Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...
 Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg
 

Realitatea zilei de azi

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
50 replies to this topic

#19
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,535
  • Înscris: 30.10.2003
E noul stil arhitectonic, fara tencuiala si cu schele imprejur.

#20
tinbar

tinbar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 28.01.2012
Daca li se permite,asta e ceea ce vom avea in continuare. Cum sa respecte cele mai elementare norme de convietuire cand amenzile nu sunt platite niciodata,fara sa suporte nicio consecinta, cand in puscarie traiesc mai bine ca acasa de multe ori ,fiindca trebuiesc respectate drepturile omului, nu-i asa ? Educatia trebuie inceputa cu cei tineri ,la nevoie ducandu-i si cu politia la scoala ,insa pentru adulti nu prea mai merge. In societatea lor respecta un singur lucru: frica. In clipa cand o sa le tremure picioarele de frica politiei si a puscariei ,abia atunci putem vorbi de educatie.

#21
BlueKing-69

BlueKing-69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,746
  • Înscris: 26.08.2008

View Posttinbar, on 01 martie 2015 - 00:24, said:

In societatea lor respecta un singur lucru: frica. In clipa cand o sa le tremure picioarele de frica politiei si a puscariei ,abia atunci putem vorbi de educatie.    

View Posttinbar, on 01 martie 2015 - 00:24, said:

...  in puscarie traiesc mai bine ca acasa de multe ori  ...   

Posted Image

#22
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
iar in autobuze controlul trece pe langa ei de parca nici nu exista, ori cand deschide gura sa spuna ca n-are bilet si dupa vorba isi dau seama ce neam este, isi mai cer si scuze ca la-u deranjat.

asa ca frica nu se aplica lor, nu lor le este frica, ci noua de ei, iar ei profita de acest aspect. acelasi principiu a fost pus in practica si azi la acea biserica.

#23
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,342
  • Înscris: 31.08.2006
In cazul lor, frica si educatia sunt doua notiuni fara valoare. Nu mai incercatii cu sloganuri gen "trebuie sa-i educam" sau "trebuie sa-i integram", vezi Doamne, sanchi, sa ne dam si noi europeni. Cu astfel de sloganuri pe care au incercat sa le aplice europeni zis mai civilizati decat noi, au ajuns sa-si blesteme soarta italienii, britanicii, francezii, spaniolii etc., avamd printre ei astfel de specimene "integrate". Ii vedem toata ziua pe la televizor sau pe YouTube cat de "bine" s-au integrat in tari dezvoltate ale Europei. Isi bat joc de cetatenii si autoritatile  acelor tari cum vor muschii lor, drept multumire ca s-a incercat integrarea lor. Nu tine chestia cu educatia si integrarea in cazul astora. Sunt printre noi de sute de ani si au ramas tot la stadiul de animalitate, desi au avut aceleasi conditii de trai ca si ceilalti cetateni ai acestei tari. E pierdere de timp si mai ales de bani cu educatia si integrarea astora.

Edited by fansat, 01 March 2015 - 08:10.


#24
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Si, in final, care e "realitatea zilei de azi"? Ieri, n-ati mai vazut tigani, n-ati ma vazut cersetori, n-ati mai vazut biserici, n-ati mai vazut pomeni? Sau ati vazut cersetori care sa merite sa-i ajuti? Sau n-o sai mai vedeti si maine?Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by myshyk, 01 March 2015 - 08:36.


#25
theMisuser

theMisuser

    Cetatean European.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,121
  • Înscris: 25.02.2007
@Dany_Darke - Tu locuiesti langa biserica aia ? Cum e cand bat clopotele ? Posted Image
Cuvantari (sau ce-s alea) la boxe de manelisti au ?
V-a cerut cineva acordul pt. construire ? L-ati dat ?

Mie mi se pare de cosmar sa locuiesti langa biserica.

ps - nunti, botezuri, inmormatari, harmalaie Posted Image

#26
stormwatch

stormwatch

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,772
  • Înscris: 18.04.2010
Vezi că amesteci lucrurile. Una e tradiţia ortodoxă de a da pomană la sfîrşitul slujbei, unde creştinul adevărat n-ar trebui să aleagă cui dă pomană, şi alta e nesimţirea ţiganilor care iau şi dau la porci colacii primiţi de pomană şi mănîncă doar şunca, brînza şi beau vinul.

Modul de trai al ţiganilor este unul cultivat de secole de către majoritari, cărora, în sfînta tradiţie ortodoxă, nu le-a păsat de cei de lîngă ei (în speţă de ţigani). Ţiganii sînt ca nişte copii, cărora dacă nu le trasezi bariere solide, ţi se urcă în cap. S-ar îmblînzi cît ai zice peşte dacă ar vedea că aşa cum fac ei nu mai merge (sînt o etnie extrem de inteligentă).

E vina ţiganilor că legile şi normele de convieţuire nu sînt respectate în România ? Cine-i opreşte pe poliţai să intervină de cîte ori ţiganii o iau razna ? Sînt unităţi de jandarmi în fiecare orăşel mai răsărit, la ce sînt buni ăia toată ziua, doar să stea planton pe cîte vreun obiectiv ? Dacă la fiecare incident, dezordine provocată de vreun grup mai mare de ţigani (şi nu numai) ar apărea poliţia dublată de jandarmi (nu mascaţi şi alţi rahaţi), atunci ţiganii ar învăţa mult mai repede decît vă vine vouă să credeţi să convieţuiască cu majoritarii.

#27
dapix1234

dapix1234

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,118
  • Înscris: 15.11.2012
Educatia niciodata nu inseamna pierdere de timp sau de bani.
In privinta tiganilor , trebuie sa intelegem ca alta solutie in afara de educatie nu exista,

Vremurile cu fortarea, si restrictionarea tiganilor au trecut. Acum au venit vremurile cu lugu lugu, si mangaieri pe crestet.
Trebuie sa intelegem ca asa cum Romania nu poate avea alt drum decat cel al Europei, asa si tiganii nu pot avea alt drum decat cel al romanilor.  

Orizontul social in care ne scaldam difera. In rest suntem toti o apa si-un pamant.
Problema nu este ca ei fura, ci ca nu cunosc alt mod de existenta, problema nu este ca freaca menta o mare parte din viata, ci ca nu cunosc alt mod de integrare.  

Eu personal ii cam urasc. Mi-as dori sa dispara asa dintr-o data si am rezolva o gramada de probleme nu numai la noi in tara dar in toata europa. Dar  ratiunea imi spune ca sunt imatur cu asemenea mentalitate , si ca ceea ce simt eu sau imi doresc eu, si ceea ce trebuie facut sunt dou lucruri total diferite.
Si eu si voi trebuie sa invatam sa trecem peste aceste defecte. Ca indiferent cum le-am scuza sau pe cine am arunca vina, ele tot defecte raman.

#28
lmk

lmk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,961
  • Înscris: 01.04.2010
Într-un top al ideilor idioate publicate pe Softpedia acest topic ar concura pentru primele locuri.
Nu mai spun că subiectul este discriminator și regulamentul i-ar fi obligat pe bravii moderatori să-l fi șters deja.

#29
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,342
  • Înscris: 31.08.2006
@dapix1234,  tu ai avut vreodata ocazia sa traiesti intre acesti cetateni ? Ai avut vreodata vecini de strada, de cartier, sau colegi de scoala, cetateni ai acestei etnii ?

Edited by fansat, 01 March 2015 - 10:32.


#30
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014

View Postmyshyk, on 01 martie 2015 - 08:35, said:

Si, in final, care e "realitatea zilei de azi"? Ieri, n-ati mai vazut tigani, n-ati ma vazut cersetori, n-ati mai vazut biserici, n-ati mai vazut pomeni? Sau ati vazut cersetori care sa merite sa-i ajuti? Sau n-o sai mai vedeti si maine?Posted Image Posted Image Posted Image

pai deschide mai bine ochii si ai sa vezi care este realitatea, pt ca si altii au aceeasi mentalitate si uite cum am ajuns sa nu mai putem iesi pe strada fara sa te abordeze 2-3 pana ce ajungi la intersectia din cartier. autoritatile abilitate care ar putea face ceva, nu fac nimic in acest sens, pt ca in acceptiunea lor, ei sunt pasnici, doar intind mana dar cum nu comit vreo ilegalitate, ei nu se baga. daca o comit, nu vor sa se puna cu tiganii, pt ca la ei spiritul de haita este supradezvoltat si nu vor sa se complice, iar daca se trezesc cativa sa se complice cu incarcerarea lor, n-ai vrea sa vezi ce repede ii evacueaza din inchisoare pt ca nu vor sa umple puscariile de ei, nu vor sa aiba treaba cu ei, nu vor sa stie ca exista de fapt.

autoritatile sunt competente doar daca vor sa fie, dar cum nu vor sa se complice, tiganii prind curaj. cum spunea si gumball mai sus, sa fi sunat la 112, pai amenda era ca si asigurata, dar nu pt ei, ci pt cel ce suna. vrei sa crezi sau nu, dar este adevarat, ei trebuie sa-si justifice deplasarea, iar daca ei chipurile nu au gasit nimic in neregula, esti pasibil de amenda pt alertarea autoritatilor in mod nejustificat. iar atata vreme cat cel ce era atacat de ei nu a facut acest gest, eu ca si spectator mi-o iau original din cauza asta.

din pacate legile la noi sunt facute ca sa-i protejeze mai ales pe infractori, iar tu ca si cetatean de rand nu ai drepturi la fel ca cei care ajung infractori, culmea, aia sunt mai liberi de lege decat tine care incerci sa respecti legea. pana la urma asta este legea junglei.

iar faptul ca in momentul in care o babuta amarata iese de la biserica cu 2-3 chestii in cos, sfintite ca asa doreste ea sa manance in post, dupa ce a stat acolo in biserica ore intregi, sa iasa afara si sa sara pe ea ca niste lupi pe o caprioara, zi-mi tu daca asta ti se pare normal. nu crezi ca asta este de fapt realitatea zilei de azi din spatele acestui paravan creat de stralucitorii nostri conducatori care promoveaza faptul ca esti cetatean european si ai drepturi? doar ca singurele drepturi sunt sa taci malc la ororile din jurul tau, dreptul de a nu face nimic sau sar si ei pe tine daca inceci sa misti in post, dreptul de a inchide ochii tot ce vezi in jurul tau.

#31
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,023
  • Înscris: 31.07.2007
Normal ca i-a oprit paznicu' la poarta, enoriasu' trebuie sa dea bani la popa sa-si tencuiasca biserica, nu la mexicanu' care nu munceste.

#32
TheShen

TheShen

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,084
  • Înscris: 25.02.2008
Dany_Darke, ne spui și nouă în ce oraș s-a întâmplat mizeria asta?

#33
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
Iasi

#34
BlueSoul

BlueSoul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,077
  • Înscris: 18.06.2006

View PostDany_Darke, on 28 februarie 2015 - 22:45, said:

ohhhh...iasigton :D cartierul alexandru :D
daaaaaa.....sper sa va inecati in saracie si rromi tot orasul ala nenorocit si comunist....

#35
Dany_Darke

Dany_Darke

    ✠ Fear of the dark ツ

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 21,821
  • Înscris: 07.06.2014
daca te simti frustrat, te rog sa nu mai citesti acest topic, multumesc.

#36
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
@ Dany_Darke
Si astea le-ai descoperit AZI? In ce tara ai trait pana AZI? Sau ai impresia ca de MAINE, va fi totul altfel?
Daca si aici pe forum am ajuns sa postam ca la RTv,Realitatea, A3, B1, subiecte de rahat cu titluri "bomba", e nasol.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate