Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

Tariceanu: "Romania a regresat, a involuat in 25 de ani"

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
215 replies to this topic

#181
Moftangiu

Moftangiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,909
  • Înscris: 16.03.2010
Președintele Senatului a sesizat CCR

Quote

Conform solicitării către CCR, acest conflict a intervenit ca urmare a cercetării penale a Direcției Naționale Anticorupției asupra legalității Hotărârii Guvernului 858/2013, respectiv a Hotărârii Guvernului 943/2013, a informat luni un comunicat al Senatului transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în documentul înaintat Curții Constituționale a României se precizează că actele și faptele concrete expuse în sesizare dovedesc existența unui conflict juridic de natură constituțională între Guvern și DNA — componentă a Ministerului Public, care constă în declanșarea unei proceduri de urmărire penală în legătură cu adoptarea unor hotărâri de guvern. Or, potrivit celor statuate chiar de către Curtea Constituțională, adoptarea hotărârilor de Guvern dă expresie competenței originare a Guvernului, se arată în comunicat.

Președintele Senatului a solicitat CCR să constate existența conflictului juridic de natură constituțională între Ministerul Public — Direcția Națională Anticorupție, pe de o parte, și Guvernul României pe de altă parte; să constate cauza conflictului: Ministerul Public — Direcția Națională Anticorupție și-a arogat competența de anchetare a circumstanțelor, împrejurărilor, oportunității și legalității elaborării celor două hotărâri de Guvern; să statueze că, pe viitor, procurorii nu pot ancheta circumstanțele, împrejurările, oportunitatea și legalitatea hotărârilor de Guvern.

Edited by Moftangiu, 23 October 2017 - 20:33.


#182
Patefon

Patefon

    Out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,641
  • Înscris: 26.03.2008
Nici nu ne mira aceasta involutie. Ministru ALDE (al dialogului social) propus de Tariceanu vorbind despre Orasul Inteligent:

“Degeaba noi am creat acuma, punem pubelele, sticle, plastic și așa mai departe, dar dacć noi, cetćțeanul, nu știm ca sć mergem sć punem gunoiul menajer exact cum sunt pubelele, totul nu este fćcut īntr-un mod corect. Pentru cć la final, dupć ce vor fi colectate acele deșeuri, va fi nevoie de oameni pentru sortare, cānd noi putem face, simplu, sć punem deșeuri normal”

#183
Epdm

Epdm

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,627
  • Înscris: 15.01.2017
Țapul:

“Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, i-a adus un elogiu sambata lui Calin Popescu Tariceanu in cadrul congresului ALDE, spunand despre acesta ca este un lider adevarat si ca s-a aflat de fiecare data de partea buna a istoriei in cadrul PNL, relateaza News.ro.


Mai mult, Constantinescu l-acomparat pe Tariceanu cu Reagan, Thatcher si Kohl, spunind ca acesta reprezinta  singura speranta pentru PNL.

"Avem nevoie de lideri adevarati. La o conjuctie a vietii mele si a istoriei i-am cunoscut pe Ronald Reagan, pe Margaret Thatcher, pe Helmuth Kohl, pe Gorbaciov. Acesi oameni aveau o viziune asupra lumii (¬) Avem astfel de lideri in Romania? Putini, iar unul e aici in sala. Este datoria mea sa vorbesc despre el", a spus Emil Constantinescu, referindu-se la Calin Popescu Tariceanu, de la tribuna congresului ALDE.”


Asa ceva..

#184
Vox13

Vox13

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,166
  • Înscris: 05.11.2011
Borfasul de la  senat  merge mānć in mana cu cel de la camera.

#185
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

View PostEpdm, on 25 octombrie 2017 - 19:54, said:

Mai mult, Constantinescu l-acomparat pe Tariceanu cu Reagan, Thatcher si Kohl, spunind ca acesta reprezinta  singura speranta pentru PNL.

Laude ca de la nulitate la nulitate. 400000000000 de specialisti...
Nu uita nimeni ca sub inteleapta conducere a lu' Milica+Ciorbea+Vasile si cine dracu a mai fost atunci s-au casapit industrii intregi. Ilici si banda lui sunt primii pe lista, dar intr-o lume dreapta nici aia responsabili pentru balciul dintre 1996 si 2000 n-ar scapa de glont.

Edited by shefu_de_combinat, 25 October 2017 - 20:20.


#186
Moftangiu

Moftangiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,909
  • Înscris: 16.03.2010
Ati gasit vinovatii, cei care au guvernat 4 ani din 27 si in cei 4 ani au guvernat impreuna cu PD.
Transporturile erau conduse de Basescu si industria si comertul de Berceanu, la externe era  Andrei Pleșu, la turism Sorin Frunzăverde.
Cu care succese din domenile respective va puteti lauda?

Edited by Moftangiu, 25 October 2017 - 20:37.


#187
shefu_de_combinat

shefu_de_combinat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,022
  • Înscris: 18.01.2007

View PostMoftangiu, on 25 octombrie 2017 - 20:35, said:

Basescu
Berceanu
Andrei Pleșu
Sorin Frunzăverde

si pe care din astia crezi ca nu i-as trimite la mina de huila?

#188
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,568
  • Înscris: 13.06.2004
Şi când te gândeşti că pe boul de Emil Constantinescu l-au votat destui ca să ne scape de comunişti şi acum individul dă dovadă că iară e de partea lor. Ieşi afară, javră ordinară!
Îmi vine să arunc cu monitorul prin sufragerie când mă gândesc la cât de bou poate să fie Constantinescu.
Să te ajungă mânia poporului, pe tine şi pe vitele de Ciorbă şi Motocicleanu-Căsătoreanu, că v-aţi anticomunişti, da' v-aţi făcut fraţi cu ei, deci sunteţi mai scârboşi chiar şi decât Ilici-Iliescu şi Năstase N Case    :raygun:

Edited by djl, 25 October 2017 - 22:30.


#189
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
:)

#190
loock

loock

    Unas

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,662
  • Înscris: 29.03.2006
Sunt niste variante, care pot fi atat separat cat si paradoxal-absurd impreuna:

1. UE e o cloaca socialista si atat timp cat le iese ceva din politica, au realizat ca asa se danseaza.

2. Avand in vedere ca Emil Constantinescu e scorpion ca si Base, nu e imposibila nici varianta sa joace la cacialma, daca asta e cea mai eficienta cale prin care poate sa-i scabeasca sigur si pe evrei - care au adus comunismul pe lumea asta...
Asta ar insemna ca sunt patrioti care merg pana la sacrificiul personal... Posted Image

3. In mod paradoxal ambele variante de mai sus, cu ambele constiente.

4. In mod paradoxal ambele variante cu a doua subconstienta...

Acum pe bune, chiar e o noutate ca politica e o curva...???

Anyway djl, cred ca ai amestecat doua threduri...

Edited by loock, 26 October 2017 - 00:10.


#191
Astute

Astute

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,023
  • Înscris: 17.08.2016
Ce sclav obedient e Constantinescu.
A ajuns cumva falit de se comporta ca o carpa ?
Zici ca e Ciorbea care alins su a prin o functie grasa

#192
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,568
  • Înscris: 13.06.2004
Probabil e disperat după atenţie.

Edited by djl, 28 October 2017 - 14:09.


#193
Moftangiu

Moftangiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,909
  • Înscris: 16.03.2010
Părerea unui prim-ministru: Cum poate deveni România o forță economică a Uniunii Europene

Quote

România încă este în pericol de a fi furnizor de mână de lucru ieftină pentru economiile puternice din Europa și din lume. Cei care se încăpățânează să se opună creșterii salariului minim nu fac decât să sprijine o logică economică perdantă, în care România este tentantă pentru investitori datorită salariilor mici, nu a calității forței de muncă.

De aceea, și în 2018 vom continua măsurile de creștere a salariilor și pensiilor, pe care coaliția PSD-ALDE le-a luat în 2017. Românii trebuie să simtă în buzunare creșterea economică pentru că au contribuit la ea, prin munca lor. Revin la domeniul sănătății; degeaba avem spitale cu dotări moderne dacă nu avem medici bine pregătiți în țară. Or, România se confruntă în continuare cu exodul medicilor specialiști, pe salarii de mii de euro, în state ale Uniunii Europene. Trebuie să stopăm acest exod, iar creșterile salariale reprezintă una dintre măsurile prin care vom reuși acest lucru.
....
România trebuie să își valorifice potențialul geografic și demografic și poate face acest lucru doar consolidându-și economia și capitalul autohton.  Puterea economică dictează puterea politică în Uniunea Europeană, ca peste tot în lume.
...
Pentru ca acest proiect să reușească, este nevoie să stopăm polarizarea de la nivelul societății românești: între urban – rural, între Ardeal și restul României, între săraci și bogați. Văd zilnic cum oameni politici încearcă să alimenteze această polarizare, începând cu președintele și continuând cu opoziția. Este o logică pe care am întâlnit-o și la tehnocrații lui Cioloș, care se indignau că românii nu vor să muncească pe doi lei, pentru că ar scădea competitivitatea economiei. Trebuie să înțelegem, o dată pentru totdeauna, că România nu va ajunge o forță economică doar cu Bucureștiul, Clujul și încă două, trei orașe mari. Este nevoie să ridicăm și nivelul orașelor mici și al mediului rural. România nu va ajunge o forță economică doar cu industria IT. Este nevoie și de o agricultură mai performantă – adică de românii de la sate -, de o industrie manufacturieră și așa mai departe.
Rog pe cei care comenteaza sa se limiteze le idei si sa nu ne spuna ce parere au despre autor pentru ca asta nu-i relevant intr-o discutie.

Edited by Moftangiu, 14 December 2017 - 09:44.


#194
dmx85

dmx85

    antrenor dć jmekheri

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,260
  • Înscris: 06.01.2009
Oricata spalatura ai baga, nu cred ca mai poti scoate jegu' de pe acest puroi al societatii care este CAC P Tariceanu

Edited by dmx85, 14 December 2017 - 09:47.


#195
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,130
  • Înscris: 04.02.2011

View Postshefu_de_combinat, on 25 octombrie 2017 - 20:18, said:

Laude ca de la nulitate la nulitate. 400000000000 de specialisti...
Nu uita nimeni ca sub inteleapta conducere a lu' Milica+Ciorbea+Vasile si cine dracu a mai fost atunci s-au casapit industrii intregi. Ilici si banda lui sunt primii pe lista, dar intr-o lume dreapta nici aia responsabili pentru balciul dintre 1996 si 2000 n-ar scapa de glont.
Nu doar industrii, toată agricultura a avut de suferit. Pentru fiul de cățea Constantinescu nu există pedeapsă suficient de mare.

#196
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,568
  • Înscris: 13.06.2004
De ce domnul Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu nu a sporit programul de autostrăzi când a venit bula din 2007-2008? Că avea bani şi se duceau bani şi către industria naţională, nu numai către importul de produse din afară. Să nu uităm că a pus şi el umărul la distrugerea a o parte din industria Românească, că doar s-au construit destule dughene şi cocioabe în locul fabricilor.
Dar se crede tânăr, poate prezentând modă la Sala Palatului...

Edited by djl, 14 December 2017 - 10:57.


#197
Assur

Assur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 844
  • Înscris: 14.07.2017
Tapul cauta lovele, ca i s-au terminat, nu atentie...atunci cand avea cheag si posibilitati, cheltuia cu duduia Rona, in loc sa puna la ciorap, acum e sacul gol. La fel si sacul lu`Petrica Roman, tot gol. Astia doi vor reveni in politica cu forte noi(foame mare).

#198
Moftangiu

Moftangiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,909
  • Înscris: 16.03.2010

View Postdmx85, on 14 decembrie 2017 - 09:47, said:

Oricata spalatura ai baga, nu cred ca mai poti scoate jegu' de pe acest puroi al societatii care este CAC P Tariceanu
Eu vad ca ALDE e singurul partid care creste in sondajele de opinie si asta datorita lui Tariceanu.

Cat despre E Constantinescu nu stiu de ce va propoaca atata ura, pentu ca el a fost presedinte, si nu avea puteri ca un premier sau ca un sef de partid.
Ciorbea a fost un an cat a salvat economia de la colaps, si apoi a guvernat R Vasile si Isarescu cu sprijinul PD  sustinut de voturile PDSR care era inteles cu PD-ul sa compromita PNTcd-ul. Jumatate din mebrii PD au migrat la PSDR dupa  congresul la care a devenit presedinte Basescu.

Edited by Moftangiu, 14 December 2017 - 18:57.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate