Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SPD sau Separator cu fuzibile in ...

Filtre centrala termica

Ce boli pot indica o jena insupor...

Aproape 100 de medici din Spitalu...
 Rulota, home-made, RAR

La multi ani @ccf_cristi!

Subdomeniu bate in alt domeniu

Masina de spalat rufe - curge apa...
 Mucegai grinzi si lemn in pod

Laptop - probleme shutdown cu caddy

Long exposure Photography

Canile filtrante filtreaza okey a...
 Rabla Plus - limita de 75000 EUR ...

Inlocuire aeroterma Skoda Octavia 2

Sfat achiziție 3000 euro

Care ar fi salariul decent pe un ...
 

Pot sa transform Monitor in TV ?

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
adetcc

adetcc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 07.12.2012
Am acest monitor care sta degeaba prin casa si vroiam sa stiu daca pot sa-l fac tv fara sa-l conectez printr-un calculator.
Am prize Tv trase in toata casa si vroiam sa-l folosesc in bucatarie ca e mai mic.El nu are nici iesire USB nici audio sau boxe incorporate. Exista vreun dispozitiv care sa faca legatura intre el si o priza TV sau e o aberatie ce cer ?

#2
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,299
  • Înscris: 06.01.2008
Ai nevoie de TV tuner extern, la care poti conecta monitorul si o pereche de boxe..

Edited by Hider141, 18 November 2014 - 14:53.


#3
gerbil

gerbil

    Membru' activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,940
  • Înscris: 10.09.2005
Tv tuner standalone, extern poate fi si cel pe usb care trebuie bagat in pc.
Un exemplu http://www.sigmanet....SA1000--id56579

Edited by gerbil, 18 November 2014 - 14:56.


#4
rohen17

rohen17

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,061
  • Înscris: 31.01.2010
Iti trebuie un media box.

#5
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
TV-BOX, doar ca majoritatea au iesire vga, iar monitorul tau are doar intrare DVI-D, plus ca prinzi doar posturile analogice.

#6
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,299
  • Înscris: 06.01.2008
De fapt are atat intrare VGA cat si DVI.

#7
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
In linkul dat de initiator scrie ca are doar dvi, la vga e un X mare, cu rosu.

#8
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,299
  • Înscris: 06.01.2008
Si mai jos la DSub e o bifa verde. Pe langa asta, pe orice alt site ai cauta gasesti informatii si chiar si imagini conform carora are mufa DSub (sau VGA pentru cine prefera denumirea asta).

#9
cristyz

cristyz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,935
  • Înscris: 28.08.2008
Cel mai bine ceri receiver hd de la firma de la care ai cablul si il conectezi la monitor cu un adaptor dvi-hdmi.

#10
gicaru

gicaru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,709
  • Înscris: 19.05.2014

View Postadetcc, on 18 noiembrie 2014 - 14:46, said:

Am acest monitor care sta degeaba prin casa si vroiam sa stiu daca pot sa-l fac tv fara sa-l conectez printr-un calculator.
Am prize Tv trase in toata casa si vroiam sa-l folosesc in bucatarie ca e mai mic.El nu are nici iesire USB nici audio sau boxe incorporate. Exista vreun dispozitiv care sa faca legatura intre el si o priza TV sau e o aberatie ce cer ?

tutorial: http://computer-hard...r-into-tv-2405/

#11
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,466
  • Înscris: 07.11.2006

View Postcristyz, on 18 noiembrie 2014 - 15:58, said:

Cel mai bine ceri receiver hd de la firma de la care ai cablul si il conectezi la monitor cu un adaptor dvi-hdmi.

Cea mai buna propunere!!!!

#12
cristian-p

cristian-p

    Stelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,142
  • Înscris: 23.10.2013
+1 receptor de la firma de cablu

Alternativa: receptor dvb-c http://www.elstar.ro...fcb68ef518084ab + adaptor hdmi-dvi http://www.electroma...a-dvi-mama-24-1

#13
adetcc

adetcc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 07.12.2012
ms de raspunsuri. Da are mufa VGA !

#14
cristian-p

cristian-p

    Stelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,142
  • Înscris: 23.10.2013
In acest caz cea mai buna solutie e cea propusa de geribil. Am gasit un model probabil mai nou, cu difuzor incorporat (dar poti conecta si boxe de calculator pt sunet mai bun) http://www.marketonl...r-kworld-sa1000

Edited by cristian-p, 19 November 2014 - 08:37.


#15
adetcc

adetcc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 07.12.2012
hmm, inca o intrebare, am un receiver de la rds, Daca cumpar o mufa VGA to scart, oare il pot folosi pe acela ? Problema e ca nu mai am cablu de la RDS si asta are o cartela in el care cred ca e dezactivata ? Sa inteleg ca fara cartela aia nu merge.

#16
jericho

jericho

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,645
  • Înscris: 02.09.2005
nu merge fara cartela.
pentru sunet, receiverul rcs are intrare de boxe de calculator?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate