![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Ce codecuri video si audio recomandati pentru compresie ?
Last Updated: Aug 17 2014 21:17, Started by
BG_183
, Jun 26 2014 14:14
·
0

Posted 26 June 2014 - 14:14

Salut.
Am niste filme full hd filmate cu un aparat foto Nikon. Partea audio o scoate necompresata. Vreau sa le fac mai mici ca rezolutie, si sa le recomprim video si audio. Ce codec video si audio sa aleg si ce setari de baza sa le fac ? Ma intereseaza in primul rand calitatea, dupa aceea marimea fisierului, cat despre timpul de compresie nu ma intereseaza. Lucram mai demult cu virtual dub si m-am invatat cu el, prefer sa nu-l schimb. Nu faceam editari avansate pe fisiere video, de aceea prefer sa nu intru in prea multe detali nici acum, doar sa-mi recompresez filmele de vacanta fara prea mari batai de cap. Merci anticipat. |
Posted 26 June 2014 - 14:37

Pentru audio iti recoamand MP3 (CBR) folosind un LAME
Pentru video iti recomand un XviD cu compresie in 2 pasi cu keyframe la 25....este suficient. VIRTUALDUB, NANDUB...suficiente pentru ce iti trebuie tie. Avidemux poate fi si el o optiune Edited by Mihai_3, 26 June 2014 - 14:43. |
Posted 26 June 2014 - 15:31

Depinde ce urmaresti,daca urmaresti redarea pe un dvd player,atunci ia sfatul lui mihai,daca nu,atunci x264 cu aac.
|
Posted 26 June 2014 - 15:35

Mihai atentie la ce vrea sa faca el.Iar VLC e departe de a fi calitativ cand vine vorba de accelerare hardware.
|
Posted 26 June 2014 - 15:38

Posted 17 August 2014 - 21:17

Multumesc pentru raspunsuri.
Legat de codecuri audio, am instalat cateva versiuni de lame encoder, nu mi le vede virtual dub. Am incercat sa instalez si aac si intr-un final am ajuns la lamexp. Nu-mi dau seama cum fac sa vada virtual dub 1.10.4 codecurile astea, mi se pare chior la orice as instala, de doua ore nu-i dau de cap. Imi poate da cineva un link catre un codec aac care odata instalat sa apara in virtual dub ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users