Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Indepartare pete infiltratii cu c...

Sfaturi pentru ingrasare

Relatie disfunctionala cu sotul d...
 Decizia FINALA a boxelor de podea...

Propaganda actuala, mai eficienta...

R.I.P. Anne Heche.

Caut o manea veche
 De ce le place tinerilor din ziua...

Problema mare actualizare win 10

Trenul Metropolitan Bucuresti

Sfat alegere hidroizolatie pentru...
 Remuscarea dupa o infidelitate

probleme senzor incuietoare haion...

Recomandare Gratar Electric pentr...

Se pot refinanta IFN-urile la banci
 

Apple iPad Air 2

- - - - -
  • Please log in to reply
51 replies to this topic

#1
liv999

liv999

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 11.11.2006
Salut!

O sa primesc un iPad din US si nu stiu daca il pot conecta la retelele mobile de la noi.

http://www.apple.com/ipad-air-2/specs/

El vine cu un card "Apple SIM" care se poate conecta la Sprint, Verizon, AT&T si T-Mobile - din US

Ati folosit vreun model Air2 cu SIM romanesc?

Multumesc!

#2
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 789
  • Înscris: 08.05.2008
din http://www.apple.com/ipad-air-2/specs/ vad ca este si CDMA si GSM/HSPA deci va merge fara probleme .

uite aici si banda de frecventele din romania http://www.elpismedi...tene&Itemid=117

bafta

Edited by cstrifu, 28 December 2014 - 15:31.


#3
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 21,124
  • Înscris: 22.05.2003
Merge fara probleme, doar adaptorul are "picioare de US"

#4
cstrifu

cstrifu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 789
  • Înscris: 08.05.2008

 Adm, on 28 decembrie 2014 - 15:33, said:

Merge fara probleme, doar adaptorul are "picioare de US"
chiar daca transformatorul original are picioruse de SUA ii trebuie doar un adaptor (nu transformator)de la priza romania la la cea SUA .

bafta

#5
liv999

liv999

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 11.11.2006
multumesc de sfaturi. va scriu peste o luna sa va spun unde l-am conectat.

totusi, daca e cineva care are si il foloseste, l-as ruga sa-mi scrie

tx

#6
ccostras

ccostras

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 06.05.2008
Salut,
Am achizitionat un ipad air 2, de la un magazin de profil. Am o problema. Nu ma lasa sa pun TouchID sau Skipe sau sa instalez programe din Appstore. De fapt, in momentul in care deschid programul pe care vreau sa il instalez (de exemplu Touch ID) mi se deschide o fereastra unde imi scrie Touch ID Demo, fara optiune de instalare. Daca intru in Appstore si deschid un program pe care vreau sa il instalez , de exmplu Viber, imi deschide o fereastra unde scrie How to install Viber on Ipad, fara sa imi dea posibilitatea sa il instalez... Apare doar Details / Reviews / Related.
E posibil sa fi gresit ceva la dechiderea pentru prima data a Ipadului?

#7
PS2RO

PS2RO

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 18.08.2009
Incearca sa-i dai un restore din DFU, apoi configureaza-l ca dispozitiv nou. Daca nu merge te duci sa iti dea altul nou de la magazin, se pare ca asta e o versiune ce trebuie sa fie expusa pe raft, nu vanduta consumatorului.

#8
ccostras

ccostras

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 06.05.2008
Multumesc,
Imi poti spune cum sa dau Restore din DFU? Nu sunt chiar un specialist...

#9
PS2RO

PS2RO

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 18.08.2009
http://www.wikihow.com/Enter-DFU-Mode

Ai aici tutorial cu poze! :)

#10
ccostras

ccostras

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 06.05.2008
Multumesc, am reusit asa. O zi frumoasa tuturor...

#11
PS2RO

PS2RO

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 18.08.2009
Haha, ma bucur ca a mers si ca te-am putut ajuta!
PS: Un like la postarile mele n-ar strica! :D

#12
electro2006

electro2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 06.11.2011
Pot conecta un hdd extern la un ipad air 2? Am unul cu alimentare externa.

Edited by electro2006, 25 June 2015 - 06:56.


#13
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007
Teoretic, da, poti conecta, ai nevoie de un adaptor ligtning-usb, dar iti va vedea doar poze si filme in formatul Apple. Mai bine un NAS pe care il poti accesa din diverse aplicatii.

#14
electro2006

electro2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 06.11.2011
Am instalat HD tune si transfer prin wi-fi.

#15
s_ogius

s_ogius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 24.02.2007
Salut,

Am cautat pe tot internetul si nu sunt sigur ca exista o solutie viabila. Pe scurt, am un ipad air2 de 16 gb si foarte putin spatiu, in schimb pe galaxy s5 am un microsd de 64 gb. Intrebarea mea e simpla: cand calatoresc, deci fara o sursa externa de wifi, exista vreo posibilitate sa vad pe ipad ce am stocat pe s5? Daca ambele device-uri au wifi si 3g#4g, teoretic ar putea sa comunica intre ele si fara un alt device. Dar nu am gasit combinatia care sa functioneze. Iar pe cloud ar implica conexiune 4g. Am incercat dnla, dar nu mi-e clar. As fi recunoscator daca cineva m-ar lumina, sunt membru de mult dar fara intrebari, sunt mirat ca nu si-a pus nimeni problema serios sa suplineasca lipsa de spatiu de pe apple cu spatiu ieftin de pe android!!!

#16
Super Chief

Super Chief

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,491
  • Înscris: 21.08.2007
http://www.apple.com...d-camera-reader

Exista si cablu adaptor cu memorie inclusa. Nu stiu daca a aparut inca pe piata.

#17
s_ogius

s_ogius

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 24.02.2007
Stiu de aceasta solutie, exista chiar sisteme mai sofisitcate prin care iti poti vizualiza microsd-ul, dar costa bani si induc necesitatea unui al treilea device. Exista o solutie prin care sa vad filmele stocate pe s5 (intern sau extern) pe ipad air 2, folosind doar cele doua aparate si fara net din afara? Esti in tren, in masina, astepti la coada pe varful muntelui, vrei sa te uiti la un film sau copilul la desene, pe tel e prea mic, ai ipad la tine, exista softuri care sa faca treaba asta?

#18
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007
Cauta si tu pe Playstore un SMB server, apoi configureaza-l. Transforma telefonul in hotspot, iar pe tableta instaleaza orice player care are suport de SMB (BuZZPlayer e unul din ele).

Edited by filip.serban, 13 October 2015 - 12:24.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate