Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre spaga sau bacsisul dat per...

2015 smart forfour - autoevolutio...

Treasure Panic - FREE

solicitare sprijin pt stabilire i...
 eboda essential a150

Telefon 1000 lei SH

[CUM]Includ librariile OpenCV in ...

Nikolai Beckers, CEO Telekom Roma...
 Samsung Galaxy Young 2

Problema Asus x552m Instalare win...

Utilizare RAM sistem de operare W...

THL 4000, Video de unboxing, 4000...
 nu se inchide laptopul

sistem sunet altec lansing probleme

Cuba si Licuriciu au dat mana

Restrictii pe tara la youtube
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum pot sa leg doua monitoare la un pc?

  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
Syyka

Syyka

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 08.05.2011
  • ID membru: 685,709

sall am si yo problema cum pot sa leg doua monitoare la un PC am un LCD  si un CRT si aj vrea sa le leg pe amandoua la acelasi PC. Am doar o plaka video merge?

#2
scrisit

scrisit

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,183
  • Înscris: 01.12.2007
  • ID membru: 254,764

View PostSyyka, on 8th May 2011, 19:57, said:

sall am si yo problema cum pot sa leg doua monitoare la un PC am un LCD  si un CRT si aj vrea sa le leg pe amandoua la acelasi PC. Am doar o plaka video merge?
Cu ceva romana merge.

#3
bogdy2008

bogdy2008

    Moarte pentru hamsteri

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,881
  • Înscris: 29.07.2008
  • ID membru: 353,779
  • Locație: Caught Somewhere In Time
Asa o sa dispara limba romana :peacefingers:

Edited by bogdy2008, 08 May 2011 - 19:03.


#4
Syyka

Syyka

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 08.05.2011
  • ID membru: 685,709

View Postbogdy2008, on 8th May 2011, 20:02, said:

Asa o sa dispara limba romana :peacefingers:

dc ce am gresit?

#5
miki07

miki07

    Rege auto-porclamat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,930
  • Înscris: 18.09.2008
  • ID membru: 371,618
  • Locație: Iașistan
Aici iti raspunzi singur...

#6
scrisit

scrisit

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,183
  • Înscris: 01.12.2007
  • ID membru: 254,764

View PostSyyka, on 8th May 2011, 20:03, said:

dc ce am gresit?
Existi.

#7
MrNeo

MrNeo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,790
  • Înscris: 22.06.2007
  • ID membru: 194,170

View PostSyyka, on 8th May 2011, 19:57, said:

cum pot sa leg doua monitoare la un PC
1. Doua cuvinte in Romana nu vrei tu sa legi?
2. Cu sfoara.

#8
Syyka

Syyka

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 08.05.2011
  • ID membru: 685,709
mda ma rog yo aj fi vrut sa raspundeti la intrebare nu sa criticati...

#9
scrisit

scrisit

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,183
  • Înscris: 01.12.2007
  • ID membru: 254,764

View PostSyyka, on 8th May 2011, 20:07, said:

mda ma rog yo aj fi vrut sa raspundeti la intrebare nu sa criticati...
Si noi am fii vrut sa folosesti romana...

#10
Syyka

Syyka

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 08.05.2011
  • ID membru: 685,709

bine  dar unde am gresit?k scris prescurtat sau ce?

#11
ask1967

ask1967

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 305
  • Înscris: 10.05.2010
  • ID membru: 588,857
  • Locație: Iasi
In afara de vocabularul de chat - care nu e agreat pe forum - omul are o problema totusi...
Poate vine cu o traducere ...si voi cu un raspuns ... :angel:  :peacefingers:

#12
mitica72

mitica72

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 15.04.2011
  • ID membru: 680,802
  • Locație: romania

View PostSyyka, on 8th May 2011, 19:57, said:

sall am si yo problema cum pot sa leg doua monitoare la un PC am un LCD  si un CRT si aj vrea sa le leg pe amandoua la acelasi PC. Am doar o plaka video merge?
sunt niste adaptoare dar vor vedea aceiasi imagine.eu mi-am pus pentru filme. inchid monitoru si vad filmul pe tv LCD

#13
Syyka

Syyka

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 08.05.2011
  • ID membru: 685,709
Traducerea: Am un monitor LCD si unul CRT si vreau sa le conectez la un calculator. Tinand cont ca am doar o placa video. Se poate?

*Imi cer scuze pentru vocabularul de chat, dar nu am styut

#14
alxag2004

alxag2004

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 19.01.2007
  • ID membru: 130,049
  • Locație: Albestii de Arges - Transfagarasan Km 42+200
Cum ai prescurtat? yo - 2 litere   EU- 2 litere;  aj - as tot cate doua litere ; plaka - placa , nu ai facut nicio economie, doar ne zgarii noua retina !

Edited by alxag2004, 08 May 2011 - 19:14.


#15
Fanel_T

Fanel_T

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 529
  • Înscris: 27.03.2011
  • ID membru: 676,091
Ce iesiri are placa video?. Daca are DVI il conectezi la LCD, daca are si RCA (S-Video) il conectezi la CRT.
Deci,  problema este ca si rezolvata.
Si poti folosi si monitorul pe iesirea SVGA.

Edited by Fanel_T, 08 May 2011 - 19:25.


#16
Syyka

Syyka

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 08.05.2011
  • ID membru: 685,709
http://www.okazii.ro...din-tipla-.html
aceste mufe le am la ea nu stiu care cum se numesc :( daca poti fi mai explicit te rog

#17
mircearebel

mircearebel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 14.05.2008
  • ID membru: 326,073
merge cu placa video care are dual DVI care suporta dual monitor
http://www.okazii.ro...8bit-gddr3.html

Attached Files


Edited by mircearebel, 08 May 2011 - 19:57.


#18
jogzony_b

jogzony_b

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 14.04.2009
  • ID membru: 444,122
Merge. Cred ca totul tine de partea software, adica trebuiesa faci niste setari in driverul placii video pe care il ai tu instalat in calculator. Sa nu te gandesti sa inadesti firele sau ceva de genul asta.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users