Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
That feeling cand deschizi forum-...

Fir neon el wire

Parola schimbata router

BRICHETA anti-vant
 Primul SSD

Microsoft excel?

Android device

Nokia Lumia 925 vs 930
 Sistem Genius 5.1 (muzica nu se a...

Problema Euro Truck Simulator

Toshiba L755-128 Încarcare ș...

Mi-a murit sufletul!
 gasesc suport pt bidonas apa in ...

Jocuri PS4 second hand

Cum calculez consumul de curent l...

LG G2 vs LENOVO s860
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Huawei Ascend Y511

  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#1
max66

max66

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 21.03.2008
  • ID membru: 305,000

Buna ziua. Aveti informatii despre acest telefon? Apare in noua oferta la Digi Mobil la pretul de 100 lei cu abonament 3 euro lunar pe doi ani. As vrea sa stiu daca este dual sim si daca il pot lua liber de retea, adica sa folosesc si cartela de la portocalii...

Multumesc.

http://www.gsmarena....d_y511-5910.php

                                    Posted Image

Edited by Mur_, 07 January 2014 - 19:10.


#2
ilietu

ilietu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 807
  • Înscris: 14.08.2008
  • ID membru: 359,748
  • Locație: Rosiori de Vede
http://www.gsmarena....d_y511-5910.php
Este dual sim, si nu vad ce rost ar avea blocarea in retea ca doar nu or vrea sa folosesti ambele Sim-uri pe acelasi operator!

Edited by ilietu, 07 January 2014 - 18:44.


#3
max66

max66

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 21.03.2008
  • ID membru: 305,000
Specificatiile de la gsmarena le-am citit si rascitit ,totusi astept pareri de la cei care au butonat telefonul, oricum mersi...

#4
IonelTM

IonelTM

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 11.12.2010
  • ID membru: 646,506
  • Locație: Timisoara
A inceput promotia? Si eu sunt interesat de acest model. Ce stiti?

#5
gustinian

gustinian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.01.2014
  • ID membru: 842,945
  • Locație: Oradea
Sunt si eu interesat de acest telefon. Postati va rog cand e disponibil in stocul celor de la RDS. multumesc



#6
IonelTM

IonelTM

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 11.12.2010
  • ID membru: 646,506
  • Locație: Timisoara
Am fost astazi pe la ei si mi-au spus ca sigur din 15 Ianuarie incepe promotia. Nu erau insa la fel de siguri ca vor primi si acest model...

#7
max66

max66

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 21.03.2008
  • ID membru: 305,000
Deci sa inteleg ca nimeni n-a butonat telefonul, sa stim si noi ce si cum ?

#8
gustinian

gustinian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 10.01.2014
  • ID membru: 842,945
  • Locație: Oradea


un review destul de cuprinzator.

#9
alin13n2002

alin13n2002

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 18.01.2007
  • ID membru: 129,422
  • Locație: Bucuresti
La 360 de lei pret de lista la digi cred ca merita, acuma sa le si vedem in pop  Posted Image  http://forum.softped...6#entry14370659

#10
max66

max66

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 21.03.2008
  • ID membru: 305,000

Deci butoneaza cineva telefonul ???

#11
max66

max66

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 21.03.2008
  • ID membru: 305,000
Nimeni n-a achizitionat telefonul?

#12
selaru_liviu

selaru_liviu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 05.12.2008
  • ID membru: 394,762
  • Locație: Slobozia
L-am achizitionat azi de la Germanos, prelungire de abo!
Nu am apucat sa-l butonez.
Ca look e misto, fata de G510 care e mai grosolan.
Are butoanele de on off si volum pe dreapta (G510 pe stanga).
Prima impresie mi-am facut-o despre camera;  pozele, cel putin cele de interior, sunt foarte nereusite(compar cu G510), Y511 neavand nici blitz.
Voi reveni cu amanunte cand il voi mai butona.
Dar tin sa precizez ca nu folosesc decat calendarul, notele, un pic de browsing, email, putin YM si tot putin Remote.
Bineinteles si scopul principal, telefonia!

#13
max66

max66

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 21.03.2008
  • ID membru: 305,000
Multumesc de raspuns.La ce pret l-ai luat? Astept pareri dupa butonare...

#14
viktor177

viktor177

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.11.2006
  • ID membru: 106,688
subscriu la ce a zis userul stelaru_liviu, si eu tot de la germanos l-am luat la prelungire abonament, un free S, am mai dat aprox 130 lei pe langa subventia de 230 lei pe care mi-au acordat-o. Nu am apucat decat sa ii fac un test in antutu si a scos 11004 puncte. Revin maine si cu niste poze.

#15
max66

max66

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 21.03.2008
  • ID membru: 305,000
l-ai luat codat, din cauza ca era subventionat? astept poze si pareri despre cum se misca, daca se blocheaza...

#16
alin13n2002

alin13n2002

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 18.01.2007
  • ID membru: 129,422
  • Locație: Bucuresti
La Germanos costa 450 de lei la liber Posted Image. Din cate stiu cosmote nu codeaza telefoanele, sper sa nu ma insel.

#17
max66

max66

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 21.03.2008
  • ID membru: 305,000
Multumesc.

#18
viktor177

viktor177

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.11.2006
  • ID membru: 106,688
Pana acum nu s-a blocat deloc, se misca fluid in meniu, apicatii si browser. In jocuri se descurca bine, cel mai solicitant joc a fost real racing 3, unde are aprox 20 fps, nu e chiar asa fluid. Camera e inutilizabila in conditii de lumina slaba. Poze afara face acceptabil. Video am vazut ca stie 720p dar nu am incercat sa filmez. Ecranul e luminos, se vede bine. Baterie o zi jumate cu instalari de aplicatii si butonat un pic, jucat ff putin.

Edited by viktor177, 16 February 2014 - 22:29.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users