Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
VIGNETA Bulgaria

mail blocker

Recomandare monitor

Casti .Buget 550 -600 lei
 Nokia Asha 310 Recovery tool

Viteza mica wi-fi!

Exercitii c#/wpf

[UNDE] Ma tund in Cluj-Napoca la ...
 dezlipire, inlocuire, lipire

KAZACHSTAN premier ligasi

Intrebare legata de sms-uri

install 178033.
 Sesizare Garda Nationala de Mediu

Distilerie pentru plante medicinale

Votanti PSD despre Johannis: R...

DVD Recorder
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

CEL MAI BUN ADAPTOR WIFI ? CARE ESTE ?

  • This topic is locked This topic is locked
16 replies to this topic

#1
mikaeldb

mikaeldb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 06.02.2012
  • ID membru: 741,767
  • Locație: Darabani

Salutare , as dori sa stiu si eu care sunt cele mai bune / puternice adaptoare wifi ?

#2
Eek01

Eek01

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 318
  • Înscris: 06.05.2010
  • ID membru: 587,806
  • Locație: in www.
adaptor pt laptop? Bun in sensul de stabilitate sau semnal?

#3
gumball3000

gumball3000

    .ro

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,650
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
cele Alfa de 2000mW sau Wifisky 3000mW, insa in Europa nu prea cred ca sunt legale

Edited by gumball3000, 19 February 2012 - 12:31.


#4
cristian0007

cristian0007

    Be a real Viber !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,238
  • Înscris: 01.01.2007
  • ID membru: 120,951
  • Locație: Bucuresti
Cel mai bun e ala pe care ti-l poti permite.

#5
mikaeldb

mikaeldb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 06.02.2012
  • ID membru: 741,767
  • Locație: Darabani
Pai ar fi bine sa va explic ce vreau sa fac, vreau sa iau o antena WiFi, dar ca sa receptez semnalele pe care le prinde antena, am nevoie de un adaptor WiFi nu? sau de un Acces Point?

De unde stau eu, sunt cam 3 - 4 km distanta pana la cel mai aproape semnal de la un router, de la un restaurant, e gratis, si m-am gandit sa profit de ocazie, dar stiu ca am nevoie de o antena puternica, in rest ce am nevoie? Imi puteti spune? pls pls pls

Am un Router D-Link , alt ceva?

Edited by mikaeldb, 19 February 2012 - 12:44.




#6
f300

f300

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,281
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,346
Asta-i tare, depinde unde legi scula pe care o legi la antena: daca o legi la internetul de la provider e "access point", daca o legi la calculator e "adaptor wifi".

Alea Alfa vad ca sint surprinzator de ieftine si versiunea precedenta era legendara, as zice ca sint alegerea ideala.

#7
mikaeldb

mikaeldb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 06.02.2012
  • ID membru: 741,767
  • Locație: Darabani
Neh, nu mai inteles :( ... Deci , semnalul vine in antena, din antena in ce aparate tre sa mai intre ca sa-l pot accesa de pe un pc ? :D

#8
f300

f300

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,281
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,346
Mai citeste o data ca deja ti-am raspuns.

#9
mikaeldb

mikaeldb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 06.02.2012
  • ID membru: 741,767
  • Locație: Darabani
hmmm , Pai eu vreau sa o leg la routerul de la acel restaurant , prin wireless :| deci , am nevoie de un Acces Point , nu?

#10
gumball3000

gumball3000

    .ro

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,650
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747

la tine in sat nu exista furnizor de net?

#11
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,206
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
eu zic ca te agiti fara sens. comunicatia wireless este bidirectionala.

daca legi doar un singur calculator poti merge pe varianta cu adaptor usb.
daca in schimb vrei sa legi mai multe dispozitive ai nevoie de un accesspoint/router care stie ap client+router

#12
mikaeldb

mikaeldb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 06.02.2012
  • ID membru: 741,767
  • Locație: Darabani
Am net, dar broadband, am vazut la nasu` meu din spania, are o antena exterioara, si inca doua dispozitive, sta la 4 km distanta de orash, si prinde semnal woreless, spargand parolele de la alte dispozitive wifi din orasul respectiv, mi se pare interesant si totusi gratis, vreau sa incerc si eu, el are ceva ce suna cam wifisky 3000mw , eu am cautat pe google si nu am gasit nimic asemanator cu ce are el. :(

Edited by mikaeldb, 19 February 2012 - 13:12.


#13
lordoftheshima

lordoftheshima

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 434
  • Înscris: 30.04.2007
  • ID membru: 173,949
  • Locație: Forli Italia
Am impresia ca niciunul nu a inteles ce vrea sa faca initiatorul topicului.
El vrea sa se conecteze la un router/accespoint de la un restaurant aflat la 3-4 km .
E posibil dar nu e rentabila investitia in wifiboster si antene cu castig mare gen antenele "California"

#14
mikaeldb

mikaeldb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 06.02.2012
  • ID membru: 741,767
  • Locație: Darabani
Pfiuh, uite ca a inteles cineva in sfarsit :x , de ce nu ? Si daca se poate, zi-mi te rog ce aparate am nevoie, te rog... :D

Edited by mikaeldb, 19 February 2012 - 13:20.


#15
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,206
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
tu intelegi ca daca nu ai access la routerul din restaurant sau la o locatie imediat alaturata cu curent nu poti face ce vrei!

de cate ori sa ti se mai zica?

#16
mikaeldb

mikaeldb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 06.02.2012
  • ID membru: 741,767
  • Locație: Darabani
Dar acces am, pentru ca, la aceea locatie, acel restaurant, are internet wifi liber, adica se conecteaza cine vrea, oricand vrea, de cate ori vrea, la ce ora vrea, etc, etc, etc... dar sa ne limitam la intrebari-raspunsuri, deci ce echipament am nevoie ?

Edited by mikaeldb, 19 February 2012 - 13:28.


#17
Victor5

Victor5

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,586
  • Înscris: 05.04.2011
  • ID membru: 678,349
  • Locație: Agen
E posibil ca să nu merite investiția ;nu știi cu ce bandă de trafic te vei alege, dar poți face ceva măsurători de lângă restaurant, cu smartfonul chiar; dacă routerul lor e de 70 mw și e plasat indoor e posibil ca nici la 30 m să nu aibă semnal outdoor; nașul din spania poate găsea multe routere libere în zonă, și să nu șie exact de la ce distanța le recepționează; cu spartul parolelor e poveste lungă, e aproape imposibil (pt WPA 2 cu AES)

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users