![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Captura video de pe platforme video
Last Updated: Oct 27 2014 20:01, Started by
dorin_2k
, Oct 27 2014 17:54
·
0

Posted 27 October 2014 - 17:54

Ce posibilitate am pt a inregistra unele emisiuni/filme/transmisii sportive de pe platformele video: voyo, antenaplay, seenow, hbogo, dolcetv.
Le vad pe smart tv, dar nu cred ca e elegant sa fac captura cu o placa de captura analogica pe A/V out. Le pot accesa si pe Android si pe Windows PC. Ce recomandati? |
Posted 27 October 2014 - 20:01

Am una pe USB dar ma gandeam ca e vreun soft sa nu mai intind cabluri prin casa. PC-ul desktop e vechi si nu face fata la continut HD ca sa pun placa PCI..
Laptopul e i5 insa in acest caz ar trebui un cablu de la TV la placa de captura. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users