Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Circles Watchface - Android Wear

Nelamuriri. Brațari și ...

Problema la bootare grub4dos

Vodafone Smart 4 Turbo. Pareri.
 Laptop HP 15-g011sq problema disp...

ce telefon recomandați

Am furat un mallware

Robinet calorifer blocat
 Reprezentanti rds la domiciliu ma...

Unde gasesc cuple rapide cu filet...

conectare esuata email

Pan ( 2015 )
 Disney's Cinderella ( 2015 )

[Tema] Afisarea cifrelor unui num...

Dan Mihalache - seful cancelariei...

Android pe pc.
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema placa video ATI Radeon x1550 256 mb Pe Windows 7

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Alexandrw72874242

Alexandrw72874242

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.01.2012
  • ID membru: 737,701

Salut tuturor,as fi foarte recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta!Am si eu o problema cu placa video si anume sistemul meu pe care am instalat windows 7 nu vede placa video,o vede ca pe una incorporata nu pot juca nimic cu ea iar filmele se vad aiurea de tot,am incercat tot felul de drivere dar pe nici unul nu le vede windowsul!!!!Ajutati-ma va rog!!!!

Edited by Alexandrw72874242, 20 December 2012 - 15:43.


#2
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,281
  • Înscris: 06.01.2012
  • ID membru: 734,264
  • Locație: Bucuresti
Cum adica o vede ca pe una incorporata ?

#3
Alexandrw72874242

Alexandrw72874242

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.01.2012
  • ID membru: 737,701
Am sa fac imediat un print screen sa iti arat

http://img202.images...42/image3hc.png
POFTIM

#4
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,662
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Ai nevoie de driverul proprietar si ai o problema cu asta pentru ca amd nu ofera drivere cu suport oficial pt seria x.

#5
Alexandrw72874242

Alexandrw72874242

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.01.2012
  • ID membru: 737,701
Poi si unde altundeva as putea sa gasesc???Stiu ca ar trebui sa instalez Windows xp,pt ca nu ar fi compatibila cu windows 7,dar nu as renunta la windows doar pentru o placa video.....alte solutii??

#6
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,662
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
A pai nu ai instalat driverul deloc.Descarca de pe site de la AMD driverul pentru vista si baga-l ala.

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,246
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Ptr 32 de biti foloseste driverul asta - http://support.amd.c...iw_vista32.aspx
Ptr 64 biti - http://support.amd.c...iw_vista64.aspx
Iei doar driverul WDM.
Posibil sa trebuiasca sa instalezi in Compatibility Mode.

#8
Alexandrw72874242

Alexandrw72874242

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.01.2012
  • ID membru: 737,701
Am incercat si asta.....nimic schimbat nici macar nu imi cere un restart dupa ce instalez driverul......

eiffel* unde gasesc Compatibility Mode?????banuiesc ca asta e destinatia unde sa instalez driverul nu?

Am facut cum ai spus tu eiffel,dar in lista de copatibility nu era si windows 7 asa ca am selectat windows vist........si nimic!!!

#9
Alexandrw72874242

Alexandrw72874242

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.01.2012
  • ID membru: 737,701
Salut!!!Am revenit la aceiasi problema,am instalat aseara windows xp si nimic schimbat acelasi lucru se intampla.....va rog daca stiti sa ma ajutati sa stiu ce ii fac placa mea de baza are 2 sloturi PCI-E 2.0 unu x4 si altu x16 pe cel de x16 nu vad deloc imagine.....nici nu se aprinde monitorul iar pe cel de x4 se intampla ce am spus mai sus....sa nu fie compatibile intre ele????uitati aici placa de baza: http://www.gigabyte....spx?pid=3907#ov iar asta e placa video : http://www.powercolo...tures.asp?id=14

Edited by Alexandrw72874242, 21 December 2012 - 15:53.


#10
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,662
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud

Pe windows xp merge?(numa de proba)

#11
Alexandrw72874242

Alexandrw72874242

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.01.2012
  • ID membru: 737,701
Nope la fel o arata vga ....nuj ce draci :)) nu stiu care ar putea fi problema....sa nu fie compatibile intre ele??

#12
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,662
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
imi dau seama ca o arata VGA ca nu are driver...dupa ce instalezi driverul tot asa zice?Incearca-o la un prieten,poate e asa cum zici tu,incompatibila,au mai fost cazuri la Nvidia 8800 ce nu mergea in sloturi pci-e generatia 1.
Edit:de ce ai ramas totusi cu placa asta video pe placa aia de baza,e o placa foarte ok de generatie noua si tu tii placa asta video de pe vremea lu raposatu.Nu zic ca nu e buna pentru daily usage si jocuri
vechi dar daca ai luat placa aia de baza pentru asa ceva ai aruncat banii pe geam.

Edited by xeleron, 21 December 2012 - 18:03.


#13
Alexandrw72874242

Alexandrw72874242

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 20.01.2012
  • ID membru: 737,701
Poi sa iti spun dece.....am dat 1500 ron pe configuratia noua care am facut-o iar pentru placa video nu am inca toti bani pt ca as vrea sa iau ceva de calitate undeva pe la 800 ron dar nu am toti bani inca....deaia am ramas cu jaful asta =))

#14
N_1

N_1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 18.07.2012
  • ID membru: 771,440
Instaleaza driver max , si iti da el toate driverele de care ai nevoie.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users