Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cel mai prost film!

Incarcator auto - Samsung Galaxy ...

iphone 5s vs htc one m7

Grundig Davio ST55-605 top cuc2025
 Termostat stricat

cutremur

tv samsung(80) ue32f4000 subtitra...

Caut apartament sau camera in Hil...
 Vanzare mobila SH din Anglia in R...

Laptop HP 15-g011sq

Microsoft Exchange VS solutii ema...

[Android] Citizen Report
 "Nu s-a putut incarca pluginu...

filtrare mac - internet pe tel an...

a fost cutremur

Echivalent MPS2222A
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu ma pot conecta cu tableta pe wifi

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

Va rog daca se poate un ajutor. Multumesc anticipat.
Am o tableta Vodafone Smart si nu reusesc sa ma conectez cu ea pe wi fi in reteaua UPC. Am conectat-o in magazinul Vodafone si m-am conectat si in reteaua unui vecin de acasa de la mine dar pe reteaua wirelesl de acasa nu merge cu tableta.
Wireless-ul pe computer merge numai pe tableta zice ca isi cauta IP si tot cauta si niciodata nu gaseste. Cei de la UPC au zis ca nu e de la ei.
Am conectat si un telefon de acasa, numai cu tableta nu vrea. Am un router TP Link. Daca mai e nevoie de alte informatii pentru lamurire, spun tot ce stiu.

#2
born2lose

born2lose

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,411
  • Înscris: 06.09.2004
  • ID membru: 22,760
pai eu vad vreo 2 alternative - ai restrictie pe mac pe router sau nu corespunde tipul de autentificare intre router si tableta. probabil ca sunt mult mai multe cauze posibile, dar poti sa incepi de aici.

#3
catalinuptm

catalinuptm

    3D Artist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,113
  • Înscris: 11.03.2008
  • ID membru: 300,819
  • Locație: Unde soarele rasare doar daca-l platesti
Incearca sa schimbi tipul de criptare pe care-l folosesti pe router WPA, WPA2, si vezi cu care se conecteaza.

#4
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,620
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

#5
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866
Va multumesc frumos, revin. O zi super la toata lumea!

#6
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

View Postcarmenclara1, on 12 septembrie 2012 - 16:15, said:

wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

Va multumesc foarte mult. Dupa lupte seculare am reusit.
A mers cu WPA - PSK cu AES!

Numai bine de la mine! Stima.

#7
clara97

clara97

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.04.2013
  • ID membru: 808,490
Buna!Am si eu o problema cu o tableta.Am avut internet de la UPC,cu modem wireless personal, si a mers sa ma conectez,dupa care am schimbat pe Ambra,cu acelasi modem,si nu mai merge.Nici leptopul nu mergea,dar am apelat la cineva,i-a facut niste setari,iar acum merge doar pe wifi-ul de acasa,cat despre telefon,pe samsung si alte telefoane precum nokia nu a mers,dar pe iphone da.Ma poate ajuta cineva?Care ar fi cauza?Modemul?Multumesc!

#8
ndor

ndor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,054
  • Înscris: 21.04.2005
  • ID membru: 35,177
1-Verifica sa fie setat un canal fix intre 1 si 12
2-Verifica daca fara criptare se conecteaza
3- Verifica , daca este cazul ,  tipul criptarii ....Vezi postul de mai sus ...@azazo9
4-Eventual pui  IP-ul fix pe tableta .Probabil ca serverul dhcp din router nu e destul de rapid sa aloce ip

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users