Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Program de recunoastere faciala

Sunet pe subwoofer in Ubuntu 14.04

Cateva intrebari despre aplicatii...

Apeluri repetate din partea unui ...
 Wd blue raid 0 sau WD SE 1TB 128 ...

AMD FX 6300 Turbo Core

un cod pentru radio 6000 CD ford ...

Atentie la parfumurile FM ( Feder...
 Parodii la poezii clasice

Ceas Vacheron Constantin Geneve 1...

Sitemap Generator

Scuter 4 timpi chinezesc nu porne...
 Problema restart Win 7 x64

Proiect Open-Source ce are nevoie...

Problema placa video, intrebare.

Diagnostic dur pus de Guvernul Po...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

BLACK SCREEN LA PORNIRE

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Impact

Impact

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.07.2007
  • ID membru: 201,970

Salut.
Sper sa  gasesc o rezolvare la problema aceasta.
La pornire nu se afiseaza nimic pe ecran, coolerele merg, ledurile de la tastatura la fel dar ecranul ramane negru
Am schimbat ramii, am reasezat toate componentele, am resetat  biosul dar degeaba.  Stie cineva de la ce poate fi???
Mersi mult

#2
ianus

ianus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,046
  • Înscris: 01.02.2005
  • ID membru: 29,869
  • Locație: Bucharest
Analizeaza si tu pe rand componentele, ca sa poti localiza problema. Primul lucru, vezi daca este Ok monitorul, iar apoi placa video (evident, pe alt sistem). Daca asta merg bine, treci mai departe la componentele delicate gen CPU si placa de baza. Scoate beepuri la pornire?

Edited by ianus, 16 January 2008 - 20:58.


#3
Impact

Impact

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.07.2007
  • ID membru: 201,970

View Postianus, on Jan 16 2008, 20:57, said:

Analizeaza si tu pe rand componentele, ca sa poti localiza problema. Primul lucru, vezi daca este Ok monitorul, iar apoi placa video (evident, pe alt sistem). Daca asta merg bine, treci mai departe la componentele delicate gen CPU si placa de baza. Scoate beepuri la pornire?

Nu scoate.  Placa video e integrata, ceea ce m-a  condus la ideea unei  placi de baza busite. Am sa mut totul pe o alta placa de baza.

#4
radupe

radupe

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 31.03.2005
  • ID membru: 33,664
  • Locație: Cluj
Inainte sa muti toul pe o alta placa de baza verifica monitorul si incearca cu o placa video (pe PCI-e sau AGP depinde ce configuratie ai)!

#5
ianus

ianus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,046
  • Înscris: 01.02.2005
  • ID membru: 29,869
  • Locație: Bucharest
Monitorul e OK, ca n-ai zis?
Incearca memoriile si procul pe alt comp.

#6
claus_S

claus_S

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 844
  • Înscris: 26.10.2006
  • ID membru: 105,026
  • Locație: Cluj-napoca
Aceleasi simptome pe care le-ai desris tu le-am avut pe un calculator cu placa video pe slot agp 8x.
In cazu meu rezolvarea a fost curatatea radiatorului placii video de praf si aplicarea de pasta termala noua dupa ce am curata bine de cea veche. In concluzie fata de ce au zis persoanele de mai sus verifica si astea.

#7
Impact

Impact

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.07.2007
  • ID membru: 201,970

View Postclaus_S, on Jan 17 2008, 12:12, said:

Aceleasi simptome pe care le-ai desris tu le-am avut pe un calculator cu placa video pe slot agp 8x.
In cazu meu rezolvarea a fost curatatea radiatorului placii video de praf si aplicarea de pasta termala noua dupa ce am curata bine de cea veche. In concluzie fata de ce au zis persoanele de mai sus verifica si astea.
I-am pus placa video pe AGP, a mers un pic si apoi a Black Screen. Cred ca este de la placa de baza

#8
Impact

Impact

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.07.2007
  • ID membru: 201,970

View PostImpact, on Jan 17 2008, 14:44, said:

I-am pus placa video pe AGP, a mers un pic si apoi a Black Screen. Cred ca este de la placa de baza

S-a rezolvat ! Era de la Hard!.......... Am cumparat un hard nou pe care am instalat windowsul, apoi am conectat si pe cel "busit" si mi l-a recunoscut... merge foarte bine (booteaza dupa cel nou). Daca il scot pe ala bun, trece de faza in care iti arata ca se incarca windowsul, se reseteaza si apare eroarea  please insert a boot.............."

#9
Impact

Impact

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 13.07.2007
  • ID membru: 201,970
cert este ca am folosit alte 2 unitati pentru a depista problema!
Mersi tuturor!!!! :P

#10
Adrianmarosan

Adrianmarosan

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 19.07.2010
  • ID membru: 609,099

salutare am si eu o problema cu un calculator i-am pus o placuta de rami si acum nu mai apare nimik pe monitor nu se mai aude nici acel beep de la placa de baza iar becul de la Hdd ramane tot timpul aprins s-ar mai putea face ceva sau e s-a ars placa de baza? astept un rapuns multumesc mult.

#11
Mos_Ilie

Mos_Ilie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,250
  • Înscris: 31.12.2006
  • ID membru: 120,495
  • Locație: Galati, Romania
Salut,

@ Adrianmarosan , " ... nu se mai aude nici acel beep de la placa de baza iar becul de la Hdd ramane tot timpul aprins s-ar mai putea face ceva sau e s-a ars placa de baza? "

Astea nu se puteau intampla decat daca faceai vreo greseala grava, ceva de genul demontat/montat componente cu calculatorul pornit, montarea netinand cont de cheie a memoriei noi, montarea unei memorii nepotrivite pentru placa ta de baza, etc.
Nu exclud nici o doza de ghinion, dar totusi...

Ai citit in documentatia placii de baza sa vezi ce tip de memorie admite calculatorul tau ?
Te-ai documentat bine inainte de a adauga memoria, ca sa vezi ce si cum ai de facut ?
Nu ai scos vreun cablu de la sursa la placa de baza ( cel ce 2 fire galbene si 2 negre, de exemplu ) si nu l-ai mai pus la loc ?
Ai aiurit firele care vin de la panoul frontal in placa de baza ?
Ai butonul de reset de pe carcasa blocat ?
Ai scapat vreun surub sau vreo scula pe placa de baza in functiune ?

Banuiesc ca ai demontat memoria buclucasa din calculator si ai incercat sa pornesti fara ea, nu ?

#12
Mafiozzo

Mafiozzo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 07.01.2007
  • ID membru: 123,683
  • Locație: Bucuresti

View PostAdrianmarosan, on 26th July 2010, 16:59, said:

salutare am si eu o problema cu un calculator i-am pus o placuta de rami si acum nu mai apare nimik pe monitor nu se mai aude nici acel beep de la placa de baza iar becul de la Hdd ramane tot timpul aprins s-ar mai putea face ceva sau e s-a ars placa de baza? astept un rapuns multumesc mult.

Asa avea si un prieten , am ramas socat cand am vazut ca a fortat un DDR2 intr-un slot de DDR , norocul lui a fost ca nu a ars decat ramu si slotul ala.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users