Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen
 Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 

Fata musulmana indragostita de baiat crestin

- - - - -
  • Please log in to reply
172 replies to this topic

#163
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
Cred ca unii dintre voi aveti o gandire prea idealista. Cand doi oameni au principii si valori diferite, este foarte greu sa traiasca impreuna. Asta nu se vede acum la un suc in oras si la o intalnire pe ascuns, dar cand locuiesti cu el si imparti totul cu el si mai trebuie sa si educati un copil impreuna, incep sa apara tot felul de probleme si tensiuni din faptul ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste niste chestii majore. La prostii faci compromisuri, dar la niste valori puternic integrate nu prea mai faci si cand nu face niciunul compromisuri, e imposibil sa duci o relatie normala. Nu spun ca este cazul lor, inteleg ca nu sunt prea religiosi, dar cei doi ar trebui sa se gandeasca bine cat de compatibili sunt de fapt si la cat de multe sunt gata sa renunte fara regrete. Si daca trec testul asta, abia apoi sa se gandeasca la dragoste eterna si fugit de parinti. Alegeri gresite facem cu totii, dar sa iti tai orice legatura cu familia si apoi sa te trezesti cu unul de care sa nu stii cum sa mai scapi ca nu e la fel de roz ca atunci cand se ascundeau si sa nu ai la cine sa te intorci si pe cine sa te bazezi e cam nasol.

In rest nu religia dicteaza cine iubeste pe cine, dar odata cu cresterea intr-o familie puternic religioasa vin la pachet niste idei si trasaturi de personalitate. Daca sunt compatibile, daca exista toleranta MULTA si daca cei doi nu tin prea mult la "gura lumii", nu e o problema religia diferita. Dar inainte trebuie neaparat indeplinite criteriile astea, altfel e o reteta pentru dezastru. Ce vreau sa spun e ca mai intai sa fie siguri ca au pentru ce sa lupte, ca merita si ca nu o sa se termine in cateva luni. Ultima oara cand am avut o relatie dezaprobata puternic de cei din jur si mai ales de parintii lui, ne-am luptat cat ne-am luptat, dupa care atunci cand ne-au lasat in pace, am fugit singuri unul de altul cat ne-au tinut picioarele. uneori intri in starea asta de "noi vs ei" si uiti ca de fapt acest "noi" e o treaba mai putin reala decat aveai tu impresia.

#164
mao112

mao112

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 11.02.2014
Daca il iubeste cu adevarat fata o sa faca ei ceva,pe le neamuri de exemplu.Sau daca incearca mai mult sare protv-ul si astia cu teluri si camere il filmeaza video i pun pe you tube si la stiri.Un sfat ar fi sa nu renunte asa usor si fata sa se faca nunta cu baiatul (dupa aia,vine un copil se mai indupleca parintii) Mai dur si nu prea cred sa plece din tara cu buletinul sau sa se mute la sat.Politia aici isi face treaba naspa (stau la sat si stiu) Daca fata vrea sau ala vrea mai mult,astept sa vad ce decid ei.Din partea mea i ajut cu multa placere online si cu ce se poate.Pm sa discut cu ei.Si vad ca si politia e pe forum (am 2 pc-uri cu net asa ca ala de la politie imi ia mac-ul aiurea)Politia fiind ala cu motocicleta de politie de la avatar.Stai sa vada politia de aici cand imi iau io router wifi si fac retea.Ps am acte la tot ce detin si usa de fier la casa caine de sobolan rau (latra si la masini cand e liber,catea)+avocat ce il suna mama si vine daca ma duce sefu de post la plimbare cu loganu politiei.Dar astept sa vad cam ce ar face ai daca de exemplu ar vorbi la un post tv si ar afla toata romania (cel putin) In orice caz stiu cum e ca si io am pierdut o iubita,poveste mai lunga de acum 7 ani si alte 3 radeau de mine (prostituate la produs) una find mare mea dezamagire in dragoste urata  par saten vopsit negru stirba fund mare etc.Asa ca respect si pe mine poate conta fata si baiatul in caz de ceva,jumate satul e neam cu mine+primarul si nevasta lui care lucra la rod bun in sat.Succes la fata si baiatul ala.

Edited by mao112, 28 October 2015 - 01:03.


#165
miste1982

miste1982

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 13.01.2007
va salut, aseara de pe telefonul mobil am gasit intamplator acest topic la care chiar vroiam sa raspund. intamplarea face ca am sute de ore, daca nu mii, de studiu al islamului, de la cartile lor pana la modul de gandire, samd
1. va aduc aminte ca in lumea musulmana, fata unei maimute musulmane este moneda de schimb, de obicei fetita ajunge in mainile unui bosorog caruia ii pute gura pentru cateva capre si cativa bani, este real, vedeti Iran, Pakistan, Bangladesh, Somalia, samd in lumea aia tac-tu decide cu cine te casatoresti si este al dracului de important sa fii virgina pentru ca bosorogul, viitorul tau sot, nu vrea marfa second hand, in noaptea nuntii, mama soacra trebuie sa vada sange pe cearceaful patului conjugal.
2. da, este adevarat, daca esti musulman, te poti casatori cu o crestina, daca esti musulmanca, te poti casatori doar cu un musulman. problema este ca aici suntem in Romania si statul roman garanteaza libertati civile tuturor religiilor, practic, daca esti musulmanca in Romania, te poti casatori cu un crestin, cu cine vrei tu, chiar poti sa torni filme porno pe pornhub cu crestini, adventisti de ziua a7a, cu martorii lui iehova, cu evrei, cu atei, cu cine vrei tu !!!!! pentru ca aici este Romania si aici sunt valabile legile statului roman, daca esti musulmanca in Romania, esti libera sa faci orice, absolut orice.
3. ce avem aici este cazul unui arab paros si jegos care se p!sa pe Romania, pe constitutie si pe poporul roman, ne-am chinuit 200 de ani sa scriem o amarata de constitutie ca sa stam acum cu mainile incrucisate si sa ne uitam cum adeptii unui pedofil imputit, coborati din copac, se sterg la cur cu ea. cu cat creste numarul musulmanilor la noi in tara, cu atat constitutia noastra devine mai irelevanta si ar cam trebui sa stabilim noi statutul musulmanilor in Romania, nu ei noua.
4. statul romancei sub islam poate o sa-l discutam alta data, statutul romancei in islam este statutul romancei sub Anna Pauker, Teoharie si Gheorghiu Dej dar la puterea a 10, practic, proastele noastre s-au intors in anii 50 dar o versiune mai naspa, sotia acestui primitiv nu exista in aceasta relatie, este supusa total barbatului, vedeti coran 4.35 ce drepturi au femeile sub islam, este pe jumatate inteligenta decat barbatul ( sahih al bukharii - cartea 6, capitolul 9 ), marturia unui barbat valoreaza cat marturia a doua femei (4.11)
5. daca esti musulmanca in Romania, ia-ti constitutia, gaseste-ti un jurist dispus sa te ajute fara sa te coste prea mult, si iti garantezi ca in aceasta tara chiar te poti elibera de sub tirania islamica, aici chiar poti scapa de jug, iti trebuie curaj si tupeu sa calci in fata primitivului de tac-tu.
6. exista niste mari diferente intre biblie si coran, intre crestini si musulmani, biblia nu dicteaza nimic in Romania, coranul in lumea araba este constitutie, musulmanii au inclusiv patrule religioase hisbah.
inca odata o spun, daca esti musulmanca in Romania, elibereaza-te de sub tiranie. in Romania te poti casatorii ca musulmanca cu cine vrei tu, poti sa te convertesti la ce religie vrei tu, ce zice tac-tu este aaaaaaaabsolut irelevant in tara asta, il poti baga si la puscarie pentru hartuire daca maimuta nu se potoleste.
in tara asta, chiar daca esti musulmanca, poti sa te iei cu cine vrei tu, poti sa renunti la virginitate cand vrei tu si cu cine vrei tu, aici sunt relevante doar legile statului, tac-tu n-are niciun drept asupra ta, te mariti cu cine vrei tu, cand vrei tu si unde vrei tu.

Edited by miste1982, 02 February 2020 - 08:05.


#166
kris-

kris-

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 9
  • Înscris: 09.02.2020
Iubirea trebuie sa fie mai puternica decat credinta si doi tineri trebuie sa treaca peste toate obstacolele si prejudecatile celor din jurul lor.

#167
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

 Alex987654321, on 30 august 2015 - 02:21, said:

Verisoara mea este musulmana si araboaica dupa tata. Dupa multe ezitari a inceput o relatie cu un baiat crestin.

Ce parere aveti despre situatia asta?
Ce sfat le-ati oferi celor doi? Ce ati face in locul ei, dar al lui, dar al matusii mele?
Cum preconizati ca o sa evolueze povestea?

Clasica, trista si disperata poveste a copiilor care trebuie sa ceara acordul parintilor pentru a fi fericiti....
Acord care de regula ii fac nefericiti
Nu au sanse reale sa construiasca ceva cu viitor.
Daca baiatul nu trece la islam.

 miste1982, on 02 februarie 2020 - 07:53, said:

2. da, este adevarat, daca esti musulman, te poti casatori cu o crestina, daca esti musulmanca, te poti casatori doar cu un musulman. problema este ca aici suntem in Romania si statul roman garanteaza libertati civile tuturor religiilor, practic, daca esti musulmanca in Romania, te poti

Stimate coleg...pana la constitutie, drepturi civile si late chestii, tata ia un cutit si razbuna onoarea familiei
omorand fata, chiar daca  este constient ca face 20 de ani inchisoare


Mi-aduc aminte de o poveste intr-o tara araba unde un cuplu de turisti din alta tara araba cu o fata de 15 ani erau la plaja,
fata a intrat in apa dar curentii, au tras-o spre larg si a inceput sa tipe.
A sarit salvamarul imediat dar tata l-a oprit.
"Nu pui mana pe fata mea, necasatorita, tu barbat strain""
minutele s-au scurs, agitatie pe mal, au vrut si alti barbati sa sara.
Tata s-a opus categoric
Fata s-a inecat
Poveste adevarata.

Edited by vio69a, 16 May 2020 - 22:25.


#168
CosminX93X

CosminX93X

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.04.2021
Bună mă numesc Cosmin am 28 de ani și sunt crestin ortodox acum 4 săptămâni am cunoscut o fata care este musulmană si am de gând să mă căsătoresc cu ia ce credeți părinți iei ar fi de acord cu mine. Cu mama iei am vorbit și am întrebat-o dacă ar fi de acord cu mine. Și mi-a spus că este. Apropo vreau sa mă convertesc. Aștept părerile voastre. Și cele bune. Și cele rele

#169
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,659
  • Înscris: 08.03.2011
Păreri rele: după doar patru săptămâni ești dispus să te legi de gât cu o religie și o ideologie și o scamatorie și orice altceva dar nu cu o relație normală.

#170
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,243
  • Înscris: 29.12.2006

View PostCosminX93X, on 12 aprilie 2021 - 12:28, said:

Bună mă numesc Cosmin am 28 de ani și sunt crestin ortodox acum 4 săptămâni am cunoscut o fata care este musulmană si am de gând să mă căsătoresc cu ia ce credeți părinți iei ar fi de acord cu mine. Cu mama iei am vorbit și am întrebat-o dacă ar fi de acord cu mine. Și mi-a spus că este. Apropo vreau sa mă convertesc. Aștept părerile voastre. Și cele bune. Și cele rele

Cine întreabă pe altul ce să facă, ori nu cunoaşte destule despre chestiune, ori deja e convins că ce face e bine pentru el, doar că nu-i place ce spun alţii despre asta.

Într-o chestiune personală ca în acest caz, cine întreabă pe nişte străini ce să facă...nu le va asculta sfaturile. Tu întrebi aici în speranţa că cineva îţi va spune să te căsătoreşti, deoarece toţi ceilalţi din lumea reală ţi-au zis să n-o faci !

#171
futurist

futurist

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,710
  • Înscris: 09.05.2008

View PostCosminX93X, on 12 aprilie 2021 - 12:28, said:

Bună mă numesc Cosmin am 28 de ani și sunt crestin ortodox acum 4 săptămâni am cunoscut o fata care este musulmană si am de gând să mă căsătoresc cu ia ce credeți părinți iei ar fi de acord cu mine. Cu mama iei am vorbit și am întrebat-o dacă ar fi de acord cu mine. Și mi-a spus că este. Apropo vreau sa mă convertesc. Aștept părerile voastre. Și cele bune. Și cele rele
Pareri?
Orice relatie care interzice cotletu' de porc si feteasca de Jidvei e No GO.

#172
pele

pele

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 630
  • Înscris: 16.03.2006
Pt  musulman a fost frumos cand si-a luat nevasta din alta cultura? asa sunt musulmanii, vor doar sa ia,cand e vb de dat,dau din parti.
Cum ar fi fost situatia daca migrarea ar fi inversata, puhoaie de barbati crestini sa migreze in tarile musulmane, voi credeti ca acesti musulmani ar fi permis ca femeile lor musulmance sa fie convertite la crestinism?

Edited by althea, 23 June 2021 - 17:33.
limbaj


#173
Club27

Club27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 440
  • Înscris: 20.02.2020
Doar să emigreze din țară.
Căsătoria religioasă este imposibilă, deoarece la musulmani apostazia
se pedepsește cu moartea.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate