Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bec far VW Touran 1T3

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...
 

Samsung Gear S3 Classic & Frontier

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1933 replies to this topic

#307
jeff48

jeff48

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,560
  • Înscris: 27.04.2014
@cstrifu: Descarca  aplicatia  Mr. Time din Samsung apps  pentru ceas și tot aplicatia Mr. Time din Google play pentru telefon și poți crea după placul tău nenumărate fete de ceas


Scuze, trebuia sa ma adresez colegului ,,valb”

#308
justexpect

justexpect

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,935
  • Înscris: 28.07.2007
Iar s-a innegrit ecranul si nu mai raspundea la comenzi. Cred ca crapa in curand

#309
razvan2k5

razvan2k5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 24.10.2005
De cat timp il ai?

#310
justexpect

justexpect

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,935
  • Înscris: 28.07.2007
Aproape 1 an.

#311
mulder_372000

mulder_372000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 02.05.2007
La garantie cu el, atunci...

#312
justexpect

justexpect

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,935
  • Înscris: 28.07.2007
Inainte de cele 2 updateuri nu am avut probleme. Dupa update-ul de 20MB nu i-am mai dat factory reset.
O sa ii dau un factory reset intai.

#313
justexpect

justexpect

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,935
  • Înscris: 28.07.2007

Vad ca nu a mai facut probleme dupa factory resetul pe care initial nu l-am efectuat dupa update-ul al doilea, cel de 20 MB.

#314
mulder_372000

mulder_372000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 02.05.2007
Din fericire, al meu nu a facut niciun fel de figuri. In afara faptului ca a scazut autonomia, in rest merge ok!

#315
xcapefromhl

xcapefromhl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 30.07.2009
Salut!

Ma tot gândesc sa cumpăr un S3 Frontier.
Am citit tot topicul, dar din informațiile postate, nu sunt satisfăcut.
Înțeleg ca parte dintre cei ce au postat, folosesc telefonul pentru handsfree(cam scumpa opțiunea, existând diverse device uri dedicate acestei utilitati).
Multe curele cumpărate pentru alungarea monotoniei.
Cu bateria sunt lămurit. Am mai citit și prin alte locuri.
Ma interesează f mult aspectele referitoare la fitness tracking.
Folosirea lui la alergat, ski, bicicleta, sala.
Ceva experiente mai detaliate aveți?
Mulțumesc!



#316
diabolyk

diabolyk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 03.07.2017
Salut. Referitor la cele scrise mai jos, pot face urmatoarele specificari:
1. Pentru handsfree nu e obligatoriu sa il folosesti in masina. Eu de exemplu azi am raspuns la un apel important fiind in mall si mancand KFC. eram cu cartopii in mana, plin de grasime si am raspuns rotind de acea margine si am purtat apelul fara problema. Altadata telefonul era la incarcat in sufragerie si eu eram in bucatarie, mancam. Am raspuns de pe ceas la apel si am purtat conversatia (altminteri trebuia sa ma spal pe maini, sa ma sterg, sa ma duc sa scot de la incarcat, sa apelez inapoi, sa il bag iar la incarcat si sa ma duc iar la masa). Alta data caram ceva si atunci a inceput sa sune telefonul; am raspuns rotind acea margine cu cotul si a purtat conversatia. Nu stiu cu ce handsfree poti raspunde chiar in orice situatie cum e cu ceasul (o casca hadsfree la ureche nu o poti tine mereu pe ureche, dar ceasul poate fi purtat fara nici o problema oricand). In concluzie, este foarte utila partea de handsfree, cel putin pentru mine.
2. Cureaua cu care vine ceasu este una universala, se poate asorta cam la orice costumatie. Cureaua aceea nu devine monotona niciodata, dar cum suntem diferiti, unii vor o pata de culoare. Dupa parerea mea, o curea albastra nu se va asorta niciodata cu cadranul space grey al ceasului, dar evident este o parere personala. Daca nu esti genul care se imbraca foarte colorat si ai depasit varsta de 30 de ani, cureaua originala iti va fi foarte buna pentru orice costumatie, nefiind necesara achizitionarea unei alte culori. (sper sa nu jignesc pe nimeni cu remarca de varsta, dar de obicei adolescentii simt nevoia de mai multa diversitate. Eu avand 31 ani, am asumat, subiectiv, ca nu este necesara o alta curea, fiind destul de matura culoarea si aspectul curelei care vine in pachet.)
3. Bateria, dupa cum ai citit si in alte parti, este cea mai buna din industria ceasurilor smart (nu ma refer la cele cu 40 zile, ma refer intre smartwatch-urile produse de LG, Huawey, Apple, etc). Dupa ultimul update (tizen 3.0.1) vreau sa zic ca pe mine ma tine cel putin 3 zile. (cu apeluri handsfree, notificari, si fara ecran pornit mereu, adica AOD off). noaptea nu dorm cu el la mana, deci il tin inchis. Eu consider ca e mai mult decat decenta autonomia.
4. Partea de fitness este una ok. Nu e ca un ceas dedicat pentru fitness (cum sunt unele de la garmin sau alte marci pentru fitness), dar per total isi face treaba. Detecteaza pasii automat, scarile cand urci, cand alergi si cam cam atat. Pentru programul de ski, bicicleta sau alte programe de fitness, trebuie sa pornesti tu din ceas programul, ceea ce e oarecum normal ca nu are de unde sa stie ceasul ce faci tu. In softul anterior avea o eroare nenorocita in sensul ca atunci cand mergeam cu masina (de exemplu plecat 20 km pana in orasul invecinat), ceasul imi dadea notoficare ca sa o tin tot asa, si identifica el ca eu alerg. Cum naiba oi alerga eu cu 100 km/h, nu stiu, dar acum cu tizen 3.0.1 nu mai exista aceasta problema.

Per total eu zic ca e o afacere buna. Display-ul e excelent (poti citi email sau sms, se vede bine amoledul), acustica in timpul apelurilor este buna, poti raspunde la sms de pe el, poti apela de pe el (poti suna, vorbesti si inchizi tot de pe el, fara sa scoti telefonul din buzunar. de obicei fac asta la volan ca sa nu stau cu ochii in telefon), primesc toate notificarile si le elimin direct de pe ceas (si primesc destul de multe mail-uri). Poti seta multe chestii, cum ar fi cand sa iti testeze pulsul (cu cat mai rar, cu atat mai multa abterie vei avea), poti sa iti customizezi fete pentru ceas (si ai o groaza in magazinul dedicat casului).
Ca si chestii mai putin placute iti pot enumera:
1. Aplicatii foarte multe nu ai pe ceas, in general le folosesti pe cele de pe mobil dedicate samsung (nu ai waze sau navigare direct pe ceas desi mi-ar fi placut sa merg pe gps pe ceas). In magazinul de aplicatii nu gasesti aplicatii importante, foarte multe nici nu ai auzit de ele. Din fericire daca ai deja un telefon samsung, nu vei simti lipsa aplicatiilor pentru ca le vei folosi pe alea. Daca nu ai un telefon samsung, vei fi nevoit sa dai jos cateva aplicatii de baza ca sa il folosesti. Partea buna e ca primesti notificari de la orice aplicatie ai pe telefon (chiar daca ea nu exista in magazinul de aplicatii ale ceasului) (in softul vechi nu puteai sa raspunzi la aplicatii gen whatsapp de pe ceas, ca nu exista in magazinul de aplicatii, dar acum cu tizen 3.0.1 poti sa si raspunzi de pe ceas. nu poti sa vezi mesajele vechi, dar poti raspunde la un mesaj nou primit. e un pas inainte, poate pe viitor baga si optiunea de a vedea mesajele vechi din whatsapp. la mail merge sa vezi mesaje vechi, la fel si sms, daca folosesti aplicatiile samsung pe telefon desigur)
2. ceasul sincronizeaza tot cu telefonul, mai putin pozele si filmele. Acestea se sincronizeaza cand ceasul este introdus la incarcat, pornit. Pentru mine (care nu port ceasul mereu, si il incarc o data pe saptamana nepurtandu-l zilnic) este nasol pentru ca cele mai multe ori il bag la incarcat inchis si cand vreau sa veridic o poza de pe ceas, gasesc acolo poze ce le aveam pe telefon in urma cu 3-4 saptamani, si pe care le-am sters din telefon intre timp (dar el nu s-a sincronizat cu telefonul nefiinc incarcat deschis de foarte mult timp). Mi-as dori ca sincronizarea sa se faca ca si google photo, cand faci poza pe telefon, nu cand el e la incarcat deschis si conectat la telefon.
Cam asta ar fi experienta mea cu casul achizitionat cu vreo 3-4 luni in urma. Eu sunt foarte multumit de el, este primul smartwatch cu adevarat util si nu cred ca ti-ai dori altceva de la un smartwatch. Este cu adevarat un produs complet. Astept sa plec cu el in austria acum la sfarsit de luna (evident ca nu scot manusile din maini sa raspund la telefon, tot pe el il voi folosi pentru apeluri) sa vad ce programe are pentru ski.
Decizia de achizitie este a ta, orice alegere vei face, sunt sigur ca va fi una buna. Numai bine

#317
xcapefromhl

xcapefromhl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 30.07.2009
Merci de info. Deci are aplicația pe telefon și program de ski?!
Pe S8 am văzut acum ca e și "buton" pt ski in S health.
Eu oscilam între el și unul mai axat pe tracking, sport, etc. Gen Suunto Spartan, Garmin...am un lapsus acum cu modelul sau Casio Protrek. Dar astea sunt peste 2500lei

Suplimentar, situațiile enumerate de tine ref hands free sunt super Ok. Văzusem niște comentarii ref vorbit la ceas în mașină. Am Bluetooth la masina și e perfect.
Daca îl cumpăr, o sa mi iau oricum de pe Amazon folii și niște carcase de cauciuc pt protecție în cazul în care merg cu mountain bike si sa l protejez de accidente

#318
diabolyk

diabolyk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 03.07.2017
Depinde foarte mult pentru ce vrei sa il folosesti. Daca vrei doar parte de fitness, sau aia primeaza in alegerea unui smartwatch, atunci mergi pe ceva din categoria fitness (garmin, suunto etc). Gear s3 incearca sa faca din toate cate putin, si in mare parte ii iese bine. Nu stiu cat de exact este pe parte de masurare fitness, dar pentru mine este ok (finess merg de 2 ori pe saptamana, nu ma omor cu asta. In mare parte il folosesc pentru notificari si apeluri).
Are tot felul de programe in telefon/ceas, ai de unde alege. De asemeni, daca nu ai nevoie de partea de handsfree calls, poti sa te uiti si la un gears fit2pro, e creat pentru fitness si a primit multe laude. Si eu in masina vorbesc la microfonul masinii dar sunt situatii in care chiar nu pot ajunge la telefon si atunci e foarte util, ca poti raspunde inclusiv cu barba, daca rotesti de acea margine Posted Image)
Folie nu cred ca e nevoie (desi eu am luat una din silicon, ieftina), am citit ca e destul de bine protejat de acea margine, dar pentru siguranta ia una. nu cred ca e nevoie de cea de sticla, o sa iti inalte ecranul spre exterior si atunci e mai probabil sa o atingi. una subtire din silicon e suficienta.
Cat despre mountainbike, nu stiu ce sa zic, ai grija sa nu dai cu el de vreo piatra ca nu e chiar asa de rezistent. Posted Image plus ca este destul de scump ca sa dai cu el de pamant. vezi ce gasesti pentru protectie, personal nu m-a interesat aspectul asta pentru ca nu practic sporturi extreme.
Succes

#319
xcapefromhl

xcapefromhl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 30.07.2009
Astea sunt accesoriile la care ma gândesc. Cureaua lui standard mi se pare super OK.
Am văzut și un model bicolor cu multe gauri, negru cu albastru de back up.
Nu fac sporturi la extrem, însă skiez și fac mountain bike in limite normale.
Mai sap prin review uri pe YouTube.
Merci!

Attached Files



#320
Tony7Y

Tony7Y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 402
  • Înscris: 05.12.2012
Nu inteleg de ce au schimbat atat de mult soft-ul pentru Fitness la ultimul update. Mi se pare groaznic cum e acum, mult mai dificil de utilizat. Au scos optiunea de a vizualiza cate kcal ai consumat si ce exercitii ai facut in fiecare zi in functie de ore si a inceput sa mi se blocheze destul de des.

#321
valb

valb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.09.2012
Salut tuturor,
ati reusit sa utilizati s voice, si daca da, ce setari trebuie facute?
Multumesc.

#322
justexpect

justexpect

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,935
  • Înscris: 28.07.2007
Poti sa raspunzi/respingi apeluri de pe ceas zicand Answer/Reject dupa ce-ai activat setarea de mai jos.
Foloseam si eu in masina, dar acum folosesc bixby ("Answer on speaker") si vorbesc direct de pe telefon.

Attached Files


Edited by justexpect, 25 January 2018 - 20:59.


#323
geo741

geo741

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 582
  • Înscris: 07.09.2007
cineva interesat de un s3 frontier in stare perfecta?

#324
valb

valb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.09.2012

 justexpect, on 25 ianuarie 2018 - 20:56, said:

Poti sa raspunzi/respingi apeluri de pe ceas zicand Answer/Reject dupa ce-ai activat setarea de mai jos.
Foloseam si eu in masina, dar acum folosesc bixby ("Answer on speaker") si vorbesc direct de pe telefon.
Multumesc. Dar pentru a initia un apel, mesaj, etc Posted Image ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate