Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E posibila vanzarea in conditiile...

OnePlus 11R

Doua amenzi in același timp?

Recomandare limbaj back-end pentr...
 Micsorare volum interfon

Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...

Facebook mi-au inchis contul!
 Km de pe tester nu corespund cu c...

Taxa scoala engleza in Barcelona

Inchiriere la cetateni straini

OnePlus face magarii in privinta ...
 Racordare masina spalat vase si g...

EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE

Comparatie intre serviciile de in...

Cu ce vezi in interiorul urechii?
 

Nu reusesc sa rezolv softwareul la Kworld

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

#1
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Am trimis atatea emailuri ca nici nu mai stiu la cine sa apelez.
AM un tuner :
'Conexant 878A PCI Kworld BT878RF Tuner Capture Card'
Si de cand il am (vreo 3 luni) nu reusesc nimic cu el.
Bine,nici nu ma prea pricep la video.
Oricum,am incercat Intervideo Win DVR, care imi cere WDM drivers.
ASA ca prima data am avut drivere 'btwincap...',care nu mi-au mers,apoi am luat driverele wdm de la  Ivan Uskov,la care ChrisTv
mi-a mers,dar Intervideo WinDvr nici pomeneala.
Daca cineva are acest gen de placa sau stie sa ma ajute ,o poate
face la:  [email protected]  (sunt asa de disperat incat imi dau adresa);Ideea este ca nici un cunoscut nu m-a putut ajuta,
''So I'm Just GUESSING In The Dark Here''

#2
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Cu driverele de ls btwincap nu prea se intelege softul original de la Kworld. Pune din nou driverele originale de pe CD si ar trebui sa vezi cu WinDVR-ul care vine pe CD. Dezavantajul la WinDVR este ca nu te lasa sa iti aranjezi posturile cum vrei tu, nu are teletext, dar in schimb are o imagine mai buna decat PC-TV acesta din urma avand totusi teletext. Pe pagina oficiala de la KWorld nu gasesti o versiune mai noua de drivere asa ca nu te agita.

Nu ar fi mai bine sa instalezi DScaler-ul, care are de toate inclusiv teletext, posibilitate de aranjare a posturilor, imagine super? Daca reusesti cu DScaler, revino si mai vorbim.

Pentru mine, ChrisTV mai are multe de remediat.
Instalat. Dezinstalat. Rapid.

enjoy,

Mtz

#3
Speedo

Speedo

    Super Moderator

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 9,041
  • Înscris: 26.11.2001
Pe Windows XP la mine, drivere originale impreuna cu softul original versiunea 6.10 merg excelent, calitate excelenta la imagine.

Le poti descarca de la www.kworld.com.tw , care momentan este down, ca-ti dadeam link-ul exact.

Tuner-ul sa fie pe primul slot PCI al placii de baza, musai.

Greets,
Speedo

#4
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Bine,eu am win 98 SE,dar nu cred sa fie o problema.
Dar cu softul de la Kworld poti inregistra ?
Softul meu imi ia la inregistrare foarte,foarte mult spatiu.
De aceea caut ceva mai economic-->ca spatiu pe HDD.
PT Mtz: O sa iau DScalerul sa vad cum merge.
                                                    Bye, for now..

#5
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
DScalerul ce drivere foloseste? VFW sau WDM ?
(Am downloadat v.401.exe)
Sa iau Alta versiune ?Asta e Alpha...

#6
Darlock

Darlock

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 04.06.2002
Ce as putea eu sa-ti spun: cu placi TV asemanatoare (Jetway+Kworld diverse modele), in urmatoarea configuratie:
Drivere + Soft (instalate de pe CD-ul original)
WinDVR adaugat dupa instalarea celor doua.
OS: Windows XP sau 9x (testat pe ambele).

Totul merge perfect. WinDVR preia corect pana si telecomanda care se instaleaza impreuna cu PC-TV-ul.

Trebuie sa recunosc ca problema rearanjarii posturilor (semnalata de Mtz) este destul de deranjanta.

Problema insa este la codare: daca cip-ul de MPEG nu exista pe placa TV, atunci fara un procesor foarte  puternic, vei avea un numar mare de cadre pierdute (frame-droping) daca vei folosi un codec de nivel MPEG 2 sau 4 (inclusiv DivX, XviD), si chiar la MPEG1. Daca cip-ul exista problema dispare aproape complet.
Din cate stiu placi cu acest cip nu prea au fost aduse in Romania, deci probabil ca vei intampina aceleasi probleme si va trebui sa te multumesti cu o compresie si/sau o calitate mai slaba.

Nota: nu am testat DScaler ca sa pot sa-mi spun parerea, dar cred ca merita incercat.

#7
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
---------NU AM PRIMIT WINDVR cu softul cardului Kworld-------
De aici toata problema.
CD-UL de instalare are doar drivere VFW,un program slab de
vizionare +teletext. Asta e tot.
Eu am trimis la kworld,cu problema ca nu puteam inregistra,
si ei mi-au spus de WinDVR.
Dar La programul asta sunt necesare drivere wdm,
asa ca am luat  Ivan Uskov's WDM Drivers.
Am incercat si btwincap dar nu mi-au mers deloc.

Iar acum WinDVR nu imi detecteaza bine tunerul
(desi are un soft separat de diagnosticare care gaseste totul in regula !!!!)
                                                               Alte Idei?
                                                                Please Reply...

#8
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Programul original PCTV face captura avi necomprimat, asa ca uita de el. DScaler e alpha dar merge super la mine. Nu ai spus daca iti merge DScaler sau nu. Ti-am spus ca are de toate. Daca tii la softurile originale doar pentru telecomanda cauta si tu pe aici, ca vei gasi telecomanda pentru DScaler moca.

Si urmaeza sfaturile lui Darlock privnd instalarea. Dupa ce reusesti chestia asta, vorbim de captura.

enjoy,

Mtz

#9
adiharan

adiharan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,597
  • Înscris: 24.03.2002
pai uite cum sa faci....
-iti instalezi prima data driverele originale de la kworld.
-apoi pui toate soft-urile (ala de rahat de la kworld, si dupa aia windvr)
-apoi schimbi toate driverele cu alea ale lui ivan uscov. asa tre' sa-ti mearga.

(sa faci exact in ordinea asta, altfel n-o sa mearga)
apropo, ce versiune de windvr ai?

#10
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,859
  • Înscris: 05.12.2002
dscaler merge FARA drivere ;)

#11
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Am versiunea Win DVR 1.5.
Stii ca winDVR are un system diagnostics tool.SOftul asta imi detecteaza si tunerul si audio,dar cand intru in Win DVR am inputul blocat pe antenna si 'country'apare U.S. si cand incerc sa
l-e schimb imi apare error si se-nchide tot.
Nu ma pricep sa instalez DScaler.Nu e vre-un tutorial pe undeva ?
(Im apare aceeasi problema ca si la celelalte softuri.
Cand il instalez imi cere sa-mi selectez singur tunerul si chipsetul
iar fiindca nu apare acolo tunerul meu exact apar probleme...
sa zic ca s-ar auzi da imi gaseste doar 6 !!! canalecare se vad prost. Chiar nimeni dintre voi nu are exact
tunerul meu --vezi specificatii SUS --? Ca am vazut ca multe firme au tunere Kworld.)
O sa incerc tot ce mi-ati sugerat.
                       Thanks....

#12
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
La Dscaler alegi standard si philips Pal

#13
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
NU MAI SUPORT WINDVR.Am stat azi 1 ora si 1/2 instaland si  resetand.
Nu imi merge in nici un fel.(Si nu fiindca nu stiu eu sa-l instalez-
--->>>am incercat toate variantele posibile si imposibile,inclusiv varianta lui Darlock,si a lui adiharan)
Pacat ca nu pot sa ma exprim pt.WinDVR dupa pofta inimii,fiindca as fi BANNED Instantaneu.MARE PACAT !!
Bine, acum ca am rezolvat cu WinDVR,am incercat cu DScaler v.401 Alpha.Softul asta mi-a mers mai bine
(Multumesc MULT lui Mtz pentru ajutorul si suportul oferit).
Dscaler mi-a gasit doar 13 din 30 canale(Pana la 350Mhz).Are careva vre-o sugestie ce as putea face despre acest lucru? In rest ,arata bine.Nu mai e problema de diferenta intre sunet si imagine cum aveam la ChrisTV.
Dar la DScaler, trebuie sa recunosc ca nici nu stiu de unde sa incep cu optiunile,asa ca v-as ruga
sa-mi scrieti si mie cat de cat care sunt cele mai indicate(Pe care le folosesti si de care esti multumit ).
                                                                                                                                                                                 GIUSEPPE

#14
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
cautare manuala la Dscaler si incearca sa mai salvezi fisierul text cu canale pe masura ce avansezi. Dureaza peste 15 minute dar esti sigur ca vezi tot ce vrei.

#15
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Ti-a gasit doar 13 canale pentru ca probalil celalalte sunt dupa 330.
Incearca sa afli de la compania de cablu (la ce companie esti?) pe ce frecvente sunt posturile ca sa le poti cauta mai usor. De exemplu la mine (UPC) sunt de la: 48,25 la 551,25. La mine pe canalul propriu al UPC noaptea imi apar toare frecventele pe care sunt emise posturile. O sa pun aici program.txt si channel.txt valabile pentru .ro si UPC. Iti pui undeva fisierele originale si inlocuiesti cu ce atasez eu.
Incearca din prima cu ce am atasat.
Daca nu, introdu mai intai doar program.txt in locul celui vechi, deschide DSCalerul si apoi cauta Romania la Channels > langa Scan. Daca nu rezolvi cu asta, incerci si channel.txt. NU folosi optiunea US Syle din Channels.

Dscaler consuma mult din procesor si de aceea la bt card>pixel width> alegi 384 si fara Judder Terminator (dealtfel nici nu stiu ce face asta, ca la prima vedere nu observ nimic) de la deinterlace. Mai multe vezi aici (inclusiv despre DScaler, dar or mai fi si altele -foloseste search aici pe video):
http://www.softnews....=&threadid=9146

enjoy,

Mtz

Attached Files



#16
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
(pt greendick,le-am luat la mana (mi-a durat mai mult de 15 min) ,dar cum ai zis,nu mi-a mai scapat nimic.OK)
Calitatea imaginii la Dscaler este,la unele programe buna(normala),iar la altele iti vine sa-l arunci (pureci,dungi,culori stridente... ) .
V-am trimis OSD:

Source :
P 14#Atomic
Size:768x576
Ratio 1.33:1

Display:
Ratio 1.33:1

Deinterlacing:
Video (TomsMoComp)
Auto Pulldown Detect
Fallback on Bad Pulldown

Video Settings
Brightness:0
Contrast:219
Hue 0
Color 236
Color U 254
Color V 219
La voi apare OSD-ul diferit ?
Si inca ceva :
Ce trebuie sa fac,pt ca sa fac o captura?(va rog sa-mi spuneti full path;
bine,dupa ce am deschis PC-ul  :) ).

#17
giuseppe

giuseppe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 31.01.2003
Inca ceva :Mtz,am observat ca tu ai aceeasi placa TV:
Imi spui si mie ce versiune de Win DVR ai Si pe ce drivere iti merge ?>

#18
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Am avut versiunea de pe CD-ul 1.5 cu care a venit tunerul, am pus alta mai noua, dar nici o diferenta in calitate; am cautat o versiune mai noua deoarece am crezut ca au facut si ei optiunea de aranjare a programelor in ordinea dorita. Eu folosesc WinDVR-ul 2-3 secunde pentru a initializa placa in vederea unei capturi cu VirtualDub.
Ceea ce ai pus tu cu OSD-ul acolo e bine, cu o singura remarca: la rezolutie ai 768x576, pe cand eu am recomandat 384. Urmareste procsorul. Chiar daca iti apare 768x576, captura o face la maxim 768x288 (mai mult de atat nu poate DScalerul deocamdata) si de aceea trebuie sa ai in cazul unei capturi 384, pentru a pastra ratia de 1:33.
Captura la DScaler se afla in timeshifting (deocamdata e experimentala, dar merge daca ai un procesor puternic).
Pentru captura, foloseste VDub. Suu cel putin fa primii pasi cu el. Vazusem mai de mult un ghid in 2 pagini pentru captura pe price.ro parca (avea sigur o parte cu "video recordere pentru profesionisti" ca titlu). Cu o mentiune la acel ghid: captura la 384x288 (ei parca spuneau 384x576)

Eu nu sunt moderator aici, dar imi permit sa-ti dau un sfat: posteaza fiecare problema care o ai la threaduri deja deschise pentru fiecare problema care o intampini; asta dupa ce ai folosit search ca sa vezi daca nu s-sa discutat deja. Aici e vorba doar de softul de la KWorld.

Probabil ca "plangi" dupa WinDVR pentru ca folseai telecomanda la el. Uita-l pentru ca aici gasesti o telecomanda free pentru o groaza de aplicatii. Made by me. Atentie doar la ce a zis EndlessPoint acolo si pune DScalerul pe partitia unde ai cel mai mult spatiu (necesar in cazul unei capturi cu el}. Daca iti vei reinstala vreodate OS-ul, sa incerci sa pui din nou driverele pe curat. Vor merge sigur(asta in caz ca nu are probleme placa -defecte de fabricatie).

In legatura cu bruiajele, a zis cineva pe aici ca sa imbraci
placa in o folie de aluminiu bine izolata cu hartie/scoch. Asta in caz ca stii ca ai un semnal bun si nu e de la cablu. Ai incercat DScaler.zip? Asta dupa ce iti faci un backup la program.txt si channel.txt. Daca nu se potrivesc canalele, pastreaza program.txt pentru optiunea cu.ro.

enjoy,

Mtz

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate