Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amplificator auto

PC nu porneste dupa inlocuirea ba...

Recomandare intre 3060/3060 TI vs...

Boxa audio , avansat, RCF art 910...
 Concediere prin acordul partilor

Germana cuvantul "Gleich"

IPRS Baneasa - caracteristici SD...

Galaxy A13 5Gb probleme cu “...
 Termostat radiator blocat?

Radio FM prin Bluetooth catre Cas...

Intrebare concediu medical

Program editare video
 Montare tv pe perete

Partitionare mansarda

Recomandare casti in ear

Upgrade placa video onboard la AT...
 

Nu reusesc sa rezolv softwareul la Kworld

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#19
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Nu,dar sti cum este.Ma enerveaza ca n-am putut sa rezolv Win Dvr.De aceea vreau sa stiu pe ce drivere iti merge tie............

#20
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Adica numele exact al acestor drivere.....
              GIUSEPPE

#21
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Salut ,mai esti pe fir ?
TE-AM Suparat ?

#22
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Nu pot sa stau pe SN nonstop...

Momentan folosesc driverele btwincap pe care le gasesti la hardware > BT 848 driver for XP aici pe SN. Ai acolo 3 linkuri date de mine si 1 de Courage. De la mine foloseste-le (in caz ca nu le-ai folosit deja) pe primele 2, in ordinea de acolo.

Ar fi trebuit sa-ti mearga cu cele originale. Eu cred ca ai o problema de la OS, pentru ca la mine mergea foarte bine si cu cele originale.

Eu tot nu am inteles de ce tii atat de mult la WinDVR?

enjoy,

Mtz

#23
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Eu vreau ceva simplu.
Adica,chiar daca asta inseamna un rec de o mai slaba calitate.
Oricum,acum ceva timp am vazut la cineva WinDVR,SI mi s-a parut OK.Acum ca am si eu tuner,am incercat mai multe programe.
Spune-mi, tu cu ce inregistrezi ? Virtual Dub ?
Sau daca inregistrezi cu DScaler,spune-mi ce folosesti ca  ''compressor'' la Time Shifting.

#24
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Era sa uit :eu sunt pe win 98 SE

#25
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Eu am XP si nu am avut niciodata 98 SE, deci nu stiu cum se comporta dar nu cred sa fie o problema.

Dscalerul consuma multe resurse si daca mai incerci sa faci si captura cu el, in cel mai bun caz o sa ai dropframes sau o sa crape pentru ca procesorul nu suporta si compresia. Banuiesc ca vrei captura cu DScaler ca sa te si poti uita la TV, fiind mai comod sa vezi ceea ce "tragi" si sa opresti cand vrei. Eu cred ca ar trebui sa incerci (in cazul DScaler)sa alegi ca, codec ceva de genul huffyuv sau mjpeg (picVideo), iar la audio obligatoriu format PCM. Apoi ce ai obtinut, prelucrezi cu Vdub in divx (XviD, DivX 5.03) si audio mp3. E simplu. Mare atentie unde ai DScaler-ul pus pentru ca el face captura by default in directorul unde este instalat si de aceea trebuie sa-l ai pe o partitie mai mare. Cel putin cat faci captura sa nu-l tii in fullscreen.

WinDvr-ul face capturi NUMAI mpeg1 (calitate slabuta se vede pe orice comp.) si mpeg2 (calitate buna, dar in momentul in care vei dori sa vezi ce ai inregistrat cu un player oarecare, foarte posibil o sa-ti ceara un codec pe care tu nu il ai). El are niste setari default in diferite formate cu diferite setari, dar se pot modifca unii parametri.

VDub e mai inestetic dar e cel mai bun (pentru ce vrei tu). In functie de procesor, poti face captura ca la DScaler sau direct divx cu audio PCN si apoi compresat si audio, tot cu VDub. Inainte de a porni VDub pentru captura, sa initializezi placa video cu WinDVR sau PCTV (pornit - apoi oprit).

In legatura cu captura studiaza si tu pe forum la sectiunea video, pentru ca sunt sigur ca vei gasi raspuns la problemele care le intampini, cel putin la nivelul actual. Daca nu gasesti, pune-le la un thread deja deschis pe tema care doresti. Iti zic asta pentru ca aici e vorba de Kworld.

Ti se va raspunde indiferent la ce thread postezi.

enjoy,

Mtz

#26
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Bine , incerc si o sa revin...........

#27
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
ULTIMUL meu ReplY pe acest thread (I hope !)
Mtz,am spus mai inainte ca eu nu am pe CD-ul primit de la Kworld decat drivere VFW.
De aceea,TE Rog sa-mi trimiti driverele(pt win98 se) pe care tu le-ai Primit in CD-ul odata cu tunerul,
Si pe care tie iti merge WinDVR pt a putea sa-mi initializez si eu
VDubul cu ajutorul Win DVR-ului.Daca vrei sa le pui aici ca Attachment ,sau, de nu,la :        [email protected]      
Sper ca vei putea sa mi le trimiti .
                        Multumesc mult,
                                               Giuseppe

#28
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Ok. am sa le pun in seara asta, desi nu stiu cu ce te-ar putea ajuta. La mine pe CD directorul se numeste DRIVERWin9x.

Inainte sa le instalezi, eu zic ca ar fi bine sa folosesti de la btwincap optiunea uninstall (btinstaller.exe > uninstall any etc.) si apoi sa instalezi driverele dandu-le tu calea de unde sa le ia.

Daca vreodata o sa vrei sa instalezi driverele de la btwincap (DUPA ce deja vei fi instalat driverele originale), nu mai folosesti optiunea uninstall.

Placa video merge initializata si cu programul de pe CD (PC-TV). La Vdub, incerci si preview si overlay si vezi cu care iti merge. La mine cu driverele ce la btwincap (le folosesc pentru a face captura la 768x576) merge numai cu preview.

Sa-mi spui daca driverele pe care ti le trimit sunt diferite de ceea ce ai tu pe CD.

enjoy,

Mtz

Attached Files



#29
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Nu nu imi merge nici pe driverele astea.
Cred ca win Dvr-ul meu e de vina .Ai tu link
la vre-un site cu download Win DVR ?
(V1.5 SAU 1.8)Sau ,cel mai bine daca ai cum sa ma ajuti sa scap de free trial la Win dvr v.2.(Sti ce vreau sa spun.....)
Te intreb fiindca am citit ca ai incercat cu o varianta mai noua de Win DVR.........

#30
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Vezi si tu daca apare vreun raspuns aici, pentru ca se pare ca ai o problema asemanatoare:

http://www.softnews....71172#post71172

Nu mi-ai  zis daca driverele din attachment au fost identice cu ale tale.

enjoy,

Mtz

#31
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Nu,nu sunt identice

#32
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Ai rezolvat pana la urma?

#33
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Nu,dar nici nu cred ca pot fara un ajutor personal.

#34
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
De aceea,am dat la cineva mai vechi ca mine (in domeniul PC),
sa-mi caute ceva cu care pot inreg.Vdubul imi merge ff prost ,fara sunet.

#35
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Inca ceva,Dscaler nu imi inregistreaza bine.Adica,nu pot visiona ce a inregistrat.???(Scuze pt atatea reply-uri,sunt obosit.....)

#36
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Inca ceva.:Am schimbat PCI-ul pe care era tunerul (de pe 4 pe 2 -Atat s-a putut)(si l-am izolat bine cu folie de aluminiu,
ce a durat MULT......)Ma asteptam ca macar sa se vada un pic mai bine,dar surpriza:se vedea chiar  mai prost.!!!
Folosesc Dscaler pt TV (Mtz,ai avut dreptate,e cel mai bun din cate am incercat)
(Singura imbunatatire este ca nu imi mai apar dungile verticale de pe unele canale,dar acum aproape canalele se vad
cu o claritate mai slaba,si parca mi-au scazut si din frames/ps;; ce arata DScalerul in partea dreapta jos? Mie imi arata 35+DF/S)
Sa dau jos aluminiul ?
Stie careva daca se poate amplifica inputul de la cablu si cu ce piesa s-ar putea face ???????(Bine,ceva ieftin.......)
  In rest,toate bune,    Giuseppe

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate