Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ford Fiesta va fi scos din fabric...

Rezolavre aux masina

Audi a4 b7 2.0 TDI Automat

Instalare pardoseala de brad pe p...
 Copil cu droguri - "nu e un r...

[Chestionar] Relația dintre agres...

Huawei Watch Ultimate

Prindere camere de supraveghere i...
 Diferenta an constructie bloc cer...

Kill Boksoon (2023)

problema vanzare cumparare auto

Masina automata oraș 17k
 Recomandari firma colectat mobila...

Pensionarea "decreteilor"...

complex rezidential Bucuresti cu ...

Blu Ray ASUS BW-16D1HT

Captura video de pe platforme video

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

• Grup: Senior Members
Ce posibilitate am pt a inregistra unele emisiuni/filme/transmisii sportive de pe platformele video: voyo, antenaplay, seenow, hbogo, dolcetv.
Le vad pe smart tv, dar nu cred ca e elegant sa fac captura cu o placa de captura analogica pe A/V out.
Le pot accesa si pe Android si pe Windows PC.
Ce recomandati?

buzucan

buzucan

Member

• Grup: Members
eu am luat o d-asta.
merge atat hd, cat si sd, are intrare si iesire hdmi si rca-uri/s-video daca ai nevoie.

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

• Grup: Senior Members
Am una pe USB dar ma gandeam ca e vreun soft sa nu mai intind cabluri prin casa. PC-ul desktop e vechi si nu face fata la continut HD ca sa pun placa PCI..
Laptopul e i5 insa in acest caz ar trebui un cablu de la TV la placa de captura.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate