Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce marca si model de DVD-RW sa cu...

Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...
 Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti
 Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...

Se poate imbunatati o poza sa se ...
 Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...

Smart Switch fara neutru
 

Decodor HD DCD 4304 iRR

- - - - -
  • Please log in to reply
215 replies to this topic

#19
gelubadea

gelubadea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 08.07.2007

View Postgelubadea, on 25 noiembrie 2015 - 17:15, said:

Am si eu nevoie de sprijin....
Update: Intre timp am reusit sa conectez un alt dispozitiv multimedia la monitor si imi functioneaza la 720p - 60Hz, singura explicatie pentru care noul decodor RDS nu imi functioneaza ar fi ca acesta ar avea o rata de refresh mai mare. Alte pareri? Multumesc.

#20
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,999
  • Înscris: 01.02.2010
Azi am luat si eu acest decodor. Sincer, nu m-a dat pe spate. Eu unul cam regret ca am dat Kaon-ul NA 1600. Un lucru bun e faptul ca am in plus media player. Restul de plusuri si minusuri o sa rog pe colegul DeCeDaT sa-i faca un review, asa cum mi-a promis, pe youtube.

Edited by uraganel, 26 November 2015 - 15:21.


#21
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 25.08.2009
Salut, azi am primit sms, m-am dus si l-am luat, comanda era din august, putin peste 3 luni. Nu au fost disponibile pana acum, bine ca a ajuns totusi vaporul din China si nu l-a deturnat ISIS!.
Nu l-am butonat decat putin, deja am o dezamagire: televizorul meu este mai vechi, are peste 8 ani (Philips 32pfl7762d-12) si incercand diferite setari de imagine (nu la toate canalele imaginea apare in format corect), mi s-a intamplat ca butonand telecomanda televozorului sa-mi schimbe canalul (din receptor). Sigur sunt unele comenzi care au acelasi cod. Oare ce-i de facut? In afara de haz (de necaz)..........

#22
DeCeDaT

DeCeDaT

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 07.05.2009

View Posturaganel, on 26 noiembrie 2015 - 15:20, said:

Azi am luat si eu acest decodor. Sincer, nu m-a dat pe spate. Eu unul cam regret ca am dat Kaon-ul NA 1600. Un lucru bun e faptul ca am in plus media player. Restul de plusuri si minusuri o sa rog pe colegul DeCeDaT sa-i faca un review, asa cum mi-a promis, pe youtube.

Să pun mâna pe unu numa că urc un review pe youtube.

#23
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

View Posturaganel, on 26 noiembrie 2015 - 15:20, said:

Azi am luat si eu acest decodor. Sincer, nu m-a dat pe spate. Eu unul cam regret ca am dat Kaon-ul NA 1600. Un lucru bun e faptul ca am in plus media player. Restul de plusuri si minusuri o sa rog pe colegul DeCeDaT sa-i faca un review, asa cum mi-a promis, pe youtube.
Poți să ne spui câte liste favorite poți să faci? Și cum arată? Ce conectică are în afară de H.D.M.I.?

#24
cbota

cbota

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 29.03.2009
Buna,

Dupa cum am spus si pana acum tot acolo la Bucuresti "se trage ceasul"! Ca de provincie nu mai aveti nevoie! Sa stiti ca nici noi de voi! Daca am putea ne-am despartii de voi! Si cred ca am duce-o mult mai bine! La noi oare cand ajung decodoarele, sau deja e gata si stocul asta!?Posted Image

#25
s3nix

s3nix

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 21.08.2007

View Postcbota, on 27 noiembrie 2015 - 09:09, said:

Buna,

Dupa cum am spus si pana acum tot acolo la Bucuresti "se trage ceasul"! Ca de provincie nu mai aveti nevoie! Sa stiti ca nici noi de voi! Daca am putea ne-am despartii de voi! Si cred ca am duce-o mult mai bine! La noi oare cand ajung decodoarele, sau deja e gata si stocul asta!?Posted Image
In dimineata asta am primit si eu sms-ul de la RDS. Diseara o sa il ridic si ii fac cateva poze. Bafta multa, sper sa il primesti si tu curand.

#26
cbota

cbota

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 29.03.2009
Oare comenzile facute online (prin digicare) sunt rezolvate in ordinea solicitarilor! Poti sa-mi spui ce nr. are comanda ta sa vaz cati au cerere intre noi daca fac diferenta numerelor de ordine? Sa vaz primesc decodorul anul asta!

#27
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006

View Posts3nix, on 27 noiembrie 2015 - 10:25, said:

In dimineata asta am primit si eu sms-ul de la RDS. Diseara o sa il ridic si ii fac cateva poze. Bafta multa, sper sa il primesti si tu curand.
Să faci poze cu noua sculă și să ne dai și detalii suplimentare. Să ne spui câte liste favorite poți să faci?  Ce conectică are în afară de H.D.M.I.? Cum e telecomanda? Etc.

Edited by megafanro, 27 November 2015 - 12:47.


#28
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,999
  • Înscris: 01.02.2010
8 liste favorite + conectica+ poze...Posted Image  O alta noutate, n-are smartcard.
Scuze de calitatea foto...facute in graba.

@cbota. Eu am facut comanda in 18 noiembrie, ieri platind factura am pus o intrebare la comercial in POP unde l-am comandat prin Digi care. Mi-au trimis repede confirmarea prin SMS si am fost baftos...aveau ceva pe stoc. Si nu mai jigni..."Miticii" de Bucuresti. Sunt si ei uameni. Posted Image

Attached Files


Edited by uraganel, 27 November 2015 - 13:19.


#29
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006
Îți mulțumesc Uraganel pentru pozele fotografice și pentru informațiile oferite.Posted Image Posted Image Ce cablu găsești în cutie?

Edited by megafanro, 27 November 2015 - 14:19.


#30
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,999
  • Înscris: 01.02.2010
RCA Cable si HDMI.Posted Image

Edited by uraganel, 27 November 2015 - 14:49.


#31
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006
Mulțumesc mult pentru răspuns. Posted Image Posted Image Posted Image

#32
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,754
  • Înscris: 07.04.2006
Telecomanda cum arată?

#33
uraganel

uraganel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,999
  • Înscris: 01.02.2010
Asa arata...Posted Image

Attached Files


Edited by uraganel, 27 November 2015 - 17:04.


#34
altuser09

altuser09

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,467
  • Înscris: 25.08.2009
Cei care aveti televizoare Philips sa fiti atenti! Televizorul primeste si interpreteaza aiurea comenzile date pentru receptorul digital. La mine asa face, cu alte 3 modele de receptoare care au fost conectate pe televizor nu s-a intamplat asa ceva.

#35
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,020
  • Înscris: 12.01.2004
La ce taste de pe telecomanda decodorului raspunde? Si ce anume face?

#36
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,550
  • Înscris: 16.12.2006
Am primit si eu confirmare in aceasta dupa-amiaza ca pot sa ridic cele 2 bucati comandate.

Azi nu ma duc ca nu mai ies din casa pe vremea asta, dar, maine la 10 dimineata il ridic si eu. :D

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate