Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Asus Zenfone 5 (A500KL)

Age of Conan

Banda neagra - Problema Firefox i...

Cum ii pot afla valoarea?
 MTV Live HD

Voua va merge pagina asta?

X552L - merge greu

RED4ALL
 PEDOFILUL Mihnea Columbeanu

lipsa sunet A7N8X-E pe XP

Modificare proiect de rezistenta ...

Mergem la vot sau nu?
 Toți preoții ortodoc...

Ce parere aveti despre suplimente...

Idei investitie

Problema Nas Zyxel 320
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu ma pot conecta cu tableta pe wifi

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

Va rog daca se poate un ajutor. Multumesc anticipat.
Am o tableta Vodafone Smart si nu reusesc sa ma conectez cu ea pe wi fi in reteaua UPC. Am conectat-o in magazinul Vodafone si m-am conectat si in reteaua unui vecin de acasa de la mine dar pe reteaua wirelesl de acasa nu merge cu tableta.
Wireless-ul pe computer merge numai pe tableta zice ca isi cauta IP si tot cauta si niciodata nu gaseste. Cei de la UPC au zis ca nu e de la ei.
Am conectat si un telefon de acasa, numai cu tableta nu vrea. Am un router TP Link. Daca mai e nevoie de alte informatii pentru lamurire, spun tot ce stiu.

#2
born2lose

born2lose

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,359
  • Înscris: 06.09.2004
  • ID membru: 22,760
pai eu vad vreo 2 alternative - ai restrictie pe mac pe router sau nu corespunde tipul de autentificare intre router si tableta. probabil ca sunt mult mai multe cauze posibile, dar poti sa incepi de aici.

#3
catalinuptm

catalinuptm

    3D Artist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,109
  • Înscris: 11.03.2008
  • ID membru: 300,819
  • Locație: Unde soarele rasare doar daca-l platesti
Incearca sa schimbi tipul de criptare pe care-l folosesti pe router WPA, WPA2, si vezi cu care se conecteaza.

#4
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,300
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

#5
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866
Va multumesc frumos, revin. O zi super la toata lumea!

#6
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

View Postcarmenclara1, on 12 septembrie 2012 - 16:15, said:

wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

Va multumesc foarte mult. Dupa lupte seculare am reusit.
A mers cu WPA - PSK cu AES!

Numai bine de la mine! Stima.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users