Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Mori de cereale

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
FireBurn

FireBurn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 07.09.2007
Cerealele se pastreaza mult mai bine in forma initiala (boabe), macinate de preferat imediat inainte de a le folosi.
E acelasi lucru ca si cu cafeaua care-si pastreaza aroma mai bine daca este pastrata sub forma de boabe.

#20
BLeeview

BLeeview

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 365
  • Înscris: 29.10.2010

View Postdan84, on 13th March 2011, 06:09, said:

Si fierul nu se poate ciobi/rupe?

Pe mine ma intereseaza o moara care sa macine lent sa nu distruga nutritiv faina. Ca la morile de rau care fac o faina de o savoare foarte placuta.

Ce capacitate de macinare ai nevoie? Cred ca o viteza de 200-300 de rotatii per minut este suficient de mica.

#21
cezar33

cezar33

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 17.01.2011

View PostBLeeview, on 04 aprilie 2011 - 18:42, said:

Ce capacitate de macinare ai nevoie? Cred ca o viteza de 200-300 de rotatii per minut este suficient de mica.
mai mare decit faina  
am cumparat o Carina cu pietre pe granit .Prima impresie - capacitatea de macinat este de 100 de grame dar in 5 minute . Exact 20 grame pe minut daca vrei faina sieste parca un pic mai mare decit faina 000 din comert .Parca.
Bineinteles ca am facut si piine dar fara prea mari batai de cap : drojdie,apa,sare,un pic de lapte , am framintat-o si am pus-o in tavi direct la crescut,Am lasat-o un pic si am dat drumul la cuptor,Jumatate de piine am mincat-o si mi-a placut dar cred ca din cauza ca era calda ,pufoasa si cu o aroma deosebita.Sint curios dimineata cum o sa se prezinte , dupa ce se raceste.Daca bat cuie cu ea ma reprofilez pe ciocane .

#22
sandy76

sandy76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,058
  • Înscris: 20.10.2008

View Postcezar33, on 10 noiembrie 2017 - 22:45, said:

mai mare decit faina  
am cumparat o Carina cu pietre pe granit .Prima impresie - capacitatea de macinat este de 100 de grame dar in 5 minute . Exact 20 grame pe minut daca vrei faina sieste parca un pic mai mare decit faina 000 din comert .Parca.
Bineinteles ca am facut si piine dar fara prea mari batai de cap : drojdie,apa,sare,un pic de lapte , am framintat-o si am pus-o in tavi direct la crescut,Am lasat-o un pic si am dat drumul la cuptor,Jumatate de piine am mincat-o si mi-a placut dar cred ca din cauza ca era calda ,pufoasa si cu o aroma deosebita.Sint curios dimineata cum o sa se prezinte , dupa ce se raceste.Daca bat cuie cu ea ma reprofilez pe ciocane .
Ai uitat sa mai treci pe aici!Posted Image

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate