Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce acte trebuie pentru a aduce o ...

professionallaptop.ro profesional...

Unde gasesc femei?

Prelucrare TAB win32
 curs frizerie

Exista extensie de incercuire tex...

Alegere echipamente retea gigabit...

Febra musculara de la carje
 Probleme YouTube

telecomanda universala tv no name

„Zilele Filmului LUX”...

Hostgator Black Friday - $1....
 incepator

Cablu alimentare laptop

Unde gasesc mecanism muzical?

Problema hard
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum pun parola pe administratorul din windows XP

  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1
JoeBikerul

JoeBikerul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 08.09.2006
  • ID membru: 95,957

Cum pot sa pun parola pe userul Administrator din windows ? Spre ex daca cineva se logheaza ca user cu numele Administrator poate sa imi intre in PC.  Am uitat sa il parolez cand mi-am istatlat windowsul. Multumesc.

#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,262
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Intra in safe mode si iti apare contul respectiv.

#3
JoeBikerul

JoeBikerul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 08.09.2006
  • ID membru: 95,957

View Posteiffel, on Nov 27 2007, 11:40, said:

Intra in safe mode si iti apare contul respectiv.


Si pot sa il parolez de acolo ?

#4
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005
  • ID membru: 55,154
Start > settings >  contrl panel  >user accounts > click pe cont > create a password

#5
HotDawwg

HotDawwg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 930
  • Înscris: 27.03.2007
  • ID membru: 160,254
  • Locație: Vis-a-vis de fostul peste drum.. unde a ars incendiul...

View Postqueensoft, on Nov 27 2007, 12:11, said:

Start > settings >  contrl panel  >user accounts > click pe cont > create a password
aaa...din cate vad eu pe calea ta nu prea apare si administrator-ul...asa ca mai bine ramai la varianta lui eiffel...sincer nu stiu cum se intra in safe mode exact...trebuia apasat unul din f-uri la boot sau pur si simplu dai reset in welcome screen-ul de la windows sau cum se numeste...

#6
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005
  • ID membru: 55,154
Ai incercat vreuna din variante sau te arunci asa cu comentarii aiurea?
Safe mode - apesi F8, dupa ce face testul acela de memorie la inceput. Apasa de mai multe ori, pina apare meniul.
Din cite ai explicat tu, ai cont de administrator, fara parola. Deci poti sa intri pe el. Adica intri exact cum ti-am spus eu si dupa aia comentezi !!

#7
HotDawwg

HotDawwg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 930
  • Înscris: 27.03.2007
  • ID membru: 160,254
  • Locație: Vis-a-vis de fostul peste drum.. unde a ars incendiul...

View Postqueensoft, on Nov 27 2007, 12:39, said:

Ai incercat vreuna din variante sau te arunci asa cu comentarii aiurea?
Safe mode - apesi F8, dupa ce face testul acela de memorie la inceput. Apasa de mai multe ori, pina apare meniul.
Din cite ai explicat tu, ai cont de administrator, fara parola. Deci poti sa intri pe el. Adica intri exact cum ti-am spus eu si dupa aia comentezi !!
deci eu ti-am spus ce se intampla la mine cand fac ceea ce ai spus tu...nu imi apare decat contul astuia  si guest-ul...si din cate am vazut eu pe varii calculatoare contul de admin nu poti decat sa-l editezi decat in safe mode...si da...probabil ai dreptate cu f8 numai ca eu nu reusesc niciodata sa tin minte care e... :P

#8
autocosti

autocosti

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 10.04.2005
  • ID membru: 34,398
  • Locație: bucuresti
Mai simplu.
Click dr. Mu Computer>Manage>Local Users and Group>User> click dr. Administrator>Set Passoword.

#9
JoeBikerul

JoeBikerul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 08.09.2006
  • ID membru: 95,957
Gata am rezolvat . Multumesc pt sfaturi.

#10
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Posts: 16,079
  • Înscris: 26.11.2005
  • ID membru: 55,154

SI, daca nu te superi, CUM ai rezolvat?! Poate mai au si altii problema asta,

#11
ddp

ddp

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 24.05.2007
  • ID membru: 183,686
  • Locație: Bucuresti
parola iniatala a userului administrator este 0000 atunci cand nu o setezi tu..la inceput dar nu va merge sa te loghezi cu ea.
totusi iti poti face un user administrator gen numele tau.. si setezi parola si poti activa guest... si asftel oricine vrea sa faca ceva la calc tau o va face ca guest fara sa aiba permisiuni de administrator..

#12
JoeBikerul

JoeBikerul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 08.09.2006
  • ID membru: 95,957

View Postqueensoft, on Nov 27 2007, 16:17, said:

SI, daca nu te superi, CUM ai rezolvat?! Poate mai au si altii problema asta,

Quote

Mai simplu.
Click dr. Mu Computer>Manage>Local Users and Group>User> click dr. Administrator>Set Passoword.


#13
JoeBikerul

JoeBikerul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 08.09.2006
  • ID membru: 95,957

View Postddp, on Nov 27 2007, 16:26, said:

parola iniatala a userului administrator este 0000 atunci cand nu o setezi tu..la inceput dar nu va merge sa te loghezi cu ea.
totusi iti poti face un user administrator gen numele tau.. si setezi parola si poti activa guest... si asftel oricine vrea sa faca ceva la calc tau o va face ca guest fara sa aiba permisiuni de administrator..

la mine poate sa treaca la numele d utlizator Administrator si in asa fel poate sa faca ce vrea, nu cere parola nimic..

#14
JoeBikerul

JoeBikerul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 08.09.2006
  • ID membru: 95,957

View Postqueensoft, on Nov 27 2007, 12:11, said:

Start > settings >  contrl panel  >user accounts > click pe cont > create a password

Contul care are numele Administrator nu apare la User Accounts ca sa pot sa-l parolez.

#15
ddp

ddp

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 24.05.2007
  • ID membru: 183,686
  • Locație: Bucuresti
a da.. nu iti apare fereastra cu ce user sa isi aleaga..
oricum ma bucur ca ai rezolvat problema :D

#16
websitefinder

websitefinder

    pretendent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,402
  • Înscris: 15.06.2006
  • ID membru: 82,182
  • Locație: rhomaniah

View Postddp, on Nov 27 2007, 16:26, said:

parola iniatala a userului administrator este 0000 atunci cand nu o setezi tu...
De unde ai scos prostia asta? Odata ca Administrator nu e User, iar parola 0000 = zero. FALS!

#17
djdragos

djdragos

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 11.02.2008
  • ID membru: 287,424
nu se poate crea un user care sa nu se poata sterge sau sa setez windows sa nu se poata pune parola la el???

#18
cheseme

cheseme

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 30.07.2006
  • ID membru: 88,750
cand iti apare ecranul ala mare cu userii pt logare dai Ctrl-alt-del de 2 ori la rand si iti apare ecran de login ca in windows nt/2000. La user scrii Administrator si daca nu ai setat alta parola la instalarea win ar trebui sa te poti loga fara parola (mai sunt unele variante - lumea le zice "piratate" :) - de windows care au o anumita parola implicita pt Administrator)

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users