Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cafea
Ultima postare: iul 08 2009 15:16, Inițiat de
iordake_nl
, iul 02 2009 16:15
·
0
#1
Publicat: 02 iulie 2009 - 16:15
[ http://farm2.static.flickr.com/1088/1285147549_c673964229.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
#7
Publicat: 07 iulie 2009 - 14:46
Si eu acasa beau in 90% din situatii turceasca, la ibric. In celelalte cazuri imi fac siroape americanesti, bag mirodenii, lapte mult, alcoale etc.
In oras prefer dulcegarii lungi, gen Starbucks, pentru ca sint mai bune decit imi iese mie acasa. Cafea neagra beau acasa, ca sint multumit de cum o fac. Mai ales ca in oras mai greu sa gasesti la ibric. |
#12
Publicat: 08 iulie 2009 - 09:10
Dari@, on 8th July 2009, 05:27, said: daaaa, :P la nisip, da' de unde nisip la munte? :D Din rau. alalaltu, on 8th July 2009, 04:35, said: Teoretic ai dreptate. Insa tu iti faci acasa? Io beau espresso facut la aparat. Stii tu masinariile alea de la Nespresso, in care bagi capsule cu cafea. Da' o sa-mi fac si troc pentru cafea la nisip. Tre sa vaz insa ce solutie o sa aplic pentru incalzitul nisipului ca io n-am gaze. Asa ca va fi "nisip electric". Da' mai e pana atunci. |
#13
Publicat: 08 iulie 2009 - 14:46
Eu de regula tot espresso beau, insa nu la plic, il prefer macinat proaspat. Pentru cafeaua turceasca ideal ar fi sa ai o oala mai lata, nisip cu un continut mare de cuart si MUSAI un ibric din cupru. (Cu alea din tabla sau aluminiu mori incet). Cafeaua potrivita se gaseste in Europa in special prin magazine turcesti, grecesti sau arabesti. Important e sa fie macinata fin. Si rabdare. Practic plimbi ibricul incet prin nisipul incins. Il scoti de doua ori cand se "revolta". A treia oara e gata. Pulberii de cafea i se poate adaga si ceva cardamon.
Editat de alalaltu, 08 iulie 2009 - 14:57. |
#14
Publicat: 08 iulie 2009 - 15:08
alalaltu, on 8th July 2009, 14:46, said: Eu de regula tot espresso beau, insa nu la plic, il prefer macinat proaspat. Io n-am spus "la plic" ci "capsule". Adica... [ http://www.singleserveespresso.com/pictures/NewNespressoCapsules.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Iar aparatul arata asa: [ http://www.nespresso.com/precom/sima/nimg/machines/s_na2001.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Editat de iordake_nl, 08 iulie 2009 - 15:11. |
#16
Publicat: 08 iulie 2009 - 15:14
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi