Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

ajutor php

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
Buna seara!

Am gasit un script php simplu register/login

Baza mea de date este
--
-- Structura de tabel pentru tabelul `players`
--
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `players` (
  `ID` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `username` varchar(100) NOT NULL,
  `password` varchar(128) NOT NULL,
  `Email` varchar(150) DEFAULT NULL,
  `Level` int(11) NOT NULL DEFAULT '1',
  `AdminLevel` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
  `HelperLevel` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
  `Cash` int(24) NOT NULL DEFAULT '0',
  `Account` int(24) NOT NULL DEFAULT '0',
  `Registred` int(11) DEFAULT '0',
  `Tutorial` int(11) NOT NULL DEFAULT '0',
  `IP` varchar(46) DEFAULT NULL,
  `LastLogin` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP ON UPDATE CURRENT_TIMESTAMP,
  PRIMARY KEY (`ID`),
  FULLTEXT KEY `password` (`password`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=16 ;


Am facut sciptul sa ma pot loga cu contul din baza mea de date mysql

Asa arata index.php

<?php
?>
<?php include("auth.php"); //include auth.php file on all secure pages ?>
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Welcome Home</title>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css" />
</head>
<body>
<div class="form">
<p>Welcome <?php echo $_SESSION['username']; ?>!</p>
<p>This is secure area.</p>
<p><a href="dashboard.php">Dashboard</a></p>
<a href="logout.php">Logout</a>
</div>


</body>
</html>


Cum pot afisa in index
din baza mea de date "Cash si level" si valoarea lor

#2
Kain_12

Kain_12

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,009
  • Înscris: 25.11.2009
Cu SQL. Select Cash from players where username like $_SESSION['username']
Rulezi query-ul respectiv, il salvezi intr-o variabila si ii dai echo.

#3
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
Am uitat sa mentionez ca nu prea ma pricep.

Deci ce trebuie sa fac?

$query = "SELECT * FROM `players` WHERE Cash" like $_SESSION['username']; ??

#4
robbie_ro

robbie_ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,841
  • Înscris: 24.08.2004
$query = "SELECT Cash, Level FROM players WHERE username LIKE $_SESSION['username']";

#5
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
La profile.php am pus
<?php session_start(); ?>
<?php
if(!isset($_SESSION['valid'])) {
header('Location: login.php');
}
?>
<?php
//including the database connection file
include_once("connection.php");
//fetching data in descending order (lastest entry first)
//$result = mysql_query("SELECT * FROM players");
$result = mysql_query("SELECT * FROM players WHERE username='$user'")
?>
<html>
<head>
<title>Homepage</title>
</head>
<body>
<a href="index.php">Home</a> | <a href="add.html">Add New Data</a> | <a href="logout.php">Logout</a>
<br/><br/>

<table width='80%' border=0>
  <tr bgcolor='#CCCCCC'>
   <td>Name</td>
   <td>Level</td>
   <td>Admin Level</td>
  </tr>
  <?php
  while($res = mysql_fetch_array($result)) { 
   echo "<tr>";
   echo "<td>".$res['username']."</td>";
   echo "<td>".$res['Level']."</td>";
   echo "<td>".$res['AdminLevel']."</td>";  
  }
  ?>
</table>
</body>
</html>


Nu imi afiseaza nimic
De ce?


asa arata login-ul acum
<?php session_start(); ?>
<html>
<head>
<title>Login</title>
</head>
<body>
<a href="index.php">Home</a> <br />
<?php
include("connection.php");
if(isset($_POST['submit'])) {
$user = mysql_real_escape_string($_POST['username']);
$pass = mysql_real_escape_string($_POST['password']);
if($user == "" || $pass == "") {
  echo "Either username or password field is empty.";
  echo "<br/>";
  echo "<a href='login.php'>Go back</a>";
} else {
  $result = mysql_query("SELECT * FROM players WHERE username='$user' AND password=md5('$pass')",$conn)
	 or die("Could not execute the select query.");
 
  $row = mysql_fetch_assoc($result);
 
  if(is_array($row) && !empty($row)) {
   $validuser = $row['username'];
   $_SESSION['valid'] = $validuser;
   $_SESSION['name'] = $row['name'];
   $_SESSION['id'] = $row['id'];
  } else {
   echo "Invalid username or password.";
   echo "<br/>";
   echo "<a href='login.php'>Go back</a>";
  }
  if(isset($_SESSION['valid'])) {
   header('Location: index.php');  
  }
}
} else {
?>
<p><font size="+2">Login</font></p>
<form name="form1" method="post" action="">
  <table width="75%" border="0">
   <tr>
	<td width="10%">Username</td>
	<td><input type="text" name="username"></td>
   </tr>
   <tr>
	<td>Password</td>
	<td><input type="password" name="password"></td>
   </tr>
   <tr>
	<td>&nbsp;</td>
	<td><input type="submit" name="submit" value="Submit"></td>
   </tr>
  </table>
</form>
<?php
}
?>
</body>
</html>



#6
robbie_ro

robbie_ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,841
  • Înscris: 24.08.2004
Daca tot faci "SELECT * " la login, de ce nu setezi direct 'level' si 'cash' in sesiune?


if(is_array($row) && !empty($row)) {
$validuser = $row['username'];
$_SESSION['valid'] = $validuser;
$_SESSION['name'] = $row['name']; //nu am vazut in tabela players campul acesta, deci va fi NULL
$_SESSION['id'] = $row['id'];
$_SESSION['cash'] = $row['Cash'];
$_SESSION['level'] = $row['Level'];
$_SESSION['adminlevel'] = $row['AdminLevel'];
} else {
echo "Invalid username or password.";
echo "<br/>";
echo "<a href='login.php'>Go back</a>";
}



apoi, in pagina ai

<table width='80%' border=0>
<tr bgcolor='#CCCCCC'>
<td>Name</td><td><?=$_SESSION['name']?></td>
<td>Level</td><?=$_SESSION['level']?></td>
<td>Admin Level</td><?=$_SESSION['adminlevel']?></td>
</tr>
<?php
/* while($res = mysql_fetch_array($result)) {
echo "<tr>";
echo "<td>".$res['username']."</td>";
echo "<td>".$res['Level']."</td>";
echo "<td>".$res['AdminLevel']."</td>";
} */
?>
</table>
</body>



Edited by robbie_ro, 29 April 2016 - 11:43.


#7
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
Multumesc!
Am reusit.

#8
bunicu9

bunicu9

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.07.2013
Cum pot face un text sa spuna cate conturi sunt in players ?
si un text care sa spuna cati jucatori au adminlevel <1?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate