Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 

MERCEDES ML W166 350 BLUETEC 4 MATIC

- - - - -
  • Please log in to reply
255 replies to this topic

#145
Nordstorm

Nordstorm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 22.07.2010
Eu sper ca-l plateste, pentru ca asa e corect. Nu precum jegurile astea:

"E un Audi Q7. Nu l-am inmatriculat inca, circul cu numere rosii pentru ca trebuie sa indeplinesc toate criteriile legistatiei din Romania, in sensul de a achita timbrul de mediu. Eu sunt prima care trebuie sa respecte legislatia si desigur ca-l voi achita", spunea Rovana Plumb anul trecut. Intre timp, s-a razgandit, la fel ca si seful sau, Victor Ponta: a trecut-o direct pe Bulgaria, ce atatea taxe pentru bugetul local...

https://www.4tuning....aria-24099.html

#146
m6d

m6d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,135
  • Înscris: 12.10.2007

View PostNordstorm, on 01 octombrie 2017 - 21:23, said:

Ce te nemultumeste mai exact la ea?

Initial erai incantat de confort si calitate, iar acum au devenit defecte/motive pentru a o inlocui cu altceva.
Nu cred ca poti obtine confort mai bun in Kodiak, X3, XC60. Zgomotul interior va fi mai mare,  toate materialele vor fi mai slabe calitativ, inclusiv suspensiile.
   Pai problema e ca la banii ăsta nu mă așteptam să mi se dezvolte așa un cor de scârțâieli la interior, care dau exact impresia de masina de cacao. Trebuie sa menționez ca după ultima intervenție în reprezentanta s-au atenuat semnificativ deși în unele situații mai reapar. Cred ( subliniez cred) ca noul X3 sau noul XC60 cu suspendare pneumatice sunt cel puțin la fel de bune....și silențioase. ..cel puțin așa zic cei care le conduc deja.

Cele 3 revizii, de ce te-au costat ~13000Lei?
Le-ai facut la reprezentanta? Ai venit cu piesele tale sau cu ale lor?
Revizii la reprezentanta, piese originale deoarece am garanție integrala pana anul viitor în aprilie.

View Postthe_same, on 01 octombrie 2017 - 21:49, said:

Probabil se aștepta să primească mai mult la banii dați.
Înțeleg ca a dat 13000 la reprezentanța cu piesele lor.
Pe de alta parte conduce un yaris hibrid în oraș, deci în afară un x3 sau xc60 vor fi incomparabile.
Dupa cum spui nu se vor ridica la nivelul ml-ului insa nici prețul.
   DA. Mă așteptam la altceva pentru suma plătită. ..Atât când vine vorba de masina în sine cât și când vine vorba de atitudinea celor de la reprezentanta. La câți bani am dat pe revizii și piese (  putea sa fie lejer sub 35% la un service aiurea cu piese aftermarket) nu mă așteptam să mă taxeze pentru " lucrări rapide de tinichigerie" circa 100 euro când trebuia sa fie pe garanție.  Un gest de tot cacatul făcut de reprezentanții oficiali ai Mercedes din România. Nu contează suma....e chiar mai jignitor ca s-au murdărit pentru 100 euro.

View PostNordstorm, on 01 octombrie 2017 - 22:17, said:

Tot este ciudat, pentru ca devalorizarea masinii, la revanzare, te loveste mai puternic decat preturile reviziilor.

Deci, devalorizare + suplimentare buget pentru una noua (Kodiak, X3, XC60) te ard la buzunar mai tare decat o gramada de revizii la preturi exagerate, de reprezentanta.

Ideea ar fi sa faci revizia in service-uri autorizate cu preturi decente.
  Ai dreptate , te arde la buzunar și mă gândesc la ăsta. ...dar e și o chestie de obraz...nu accept sa fiu vaca lor de muls...

View Postbobalex18, on 02 octombrie 2017 - 08:47, said:

chiar vroiam să îi recomand un superb, cu 4 motion (nu e 4X4 efectiv dar pentru drumurile normale este suficient) cu motor de 2.0 și 280 de cai. o scoate super dotată sub 40.000 de euro, este uriașă ca spațiu și super dotată. plus scaunele sport care sunt super.

asta dacă vrea neapărat să schimbe ml deși mie îmi palce super mult mașina actuală. nașa are un ml 63 amg, și ea se plânge că îi mai pică câte ceva, dar ce oferă ml nu oferă prea multe mașini. plus că design-ul este super plăcut, mult mai frumos decât noua generație de gle - mai masculin
   Sa fiu sincer chiar am tentat o configratie pentru o Superb 4X4 L&K diesel și cred ca mai pun câteva mii de euro peste ce iau și cu asta basta.....ar merita.
   Adevărul e ca așa se face ca ml ul îl folosesc destul de rar, eventual în concedii, drumuri lungi cu familia și dat fiind faptul ca nu mai am ocazia de off road sau condiții deosebite. ...O Superb 4X4 ar acoperi tot necesarul în mod corect și cinstit. Spațiul interior e chiar mai mare ca în ML.
  În final trebuie sa  repet ca MLul este o masina "mare" nu doar ca volum ci și ca oferta ....are de toate...doar ca am avut ghinion. Din aceasta cauza încă mai stau pe gânduri , sa mă calmez, sa nu acționez după primul impuls.....ca sigur o sa coste. Mulțumesc tuturor de sfaturi.

#147
t-balt

t-balt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,136
  • Înscris: 05.08.2005
Vezi ca ieși mai bine cu Insignia la dotari echivalente, cu vreo 8000e in minus, f similare ca si calitate si spatiu apropiat. Vezi jurnalul lui csi si sfaturile de cumpărare Mazda 6 vs octavia 3 rs unde s-a ajuns la superb 2 si in final insignia 2.0t 260 4x4. 31.000e.

Totusi XC60 este foarte bine primit.

#148
m6d

m6d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,135
  • Înscris: 12.10.2007
Am mai scos tanculetul la plimbare.....mama ei de dilema...trebuie sa recunosc ca dupa surubarekile din service s-au diminuat serios zgomotele de plasticaraie/caroserie....sunt prezente acum doar pe drumuri nasoale si sunt relativ tolerabile. In aceste conditii raman putine de reprosat masinii...e un cruiser de toata frumusetea.Nu stiu cu ce ar merita inlocuit...

#149
m6d

m6d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,135
  • Înscris: 12.10.2007
Am tot citit despre airmatic  pe forumuri de prin Europa si la w166 am vazut ca se estima o durata de viata a pernelor de aer la 100000-130000 km si multi se plangeau ca au ramas pe drumuri. In felul asta, daca vreau sa tin masina mai trebuie sa iau in calcul si cateva mii de euro pentru ele.
   Stie cineva cat mai e scorul? Si cam pe la cati km incep sa pice ...? Tinand cont ca nu am prea folosit pernele la offroad ...cred ca le-am modificat nivelul de maxim 5-6 ori in aproape 2 ani si am inteles ca asta le omoara in combinatie cu pietricele de prin offroad....

#150
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,487
  • Înscris: 18.06.2007
Pe forumuri nu vei citi decat de probleme. Ca la a4 b8 cu problemele la pompa tandem/de inalte. Problema e f grava dar foarte putine sunt afectate de aceasta problema. O pondere de neluat in calcul. Dar forumurile sunt pline de aceasta problema.

Eu zic ca este o masina de toata cinstea doar ca te-ai speriat tu.

#151
m6d

m6d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,135
  • Înscris: 12.10.2007
Salutare. ODO 111300 km.
Ieri am facut o plimbare cu fieratania de vreo 320 km si m-am intors cu un consum mediu de 9,4% , desi viteza medie nu a depasit 65 kmph. Scartaielile din usi/stalpi au ramas si continua ( mai discret) sa ma enerveze. Pe de alta parte, am reusit sa iedentific sursa celui mai vocal cor de greieri....vine de la scaunul soferului unde pe dreapta sezutului perna de piele se atinge de cadrul de plastic. Probabil ca o sa pun o bucata de textil intre cele doua suprafete....jalnic sa trebuiasca sa gaseasca clientul problema...jalnic.
In rest se simte acelasi tanc de cursa lunga pe care e bine sa-l cconduci relaxat daca vrei sa te bucuri de el.
    Pe drumurile perfecte cluj-salaj-bihor pe care am mers a fost o simfonie ( cu greieri!!!!).

#152
ionut_ionut

ionut_ionut

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,780
  • Înscris: 01.12.2007

View Postm6d, on 29 septembrie 2017 - 22:01, said:

Salutare.
Tocmai mi-am luat masina de la reprezentanta.
Schimbat placute frana, discuri frana spate si facut test de suspensie si reglaj directie. Normal ca ei NU au considerat ca bate ceva pe fata "atat de tare incat sa trebuiasca inlocuit ceva" .
Am cerut sa se ocupe de toate scartaielile de la usi, plastice interior,scaun sofer, cotiera centrala. Au lucrat cateva zile si la preluare am crezut ca am masina noua. Nici un scartz!!! Dar minunea a tinut pana la primul drum mai rau- o varianta de camioane cu valurele si crapaturi...acolo au reinceput zgomotele. Din fericire au reusit sa le faca sa dispara pana la 60%....ceea ce e acceptabil.
   Nota de plata 3200 ron. De adaugat la prima revizie de 7350 ron si ultima revizie de vreo 2500 la 100.000km.
   Din pacate, dincolo de costurile exagerate de intretinere ale acestei masini, sunt dezolat de calitatea / durabilitatea/ confortul interior al unei masini care a costat aproape 90000 euro noua si care la 110000 face in felul asta.
Prin urmare in acest moment ma apuc sa caut o alta masina....ma gandesc chiar si la un Kodiak de la skoda , un BMW X3 sau....cel mai grozav noul Volvo XC 60. Sorry Mercedes , fala mare traista goala!!! Singura problema e devalorizarea mare ....asta te poate face sa ramai cu osul in gat pane se amortizeaza....


In primul si in primul rand, nu iti mai lasa masina in service cu zilele, mai ales daca nu ai garantie, la noi se fura !

Nu stiu ce sa zic despre greierasi, ori masina a avut un accident, ori ai avut ghinion, ori si-au mai facut mecanicii necesarul cu piese din masina ta. In mode normal nu ar trebui sa ai nici la 300k km.

X3 F25 este o gluma proasta pe langa ML. De new XC60  nu ma pronunt, insa nici nu cred ca o sa se ridice la nivelul ML-ului. Sa nu mai zic ca pe XC60 azi dai 60k euro si peste 4 ani nu iti mai iei nici 20. Mi se pare ciudat ca vrei sa dai ML-ul si sa iei KodiaK, adica dai ML-ul cu 30 si mai pui diferenta pt o masina cu mult inferioara ?

Edited by ionutMembruAnonimut, 22 October 2017 - 16:24.


#153
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,487
  • Înscris: 18.06.2007
Merci la un service specializat in antifonari. Sigur gasesc baietii toti greierasii, libelulele, lacustele etc. Daca vrei, ti-o fac sa se audă ca Tesla x.

#154
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,561
  • Înscris: 15.06.2007
Ma uitam la ultimele postari.. ce costuri ai si ce asteptari.  Chiar aseara trecuse un ML AMG.. model d'ala mai vechi, de prin 2006, ante face lift. Cine stie ce costuri de intretinere are si ala.
Oare Cayene sau Macan nu's mai aproape de adevar, asa macar pe dinafara,  ma refer la raportul pret calitate?  
SUV ul din start este "fuduleala" si daca mai are si sigla sonora..

Edited by tfmercedez, 22 October 2017 - 17:20.


#155
m6d

m6d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,135
  • Înscris: 12.10.2007

View Postbobalex18, on 22 octombrie 2017 - 16:31, said:

Merci la un service specializat in antifonari. Sigur gasesc baietii toti greierasii, libelulele, lacustele etc. Daca vrei, ti-o fac sa se audă ca Tesla x.

View Postbobalex18, on 22 octombrie 2017 - 16:31, said:

Merci la un service specializat in antifonari. Sigur gasesc baietii toti greierasii, libelulele, lacustele etc. Daca vrei, ti-o fac sa se audă ca tesla x.
Ceva sugestii???? Eu nu am auzit de asa ceva. Pe unde exista???

View Posttfmercedez, on 22 octombrie 2017 - 17:20, said:

Ma uitam la ultimele postari.. ce costuri ai si ce asteptari.  Chiar aseara trecuse un ML AMG.. model d'ala mai vechi, de prin 2006, ante face lift. Cine stie ce costuri de intretinere are si ala.
Oare Cayene sau Macan nu's mai aproape de adevar, asa macar pe dinafara,  ma refer la raportul pret calitate?  
SUV ul din start este "fuduleala" si daca mai are si sigla sonora..
Eu cred ca asteptarile ar trebui sa fie proportionale cu pretul....altfel e smen. Daca platesti un Rolls vei dori sa primesti asa ceva ....nu un fals. Nu ma deranja costul ci inabilitatea dealerului de a rezolva problema......asta e trist!   In functie de ce drumuri ai, un SUV poate sa te ajute foarte mult. In tara asta minunata m-am trezit de foarte multe ori cu gropi uriase in mijlocul strazii noaptea la 100kmph.....crede-ma ca le fluieri cu un ML pe langa o berlina normala....la fel iarna pe drumuri grele, parcari cu zapada de 50 cm....sunt si avantaje...daca esti dispus sa platesti ceva in plus. Si cu un Kodiak faci la fel in comparatie cu o Superb de exemplu....uneori chiar si garda la sol mai mare face o mare diferenta.

#156
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,487
  • Înscris: 18.06.2007

View Postm6d, on 24 octombrie 2017 - 20:37, said:

Ceva sugestii???? Eu nu am auzit de asa ceva. Pe unde exista???


Eu cred ca asteptarile ar trebui sa fie proportionale cu pretul....altfel e smen. Daca platesti un Rolls vei dori sa primesti asa ceva ....nu un fals. Nu ma deranja costul ci inabilitatea dealerului de a rezolva problema......asta e trist!   In functie de ce drumuri ai, un SUV poate sa te ajute foarte mult. In tara asta minunata m-am trezit de foarte multe ori cu gropi uriase in mijlocul strazii noaptea la 100kmph.....crede-ma ca le fluieri cu un ML pe langa o berlina normala....la fel iarna pe drumuri grele, parcari cu zapada de 50 cm....sunt si avantaje...daca esti dispus sa platesti ceva in plus. Si cu un Kodiak faci la fel in comparatie cu o Superb de exemplu....uneori chiar si garda la sol mai mare face o mare diferenta.
firmele care se ocupă de instalații audio și/sau detailing. in bucurești am rezolva simplu dar în cluj nu cunosc.

#157
m6d

m6d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,135
  • Înscris: 12.10.2007
Salut.
Mi-am pregatit masina de drum, maine plec spre Italia, un drum de vreo 1650 km dus, vreo 1000-1500 km acolo si return. Sper sa nu ma dezamageasca tancul. Am sa resetez computerul de bord la plecare sa vad cum si  cat face pe drumul asta.
Spalata , ferchezuita inca arata bine nesimtita asta de masina.
  Intre timp, ma asalteaza un prieten cu oferte criminale de Jeep Grand Cherokee intre 49 si 58 k limited-summit.....hmmm

#158
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,487
  • Înscris: 18.06.2007

View Postm6d, on 25 octombrie 2017 - 22:24, said:

Salut.
Mi-am pregatit masina de drum, maine plec spre Italia, un drum de vreo 1650 km dus, vreo 1000-1500 km acolo si return. Sper sa nu ma dezamageasca tancul. Am sa resetez computerul de bord la plecare sa vad cum si  cat face pe drumul asta.
Spalata , ferchezuita inca arata bine nesimtita asta de masina.
  Intre timp, ma asalteaza un prieten cu oferte criminale de Jeep Grand Cherokee intre 49 si 58 k limited-summit.....hmmm
glumesti cu jeep-ul, nu?

#159
m6d

m6d

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,135
  • Înscris: 12.10.2007

View Postbobalex18, on 25 octombrie 2017 - 22:28, said:

glumesti cu jeep-ul, nu?
Habar nu am....de aratat bine de afara ...arata. Interiorul e cam expirat, masina are 2400kg....nu stiu cum se simte/aude la drum....ai fost tu cu unul?

#160
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,487
  • Înscris: 18.06.2007

View Postm6d, on 25 octombrie 2017 - 22:34, said:

Habar nu am....de aratat bine de afara ...arata. Interiorul e cam expirat, masina are 2400kg....nu stiu cum se simte/aude la drum....ai fost tu cu unul?
a avut o colega de serviciu. a platit vreo 70k+ pe ea. am mers de vreo cateva ori cu ea. nu-mi plac j=suv-urile/jeep-urile deci nu conteaza parerea mea. nu e poveste, a mers atat de mult cu ea in service incat i-a tras-o si unul de acolo. ai grija :))))

#161
bolo

bolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,012
  • Înscris: 01.11.2005
Cand citesc pe aici ma apuca plansul...am in familie un ML270 cu 380.000 km care a parcurs 60.000 km in ultimul an,o mare parte cu remorca in spate si in care s-a investit doar in cateva bucse si un colier la turbo care nu era prezent de cand a fost cumparata.Masina asta mai ingroapa o masina actuala plina de senzori si de plastic.

#162
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,487
  • Înscris: 18.06.2007
La Audi se pare ca se pot obtine discounturi si de 30% pt q7. Sfatul meu e sa păstrezi masina dar daca te mananca rau....

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate