Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Statie Grafica brad sau PC din pi...

Ceva interesant..

Ati primit si voi asa ceva de la ...

Procesor 32/64 biti
 Internet Vodafone

Sharp Aquos Crystal - un design r...

De ce nu sunt permise recomandari...

Merita sa trec la Gigabit daca nu...
 Ti-ai facut gresit cruce pana acu...

intrebare

Sfat achizitie auto 6000 euro

Panasonic DVD S700
 Bani din alegeri

Cum sterg mailuri negative?

Recomandare headset

Interzicerea sondajelor de opinie
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu ma pot conecta cu tableta pe wifi

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

Va rog daca se poate un ajutor. Multumesc anticipat.
Am o tableta Vodafone Smart si nu reusesc sa ma conectez cu ea pe wi fi in reteaua UPC. Am conectat-o in magazinul Vodafone si m-am conectat si in reteaua unui vecin de acasa de la mine dar pe reteaua wirelesl de acasa nu merge cu tableta.
Wireless-ul pe computer merge numai pe tableta zice ca isi cauta IP si tot cauta si niciodata nu gaseste. Cei de la UPC au zis ca nu e de la ei.
Am conectat si un telefon de acasa, numai cu tableta nu vrea. Am un router TP Link. Daca mai e nevoie de alte informatii pentru lamurire, spun tot ce stiu.

#2
born2lose

born2lose

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,380
  • Înscris: 06.09.2004
  • ID membru: 22,760
pai eu vad vreo 2 alternative - ai restrictie pe mac pe router sau nu corespunde tipul de autentificare intre router si tableta. probabil ca sunt mult mai multe cauze posibile, dar poti sa incepi de aici.

#3
catalinuptm

catalinuptm

    3D Artist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,109
  • Înscris: 11.03.2008
  • ID membru: 300,819
  • Locație: Unde soarele rasare doar daca-l platesti
Incearca sa schimbi tipul de criptare pe care-l folosesti pe router WPA, WPA2, si vezi cu care se conecteaza.

#4
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,402
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

#5
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866
Va multumesc frumos, revin. O zi super la toata lumea!

#6
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

View Postcarmenclara1, on 12 septembrie 2012 - 16:15, said:

wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

Va multumesc foarte mult. Dupa lupte seculare am reusit.
A mers cu WPA - PSK cu AES!

Numai bine de la mine! Stima.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users