Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)
 sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...
 Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital
 Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE
 

RCS & RDS Teste 500 & 1000 mbps: KAON AR4010

* * * - - 4 votes
  • Please log in to reply
1912 replies to this topic

#19
danyxp

danyxp

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,030
  • Înscris: 12.12.2005
Se da in custodie... daca nu-ti place il dai inapoi si gata.
Daca ar avea acoperire 5ghz peste ac56u as cere si eu unul; doar acolo simt nevoia de ceva in plus. In rest, daca are aceleasi performante si e la fel de stabil ma doare la basca ca scoate in teste pe mobil doar 200-300 fata de 500 la asus.

#20
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
w21 a pus Asusul peste ONT-ul Huawei HG8240H, cica are un VPN server pe el, dar din poza asta toate ledurile par stinse.

KAON (branduit Digi, bleah) are o iesire pentru telefon, va fi not used si la mine pentru ca telefonul e pe ONT-ul ZTE F625 A.

#21
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
L-am pus pentru a compara dimensiunile... nu acolo e locul lui. Pe langa led-urile stinse, nu intra nici un cablu in el, nu ? :)

Da, folosesc serverul vpn de pe Asus.

#22
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
Am cerut pe aria Networking teste pe Ziggo IPv6 cu Asus AC-56-U, sa rad si de ala.

#23
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
De ce sa razi? AC56U chiar are procesor bun pt IPV6.

Edited by diZy, 19 August 2016 - 20:16.


#24
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
AC-65-U?

AC-56-U e singurul cu design asemanator cu N-56-U, de asta vreau sa stiu daca duce 800 pe acel Ziggo. Oricum am citit fugitiv de ceva probleme pe netul de 1000 sau cu ultimele versiuni de Merlin, parca mai safe e un router dat de RDS si la care sa nu ma mai stresez cu update-uri de FW. Posted Image

Hmm, nu cumva am vazut la danyxp niste teste IPv6 pe AC-56-U care ieseau bine? deathnite are si el dar abonament mic.

#25
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Am corectat.
Pai sa nu faci niciodata update de firmware consider ca e si mai rau. Barem la pocnitorile alea de ZTE facea RDS-ul update, dar la asta cine stie.

Edited by diZy, 19 August 2016 - 20:17.


#26
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
AC-56-U e-mag stoc epuizat, la PC Garbage (de unde am luat N-56-U in vremurile de trista amintire, martie 2014) este 564 lei, ouch, scump, nu anulez comanda de KAON. Posted Image

N-56-U la e-mag este 299 lei.

Edited by Neaceasca85, 19 August 2016 - 20:22.


#27
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
N56U e mai scump decat in 2013. :)

View PostdiZy, on 19 august 2016 - 20:17, said:

Am corectat.
Pai sa nu faci niciodata update de firmware consider ca e si mai rau. Barem la pocnitorile alea de ZTE facea RDS-ul update, dar la asta cine stie.

Si la Kaon de ce n-ar putea face update? Sigur se pot trimite remote actualizari.

Edited by MembruAnonim, 19 August 2016 - 20:34.


#28
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
Aici e o problema pentru ca imi pot f*te ei uptime-ul cu update-uri de FW.

Edited by Neaceasca85, 19 August 2016 - 20:37.


#29
diZy

diZy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,603
  • Înscris: 12.06.2006
Da, m-am uitat din nou la pozele tale si vad ca e branduit DIgi firmware-ul.

Edited by diZy, 19 August 2016 - 20:44.


#30
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
Si carcasa e Digi.

La w21 e mai logica trecerea de la N-56-U la primul sau router cu AC care sa fie cel dat moka de RDS, dar catalinman e si mai si cu trecere AC-56-U-KAON, Catalin a avut si WDR-3600 si N-56-U, e trecut prin toate.

Edited by Neaceasca85, 19 August 2016 - 20:39.


#31
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,433
  • Înscris: 08.06.2005

View PostNeaceasca85, on 19 august 2016 - 19:50, said:

Am cerut pe aria Networking teste pe Ziggo IPv6 cu Asus AC-56-U, sa rad si de ala.
Uite aici teste pe IPv6 cu AC56U, se stia ca prinde viteza buna, are procesor dual-core la 800 MHz si memorie RAM 256 MB DDR3. Poate pune danyxp ceva mai recent.

View Postdanyxp, on 05 octombrie 2014 - 04:11, said:

[ http://img2.ipv6-test.com/speedtest/result/2014/10/05/24e2c41a95d01fac1fbb466a53710c7d.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
nu stiu cum calculeaza el, in task manager viteza este 950-970 pe toata durata testului

View Postdanyxp, on 11 decembrie 2015 - 07:51, said:

interesant testul, acum sap sa vad cum fac pe ipv6 Posted Image
[ http://www.dslreports.com/speedtest/2199506.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View Postdanyxp, on 06 iunie 2015 - 04:49, said:

fl 1000, ziggo v6 si v4
Posted Image Posted Image
Attachment ziggo6.jpg Attachment ziggo4.jpg

Edited by deathnite, 19 August 2016 - 21:28.


#32
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013
Cam in cat timp v-a venit routerul? Eu i-am dat comanda de ceva timp, si nema.

#33
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
Pai 800 prinde si KAON ca doar Ziggo e din Olanda, destul de departe.

Asus AC-56-U nu e in stoc nici la PC Garbage. Uff ce teapa mi-am luat. Posted Image

View PostSwagger, on 19 august 2016 - 21:32, said:

Cam in cat timp v-a venit routerul? Eu i-am dat comanda de ceva timp, si nema.

Depinde, pot fi maxim 2 saptamani la Slatina, in alte zone mai mult, in Bucuresti pana la 1 an.

Constat ca nu am alta varianta in afara de acest KAON, AC-56-U nu mai e in stoc nici pe cel.ro, nicaieri, doar pe ammazon dar nu ma arunc la asa ceva. Poate nici acolo.

Edited by Neaceasca85, 20 August 2016 - 00:33.


#34
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,433
  • Înscris: 08.06.2005

View PostNeaceasca85, on 20 august 2016 - 00:32, said:

Pai 800 prinde si KAON ca doar Ziggo e din Olanda, destul de departe.
Asus AC-56-U nu e in stoc nici la PC Garbage. Uff ce teapa mi-am luat. Posted Image
Avem nevoie si noi de un server IPv6 romanesc. Nu vad de ce RDS nu are unul pana acum. Posted Image
Trimiteti si voi sugestii la RDS.

AC56U din Romania doar de pe olx daca vrei, este de la 350 lei in sus. http://www.olx.ro/oferte/q-ac56u/
La noi am vazut in stoc doar modelul ce are in plus si DSL la 562 lei. https://www.vexio.ro...asus-dsl-ac56u/

Edited by deathnite, 20 August 2016 - 02:50.


#35
cristiboss70

cristiboss70

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,733
  • Înscris: 29.02.2008

View PostNeaceasca85, on 20 august 2016 - 00:32, said:

Asus AC-56-U nu e in stoc nici la PC Garbage. Uff ce teapa mi-am luat. Posted Image

, AC-56-U nu mai e in stoc nici pe cel.ro, nicaieri, doar pe ammazon dar nu ma arunc la asa ceva. Poate nici acolo.
Si eu am stat cu ochii pe magazinele astea din romania luni de zile(anul trecut parca)...degeaba...pana la urma l-am luat de pe olx

#36
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,749
  • Înscris: 14.10.2008
Sunt foarte intrigat ca N-56-U se gaseste in stoc la toti dar AC-56-U canci. OLX? Neah, mai bine il cer pe-al lui catalinman. Posted Image

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate