Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar
 pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen
 Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 

Codrii Residence Titan

- - - - -
  • Please log in to reply
109 replies to this topic

#91
atalag

atalag

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 17.12.2015
Salutare,

Locuiesc din Februarie 2015 in Blocul 1. Pana in acest moment, cu mana pe inima, declar ca imi place la nebunie apartamentul si zona.
La intretinere platim, pt 3 camere, aprox 100 lei, ceea ce mi se pare rezonabil. Cel mai mult pe gaz am dat vreo 110 lei (parca prin martie).
Trebuie sa recunosc ca exista/au existat 2 probleme:
1. zgomotul de la vecini (se aude apa la baie si cand vecina pune dusul in suport - pare ciudat, dar nu va mint :), cred ca o sa`i recomand unul special cu amortizor).
2. am avut probleme cu mucegaiul, in prima parte a anului; umezeala era undeva la 85%; am rezolvat printr-o investitie de 500 lei intr-un dezumidificator, care, folosit continuu aprox 20 zile, a scazut umezeala la 55%.
Zona e super ok, la fel si vecinii.
Nu am avut nici o problema cu Ovibad, din contra dl. Ovidiu a fost saritor si destul de prompt.
Pt doritori, gradinita este la 2 minute la fel si scoala. Parcul Titanii la 3 minute iar Al I Cuza la 10, metrou Titan la 12 minute, LIDL la 8 minute, Mega la 10, Auchan la 12 minute de mers pe jos.
Sper ca v-am ajutat in luarea unei decizii. Toate cele bune.

#92
nonameshadow

nonameshadow

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 06.05.2008
Multumim ca ti-ai creat cont special sa ne impartasesti aceste informatii. :))))
Te credem pe cuvant pentru toate punctele enumerate.

#93
atalag

atalag

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 17.12.2015
[URL=http://s357.photobucket.com/user/contelevali/media/IMAG0375.jpg.html]<img src=[ http://i357.photobucket.com/albums/oo11/contelevali/IMAG0375.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by atalag, 18 December 2015 - 11:12.


#94
CristianAndrei0

CristianAndrei0

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.02.2016

View Postnonameshadow, on 17 decembrie 2015 - 19:09, said:

Multumim ca ti-ai creat cont special sa ne impartasesti aceste informatii. Posted Image)))
Te credem pe cuvant pentru toate punctele enumerate.

Cred ca linistea face parte din confortul nostru, pentru mine cel putin este destul de important acest aspect.
Locuiesc in CodriiResidence din Septembrie 2015 si regret ca am cumparat aici. In primul rand pentru ca finisajele lasa de dorit. Am fost inundati de 2 ori in 3 luni, am aflat ulterior ca au cumparat cele mai ieftine materiale pentru finisaje si nu numai. Se aude absolut tot de la vecini, nu doar zgomote si tipete ci si vorbitul normal. Daca vecinii mei sunt acasa seara si stau pana mai tarziu la Tv, noi nu putem dormi.Mai exact dormim cand vecinii dorm si ei, e ridicol nu-i asa? Aud cand i se descarca telefonul vecinului sau cand aprinde lumina in dormitor. Doar ca sa intelegeti in ce hal se aude. Izolatia fonica nu exista desi asa ne-au spus in momentul achizitionarii apartamentului. Eu regret ca am cumparat acest apartament, daca inca nu ati facut greseala facuta de noi, nu v-as recomanda s-o faceti. Cei care nu se plang, inca, se datoreaza faptului ca deocamdata nu au vecini, multi au cumparat dar nu s-au mutat. Eram si noi la fel de multumiti inainte sa se mute vecinii si sa realizam ca de fapt nu putem nici macar vorbi la telefon fara ca vecinii sa nu ne auda.

#95
mog

mog

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,024
  • Înscris: 20.01.2009
ai doua variante, chiar daca suna cinic. ori vinzi ori iti chemi o firma sa ti izoleze peretii interiori (inclusiv tavan si podea) cu simt de raspundere,

#96
liviusbr

liviusbr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 26.05.2006
Salutare,

In calitate de "vecin"  - locuiesc in Armonia, in blocurile noi, inalte, f aproape de complexul Codrii Residence - pot sa va spun ca, trecand foarte des prin zona, am vazut cum au fost construite acele blocuri.
Nu am vazut vreo firma, ci doar o mana de muncitori, care mai degraba pareau ca lucreaza la constructia unei case la tara, nu la un bloc, asa cum il prezinta ei, pompos, pe site.
E clar ca acele poze sunt facute ca sa ia ochii, pentru cei care mai cred inca in asa ceva...
Ca exemplu, am cumparat un 3 camere, cu suprafata similara, 2 bai, 2 balcoane, parcare subterana, boxa, la un pret sensibil mai jos decat ceea ce vand cei de la Codrii Residence.
CItesc aici despre probleme de izolatie, intre apartamente, aici nu sunt astfel de probleme. E drept, au mai fost si aici probleme cu hidroizolatia, care s-au rezolvat pe banii dezvoltatorului.
Toate bune!

#97
sarana

sarana

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.04.2013
Buna,

Am inteles ca problema cu izolarea fonica a existat doar in blocul 1 insa a fost remediata in restul blocurilor, 5 la numar. Imi poate confirma cineva aceasta informatie, ma adresez in special celor care locuiesc in blocurile 2 si 3. Cum va descurcati fara lift? Orice alte info sunt binevenite. Suntem interesati sa acizitionam un apartament in blocul 3. Cat se face pana la metrou?

Edited by sarana, 09 March 2016 - 17:43.


#98
shunculitza

shunculitza

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.08.2007
Salutari tuturor.
Ma intereseaza si pe mine un apartament in acest complex si as dori sa aflu raspunsul la cateva intrebari:
- cum intreba si persoana de mai sus, cei care s-au mutat in alte blocuri decat blocul 1, au mai avut probleme cu izolarea fonica? Si daca da... problema este intre camerele aceluiasi apartament ( care ar fi cat de cat decent ) sau problema apare si intre apartamente?
- cei care au avut probleme cu mucegaiul aveaau aerisire la baie.. cu ventilator? nu face fata acesta + hota sa scoata aburul din casa?
- are cineva apartament luat la ultimul etaj? As vrea sa stiu daca a avut probleme cu zapezile / ploile ( daca a ajuns ceva apa in casa )
- tot pentru cei de la mansarda... ma intereseaza daca vara este foarte cald si iarna foarte frig ( incerc sa imi dau seama daca iarna voi plati mult pe incalzire, iar vara nu voi putea locui acolo nici cu aerul conditionat pornit...
- as vrea sa fac o comparatie intre costurile pentru un apartament la mansarda si unul la etaj intermediar pe timpul ierii ( as vrea sa vad care este diferenta de bani )
- la ultimul etaj, aveti idee care sunt straturile intre rigipsul care se vede in camera ( ca tavan ) si tabla care este stratul cel mai de sus al acoperisului? Incerc sa imi dau seama daca poate opri apa inainte sa ajunga in apartament
- legat de bucatarii, stiu ca este mai mult o problema de gust... dar... sunt ok bucatariile deschise ( eu stiind cum sunt doar cele inchise... comuniste.... :) )... ati avut probleme sa miroasa totul a mancare... sau ati intampinat alte probleme?

Multumesc anticipat... si cine stie... poate vom fi vecini..... :)

#99
saintamant83

saintamant83

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 12.08.2015
Buna ziua,

Si eu sunt interesat de achizitionarea unui ap. de 4 camere in acest complex.
In afara de blocul 4 care imi displace din cauze proiectului (stalpi in mijlocul bucatariei, camere neregulate etc.), am inteles ca ap. de 4 camere mai sunt doar la etajul 3 - in blocul 2 si in blocul 3.

Dintre cei care locuiesc la masarda (si nu numai), imi puteti spune va rog daca sunt probleme de genul: frig iarna, caldura inabusitoare vara, infiltratii de apa, izolare fonica mai slaba spre acoperis (in timpul unei ploi puternice de exemplu cat de tare se aude in ap.).

Va rog sa ma ajutati cu orice sfat/parere.

Va multumesc.

#100
rhadoo4u

rhadoo4u

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 10.03.2007
Astia vor să construiască ilegal un bloc la cativa metri (la propriu) de un bloc vechi de 10 etaje. Nu le-ajuns parcul ala pe care au construit deja..

#101
ovidiu11

ovidiu11

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.06.2007
Kehaiyan Garbis-Vincentiu , da jos macaraua aia ,mai ai inca cateva zile altfel iti aduca jumatatea de PORK acasa (nu uita stiu totul despre tine, si in general doar idiotii se pun cu mine, dar ............. depinde de tine unde esti , ce vrei si ce faci) .
Consider o jignire din partea ARMENILOR atitudinea ta sfidatoare.
Insa tu esti doar un nesimtit., marunt si cu tupeu. DACA NU RESPECTI TERMENUL STABILIT CU OMUL DE LA MANSARDA , ITI PROMIT CA `O SA RESPECTI SI VIRGULA CARE NU SE VEDE DIN LEGILE ROMANESTI``, sau exista si alte locuri pentru reeducarea astora cu baticuri in carouri

Edited by ovidiu11, 08 June 2017 - 15:45.


#102
curcubeesipantofi

curcubeesipantofi

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 12.01.2015
Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu feedback referitor la locuirea in Codrii Residence? Ma intereseaza un apartament la parter, chiar in blocul de la strada.
As vrea o parere din 2017 sa zic asa:)
Daca apartamentele sunt izolate termic, fonic.. Si daca sunteti multumiti sau sunt probleme.

Multumesc.

#103
saintamant83

saintamant83

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 12.08.2015
@curcubeesipantofi: cred ca te referi la Codrii Residence, blocul de pe Prisaca Dornei fata in fata cu gradininta 231B

PRO:

1. Izolare termica si fonica (spre exterior) foarte buna.
Ai putea sa pui un strat de polistiren extrudat sub parchet sau sa pui polistiren ignifug pe tavanul la garaj sub ap. (desi recomand calduros prima varianta). Ap. este pe nord ceea ce are ca avantaj: racoare vara, nu e nevoie de AC, dar si dezavantaje: lumina mai putina si caldura mai putina iarna. Dupa ce locuiesti o iarna, vei vedea daca e ceva de facut cu izolarea podelei.

2. Izolare fonica vecini acceptabila: fiecare perete comun este izolat de dezvoltator cu vata minerala (mai putin baia). Unde ai pereti de rigips, in spatele lor este vata minerala.

3. Gradina ap. este maricica, pe colt. Pamantul nu prea grozav si umbra multa in schimb iti vor da de lucru cu gazonul.

4. Vecinii din bloc si din complex sunt ok, zona este ok desi tinde sa devina foarte aglomerata dinspre strada Prisaca Dornei, spre cele 2 restaurante.

CONTRA:

1. Pretul cerut mi se pare mare. Stiu ca ap. este vandut de proprietar si ca a investit in el., dar totusi e cam mult. Ap. este la al 3-lea proprietar din cate stiu si a avut ceva recompartimentari.

2. Loc de parcare iti tb neaparat in subsol (unde costa 6,000 E) ca altfel nu stiu unde vei parca. Nu recomand sa-ti lasi masina in afara complexului noaptea.

Succes!

Edited by saintamant83, 09 October 2017 - 08:08.


#104
Dizzy.exe

Dizzy.exe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 12.08.2003
Oameni buni, fugiti de Kehaiyan cat puteti! Toate blocurile facute de el sunt dezastre.

#105
saintamant83

saintamant83

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 12.08.2015
Codrii Residence nu este facut de Kehaiyan, Apartamente Codrii Neamtului este construit de el si este tot in zona (pe acest forum gasiti in postarile anterioare harta)

Edited by saintamant83, 09 October 2017 - 12:40.


#106
Dizzy.exe

Dizzy.exe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 12.08.2003
OK, multumesc pentru corectare. Va rog ignorati postul meu atunci.

#107
curcubeesipantofi

curcubeesipantofi

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 12.01.2015
Multumesc saintamant83
Sa inteleg ca te-ai mutat aici pana la urma? In 2016 spuneai ca vrei sa cumperi 4 camere.

De unde stii ca este la al 3-lea proprietar?

#108
saintamant83

saintamant83

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 12.08.2015
Da de vreun an si stiu ca situatia cu ap. tau a fost in felul urmator:
Ovibad a avut un prim client care probabil a dat si avans si i s-au permis imbunatatiri.
Apoi afacerea a cazut (nu a aprobat banca credit, nu stiu exact motivul), Ovibad a a vandut altcuiva care a adus si el imbunatiri si acum a pus ap. in vanzare
Poate m-am exprimat eu gresit, au fost 2 proprietari in acte nu 3, dar modificarile au fost succesive.
Nu vreau sa fiu inteles gresit, dupa umila mea parere acest complex este ok (inclusiv rezistenta structurii la cutremur), iar cu recompartimentarile cel mai bine vezi pe cadastru.

Edited by saintamant83, 10 October 2017 - 14:51.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate