Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Fluctuatii majore ale valutelor

postere - tablouri

serigrafie/imprimari

Problema la matematica
 [TEMA] Ecuatii2

postere - tablouri

Portare aplicatie(winforms ---> U...

Carcasa pc
 Temperatura procesor ?!

lcd toshiba 50l7335d

Daca mama e pensionara si tata lu...

lcd toshiba 50l7335d
 PHP function bug-softpedia

Deutsche Musik

Fond de investitii pentru diaspora

Propunere chat
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu ma pot conecta cu tableta pe wifi

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866
Va rog daca se poate un ajutor. Multumesc anticipat.
Am o tableta Vodafone Smart si nu reusesc sa ma conectez cu ea pe wi fi in reteaua UPC. Am conectat-o in magazinul Vodafone si m-am conectat si in reteaua unui vecin de acasa de la mine dar pe reteaua wirelesl de acasa nu merge cu tableta.
Wireless-ul pe computer merge numai pe tableta zice ca isi cauta IP si tot cauta si niciodata nu gaseste. Cei de la UPC au zis ca nu e de la ei.
Am conectat si un telefon de acasa, numai cu tableta nu vrea. Am un router TP Link. Daca mai e nevoie de alte informatii pentru lamurire, spun tot ce stiu.

#2
born2lose

born2lose

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,920
  • Înscris: 06.09.2004
  • ID membru: 22,760
pai eu vad vreo 2 alternative - ai restrictie pe mac pe router sau nu corespunde tipul de autentificare intre router si tableta. probabil ca sunt mult mai multe cauze posibile, dar poti sa incepi de aici.

#3
catalinuptm

catalinuptm

    CG Artist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,152
  • Înscris: 11.03.2008
  • ID membru: 300,819
  • Locație: Unde soarele rasare doar daca-l platesti
Incearca sa schimbi tipul de criptare pe care-l folosesti pe router WPA, WPA2, si vezi cu care se conecteaza.

#4
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,743
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Europe GmbH
wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

#5
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866
Va multumesc frumos, revin. O zi super la toata lumea!

#6
azazo9

azazo9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 29.08.2008
  • ID membru: 364,866

View Postcarmenclara1, on 12 septembrie 2012 - 16:15, said:

wpa2 si criptare aes only. obligatoriu. NU auto sau alta setare

Va multumesc foarte mult. Dupa lupte seculare am reusit.
A mers cu WPA - PSK cu AES!

Numai bine de la mine! Stima.

#7
clara97

clara97

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.04.2013
  • ID membru: 808,490
Buna!Am si eu o problema cu o tableta.Am avut internet de la UPC,cu modem wireless personal, si a mers sa ma conectez,dupa care am schimbat pe Ambra,cu acelasi modem,si nu mai merge.Nici leptopul nu mergea,dar am apelat la cineva,i-a facut niste setari,iar acum merge doar pe wifi-ul de acasa,cat despre telefon,pe samsung si alte telefoane precum nokia nu a mers,dar pe iphone da.Ma poate ajuta cineva?Care ar fi cauza?Modemul?Multumesc!

#8
ndor

ndor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 21.04.2005
  • ID membru: 35,177
1-Verifica sa fie setat un canal fix intre 1 si 12
2-Verifica daca fara criptare se conecteaza
3- Verifica , daca este cazul ,  tipul criptarii ....Vezi postul de mai sus ...@azazo9
4-Eventual pui  IP-ul fix pe tableta .Probabil ca serverul dhcp din router nu e destul de rapid sa aloce ip

#9
mikiduta20

mikiduta20

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.10.2015
  • ID membru: 928,260
Buna. Am o tableta allview care nu se mai conecteaza la wirless. Aseara a functionat si in timp ce se descarca un joc mi s-a inchis ca nu mai avea baterie si dimineata cand am deschis tableta imi apare ca se activeaza wirless-ul dar atat. Nu stiu ce sa ii fac.

#10
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,743
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Europe GmbH
revenire la setarile din fabrica.  atentie la backup.

#11
eric1984

eric1984

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 15.10.2015
  • ID membru: 929,591
salut,am si eu o problema cu o tableta nou model ieftin ,langa ruter maxim 50cm functioneaza  cum ma indepartez de ruter cade netul ,cineva  cu vro explicatie cu o solutie multumesc!

#12
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,743
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Europe GmbH
probabil antenele interne nu fac contact.  garantie/retur.

#13
eric1984

eric1984

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 15.10.2015
  • ID membru: 929,591
problema este ca de unde am cumparato  functioneaza sa o ia draku ca ma scos  din sarite

#14
Lexon

Lexon

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 232
  • Înscris: 07.08.2011
  • ID membru: 704,135
  • Locație: Bucuresti
Tableta cum iti indica semnalul de la router? Cate liniute?

#15
eric1984

eric1984

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 15.10.2015
  • ID membru: 929,591
full liniute semnal cand ma indepartez  dispare si tot zice ca se conecteaza  sau ca  este in afara  ariei de  acoperire

#16
Lexon

Lexon

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 232
  • Înscris: 07.08.2011
  • ID membru: 704,135
  • Locație: Bucuresti
Inteleg ca nu e cumparata online, asa ca nu o poti returna. Mergi cu ea inapoi la magazin, le povestesti care e problema si mau departe or sa stie ei ce sa faca. Sa fii sigur ca nu te faci de ras incerc-o si pe alt wireless, sa excluzi posibilitatea ca ar fi routerul cu probleme.
Chestii din astea se intampla mereu, nu trebuie sa te enervezi. Am patit-o si eu doar ca era cumparata online si am returnat-o.

#17
calutzu_20

calutzu_20

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 15.07.2008
  • ID membru: 348,539
eu am luat o tableta goclever de la metro, a mers pe wi-fi o perioada apoi mergea foarte greu. i-am dat revenire la setarile din fabrica dar tot nu merge
am reconfigurat routerul cu toate setarile posibile, dar tot nu merge, adica vede reteaua cu semnal full, se conecteaza la ea dar nu are net(click pe retea imi arata semnal excelent, viteza 65 mbps)
mentionez ca la acelasi router ma conectez cu doua telefoane si nu am nici o problema,

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users