Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
vector

Ingheata PC-ul in jocuri (freeze)

Mobila la comnda iasi

Ajutor!
 Actiziție PC 2000 de Euro - ...

Comparatie intre doua modele de HDD

Achizitionare leptop = Intrebare

nu trage dupa ce se incalzeste mo...
 adeverinta de venit

Electricitate- problema bac

Va rog sa ma ajutati pana astazi ...

traf 250w pentru amplificator
 (De ce) Transport gratuit China-r...

Bsod

Evaluare tablou vechi

recomandare joc
 
 
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Probleme scriere DVD dual layer

  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
31 răspunsuri în acest subiect

#1
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584

Cu toate ca Nero Info Tool imi arata cum ca DVD-romul meu suparta scrierea si citirea DVD-urilor dual layer
Nero nu le recunoaste si imi da eroare ceva in genul "introdu mediul de stocare corect"
Aveti idee cum as putea proceda ?

#2
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584

 vp-emanuel, pe Apr 24 2007, 13:09, a scris:

Cu toate ca Nero Info Tool imi arata cum ca DVD-romul meu suparta scrierea si citirea DVD-urilor dual layer
Nero nu le recunoaste si imi da eroare ceva in genul "introdu mediul de stocare corect"
Aveti idee cum as putea proceda ?

Nu stiu cata relevanta are dar doream sa copiez o imagine de 8,2gb.

#3
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584
Sa fiu mai explicit :

Am o imagine iso a unui film (DVD) de 8,2Gb.

Cum o pot "arde" cu Nero pe un DVD dual layer ? (pentru a o putea viziona de pe dvd player)

Editat de vp-emanuel, 16 mai 2007 - 16:30.


#4
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584
:huh:
Chiar nimeni nu stie cum se copiaza o imagine !!??

#5
queensoft

queensoft

    Trust no one

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 16.079
  • Înscris: 26.11.2005
  • ID membru: 55.154
De pe 16 martie pina acum ai asteptat raspunsul? Ai mai incercat ceva intre timp?
Ca, de exemplu, alt tip de disc, alt program de scris, la vreun prieten care are Dual Layer, alte forumuri, etc. etc. etc....



#6
Atk

Atk

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 20
  • Înscris: 10.04.2007
  • ID membru: 165.649

 queensoft, pe May 19 2007, 21:14, a scris:

De pe 16 martie pina acum ai asteptat raspunsul? Ai mai incercat ceva intre timp?
Ca, de exemplu, alt tip de disc, alt program de scris, la vreun prieten care are Dual Layer, alte forumuri, etc. etc. etc....
cred ca stii meniurile din Nero? acum intreb ce versiune de nero folosesti ?Exista si posibilitatea ca firmware-ul dvd- writer -ului sa trebuiasca updatat.
"Cu toate ca Nero Info Tool imi arata cum ca DVD-romul meu suparta scrierea si citirea DVD-urilor dual layer..."cred ca este vorba de dvd-writer nu de dvd-rom.
Da detalii mai multe ca poate o sa-ti dea cineva un ajutor....

#7
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584
Sa spun toata povestea:
Prin martie rezolvasem problema.
Din plesneala am reusit sa copiez cateva dvd-uri.
Peste 2-3 sapatamini am facut rost de doua filme.
Cind il ardeam pe primul s-a luat curentul.
Normal ca dvd-ul se #@$@%^.
Am bagat altul si iar s-a luat curentul.
M-am enervat si am lasat balta actiunea.
Cind mi-a trecut supararea acum o saptamana si am vrut sa ard dvd-urile dar nu am mai putut.
Deschid Nero Star Smart --> Selectez de sus DVD ---> Copy and Backup ---> Burn image to disc --->
Selectez imaginea pe care o doream ---> Imi da eroarea aceasta (imaginea de jos)
Deci am dvd facute cu acest DVD-rom pe aceleasi tipuri de DVD disc (Verbatim) doar ca acum nu mai merge.
Nici sa ma bati nu mai imi mai amintesc daca data trecuta procedasem precum am descris mai sus ,
cert este ca nu mi se permite sa fac in acest mod , iar altfel nu gasesc nicicum cum sa fac.
De varza ce sunt am stricat un DVD copiind ca data :cursing:
Mi-am dat seama de tampenie exact dupa ce apasasem deja Burn
Ma rog , nu-i suparare, il pastrez ca back-up  :lol:

Editat de vp-emanuel, 21 mai 2007 - 01:38.


#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 28.959
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18.388

Citat

dvd facute cu acest DVD-rom

Ti-a mai zis cineva mai sus ca e DVD-Writer. DVD-Rom este un DISC !
Din poza ta reiese ca vrei sa scrii 5470 Mb pe un disc care mai are doar 870 Mb liberi :D

Daca esti sigur ca discul respectiv e gol, dezinstal;eaza nero folosind uninstalerul de la ei de pe site si instaleaza din nou, ar fi ideal ca sa pui alta veriune decat cea existenta. Sau scrie cu Image Burn, e mai bun decat Nero si e free : http://www.imgburn.com/

#9
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584

 eiffel, pe May 21 2007, 12:21, a scris:

Ti-a mai zis cineva mai sus ca e DVD-Writer. DVD-Rom este un DISC !

Scuze, nu am fost atent.


 eiffel, pe May 21 2007, 12:21, a scris:

Daca esti sigur ca discul respectiv e gol, dezinstal;eaza nero folosind uninstalerul de la ei de pe site si instaleaza din nou, ar fi ideal ca sa pui alta veriune decat cea existenta. Sau scrie cu Image Burn, e mai bun decat Nero si e free : http://www.imgburn.com/

DVD-ul este gol sigur.
Il desigilasem inainte de a-l introduce in DVD-Writer.
Cu toate face asa. Am incercat cu mai multe.
Am sa incerc cum mi-ai sugerat.
Multumesc de sfat eiffel

Am o nedumerire.
Cu toate ca bifez DVD din pop-up meniul de sus (in Nero ma refer) la destination drive imi este afisat cd-r/rw (poza de jos)
Dar daca apas pe option (poza de jos) la disc types imi afiseaza corect : cd-r/rw, dvd r/rw, dvd dl si dvd-ram.

#10
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 28.959
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18.388

Acum mai vad o chestiae in poza ta - la unitatea de scriere este selectat Image Recorder... Ori asta e unitatea virtuala care e folosita de Nero sa faca imagini de tip nrg !!! Selecteaza unitatea ta de scriere ca sa poti scrie real pe disc.

#11
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584

 vp-emanuel, pe May 21 2007, 15:23, a scris:

Cu toate ca bifez DVD din pop-up meniul de sus (in Nero ma refer) la destination drive imi este afisat cd-r/rw (poza de jos)
Dar daca apas pe option (poza de jos) la disc types imi afiseaza corect : cd-r/rw, dvd r/rw, dvd dl si dvd-ram.

De scris am scris dar am uitat sa atasez pozele. :cursing:

#12
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584

 eiffel, pe May 21 2007, 16:27, a scris:

Acum mai vad o chestiae in poza ta - la unitatea de scriere este selectat Image Recorder... Ori asta e unitatea virtuala care e folosita de Nero sa faca imagini de tip nrg !!! Selecteaza unitatea ta de scriere ca sa poti scrie real pe disc.

Am incercat si asa dar tot nu merge.

#13
ladygaladriel

ladygaladriel

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 12
  • Înscris: 03.05.2007
  • ID membru: 175.060
  • Locație: Bucuresti

 vp-emanuel, pe May 21 2007, 18:17, a scris:

Am incercat si asa dar tot nu merge.

Ai selectat si tipul de dvd pentru dual-layer(sa fie de 8GB)? Fișier atașat  nero.JPG   122,94K   331 download-uri

#14
vp-emanuel

vp-emanuel

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 2.000
  • Înscris: 09.10.2006
  • ID membru: 101.584

 ladygaladriel, pe May 21 2007, 18:52, a scris:

Ai selectat si tipul de dvd pentru dual-layer(sa fie de 8GB)? nero.JPG

Cand dau burn image to disc nu imi apare acea fereastra nici in Nero Start Smart si nici in Nero Express.



Am incercat si cu IMGburn dar nici cu el nu vrea.
In pozele de mai jos erorile date in incercarea de a arde 2 dvd distincte.
La toate imaginile pe care le am dadea una din cele 2 erori.


Cat despre Nero :
Daca cu Nero Start Smart si cu Nero Express nu vrea nici cum sa arda imaginile, generand eroare dupa eroare,
in schimb am reusit cu Nero Burning ROM
Am probat DVD-ul in DVD player (stand alone) si totul este OK :band: :OK: :thumbup: :punk:

Editat de vp-emanuel, 21 mai 2007 - 21:38.


#15
marn

marn

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 5
  • Înscris: 24.09.2008
  • ID membru: 373.494
stie cineva cum pot sa scriu ceva pe un video :rolleyes:

#16
Ph@ntom

Ph@ntom

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 342
  • Înscris: 31.07.2007
  • ID membru: 208.417
  • Locație: Nowhere

 marn, pe Sep 24 2008, 20:01, a scris:

stie cineva cum pot sa scriu ceva pe un video :rolleyes:

la ce te referi tu la video de ala vechi cu caseta sau la dvd-player?
fii mai explicit

#17
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 28.959
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18.388

Citat

stie cineva cum pot sa scriu ceva pe un video

In semnatura mea ai 2 linkuri. Asa vei afla ca nu trebuie sa te bagi in topicul altuia si ca trebuie sa dai mai multe detalii.

#18
chicony

chicony

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 168
  • Înscris: 11.01.2006
  • ID membru: 60.819
  • Locație: Burkina Faso
veche problema de mai sus...stiu..dar patesc pe win 7 64biti aceeasi err cu nero nu pot sa scriu layer-ul 2 , da err si ejecteaza dvd-ul.ce sa fac?Am un Asus dvd dl iar dvd -urile sunt omega de 8.5gb...am facut upgrade de firmware la 1.02 de pe asus.com am nero 9 si nu imi merge, e pus pe dvd de 8.5 gb ,dar nu vrea.si nu vrea nici cu burn dvd din win! scrie jumate(adica primul layer..) si gata.Am stricat deja 3 dvd-uri!!!Pls help ca nu vreau sa mai stric si altele.Poate de atata timp sa gasit solutia....sper! :confuzzled:

LE: dvd-rw -ul e cel din semnatura

Editat de chicony, 08 martie 2010 - 00:06.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!





Utilizatori activi: 0

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi