Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Analizor 3 in 1 - sfat achizitie

Oppo Find X6 Pro, un cameraphone ...

Monstrul sacru sau mai multi?

De ce Boomerang a fost inlocuit d...
 Tuning led-uri cu pulbere fluores...

Decontare directa vs Euroins

Sfat AC 24k BTU

pc-urile din rețeaua locala ...
 Dpreview se inchide

Vibratii perete aer conditionat

Vreau sa ma apuc de un fel de ...

Complexe rezidențiale Timpur...
 Columbo - modern days equivalent ...

Cine are videoclipul sau unde il ...

Care sunt perioadele cu cele mai ...

Cuptor aragaz cu probleme
 

Decodor HD DCD 4304 iRR

- - - - -
  • Please log in to reply
215 replies to this topic

#37
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,787
  • Înscris: 25.08.2009
Nu l-am studiat, nu-l folosesc eu. De exemplu la apasare de 3 ori pe sageata dreapta(marire volum audio) televizorul afiseaza ca l-as fi trimis pe canalul 777!. Noroc ca nu e pe analogic. La fel, ieri seara cand l-am montat, cand apasam pe telecomanda televizorului sa-i schimb setarea de imagine, schimba canalul din decodor. Altele nu mai stiu.
L.E. Repet, este vorba de tv Philips 32pfl7762d-12, banuiesc ca decodarea comenzilor primite prin infrarosu este identica la mai multe modele. Imi vine greu sa cred ca am televizorul defect, am mai scris mai sus, cu alte 3 decodoare (tot de la RCS-RDS) plus unul de la UPC nu se intampla asa.
Si nu se intampla numai cu tv-ul, asa face si decodorul cand folosesc telecomanda tv-ului.
L.E bis. Am gasit si rezolvarea: mai am in casa un decodor KAON pus pe monitor, o sa-l schimb cu cel nou de pe tv. Simplu, nu-i asa?

Edited by altuser09, 27 November 2015 - 18:53.


#38
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,745
  • Înscris: 07.04.2006

View Postcatalinman, on 27 noiembrie 2015 - 18:29, said:

Am primit si eu confirmare in aceasta dupa-amiaza ca pot sa ridic cele 2 bucati comandate.

Azi nu ma duc ca nu mai ies din casa pe vremea asta, dar, maine la 10 dimineata il ridic si eu. Posted Image
Felicitări!Posted Image Să ne spui părerea ta despre Decodor HD DCD 4304 iRR...

Edited by megafanro, 27 November 2015 - 21:13.


#39
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,745
  • Înscris: 07.04.2006
Cătăline, ai luat decodoarele?

#40
bogdanpop74

bogdanpop74

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 226
  • Înscris: 17.12.2009
La prima vedere pare ok,  acum testez partea de time shifting si recording.  Deocamdată Functioneaza ok.
Partea interesanta este posibilitatea de a face time shifting și recording pe partiții diferite ale HDD și sper ca această caracteristică să-l facă mai bun ca și kaon 1600 HD pe care l-am predat azi(func doar 1 zi bine cu un HDD) în schimbul acestuia.
Am setat o partiție de 150 GB pt time shifting și restul pana la 500 GB pt recording

Edited by bogdanpop74, 28 November 2015 - 14:35.


#41
profus

profus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 23.11.2008
Buna ziua tuturor

Am ridicat azi aparatul si primele impresii negative ar fi urmatoarele:

Desi ca player video citeste diferite formate avi, mp4, mkv, m2ts etc..., nu citeste subtitrarile in format srt.(nu am incercat si alte extensii gen .sub, .txt, .smi  etc)

Pana acum din tot ce am incercat am constatat ca pe partea de sunet-audio nu stie dts si nici macar ac3

Nu are mufa intrare cablu internet, iar in menu nu are nici o optiune de info de pe internet.
Nu am incercat inca cu wifi stick conectat la aparat fiindca nu vad de ce(daca nu este nimic in menu pt  net), desi vad ca are o mica intrare laterala care s-ar parea ca e pt un sim de date.

Ma deranjeaza faptul ca nu pot sa scot definitiv infobanner-ul de pe ecran la schimbarea canalelor.
Optiunea cea mai mica care poate fi selectata este de 3 secunde

Mai revin cu alte pareri dupa ce fac mai multe probe

Edited by profus, 28 November 2015 - 15:01.


#42
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,118
  • Înscris: 16.12.2006

View Postmegafanro, on 28 noiembrie 2015 - 13:18, said:

Cătăline, ai luat decodoarele?
Da le-am ridicat in dimineata asta. :D

Pana acum ma declar multumit de el. Imi place ca este mai mic decat Kaon 1600 sau Kaon 1410. Vad ca si teletextul il afiseaza mare pe tot ecranul si nu letterbox ca 1410.

Un alt plus e faptul ca are si RF Out. Apreciez aceasta functie si o sa ma folosesc de ea la ambele TV-uri.

#43
profus

profus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 23.11.2008
Aparatul reactioneaza la mai multe telecomenzi de prin casa :)

Pe modul oprit-standby clipeste ledul rosu incontinu ceea ce e foarte deranjant seara.
Sa verific daca mai clipeste daca il scot din priza ???   Posted Image

#44
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,118
  • Înscris: 16.12.2006
E normal sa clipeasca, isi face auto actualizare la grila de canale.

Asa faceau si Kaon 1410 sau Kaon 1600.

Al meu nu reactioneaza cu telecomanda de la TV-ul Samsung. :)

#45
profus

profus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 23.11.2008
Sal catalinman

Vrei sa spui ca e normal dupa ce il opresc sa-mi clipeasca pe rosu toata noaptea in camera?

#46
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,745
  • Înscris: 07.04.2006
Cătăline, să le stăpânești sănătos. Primele impresii le așteptăm aici.

#47
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,118
  • Înscris: 16.12.2006

View Postprofus, on 28 noiembrie 2015 - 15:55, said:

Sal catalinman

Vrei sa spui ca e normal dupa ce il opresc sa-mi clipeasca pe rosu toata noaptea in camera?
E normal sa clipeasca cateva minute, nu toata noaptea. :))

#48
profus

profus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 23.11.2008
Dupa 20 min in care l-am lasat oprit inca mai clipeste ledul rosu.
Sa-l mai las asa poate se opreste? Posted Image
Sau poate sunt eu ghinionist si am vreun aparat mai naspa

Edited by profus, 28 November 2015 - 16:22.


#49
profus

profus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 23.11.2008
Aparatul mai reactioneaza la cateva butoane de la alte trei telecomenzi de prin casa

- Humax Sd - tot de la digi
- De la un tv Philips
- De la un tuner tv extern X3M

Alta problema ar fi ca dupa ce il pornesc ecranul ramane negru si trece pe imagine doar dupa ce apas o data din telecomanda pe schimbarea canalului.

Cei care aveti acest model rog sa verificati si dv ce puteti din comentariile mele si sa postati concluziile
Multumesc

Edited by profus, 28 November 2015 - 16:49.


#50
cbota

cbota

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 29.03.2009
Buna,

A ajuns acest decodor si in alte parti ale tarii in afara de capitala?Posted Image

#51
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,886
  • Înscris: 01.02.2010
Tu, de unde crezi ca sunt eu? O fi si Iasiul o capitala, dar e capitala Moldovei.
Si al meu clipeste, tot cum a scris profus si e urat ca trebuie sa inchid monitorul pe care l-am pus din buton. Cu Kaon 1600 in lipsa semnalului se inchidea singur si automat monitorul. Acum monitorul nu se inchide singur decat daca programez decodorul sa se inchida automat. Si la pornire face exact cum a descris profus.Iaca unele din motivele pentru care regret Kaon 1600.

Edited by uraganel, 28 November 2015 - 17:31.


#52
cbota

cbota

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 29.03.2009
Buna,

Scuze, dar in afara de tine din Iasi si am mai vazut pe cineva din Oradea (de acolo e BOSSUL RDS-ului parca)  n-am mai vazut pe nimeni care sa graiasca ceva despre decodoare! Si inca o curiozitate de ce "IASI-ROMANIA (din pacate)"? Asta in afara forumului! Ai fi vrut Iasi-URSS?!Posted Image

#53
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,886
  • Înscris: 01.02.2010
Nu, as fi vrut Iasi -Germania. Dar din pacate, parintii au fost romani. Acum, ai priceput de ce? Nu mi-s mandru deloc ca-s roman.

Edited by uraganel, 28 November 2015 - 17:36.


#54
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,745
  • Înscris: 07.04.2006

View Postcatalinman, on 28 noiembrie 2015 - 15:34, said:

Da le-am ridicat in dimineata asta. Posted Image

Pana acum ma declar multumit de el. Imi place ca este mai mic decat Kaon 1600 sau Kaon 1410. Vad ca si teletextul il afiseaza mare pe tot ecranul si nu letterbox ca 1410.

Un alt plus e faptul ca are si RF Out. Apreciez aceasta functie si o sa ma folosesc de ea la ambele TV-uri.
Înseamnă că săptămâna viitoare îmi vine și mie S.M.S-ul Magic, întrucât am dat comandă la o zi după tine, parcă...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate