Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Interpretare RMN cervical

Ceva mirrorless

search protect

Haulita
 PC se misca foarte greu, suspecte...

Samsung 40H6410 vs LG LB650V

Sfat achizitie MacBook pro late 2...

Recomandare sistem gaming
 Sfat achizitie Hatchback 2800Euro

Fapt divers pe trecerea de pietoni

Cum sa compilezi x265 pe Mac OS

Sfat achizitionare sistem 2.1 in ...
 driver for ati radeon 9600 pro fa...

Sistem 5 cu 1 pus la tv

Taxa radio-tv

Cont UPC Wi-Free
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu ma pot conecta cu tableta pe wifi

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

Va rog daca se poate un ajutor. Multumesc anticipat.
Am o tableta Vodafone Smart si nu reusesc sa ma conectez cu ea pe wi fi in reteaua UPC. Am conectat-o in magazinul Vodafone si m-am conectat si in reteaua unui vecin de acasa de la mine dar pe reteaua wirelesl de acasa nu merge cu tableta.
Wireless-ul pe computer merge numai pe tableta zice ca isi cauta IP si tot cauta si niciodata nu gaseste. Cei de la UPC au zis ca nu e de la ei.
Am conectat si un telefon de acasa, numai cu tableta nu vrea. Am un router TP Link. Daca mai e nevoie de alte informatii pentru lamurire, spun tot ce stiu.

#2
born2lose

born2lose

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,422
  • Înscris: 06.09.2004
  • ID membru: 22,760
pai eu vad vreo 2 alternative - ai restrictie pe mac pe router sau nu corespunde tipul de autentificare intre router si tableta. probabil ca sunt mult mai multe cauze posibile, dar poti sa incepi de aici.

#3
catalinuptm

catalinuptm

    3D Artist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,113
  • Înscris: 11.03.2008
  • ID membru: 300,819
  • Locație: Unde soarele rasare doar daca-l platesti
Incearca sa schimbi tipul de criptare pe care-l folosesti pe router WPA, WPA2, si vezi cu care se conecteaza.

#4
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,721
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

#5
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866
Va multumesc frumos, revin. O zi super la toata lumea!

#6
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 194
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

View Postcarmenclara1, on 12 septembrie 2012 - 16:15, said:

wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

Va multumesc foarte mult. Dupa lupte seculare am reusit.
A mers cu WPA - PSK cu AES!

Numai bine de la mine! Stima.

#7
clara97

clara97

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.04.2013
  • ID membru: 808,490
Buna!Am si eu o problema cu o tableta.Am avut internet de la UPC,cu modem wireless personal, si a mers sa ma conectez,dupa care am schimbat pe Ambra,cu acelasi modem,si nu mai merge.Nici leptopul nu mergea,dar am apelat la cineva,i-a facut niste setari,iar acum merge doar pe wifi-ul de acasa,cat despre telefon,pe samsung si alte telefoane precum nokia nu a mers,dar pe iphone da.Ma poate ajuta cineva?Care ar fi cauza?Modemul?Multumesc!

#8
ndor

ndor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,059
  • Înscris: 21.04.2005
  • ID membru: 35,177
1-Verifica sa fie setat un canal fix intre 1 si 12
2-Verifica daca fara criptare se conecteaza
3- Verifica , daca este cazul ,  tipul criptarii ....Vezi postul de mai sus ...@azazo9
4-Eventual pui  IP-ul fix pe tableta .Probabil ca serverul dhcp din router nu e destul de rapid sa aloce ip

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users