Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mufa TV

PPC Energy

Chefi de la Antena 1 s-au intors ...

Camera conferinta Tenveo tevo-vl12u
 Recomandare rulouri exterioare us...

Telefon performant pe parte audio...

Aspecte legale https://registratu...

Filtru de apa curata apa de miner...
 Unde gasesc borcane mari 5 - litr...

sfat achiziție bicicleta pli...

NVIDIA Shield Programe Romania IP

Se opreste motorul in mers Golf 5
 Probleme cu instalator Casa verde

Linie vinetie mana stanga

Opriri și reporniri dese

Protectie soare/vizuala in interior
 

Sony Xperia Z5 Compact - discutii generale

- - - - -
  • Please log in to reply
863 replies to this topic

#37
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,027
  • Înscris: 02.09.2005
E sticla mată? Ok, pentru mine e premium. Puțin ma interesează cum li se pare altora. Nu îl iau ca sa îl pun pe masă la mall.

#38
cristi712

cristi712

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 927
  • Înscris: 08.03.2007
Sticla mată, dar arata naspa, da impresia de caramida.

 silver_eye, on 10 noiembrie 2015 - 16:52, said:

am inteles eu bine, sunt 2 versiuni de z5compact. una cu plastic si una cu sticla pe spate?
Sunt 3 variante de Z5, compact si normal cu plastic sau sticla mata, si un model premium cu sticla lucioasa.

Edited by cristi712, 12 November 2015 - 00:06.


#39
pflorin1315

pflorin1315

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 01.06.2009
Nici eu nu cumpăr un telefon ca sa ma laud cu el la Mall,  "am tras " de fiecare telefon cam doi ani și chiar l_am forjat,  sunt fan Sony de ceva timp și chiar apreciam seria Z, erau mici îmbunătățiri de la an la an și îmi plăcea design-ul foarte mult chiar dacă unii îl considerau anost,  dar cu Z5C chiar au dat-o în bara,  ma așteptăm să fie mici îmbunătățiri de la un model la altul și nu un regres, telefonul este mai gros, marginile sunt mai late,  autonomie mai mica, camera este în continuare sub concurenta, display aproape la fel cu cel de pe z3c, Nu merita trecerea de la Z3c la Z5c

#40
bb_dima

bb_dima

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 12.04.2005
Ce-mi place la implementarea lollipop-ului celor de la Sony e felul în care alegi aplicația care să-ți deschidă fișierul sau link-ul accesat.
Îți propune ultima opțiune cu variantele "just once" și "always" și sub ea celelalte aplicații, la doar o apăsare distanță. Oricum ar fi, e nevoie de doar o apăsare.
Pe telefoanele altor producători trebuie să alegi aplicația și să apeși dacă doar o dată sau întotdeauna cu acea aplicație (două apăsări). Plus ca de multe ori a doua operațiune e uneori un "check" pe care trebuie să-l apeși cu atenție.
În schimb faptul că aplicațiile rămân rulând în background mi se pare enervant. Dacă aplicația Maps oprește gps-ul când nu mai e în foreground pentru alte aplicații nu se întâmplă asta.

#41
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,027
  • Înscris: 02.09.2005
aplicatiile in background nu au treaba cu sony, asa e facut sistemul asta android sa ruleze

#42
bb_dima

bb_dima

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 12.04.2005

 jericho, on 12 noiembrie 2015 - 08:44, said:

aplicatiile in background nu au treaba cu sony, asa e facut sistemul asta android sa ruleze
Mai am la îndemână și lollipopul pe LG G2 și Moto G și nu se comportă așa. Când apăs tasta "home" la ele gps-ul se comută din modul permanent. În fine, e o treabă minoră.

#43
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,027
  • Înscris: 02.09.2005
eu la z3c tin gps-ul pornit non-stop (dar cu location history pus pe off) si chiar nu am probleme cu el

#44
bb_dima

bb_dima

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 12.04.2005
Nu e o problemă majoră. Dacă una din aplicațiile ce folosesc gps-ul (am două - în afară de Maps - ce folosesc gps-ul pe high accuracy și nu, nu sunt de navigație) rămâne pornită 12 ore în background, consumul de baterie din partea gps-ului crește de pe la 2% la 8-9%. Nu e tragic, nu-mi omoară bateria nici pe departe, dar nici nu mă entuziasmează ideea să-i duc grija.

#45
AndySoft

AndySoft

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,215
  • Înscris: 30.03.2006
Folosește careva Z5 compact pe Digi 4G m-ar interesa sa știu dacă merita sa trec de la Z3 compact.

Folosește careva Z5 compact pe Digi 4G m-ar interesa sa știu dacă merita sa trec de la Z3 compact.

Folosește careva Z5 compact pe Digi 4G m-ar interesa sa știu dacă merita sa trec de la Z3 compact.

#46
bb_dima

bb_dima

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 12.04.2005

 AndySoft, on 13 noiembrie 2015 - 18:22, said:

Folosește careva Z5 compact pe Digi 4G m-ar interesa sa știu dacă merita sa trec de la Z3 compact.
Da, eu am și merge brici. Trece rapid înapoi în 4G după apel de unul singur. N-are nici o problemă cu handoverul și înregistrează viteze de 20/3 down/up chiar și la 107 dBm. La conexiune bună urcă la 40/11.

#47
ady3004

ady3004

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 16.04.2014
la voi merge bine senzorul de amprenta?la mine nu prea merge citeodata trebuie sa apas de vreo 10 ori ca sa mearga iar citeodata merge bine

#48
t-balt

t-balt

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,135
  • Înscris: 05.08.2005
Am pus z3c langa z5c acum 2 zile, sincer mi-a placut mai mult z5. Are o senzație mai de bine facut/inchegat. Tinand cont ca eu pe al meu am folie din sticla fata spate al meu era si vag mai inalt. Arata bine rama si la o prima privire cei de la magazin nici nu stiau ca nu e din metal:)) le-am zis eu.
Aa si nu am vazut marginea aia de 1-2 mm de care se vb cum ca ar fi peste ecran.


Din pacate nu am putut sa ma joc prin meniu sa fac o comparatie cu cat de repede se misca.

Ps am aflat ca cele de la Quick is aduse din asia si sunt pt piata de acolo. Deci sunt sanse sa nu aiba garantie sony pe europa...doar garantie QM.

#49
pflorin1315

pflorin1315

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 01.06.2009
Se mișcă f bine, dar nu o sa -ți dai seama cu cat este mai rapid doar din meniu. Este o diferență mica de viteza vizibila doar în anumite jocuri foarte pretențioase,  În meniu și în aplicații uzuale practic se comporta identic  cu z3c

#50
bb_dima

bb_dima

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 12.04.2005

 ady3004, on 20 noiembrie 2015 - 17:32, said:

la voi merge bine senzorul de amprenta?la mine nu prea merge citeodata trebuie sa apas de vreo 10 ori ca sa mearga iar citeodata merge bine
Ca să meargă bine atunci când înregistrezi amprenta trebuie să începi cu a pune degetul pe mijloc și apoi la fiecare înregistrare din ce în ce mai către marginea degetului.

#51
ady3004

ady3004

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 16.04.2014
cind misc degetul mai spre margine imi apare scris "stergeti senzorul si incercati din nou"
cred ca am sa il trimit la garantie sa vad ce zic ei

#52
bb_dima

bb_dima

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,300
  • Înscris: 12.04.2005

 ady3004, on 22 noiembrie 2015 - 09:36, said:

cind misc degetul mai spre margine imi apare scris "stergeti senzorul si incercati din nou"
cred ca am sa il trimit la garantie sa vad ce zic ei
Nu trebuie să miști degetul pe senzor în nici un caz.
În înregistrarea corectă a amprentei trebuie să ții cont de:
- degetul trebuie să nu fie umed
- degetul trebuie ținut nemișcat la fiecare înregistrare din proces
- la fiecare înregistrare din proces butonul trebuie acoperit complet
- încearcă să NU apeși butonul când faci înregistrarea
- la fiecare nouă înregistrare pune din nou degetul (nemișcat) cu o ușoară înclinare față de înregistrările anterioare; dacă nu faci acest lucru și pui degetul în aceeași poziție de fiecare dată senzorul va înregistra o suprafață scăzută din amprenta ta și te vei chinui de multe ori să descui telefonul cu amprenta până pui degetul la fix

Eu cred că telefonul și butonul tău nu au nimic.
Fii mai atent la cum faci înregistrarea.
Te rog ia mesajul meu cu un sens de prietenie și întrajutorare. Mie îmi merge descuierea pe amprentă mereu din prima.
Succes.

Edited by bb_dima, 22 November 2015 - 12:48.


#53
ady3004

ady3004

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 16.04.2014
merci de indicatii  am rezolvat problema si merge foarte bine acuma

#54
aramis474

aramis474

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 27.05.2010
unde gasesc folie de sticla pt ecran si incarcator? dar vreau sa fie originale

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate