Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare soundbar pentru telev...

Salariile romanilor urca la cer

Vecinii din curte au pus monopol ...

La multi ani @MariusEXxTREME!
 Temperatura AC

Sunt sigure bolurle de plastic (B...

Dimensionare putere centrala / ca...

Impamantare suplimentara
 Scartiei frana fata bicicleta noua

Instalare aer conditionat in apar...

Telefoane prietenoase cu vederea?

Alegere teava pentru incalzire pr...
 Opinia publica despre medici/ asi...

Senzor Temp PMOD-TMP3 cu TCN75A

Amazing Race

Recomandare fosa ecologica
 

Allview V2 Viper X

- - - - -
  • Please log in to reply
518 replies to this topic

#505
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,602
  • Înscris: 06.01.2012

View PostBoomBaQ, on 28 iunie 2017 - 15:56, said:

Am primit mesaj ca exista upgrade la Android 6.0 gratis si daca vreau sa-l fac.
Am dat download, am facut update-ul, totul merge bine, pana cand intru in meniu si scrie in continu "UNfortunately, carefree launcher has stopped"
Totul merge OK, camera, telefon, google play, dar nu pot intra pe "desktop" de pe home button, mereu da crash si nu ma lasa.

Am zis ca daca e update oficial de la Allview sigur n-are cum sa dea fail.. dar m-am inselat.

Acuma cum fac sa rezolv asta?
Probabil ai avut recovery modificat si/sau root. Altfel nu avea voie sa iti dea acea eroare. Il poti rezolva doar punandu-i din nou android 5 curat si update dupa aceea. Cauta mai in urma ca o sa gasesti cum sa faci asta usor cu spflah tool.E i-am facut de n ori..fara probleme


#506
dumyro

dumyro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 25.02.2007
Alin,ce ai rezolvat cu telefonul? Ai schimbat mufa sau vipera pana la urma? Posted Image

Edited by dumyro, 04 July 2017 - 21:51.


#507
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,602
  • Înscris: 06.01.2012

View Postdumyro, on 04 iulie 2017 - 21:51, said:

Alin,ce ai rezolvat cu telefonul? Ai schimbat mufa sau vipera pana la urma? Posted Image
:)
Da am luat altul ( am si la cel nou o buba cam ciudata dar nu fac off ..)  dar il mai am si pe acesta. Ma gandeam sa il repar asa cum ai sugerat tu pe la depanero. Înca mai poate duce ;)

#508
dumyro

dumyro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 25.02.2007
Daca stai mult cu mufa asa o sa inceapa sa faca figuri ecranul ,de exemplu "palpaie" cand este luminozitatea la minim sau apesi pe buton de 2-3 ori pana porneste ecranul. Sa nu te sperii pentru ca aceste probleme se rezolva cand schimba placuta cu mufa.

Eu sunt la a 3-a mufa, dar eu sunt un caz aparte il puneam la incarcat 3-4 ori pe zi+momente cand il folosesc in timp ce il tin la incarcat. Dar de acum 2 saptamani a inceput aiba telefonul o viata usoara, l-am pasat mamei mele si eu mi-am luat un ZTE Axon7 de la rds.

Ps. acum am aflat ce sa faci sa nu se strice mufa.Eu foloseam cabluri comandate de pe Aliexpress sau cumparate din Romania.Foloseste NUMAI cablu de date/incarcare care a venit cu telefonul sau cumparat de pe siteul Allview. Cablurile de pe piata,in 90% din cazuri, iti strica mufa.Mi-a DEMONSTRAT un baiat care se ocupa cu reparatii. Este complicat sa explic,trebuie sa ma crezi pe cuvant Posted Image

Edited by dumyro, 05 July 2017 - 19:50.


#509
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,602
  • Înscris: 06.01.2012
Pai ai dreptate in general dar nu  intotdeauna. Vipera a venit cu cablul USB varza. Misca in draci in slotul de incarcare si asta a si distrus mufa. Tot cam asa am si eu prostul obicei sa bazai la el in timp ce incarca .Am distrus vreo 3,4 tel :).
M-am uitat si eu la zte-ul acela dar am preferat unul chinezesc cu performante bune si design ok , in buget si mai ok(LeEco le 2)  .Asta mi-a venit direct cu cablul de date defect ,si pana sa imi dau seama de asta i-am rescris softul de vreo 2 ori !!
Acum folosesc unul metalic de prin altex dar vreau sa il schimb si pe asta  pt ca imi cam da emotii deja la cum intra in micro usb!

Deocamdata vipera o folosesc copii, cu incarcator de acumulator universal.Noaptea in priza si tine toata ziua( i-am schimbat si acumulatorul)

Edited by alinx1, 06 July 2017 - 07:21.


#510
dumyro

dumyro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 25.02.2007
Si eu m-am tot uitat la telefoane Chinezesti dar nu am gasit nici unu sa aiba toate benzile 4G necesare mie.Eu vreau telefon care sa aiba ecran SAMOLED si 4G banda 1(2100MHz) ; banda 7(2600MHz FDD)-sigur cumpara RDS ceva la licitatia urmatoare ; banda 20(800MHz) pentru ca 99% cei 5MHz liberi vor fi cumparati de RDS la urmatoarea licitatie  care o sa fie anu asta sau MAXIM la anu in prima parte ; banda 28 (700 MHz) idem cu banda 20 ; banda 38(2600MHz TDD) .
Daca cauti un telefon sa aiba toate aceste benzi,VoLTE si VoWiFi ramai la Iphone7(asta merge si fara ecran SAMOLED),Samsung S7,S8 si alte telefoane din clasa asta de pret Posted Image)
M-am tot saturat sa schimb aiurea telefonul si Axon7 are Snapdragon820 , VoLTE,VoWiFi si am avut un voucher destul de mare la RDS astfel ca a venit la un pret mai mic decat daca l-as fi comandat
din China un LeEco le 2  Posted Image

Edited by dumyro, 06 July 2017 - 22:52.


#511
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,602
  • Înscris: 06.01.2012

View Postdumyro, on 06 iulie 2017 - 22:48, said:

....Axon7 are Snapdragon820 , VoLTE,VoWiFi si am avut un voucher destul de mare la RDS astfel ca a venit la un pret mai mic decat daca l-as fi comandat
din China un LeEco le 2  Posted Image
Wrong ;)
L-am luat de pe ihunt cu doar 750 lei .Deci in nici un caz nu cred l-ai luat mai ieftin de la rds orice voucher ai fi avut :).
Si ca idee are cam tot ce ai zis tu,..inclusiv VoLTE .

#512
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,602
  • Înscris: 06.01.2012

View Postalinx1, on 07 iulie 2017 - 08:07, said:


Wrong ;)

Si ca idee are cam tot ce ai zis tu,..inclusiv VoLTE .
mai putin AMOLED :).
Dar oricum arata f bine acel ZTE!

#513
dumyro

dumyro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 847
  • Înscris: 25.02.2007
tu ai varianta cu chipset MTK sau Qualcomm?
Nu are el snapdragon820 dar este ok telefonul

#514
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,602
  • Înscris: 06.01.2012

View Postdumyro, on 07 iulie 2017 - 17:33, said:

tu ai varianta cu chipset MTK sau Qualcomm?
Nu are el snapdragon820 dar este ok telefonul
Da, am varianta Qualcomm . Ca fapt divers scoate 81000 in antutu! E mai mult decat suficient.Unul dintre motivele alegerii lui au fost senzorii gyro si irda ( telecomanda) si mai ales pretul.
Dar gata,nu mai zic nimic ,pt ca facem prea mult off .. pe aici. Dar continuam  pvt daca vrei ..

#515
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,602
  • Înscris: 06.01.2012

View Postdumyro, on 07 iulie 2017 - 17:33, said:


iar o chestie ciudata:
Cablul de date cu care a venit le 2-ul merge perfect la viper. Adica leEco le 2 nu merge incarcat cu el dar merge ok viperul!!
This not strange??

#516
alinx1

alinx1

    JustMe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,602
  • Înscris: 06.01.2012
L-am scos la vanzare ...Înca merge ok incarcarea cu cablul de la LeEco ( probam ..) si il voi da impreuna cu acesta la pret mai mult decat ok!
Detalii pvt..
ty!


Ps.Se pare ca problema cu incarcarea era din cablurile de date type c ,cumparate aiurea de prin carrefour si altex
,si nu din telefon!!
Merge perfect cel de la LeTv ,..fara nici o intrerupere !

Edited by alinx1, 11 July 2017 - 15:36.


#517
ThePostMan68

ThePostMan68

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 26.09.2012
Salut. Am V2 Viper X+ iar aplicația compas rămâne blocată în ecran calibrare. Ce se poate face?

#518
blade0blade

blade0blade

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 29.09.2015
Problema: dupa ce i-a cazut telefonul, s-a stins, acum cand il porneste intra doar in recovery mode. I-am pus cu spflash softul Stock si face fix la fel. Intra direct in recovery. I-am pus soft-ul Gionee stock, face la fel. I-am pus custom CWM, intra direct in custom recovery mode. I-am dat hard reset, orice. Singurul mod in care mai booteaza este acesta, automat in recovery...

Ar putea fi lovitura de vina? A mai patit cineva asa ceva?

Multumesc

#519
ionutz_77

ionutz_77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 13.12.2009
Bună ziua.
Am o problema cu un telefon Allview, bateria mai exact, vreau sa știu ce dimensiuni (mm) are bateria la un v2 Viper x.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate