opresc ciocnind usor tot  masina unei soferite. Din toata coliziunea doamna a ramas doar cu placuta de inmatriculare din spate strambata si singurul care trebuie sa isi retuseze masina sunt tot eu. Doamna jubila ce masina de calitate si-a luat, si pe deasupra si electrica si cu cheltuieli foarte mici fata de a mea. (Eu Honda CR-V 2015, ea Nissan Leaf). Posted Image

Edited by chaosss, 23 October 2016 - 21:18.


#75
calinkgb

calinkgb

    "United Gashka" mobile team

  • Grup: Moderators
  • Posts: 75,844
  • Înscris: 15.08.2008
Am sters o tona de off-topic.
Daca din punctul asta incolo insistati, o faceti pe puncte.
E chiar atat de greu sa raspunzi la subiect?

#76
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,686
  • Înscris: 24.11.2015
Cred ca un Patrol inaltat cu bara + carlig ar fi cel mai recomandat + inca o bara pe fata Posted Image

Am mers odata la drum lung si au iesit de la o nunta niste cretini beti cu un Peugeot 407 si nu m-au lasat sa ii depasesc, cand au vazut ca semnalizez s-au bagat pe mijlocul drumului si au inceput sa accelereze, iar dobitocul de sofer si pasagerul din dreapta au scos capul pe geam si se uitau inapoi la mine Posted Image

#77
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,793
  • Înscris: 15.06.2007

 vacaroz, on 23 octombrie 2016 - 16:16, said:

salutare.
foarte des am observat ca o buna parte din soferi merg mult prea aproape de tine in spate, indiferent ca vor sa depaseasca sau doar ala e stilul lor de condus.
chestia asta e exasperanta. mereu tebuie sa ai grija si celui din spatele tau ca daca trebuie sa pui o frana ala sigur nu are timp de reactie. dar totusi uite ca sunt multi d.astia. nu inteleg care e logica lor? daca vad ca vor sa depaseasca ii inteleg, le fac loc... incetinesc, ma trag mai pe dreapta etc. dar multi asa merg ca asta e stilul lor. ziua ca ziua, dar noaptea te mai si orbesc cu farurile lor!
care este logica lor?
si se poate face ceva pe cale legala pt astfel de teribilisti?

chiar cunosc un astfel de individ care tocmai ca a avut parte si de incidente... si explicatia lui este ca sunt multi adormiti la volan si e bine sa mergi asa ca daca prinzi momentul poti depasi orice. tir, caruta. sau ca masina consuma mai putin stand in curul celui din fata ca rezistenta aerului bla bla bla. cert e ca el dupa ce la pupat bine de tot pe unul din fata lui tot pe ala il scoate vinovat ca a vrut sa faca dreapta/stanga fara sa semnalizeze...
E vorba de soferii virgini. Cei care au muscat-o nu mai fac.

#78
loccoxxl

loccoxxl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 419
  • Înscris: 11.05.2007
Eu nu-i inteleg pe "aspirationisti" din alt punct de vedere. Perspectiva mea e urmatoarea: Bine, esti smecher, esti intimidant, consumi cu o flegma mai putin combustibil, te iei de fraierii fricosi, DAR, ce vezi tu in fata? Pe lung, pe asfaltul pe care circuli, cat vezi? Daca esti intr-o masina de inaltime "normala" in nici un caz nu e ok. Mie imi place sa vad permanent ce in fata, sa iau singur decizia, cand si daca sa depasesc o masina oprita jumatate pe banda, sa vad un caine, o mizerie pe asfalt, orice. Astia care merg asa, fac pariu ca sunt aceeasi care se baga la cedeaza dupa ce s-a asigurat ala din fata lui sau "pititi" dupa vreun autobuz. Frati-miu a furat-o si s-a lasat de "aspiratie". Mergea in spatele unui tir, caine mort urias pe mijlocul benzii, tirul l-a luat intre roti, el si-a spart evacuarea.

#79
alexcrist

alexcrist

    Watchdog

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,317
  • Înscris: 02.02.2006
Și eu savurez la maxim porțiunile de drum prost, când mai apare vreun deștept de-ăsta de-mi stă în ceafă. Dacă e ploaie, îi liniștesc luând la rând toate bălțile, să vezi cum se retrag singuri la o distanță confortabilă. Dacă e uscat, ocolesc gropile milimetric, astfel încât ei inevitabil le iau în plin, și iarăși se depărtează.

Mai nasol când e drumul bun, și nici bălți nu se fac :lol: Dar și-atunci pot să-mi mai spăl parbrizul (că și-așa îmi place să fie mereu curat :) ) și inevitabil îi ajung și lui stropi. Mai puțin eficientă metoda asta ca celelalte, dar în ultimă instanță, e bună și asta. :P

N-am nimic cu grăbiții. Care vrea, să depășească și să se ducă, drum bun! Dar dacă-mi stai în spate, stai civilizat, indiferent de viteza cu care merg eu.

#80
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,793
  • Înscris: 15.06.2007

 punctcom, on 23 octombrie 2016 - 16:28, said:

yo conduc din 1983, si niciodata in toti anii astia, nu m-a interesat ce este in spatele meu ! ...
pericolul vine mai intotdeauna din fata !
Da, exceptia intareste regula.

 TruculMagic, on 23 octombrie 2016 - 23:31, said:

Cred ca un Patrol inaltat cu bara + carlig ar fi cel mai recomandat + inca o bara pe fata Posted Image

Am mers odata la drum lung si au iesit de la o nunta niste cretini beti cu un Peugeot 407 si nu m-au lasat sa ii depasesc, cand au vazut ca semnalizez s-au bagat pe mijlocul drumului si au inceput sa accelereze, iar dobitocul de sofer si pasagerul din dreapta au scos capul pe geam si se uitau inapoi la mine Posted Image
Dar nu ai sunat la militie, nu?

Attached Files


Edited by tfmercedez, 24 October 2016 - 09:07.


#81
cobi1

cobi1

    Bagator in seama

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,767
  • Înscris: 28.02.2011
Carligul de remorcare , montat pe masina e sfant ! Deasemenea si apasarea usoara cat sa se aprinda stopurile de frana ( fara sa franezi ) e un mod de a atrage atentia celui din spate ca e prea aproape insa in majoritatea cazurilor tot nu se potolesc . Solutia este sa nu-ti pese sau daca te enerveaza si nu te simti bine atunci sfatul meu este sa incetinesti treptat pana il disperi si il obligi sa te depaseasca . ( apoi daca esti unul care trebuie musai musai sa le-o plateasca , faci si tu acelasi lucru - nerecomandat ) .
Io am patit de multe ori , noaptea , sa am in spate un cretin care merge cu faza lunga fara intentia de a ma depasi si desi il avertizez cu avriile , nu intelege , atunci incetinesc pana se enerveaza si ma depaseste apoi bag si eu faza lunga si proiectoarele si stau in curul lui fara sa-l depasesc sa vada si el ce bine e sa fi nesimtit ...

#82
botelucian

botelucian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 23.03.2007
eu am patiti in weekend cu un "bizon"
in fata era trecere, cel din fata a oprit , eu la fel dar "ala din spate " nu incetinea
am tras stanga putin pe contrasens ca era liber si el el sa dus in dreapta mea
m-a depasit efectiv in frana cu scartait si toate alea
daca ramaneam pe pozitie ii luam pe aia de pe trecere
am patit de multe ori , la viteze mai mici cei drept ca cel din spate sa intre in mine ca sta prea aproape
dar acum am carlig si merg mai linistit :)

#83
alym

alym

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 234
  • Înscris: 25.08.2016
Deaceea cand vezi cate unul care doreste sa intre in fundul tau e bine sa maresti distanta fata de cel din fata, sa ai spatiu mai mare de manevra... si cu ocazia asta daca vede homosexualul din spate ca se aprind stopurile de frana poate se potoleste si franeaza si el sa mareasca distanta fata de fundul tau care pentru el e apetisant.

#84
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,793
  • Înscris: 15.06.2007
Eu am oroare de aia cu stopurile arse.  Am vazut destui care circula cu harburi de genu. Eventual o frana de motor, sa vada ala ca incetinesti si nu se aprind stopurile, o sa se prinda imediat care-i spilul.

#85
vali02br

vali02br

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 20.01.2007
Pur și simplu.. Încetinesc până la 0 dacă e necesar in cazul in care chiar mă deranjează.. E metoda cea mai simplă și rapidă.
Bine, eventual mă trag și un pic pe dreapta și rezolv în maxim 30 de secunde stresul

#86
alexpet

alexpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,358
  • Înscris: 07.05.2007

 cobi1, on 24 octombrie 2016 - 09:37, said:

Io am patit de multe ori , noaptea , sa am in spate un cretin care merge cu faza lunga fara intentia de a ma depasi si desi il avertizez cu avriile , nu intelege , atunci incetinesc pana se enerveaza si ma depaseste apoi bag si eu faza lunga si proiectoarele si stau in curul lui fara sa-l depasesc sa vada si el ce bine e sa fi nesimtit ...
daca poti sa fi atent la sofer ai sa vezi ca 80% sunt femei care nu prea stiu care-i diferenta intre faza lunga si scurta si nici nu stiu exact unde este maneta. La fel si cu stopul de ceata.
PS nu sunt misogin, iubesc femeile, dar cu sofatul putine sunt prietene.

#87
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,866
  • Înscris: 26.02.2010

 iancuMIC, on 23 octombrie 2016 - 16:55, said:

Am si eu cateva zeci de ani si cateva sute de mii de km. de cand conduc si nu am sesizat cu foarte mici exceptii motivate de altfel, ca cineva sa mearga pe distante lungi in spatele meu. Pentru ce ai face asta? Aaaa, cand ajung pe cineva care merge cu 40 la ora, fara vreun motiv evident, iar depasirea nu e permisa, sigura ca iti vine sa-l "trezesti" pe adormit, sa circule cat mai aproape de acostament. Dar, atat, nu magarii sau alte golanii.
Chestiunea cu franarea fara motiv mi se pare un act...mizerabil. In general in localitati, data fiind restrictia de viteza se circula mai ...legat, dar in afara la viteze mari, nu stiu ce nebun ar merge la 5-6 m in spatele cuiva. Deci nu cred asta.
Mersul in spatele cuiva foarte aproape are multe neajunsuri, de aia spun ca nu prea cred, decat daca l-ai suparat cu ceva si vrea sa te streseze.
Prin urmare cred ca astfel de situatii, daca se ivesc in trafic pot fi depasite cu mult tact; conducatorii auto mai versati si...civilizati stiu cum.Posted Image

Sa le spui șoferilor din Moldova de pe E58 și E85 și celor din București ca nu prea țin cont de distanta minima intre autovehicule. De exemplu pe valea Oltului sunt indicatoare cu distanta de 40-70 m. Distanta intre autovehicule este stabilita în funcție de viteza și perioada de timp pana ajungi la viteza 0 ca sa nu te pupi cu celalalt, de obicei este viteza/2, cu alte cuvinte cam 50 m la 100 - 130 km/h ca sa ai timp sa oprești sau sa intre altul în coloana când intra în depășire. Nerespectarea distantei, a dus la carambol vara trecuta pe A2.

#88
anonima1

anonima1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,952
  • Înscris: 05.01.2008
Nu pot sa cred ca exista un astfel de subiect . Nu e stipulata o distanta regulamentara in nicio lege in m sau km ci doar pana la evitarea oricarui pericol. Nu inteleg ce va doare ca unul va inspira gazele de esapament?

#89
botelucian

botelucian

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 23.03.2007
Ne auzim dupa ce opresti la stop si un dobitoc iti plezneste una si te baga in intersectie

#90
anonima1

anonima1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,952
  • Înscris: 05.01.2008

 botelucian, on 25 octombrie 2016 - 19:27, said:

Ne auzim dupa ce opresti la stop si un dobitoc iti plezneste una si te baga in intersectie
Am fost lovita la semafor din spate si nici nu avea RCA. Si ? A fost unul din n soferi si toti barbati care mi-au lovit masina fie in parcare , cand stationam sau eram in trafic . Sa golesc  strazile sa nu mai risc sa fiu lovita ? Consider absurda ideea acestui subiect si punct .

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate