![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Antivirus bun
Last Updated: Dec 22 2015 17:48, Started by
octavvv
, Dec 09 2015 06:30
·
0

Posted 09 December 2015 - 15:15

BitDefender pentru securitate ridicată şi eset dacă vrei ceva mai light.
|
Posted 22 December 2015 - 16:33

Eset Mobile pt Android este la ofertă 24 lei pt un an nu cred ca costa mult un pachet jumate de țigări
Attached Files |
Posted 22 December 2015 - 17:48

Eu momentan am Avira Internet Security 2015 pe o configuratie medie pc si vad ca isi face treaba foarte bine. Vad ca si in testele AV e bine cotata. Pe langa suita asta de securitate mai folosesc Adwcleaner si ZHPCleaner cand simt ca am gandaci prin ograda. Doar cand astia din urma nu se descurca, il chem pe nenea Malwarebytes Anti-Malware sa-i ciomageasca! In rest, numai de bine.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users