Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...
 La mulți ani @Ion_Bumbu!

Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...
 Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...
 Curtea Penala Internationala soli...

Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...

Ce abonamente aveți?
 

Caut reteta Biftec Tartar ...

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
vladut_v

vladut_v

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,717
  • Înscris: 11.01.2005
Daca are cineva o reteta de biftec tartar, mi-ar fi de ajutor ... preparatul difera putin de la un restaurant la altul, sa inteleg ca exista mai multe retete bazate cam pe aceleasi ingrediente ... sau e doar maiestria bucatarului la mijloc :)

#2
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,804
  • Înscris: 13.01.2005
300 g muschi de vita tocat, galbenus de ou, ceapa taiata, usturoi pisat, castraveciori murati, patrunjel (se poate si fara), lamiie zeama, sare, piper, boia mustar, tabasco.
Amestecare placuta!

#3
floryanm

floryanm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 431
  • Înscris: 12.02.2004
...mufa are dreptate....cam asta e retzeta...numai ca muschiul, dupa ce va fi tocat, ar ca m trebui curatzat de unele atze...eventual tocat din nou, pana vor disparea...de multe ori mi s-a intamplat sa mananc cate un biftec plin de tot felul de atze.... <_< si asa piere mult din magie...

#4
mufa

mufa

    Porc misogin

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 40,804
  • Înscris: 13.01.2005
floryanm: In teorie muschiul de vita nu ar trebui sa aiba respectivele ate.

#5
GABIDANA

GABIDANA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 07.01.2006

 mufă, on Mar 27 2005, 23:51, said:

300 g muschi de vita tocat, galbenus de ou, ceapa taiata, usturoi pisat, castraveciori murati, patrunjel (se poate si fara), lamiie zeama, sare, piper, boia mustar, tabasco.
Amestecare placuta!

Corect cu cateva adaugiri...
Nu se pune deloc usturoi , se mai pune si sos Worchester iar casttravetii murati in reteta originala sunt de fapt capere .
Totul se serveste pe toast uns cu unt .
Pofta buna si mult Jidvei - Dry Riesling !!!

#6
littlefish

littlefish

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 19.09.2006
Carnea de vita se curata de pielite...sa fie proaspata, se da de 2-3 ori prin masina de tocat.
Sare, piper (eu prefer amestecul de piper alb, negru, verde si rosu) , boia, sos Wortchester, tabasco, ceapa taiata ff fin, capere (merge si cu castraveti acri), unt, galbenus ou, zeama lamaie.

#7
abancor

abancor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,099
  • Înscris: 07.07.2006
De fapt poti porni de la carnea nuda, cum se si face la restaurant, si adauga ce iti place. Pe linga ce s-a zis am intilnit, la restaurante, si albus de ou fiert tare, taiat cubulete. Eu as zice ca ii trebuie minim galbenus de ou, sare si piper. De acolo... dupa gust.

Am impresia ca trebuie sa fie carne de vitel sau minzat, nu vita.

Am uitat: piine prajita si unt. Dar cred ca stie toata lumea...

Edited by abancor, 20 September 2006 - 13:23.


#8
denis.m

denis.m

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,002
  • Înscris: 23.02.2005
spor la E Coli, Salmonela si stafilococi

#9
honeybunny

honeybunny

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 524
  • Înscris: 27.04.2004
Un alt ingredient ce poate da un gust deosebit carnii este amestecarea cu foarte putin pastis (Ricard, 51 sau Pernod) sau cu un sos pe baza de anason.

#10
Aprilia

Aprilia

    Forumist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,847
  • Înscris: 03.11.2005

 honeybunny, on Oct 27 2006, 04:42, said:

Un alt ingredient ce poate da un gust deosebit carnii este amestecarea cu foarte putin pastis (Ricard, 51 sau Pernod) sau cu un sos pe baza de anason.

In Franta puneau un strop de coniac ( o lingurita, ma rog). Si da, capere, nu castraveciori. Iar usturoiul este exclus (ma refer la reteta originala)
Una peste alta pui citeva din ingrediente si gusti, mai pui inca ceva, iar mai gusti. Pina termini si stii ce ingrediente iti plac, ai terminat si de mincat, asa ca fa de proba o data.

#11
mistyk

mistyk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 805
  • Înscris: 26.08.2006

 denis.m, on Sep 20 2006, 14:47, said:

spor la E Coli, Salmonela si stafilococi
cumperi muschi stampilat! :P

eu zic ca merge foarte bine usturoiul. si da, capere. dar merg si castraveciorii. cred ca tine de preferinte.

pofta buna!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate