![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Vreau sa plec in Italia, dar am probleme cu CI
Last Updated: Aug 30 2016 00:44, Started by
alexsilver1
, Aug 29 2016 09:23
·
0

Posted 29 August 2016 - 09:23

Buna ziua si scuzati-ma daca gresesc categoria. Dar nu stiu unde si pe cine sa intreb. Deci am vorbit cu cineva care are restaurant in Italia si pe perioada sarbatorilor de iarna vrea sa ma ia acolo ca sa mai ajut. Pentru inceput pare in regula si pana la "sarbatorile de iarna" mai este destul. Eu in Italia nu am fost plecat niciodata,iar de pe site-ul al MAE am aflat ca la granita se poate trece numai cu buletinul. Alta parte buna , pentru ca nici pasaport n-am. Dar numai ca buletinul meu a expirat din luna Decembrie a anului trecut si nu am avut unde sa fac altul pentru ca locuiesc numai prin chirii,iar atunci cand am cerut viza de flotant proprietarii s-au cam c**at pe ei si ori nu au vrut,ori mi-au cerut bani pentru asta.
Si acum locuiesc tot cu chirie,iar cine mi-a propus sa ma ia in Italia este chiar fata proprietarilor.Dar poate nu stie ca am probleme cu buletinul. Eu am dat copie dupa CI ,dar probabil nu a sesizat asta. Ce vreau sa va intreb... Daca imi face viza de flotant ( ce sigur se va intampla...zic eu ) se poate trece la granita cu aceasta ? Sau ce altceva imi recomandati ? Si orice sfat despre Italia este binevenit. Care este cea mai accesibila firma de transport persoane inspre si din spre Italia,cat costa,cat timp faci pe drum,cum se procedeaza cand ajungi la granita,etc.. Multumesc! |
Posted 29 August 2016 - 09:36

Păi te duci la evidența persoanelor cu contractul de chirie și obții CI nou. Nu e mare lucru. Doar să ai contract de închiriere. Bănui că n-ai, ca altfel nu mai întrebai pe aici. În cazul ăsta proprietarul locuinței trebuie să declare că e de acord cu stabilirea reședinței fie în fața ghișeului, fie în scris la notar sau polițistul de zonă.
Vezi că dacă nici una, nici ailaltă, ești ilegalist total. Nu numai că nu vezi Italia dar te mai amendează și localnicii dacă se prind că umbli fără acte valabile. |
Posted 29 August 2016 - 09:52

Mergi și îți faci buletinul în județul unde ai domiciliul stabil.
Dacă vrei să ieși afară cu un buletin expirat mai mult ca sigur vei avea probleme. |
Posted 29 August 2016 - 09:53

Păi te duci la evidența persoanelor cu contractul de chirie și obții CI nou. Nu e mare lucru. Doar să ai contract de ĂŽnchiriere. Bănui că n-ai, ca altfel nu mai ĂŽntrebai pe aici. ĂŽn cazul ăsta proprietarul locuinței trebuie să declare că e de acord cu stabilirea reședinței fie ĂŽn fața ghișeului, fie ĂŽn scris la notar sau polițistul de zonă. Vezi că dacă nici una, nici ailaltă, ești ilegalist total. Nu numai că nu vezi Italia dar te mai amendează și localnicii dacă se prind că umbli fără acte valabile. Nu am contract de inchiriere. Nici nu ar avea pe ce sa faca pentru ca eu stau intr-un fel de gazda. In schimbul unei chirii accesibile mai ajut la cumparaturi ,prin curte etc. Stiu cum se face viza de flotant. Si eu intrebam daca poti trece la granita cu acea viza de flotant. |
Posted 29 August 2016 - 09:54

Viza de flotant se aplica pe CI. Tu ai CI expirat, deci oricum ai nevoie sa il schimbi.
|
Posted 29 August 2016 - 09:54

Da , si transport nu stii de unde pana incotro dar vrei sa stim noi .
|
Posted 29 August 2016 - 09:55

Nu am contract de inchiriere. Nici nu ar avea pe ce sa faca pentru ca eu stau intr-un fel de gazda. In schimbul unei chirii accesibile mai ajut la cumparaturi ,prin curte etc. Stiu cum se face viza de flotant. Si eu intrebam daca poti trece la granita cu acea viza de flotant. Da, poți trece granița cu viza de flotant. Poți trece granița cu orice act de identitate valabil. |
Posted 29 August 2016 - 09:56

nu. iti trebuie ci din ala, plasticat.
fara dimiciliu poti obtine adeverinta de identitate. cu ea nu iesi din tara, dar cu ea poti scoate un pasaport simplu, temporar, valabil un an. |
Posted 29 August 2016 - 10:02

Si eu intrebam daca poti trece la granita cu acea viza de flotant. Poti sa treci si marea cu viza de flotant , important e sa fie buletinul valabil . Ca sa obtii viza flotant ( luare in spatiu de catre un proprietar ) nu ai nevoie de nici un fel de contract de chirie . Proprietarul casei cu actul de proprietar pe casa in mana la ghiseu isi da acceptul prin semnatura si ai domiciliul la el . Ca tu esti chirias , nevoias , servitor , adoptat , nepot sau spargator de lemne nu te intreaba nici dracu . |
Posted 29 August 2016 - 10:24

Du-te la Ciolos sa te ia ala in spatiu, **** in ele de legi comuniste de rahat.
Nu o sa mearga nimeni cu tine la Politie, sa te ia in spatiu, ca dupa aceea nu te mai poate da afara din casa... Sau in fine, trebuie atacat domiciliu in instanta, trebuie facuta evacuare... timp in care tu ai drept la ala in spatiu. Ca boschetarii, fara domiciliu, doar asa poti face, nu stiu insa cat e valabil si ce poti face cu acel buletin. Incearca si tu sa preschimbi actele fara domiciliu, si daca nu poti, macar te poti judeca cu Statul Rromanes, pt tratament discriminatoriu si ingradirea mai multor drepturi ca si consecinta a lipsei unui CI. Edited by Albatraoz, 29 August 2016 - 10:26. |
Posted 29 August 2016 - 10:37

Du-te la Ciolos sa te ia ala in spatiu, **** in ele de legi comuniste de rahat. Nu o sa mearga nimeni cu tine la Politie, sa te ia in spatiu, ca dupa aceea nu te mai poate da afara din casa... Sau in fine, trebuie atacat domiciliu in instanta, trebuie facuta evacuare... timp in care tu ai drept la ala in spatiu. Ca boschetarii, fara domiciliu, doar asa poti face, nu stiu insa cat e valabil si ce poti face cu acel buletin. Incearca si tu sa preschimbi actele fara domiciliu, si daca nu poti, macar te poti judeca cu Statul Rromanes, pt tratament discriminatoriu si ingradirea mai multor drepturi ca si consecinta a lipsei unui CI. Tara de rahat. Romania. |
Posted 29 August 2016 - 10:42

Ce vina are tara ca tu nici macar un buletin in regula nu ai ?
![]() Fa-ti buletinul acolo unde l-ai avut cand ti-a expirat, cum ai stat 1 an cu el expirat ? ![]() |
Posted 29 August 2016 - 10:58

Cred ca tot tu ai mai deschis odata un topic cu titlul 'Nu vreau aur, nu vreau averi', in care sperai sa gasesti pe cineva sa te ia in spatiu.
Altadata nu voiai sa platesti stricaciunile de la locul unde stateai in chiriei, ca nu ai contract. Iar tot tu, nu voiai sa pleci din chirie cand proprietarul nu vrea sa te mai tina in acel spatiu. ![]() Parca ti se spusese sa ceri un buletin provizoriu, pe un an. Dar tu tot o tii pe a ta ca vrei sa fii luat in spatiu... |
Posted 29 August 2016 - 11:05

N-ai parinti, rude, etc sa iti faca actul pe adresa lor? Cu CI expirat nu poti iesi din tara in mod normal si nici nu vad de ce ai vrea sa faci asa ceva, ai putea avea probleme nasoale in Italia din cauza asta.
|
|
Posted 29 August 2016 - 11:16

Cred ca tot tu ai mai deschis odata un topic cu titlul 'Nu vreau aur, nu vreau averi', in care sperai sa gasesti pe cineva sa te ia in spatiu. Altadata nu voiai sa platesti stricaciunile de la locul unde stateai in chiriei, ca nu ai contract. Iar tot tu, nu voiai sa pleci din chirie cand proprietarul nu vrea sa te mai tina in acel spatiu. ![]() Parca ti se spusese sa ceri un buletin provizoriu, pe un an. Dar tu tot o tii pe a ta ca vrei sa fii luat in spatiu... Taci, mai... e România tara de kkt. Mai convenabil asa, nu? |
Posted 29 August 2016 - 12:12

Cred ca tot tu ai mai deschis odata un topic cu titlul 'Nu vreau aur, nu vreau averi', in care sperai sa gasesti pe cineva sa te ia in spatiu. Altadata nu voiai sa platesti stricaciunile de la locul unde stateai in chiriei, ca nu ai contract. Iar tot tu, nu voiai sa pleci din chirie cand proprietarul nu vrea sa te mai tina in acel spatiu. ![]() Parca ti se spusese sa ceri un buletin provizoriu, pe un an. Dar tu tot o tii pe a ta ca vrei sa fii luat in spatiu... Amintiri din copilarie. Ce vorbesti tu face parte din trecut. Am schimbat de mult chiria. Si oricum cu buletinul provizoriu nu aveam sanse pentru ca nu puteam dovedi resedinta. Doi,era si proprietarul varza si refuza sa ma ia in spatiu. Trei,ma lua in spatiu contra cost. Patru ,am plecat de acolo. Acum alta parte,alti oameni . Si nici aici nu pot obtine CI provizoriu pentru ca nu pot dovedi ca locuiesc cu adevarat aici. Contract nu am. A ,sa merg la politie sa declar apoi vine agentul.. aia e pierdere de timp. Deci ce face un roman fara acte in Romania ? Si nu urmaresc sa raman in casa nimanui. Si nu stiu ce legatura are subiectul topicului cu ce intrebare am pus eu ??? Eu intrebam daca pot trece granita cu flotant. Atata tot.
N-ai parinti, rude, etc sa iti faca actul pe adresa lor? Cu CI expirat nu poti iesi din tara in mod normal si nici nu vad de ce ai vrea sa faci asa ceva, ai putea avea probleme nasoale in Italia din cauza asta. Buletinul este expirat,dar m-am gandit ca odata lipita viza de flonat pe verso poti pleca liber in Europa. Zic eu.
N-ai parinti, rude, etc sa iti faca actul pe adresa lor? Cu CI expirat nu poti iesi din tara in mod normal si nici nu vad de ce ai vrea sa faci asa ceva, ai putea avea probleme nasoale in Italia din cauza asta. Am o mama care si ea este in aceeasi problema ca si mine. Alte rude nu am. De fapt am,dar rele,egoiste si avare. Daca intelegi ce vreau sa spun. Mai bine apelezi la straini decat la ai mei.
Ce vina are tara ca tu nici macar un buletin in regula nu ai ? ![]() Fa-ti buletinul acolo unde l-ai avut cand ti-a expirat, cum ai stat 1 an cu el expirat ? ![]() Vorbesti ca sa te afli in treaba. Si cum sa fac buletinul daca locuiesc numai prin chirii ? Nu tu o casa,nu am nimic. De aceea vreau sa plec afara. Sa strang un ban pentru aceasta. Am avut odata,dar na. fiecare cu probleme lui. Ce este tara asta. Sa nu ai tu buletin ,sa vrei sa faci ,sa cauti solutii,sa nu stii incotro sa o apuci... Nu stiu unde ajungem in ritmul acesta. Umblu ca disperatul sa imi fac CI si nu am la cine apela. Edited by alexsilver1, 29 August 2016 - 12:07. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users