![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
iTunes Pages aplicatie - buleturi automate - cum le opresc ?!
Last Updated: Sep 09 2014 13:18, Started by
Cosmin1981
, Sep 07 2014 19:56
·
0

Posted 07 September 2014 - 19:56

sal
am ipad 2 cu ultima versiune de soft legal, la zi, si aplicatia Pages cand in pages, pe un document gol, scriu: Quote 1) Obiectul Unu apoi dau sa trec pe randul urmator, automat, imi face bullet ! Quote 2) unde exista optiunea sa opresc, sa nu mai faca automat bullet ?! vreu sa scriu pur si simplu, fara auto-formatari! stiu sa pot scoate buleturile dupa ce s-au format...dar pierd enorm de mult timp oprindu-ma mereu sa intru in sub meniuri! multumesc Edited by Cosmin1981, 07 September 2014 - 19:57. |
Posted 08 September 2014 - 19:36

daca dau de 2 ori enter, voi lasa 2 spatii intre primul si al doilea rand
ceea ce eu nu vreau! vreau sa scriu imediat pe randul al doilea! cu alte cuvinte - cum scap de auto-formatare ? |
Posted 09 September 2014 - 13:18

nu esti atent...
click-clik pe enter, de două ori, rapid ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users