![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Antivirus bun
Last Updated: Dec 22 2015 17:48, Started by
octavvv
, Dec 09 2015 06:30
·
0

Posted 09 December 2015 - 06:30

Doresc si eu sa-mi spuneti un antivirus bun , in acest moment am Advanced Systemcare Ultimate 8 si nu e bun de nimic,am mai avut si Avast ,AVG si tot asa, exista vreun antivirus eficient sau sunt de forma toate?
|
Posted 09 December 2015 - 06:40

Nu stiu cat de bine pui problema. Poti sa ai si mama antivirusului, daca nu deschizi ochii bine inainte sa dai click si intri pe tot felul de site-uri dubioase, e fix degeaba. Ce mai exact nu iti convine la antivirusurile incercate pana acum?
|
Posted 09 December 2015 - 07:40

Cele ce le-ai avut, de ce NU au fost bune? Cu ce te-au suparat?
|
Posted 09 December 2015 - 07:57

Cele ce le-ai avut, de ce NU au fost bune? Cu ce te-au suparat? Nu ca vreau sa fiu rau, dar majoritatea persoanelor care ma suna sa imi spuna ca "nu mai merge laptopul" de obicei au instalat diverse pachete de emoticoane pentru feisbuc sau au descarcat te miri ce program minune de imbunatatire a calculatorului. Dar "nu i-am facut absolut nimic, l-am inchis aseara si azi de dimineata nu mai mergea. Baga si tu un antivirus bun." |
Posted 09 December 2015 - 08:04

Posted 09 December 2015 - 10:02

Posted 09 December 2015 - 10:12

eu folosesc pe un sistem mediu ca performante , eset smart security cu licenta si pana acum am scapat de probleme, pe orice site am intrat.
kaspersky si bitdefender imi incetineau sistemul. evident, conteaza si pe unde intri. daca te bagi adanc de tot in mocirla internetului, posibil sa nu ajute toti antivirusii/solutiile de securitate. |
Posted 09 December 2015 - 11:40

Posted 09 December 2015 - 12:24

se afla intre scaun si tastatura daca esti paranoic instalezi o suita de securitate antivirus - firewall - antimalware; in rest totu depinde de tine |
|
Posted 09 December 2015 - 12:45

Cel mai bun antivirus se afla intre urechile utilizatorului.
|
Posted 09 December 2015 - 15:09

2. Recomand Eset Nod32 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users