solutie scoatere pete spuma
Last Updated: Aug 16 2015 10:50, Started by
CLARION
, Aug 15 2015 10:01
·
0

Posted 15 August 2015 - 10:01

Buna ziua
As dori sa stiu daca exista o solutie care sa indeparteze petele ramase in urma caderii pe rama geamului cat si a pervazului a spumei poliuretanice cazuta si intinsa inainte de a se usca de "super meseriasii" care au montat tamplaria.Daca ar fi fost lasata sa se intareasca atunci nu ar fi fost o problema indepartarea ei. insa "mesterul" s-a apucat sa o intinda cu o carpa si binenteles ca atat rama cat si pervazul au ramas ingalbenite...Se mai poate curata cu ceva? |
Posted 15 August 2015 - 11:32

Chemi meseriasul sa repare. Daca nu poate, schimba din propriul buzunar tamplaria si glaful.
PS. Zic asta in calitate de producator si montator ferestre/usi pvc/aluminiu. |
Posted 15 August 2015 - 12:56

Posted 15 August 2015 - 15:09

Posted 15 August 2015 - 15:43

Ți-au trimis niște ciobani la montaj. Sună la firmă să vină ei să curețe. Poți să încerci cu Cif, dar e sigur că mai merge.
|
Posted 15 August 2015 - 16:32

Daca geamurile sunt in soare, se va macina spuma in scurt timp. O sa se ia ca praful.
|
Posted 15 August 2015 - 17:18

Dacă România e compusă numai din cele 2 categorii, probabil eu mă ĂŽncadrez la proşti. De curiozitate, din cele doua categorii tu la care te incadrezi ? Aia ii semnatura, daca nu stiai. Si cum semnatura permite un text scurt am rezumat cat am putut. Nu o sa stau sa dezvolt. Daca te-ai prins de poanta bine, daca nu, iarasi bine. Nu o sa mori din asta asa ca treci mai departe. |
Posted 15 August 2015 - 21:30

Buna ziua As dori sa stiu daca exista o solutie care sa indeparteze petele ramase in urma caderii pe rama geamului cat si a pervazului a spumei poliuretanice cazuta si intinsa inainte de a se usca de "super meseriasii" care au montat tamplaria.Daca ar fi fost lasata sa se intareasca atunci nu ar fi fost o problema indepartarea ei. insa "mesterul" s-a apucat sa o intinda cu o carpa si binenteles ca atat rama cat si pervazul au ramas ingalbenite...Se mai poate curata cu ceva? Nu, fara deteriorarea iremediabila a suprafetelor unei tamplarii noi, necesita inlocuire. |
Posted 15 August 2015 - 21:46

Aia ii semnatura, daca nu stiai. Si cum semnatura permite un text scurt am rezumat cat am putut. Nu o sa stau sa dezvolt. Daca te-ai prins de poanta bine, daca nu, iarasi bine. Nu o sa mori din asta asa ca treci mai departe. E usor TAMPITA, "poanta". Incearca ceva de: Kant, Nietzsche, Marx, Schopenhauer, etc. , sunt la fel de TAMPITE (in semnatura), dar mai greu de remarcat. Edited by Dorel-TheSkillMaster, 15 August 2015 - 21:52. |
|
Posted 16 August 2015 - 09:04

Posted 16 August 2015 - 10:50

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users