TV cu 2CI+ sau adaptor CI+
Last Updated: Sep 18 2014 09:52, Started by
lasnubes
, Sep 17 2014 21:59
·
0

Posted 17 September 2014 - 21:59

Salut,
Urmeaza sa-mi achizitionez un nou televizor si m-ar interesa sa stiu daca exista vreun model cu doua sloturi CI+? Intreb asta pentru ca am TV de la 2 furmizori: RDS si OrangeTv si vreau sa scap de ambele decodoare. Stiu ca majoritatea televizoarelor au un singur slot CI+. Astfel raman cu un decodor de care nu pot sa scap. Sau exista vreun adaptor CI+ in care sa bag cartela si sa conectez adaptorul la TV prin HDMI sau USB, astfel sa scap si cel de-al doilea decodor? Daca TV-ul are tuner DVB-S ma ajuta cu ceva pentru Orange TV sa scap de decodor? PS: stiu ca Orange TV nu are CI+, dar nu se stie ce se va intampla pe viitor ![]() |
Posted 17 September 2014 - 22:09

La noi pe piață nu am văzut așa ceva. Știu asta pentru că sunt în aceeași situație ca tine, cu RCS cablu și Orange TV...
![]() Dacă voi păstra Orange-ul (după cei doi ani care se împlinesc la vară) și vor introduce CI+ alături de Maxpak HD, probabil voi folosi CAM-ul de la ei și voi rămâne pe RCS cu tunerul DVB-C (și fără canalele criptate). Îmi va părea rău de Digi Film, dar asta e, nu le poți avea pe toate... ![]() P.S. Pentru a elimina orice dubiu, pentru Orange TV ai nevoie de tuner DVB-S2, deci asigură-te că televizorul îl va avea...! |
Posted 17 September 2014 - 22:12

Orange Tv are cartela imperecheata cu decodoru; nu exista solutie pt. a pune cartela Orange in alt decodor sau CI
Edited by STARTREK1, 17 September 2014 - 22:13. |
Posted 17 September 2014 - 22:38

deci problema rezolvata
![]() rds cu ci+, orange cu decodorul original |
Posted 17 September 2014 - 22:51

STARTREK1, aeon, v-am zis ca stiu ca momentan Orange TV nu are CI+, dar...mai asteaptati putin. Deci, aveti vreo solutie?
|
Posted 18 September 2014 - 08:35

ar insemna cumva ca tv-ul sa aiba doua tunere (doua intrari, unde bagi cablurile de la cei doi provideri altfel?), fiecare tuner cu cardul atasat care face decodarea
si in meniul tv-ului sa ai posibilitatea de a alege TV1 sau TV2 cauta tv cu 2 tunere, poate ai succes am vazut cateva, dar al doilea tuner era ceva "light", folosit doar pentru PiP, nu avea si intrare separata |
Posted 18 September 2014 - 08:59

Majoritatea covârșitoare a televizoarelor de ultimă generație au două tunere digitale (preponderent DVB-T/T2 și DVB-C), dar multe sunt deja cu câte trei (au în plus DVB-S/S2). Asta nu înseamnă însă că au și mai multe intrări PCMCIA...
|
Posted 18 September 2014 - 09:52

cu intrare dvb-s suplimentara am si eu unul acasa, dar cu doua intrari de "antena" nu am vazut
![]() asta cred ca e primul pas, daca are doua astfel de intrari probabil are si doua pcmcia pt ci+ sau vre-un adaptor in care sa le bagi pe ambele si apoi device-ul respectiv sa-l pui in tv, in slotul unic |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users