Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung 40H6410 vs LG LB650V

Sfat achizitie MacBook pro late 2...

Recomandare sistem gaming

Sfat achizitie Hatchback 2800Euro
 Fapt divers pe trecerea de pietoni

Cum sa compilezi x265 pe Mac OS

Sfat achizitionare sistem 2.1 in ...

driver for ati radeon 9600 pro fa...
 Sistem 5 cu 1 pus la tv

Taxa radio-tv

Cont UPC Wi-Free

Masinile de razboi ale lumii - zi...
 tractor barrieros 4000v

Persia Safavida ( 1501-1722 )

Router 300 mbps

Dragon Age Bugs
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu imi vede stick-ul

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
SsenKraD

SsenKraD

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 14.07.2006
  • ID membru: 86,565

Am o problema ciudata rau. Am instalat Windows XP(dupa ce Win7 m-a dezamagait complet) si nu imi merge nici un stick. Am incercat pe toate porturile de USB(8 la numar) si nici macar nu il vede. Am doua stick-uri, unul cu led, unul fara. Ala cu led se aprinde dar degeaba. Porturile sunt bune, pt ca merge si imprimanta si web-ul si mouse-ul. Stick-urile au mers pe calcul asta sub Xp si sub Win7, sa fie de la windows? E un kit nou cu SP3 Professional.

#2
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
  • ID membru: 139,332
  • Locație: AntiMalware HQ
Cum adica kit nou cu SP3 ?

#3
SsenKraD

SsenKraD

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 14.07.2006
  • ID membru: 86,565

View Postcrysty2k5, on 15th July 2010, 15:17, said:

Cum adica kit nou cu SP3 ?
adik e un kit de instalare care pune Sp3, fara sa il adaug eu separat

#4
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,696
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud

View PostSsenKraD, on 16th July 2010, 00:14, said:

adik e un kit de instalare care pune Sp3, fara sa il adaug eu separat

In alt pc merg stickurile?

#5
TdK-Vlad

TdK-Vlad

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 327
  • Înscris: 24.04.2010
  • ID membru: 584,423
  • Locație: Cluj-Napoca
Cand ti-ai pus inapoi driverele si ti-a aparut "Found New Hardware" (daca ti-a aparut), cand te intreaba "Can Windows connect to update to search for software", ai selectat cumva optiunea "Yes, now end every time I connect a device" ???

Asa am patit si eu mai demult cu USB-urile , le bagam in laptop, driveru de USB le recunoastea, dar in My Computer nimic.

Am dat un system restore si am rezolvat problema.

Incearca un system resore(start->all programs->accessories->system tools->system resotre) si revino daca problema persista.

Acuma depinde si de cat timp ai problema.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users