Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Clapeta soc L200 ?

Caut o aplicatie android / windows

Adobe Acrobat Reader RdrCEF consu...
 Problema soft htc u ultra

Ori nu stie sa numere, ori nu sti...

Austria - confiscarea masinii pen...

Licenta Windows 10
 TRUMP: Un vis american -2017

Ozempic

Sectii ale politiei chineze in Ro...

Viteza net Wifi de 5 ori mai mica...
 Alegere cablu tv

2l combustibil plafonat in Ungaria?

Recomandare TV Oled-Led

Rabla pentru electrocasnice si pr...
 

Tot textul bolduit pe site

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
ionita_adrian

ionita_adrian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 25.02.2010
Salut,

am si eu o problema cu siteul meu, apare tot textul bolduit si acest lucru apare de cand am instalat pluginul prisna translate. Cum pot sa fac sa nu se mai vada tot textul bolduit? am dezistalat pluginul si tot ramane bolduit textul. Siteul este aici.

Multumesc.

#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,575
  • Înscris: 24.09.2006
Asta ar fi cea mai mica problema, ti se incarca site-ul foarte greu.
Cu ce CMS e facut?
N-ai decat sa dai un delete din baza de date la toate tag-urile pt. bold <b> si </b> +  <strong> si </strong>
Bineinteles, nu manual, ci cu un editor de texte cu functie de Find & Replace.

Edited by gumball3000, 10 February 2016 - 21:29.


#3
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,287
  • Înscris: 07.08.2008
Uite:
[ https://i.imgur.com/KzvmPJ8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Rezultatul:
[ https://i.imgur.com/59u7CPN.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by tigerheart, 10 February 2016 - 21:42.


#4
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004

View Postgumball3000, on 10 februarie 2016 - 21:28, said:

Asta ar fi cea mai mica problema, ti se incarca site-ul foarte greu.
Cu ce CMS e facut?
N-ai decat sa dai un delete din baza de date la toate tag-urile pt. bold <b> si </b> +  <strong> si </strong>
Bineinteles, nu manual, ci cu un editor de texte cu functie de Find & Replace.

E un Wordpress, și dacă face ce zici tu acolo sunt destule șanse să-l strice de tot sau sa lucreze degeaba.

Văd că folosești tema Nevia, asta are google fonts integrat. Schimbă pur și simplu de la appearance > customize fonturile si verifica sa nu ai alte caracteristici speciale pe textul respectiv, cum e strong-ul ala.

Edited by AlexIP, 11 February 2016 - 00:17.


#5
NelsonMandela

NelsonMandela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,377
  • Înscris: 10.01.2012
Un restore dintr-un backup mai recent dacă nu ai făcut prea multe modificări.

#6
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,723
  • Înscris: 24.04.2013
Bold-ul este fiindca tot continutul este in interiorul unui element <strong>, vezi imaginea atasata.

Nu numai ca acel tag iti strica aspectul, dar este si incorect fiindca <strong> nu poate contine <div> si multe altele. De altfel biroulcontabil.ro e o mizerie dpdv al respectarii standardelor (sorry, dar asta e parerea mea). Foloseste cu incredere https://validator.w3.org/ inainte de a publica un site. In cazul de fata o sa te cam iei cu mainile de cap vazand rezultatele…

Attached Files



#7
ionita_adrian

ionita_adrian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 25.02.2010

View Postsags, on 11 februarie 2016 - 07:05, said:

Bold-ul este fiindca tot continutul este in interiorul unui element <strong>, vezi imaginea atasata.

Nu numai ca acel tag iti strica aspectul, dar este si incorect fiindca <strong> nu poate contine <div> si multe altele. De altfel biroulcontabil.ro e o mizerie dpdv al respectarii standardelor (sorry, dar asta e parerea mea). Foloseste cu incredere https://validator.w3.org/ inainte de a publica un site. In cazul de fata o sa te cam iei cu mainile de cap vazand rezultatele‌

ok. am sa incerc sa schimb thema de wordpress si tot designul. mersi

#8
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,723
  • Înscris: 24.04.2013
@ionita_adrian: Ce am zis eu de erori nu tine de design

Daca schimbi tema, da, se mai schimba cate ceva si poate ai noroc sa dai peste una facuta de cineva mai competent (dpdv tehnic, nu estetic). Dupa cum erorile pot veni din ceva ce ai facut tu. Nu ar fi mai bine sa incerci sa intelegi ce e cu acele erori, de unde provin, si sa le corectezi?

Edited by sags, 11 February 2016 - 08:18.


#9
ionita_adrian

ionita_adrian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 25.02.2010
pai am tot incercat sa modific sa caut dar am dat gres, plus ca tema mi se pare foarte rigida. ma gandeam sa caut o tema care sa fie ok dpdv al w3 si sa imi iau un plugin visual composer ca sa aranjez tot continutul siteului.

#10
AlexIP

AlexIP

    marele licurici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,763
  • Înscris: 25.09.2004

View Postsags, on 11 februarie 2016 - 07:05, said:

De altfel biroulcontabil.ro e o mizerie dpdv al respectarii standardelor (sorry, dar asta e parerea mea). Foloseste cu incredere https://validator.w3.org/ inainte de a publica un site. In cazul de fata o sa te cam iei cu mainile de cap vazand rezultatele…

View Postsags, on 11 februarie 2016 - 07:05, said:

Bold-ul este fiindca tot continutul este in interiorul unui element <strong>, vezi imaginea atasata.

Nu numai ca acel tag iti strica aspectul, dar este si incorect fiindca <strong> nu poate contine <div> si multe altele. De altfel biroulcontabil.ro e o mizerie dpdv al respectarii standardelor (sorry, dar asta e parerea mea). Foloseste cu incredere https://validator.w3.org/ inainte de a publica un site. In cazul de fata o sa te cam iei cu mainile de cap vazand rezultatele…

Cel mai probabil omul n-a văzut deloc cod până nu a găsit probleme. :P Și chiar dacă e incorect, în browserele noi funcționează.

#11
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,723
  • Înscris: 24.04.2013
OT:

View PostAlexIP, on 11 februarie 2016 - 15:37, said:

… Și chiar dacă e incorect, în browserele noi funcționează.
DIN PACATE, functioneaza. Si subliniez DIN PACATE. Sau stai, ca de fapt nu prea functioneaza, e totul bold si autorul se intreaba de ce.

Pe internet exista un imens volum de pagini pline de erori (mergand pana la aberatii(*)) dpdv al respectarii specificatiilor, dar care ‘merg’. Pe unele browsere, ca nu neaparat pe toate. Iar utilizatorii finali (necunoscatori, ca doar nu toata lumea are tangenta cu crearea de site-uri web) au impresia ca acele ‘alte’ browsere sunt de vina. Si asa doar unele browsere sunt considertae ‘bune’, dezvoltatorii se preocupa doar de acelea si daca paginile ‘merg’ pe ele considera (in mod superficial) ca totul este ok chiar daca nu este. Rezultatul este ca ponderea paginilor cu aberatii tehnice creste si ciclul se reia.

Poate cineva se intreaba de ce producatorii browserelor se straduiesc sa le faca totusi sa ‘mearga’ cu acele pagini. Raspunsul e foarte simplu: un browser e destinat utilizatorilor finali, asa ca trebuie sa ‘inghita’ la maxim tot ce i se serveste; nu numai ca nu ar folosi la nimic sa tot semnaleze erori, ci daca le-ar semnala utilizatorii obisnuiti, nespecialisti, ar crede ca vina este a acelui browser,in fond altul de ce merge (sau merge mai bine).

(*) Printre altele, pagina despre care se discuta in acest topic are vreo doua elemente <head/> infipte prin mijlocu’ trebii. Cum or fi reusit sa ajunga acolo?

#12
ionita_adrian

ionita_adrian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 25.02.2010
nu prea ma pricep dar am incercat cu un profesionist am platit o groaza de bani si a iesit foarte prost dpdv estetic si mai cerea si bani pentru mentenanta lunar, asa ca am luat-o de la zero in wordpress cu pluginuri.... sags te ocupi cu realizare de siteuri? lasa-mi un pm. merci

#13
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,723
  • Înscris: 24.04.2013
OT:
@ionita_adrian: Nu, nu ma ocup cu realizarea de site-uri web…

#14
ionita_adrian

ionita_adrian

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 25.02.2010
Salut,

am nevoie de un progrmator care sa ma ajute sa rezolv unele chestii la site.  am contactat pe cineva dar nu am reusit sa realizez ce mi-am dorit... puteti sa ma ajutati cu o recomandare?

Multumesc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate