Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Domnisoara frumoasa si vesela, ca...

Renault Laguna 3

Care e vina mea?

Web host in Romania gratis?
 De ce e in firea omului sa nu se ...

Sapa egalizare 1-2 cm sau

Spital privat refuza sa ofere fi&...

Avem canicula la Constanta vara?
 Vreau sa schimb Motorul la tracto...

Smartphone Nokia sau Motorola cu ...

Revizie centrala termina

Reciverul digi tv
 La multi ani @nick5roo!

"Seven Seconds"

Incercare bonsai, ce sa tai ?

Cum sa apara poze cu data,ora ?&#...
 

Cum scot functia "search" dintr-un cod HTML?

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013
Am aplicat urmatoarea tema si nu reusesc sa scot partea de "cautare" din cod, observ ca functia search este prezenta de 2 ori pe pagina: Vreau sa sterg pe cel de sus.

Template folosit: http://btemplates.co...newsmagazine-2/

In ce priveste partea de cod: Am reusit sa observ linia cu probleme:

Search din dreapta:
"</div>
</div>
<div style='clear:both;'/>
<div class='widget-container'>
<div id='search' title='Type and hit enter'>
<form expr:action='data:blog.homepageUrl + &quot;search/&quot;' id='searchform' method='get'>
<input id='s' name='q' onblur='if (this.value == &quot;&quot;) {this.value = &quot;Search&quot;;}' onfocus='if (this.value == &quot;Search&quot;) {this.value = &quot;&quot;;}' type='text' value='Search'/>
</form>
</div>
</div>
<div style='clear:both;'/>
<div class='tabviewsection'>"

Search de sus
"<div id='header2'>
<div id='topsearch'>
<div id='search' title='Type and hit enter'>
<form expr:action='data:blog.homepageUrl + &quot;search/&quot;' id='searchform' method='get'>
<input id='s' name='q' onblur='if (this.value == &quot;&quot;) {this.value = &quot;Search&quot;;}' onfocus='if (this.value == &quot;Search&quot;) {this.value = &quot;&quot;;}' type='text' value='Search'/>
</form>
</div>
</div>
</div>
<div style='clear:both;'/>"

Cum tai codul asta fara sa imi apara vreo problema gen cum imi apare daca dau sa scot "
<div id='topsearch'>
<div id='search' title='Type and hit enter'>
<form expr:action='data:blog.homepageUrl + &quot;search/&quot;' id='searchform' method='get'>
<input id='s' name='q' onblur='if (this.value == &quot;&quot;) {this.value = &quot;Search&quot;;}' onfocus='if (this.value == &quot;Search&quot;) {this.value = &quot;&quot;;}' type='text' value='Search'/>
</form>"

Avertizarea: Eroare de analizare a codului XML, rândul 2364, coloana 11: The element type "body" must be terminated by the matching end-tag "</body>". Ascundeți notificarea

Edited by Mos-Nicolae, 31 May 2014 - 11:01.


#2
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,149
  • Înscris: 10.12.2006
#header2 {display:none;}

#3
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013
Nu am vreo treaba cu HTML: Unde ar trebui sa trec codul tau? baga copy/past si subliniaza cu rosu partea ta.
Eu credeam ca pot sa tai partea aia din cod si sa nu mai apara.

#4
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Pai vezi in header.php daca ai <div id='topsearch'>. Da-i un delete si vezi daca dispare.

LE. Vad ca nu e o tema gen Wordpress.
Cred ca trebuie sa modifici acel .xml dupa care sa o instalezi pe blog

LE2. Cred ca trebuie sa stergi acest cod sa mearga xml-ul

<div id='topsearch'>	 
<div id='search' title='Type and hit enter'>
	<form expr:action='data:blog.homepageUrl + &quot;search/&quot;' id='searchform' method='get'>
		<input id='s' name='q' onblur='if (this.value == &quot;&quot;) {this.value = &quot;Search&quot;;}' onfocus='if (this.value == &quot;Search&quot;) {this.value = &quot;&quot;;}' type='text' value='Search'/>
	</form>
</div>
</div>

Attached Files


Edited by xxvirusxx, 31 May 2014 - 12:16.


#5
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013
Top search apare la linia 186

Apoi la 756 este portiunea cu top search

Am incercat sa sterg linia <div id='topsearch'> - imi zice: Eroare de analizare a codului XML, rândul 2369, coloana 17: The element type "body" must be terminated by the matching end-tag "</body>

La 2136 este search din partea dreapta
"<div class='widget-container'>
<div id='search' title='Type and hit enter'>
<form expr:action='data:blog.homepageUrl + &quot;search/&quot;' id='searchform' method='get'>
<input id='s' name='q' onblur='if (this.value == &quot;&quot;) {this.value = &quot;Search&quot;;}' onfocus='if (this.value == &quot;Search&quot;) {this.value = &quot;&quot;;}' type='text' value='Search'/>
</form>
</div>"

Si la SOCIAL PROFILES - Email(adica am completat twiter, facebook - ce astea stiam... dar la email cum trebuie facut? Eu mi-am bagat email bun: [email protected] - Doar ca ma trimite tot catre pagina.

Linia 2131:
"src='http://4.bp.blogspot...Q0/s000/rss.png' title='RSS Feed'/></a><a href='[email protected]' target='_blank'><img alt='Email' src='http://3.bp.blogspot.../s000/email.png' title='Email'/></a>
</div>"

Edited by Mos-Nicolae, 31 May 2014 - 12:17.


#6
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Ia testeaza

Attached Files



#7
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013
Da: Merg amandoua - adica au disparut amandoua,

acuma daca ai putea sa imi zici si ce ai sters prin "decupare"
linia N - decupat aia.
Sa pot pastra doar una dintre ele, de preferinta pe cel din dreapta

#8
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Uite si cu searchu din dreapta.
Pentru top search am pus codul mai sus...

Attached Files


Edited by xxvirusxx, 31 May 2014 - 12:44.


#9
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,149
  • Înscris: 10.12.2006
Salve.
Codul meu il pui in fisierul CSS.

#10
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Tu esti cel care-si dadea cu parerea despre cati bani merita developerii, si ca nu merita prea mult?

#11
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Si daca vrei fara slide,il pui pe cel fara slide si stergi de la 757-->763.
PS. Eu folosesc Notepad++

#12
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013

View Postxxvirusxx, on 31 mai 2014 - 12:42, said:

Uite si cu searchu din dreapta.
Pentru top search am pus codul mai sus...
Multumesc mult de tot!

L-am aplicat, mai ramane doar cum imi trec sa imi apara emailul meu in partea dreapta(unde apare plicul).

View PostSfPetru, on 31 mai 2014 - 12:47, said:

Salve.
Codul meu il pui in fisierul CSS.
Am dat copy/past, dar cel mai probabil nu a fost unde trebuia.

View Postdon_dannielo, on 31 mai 2014 - 12:47, said:

Tu esti cel care-si dadea cu parerea despre cati bani merita developerii, si ca nu merita prea mult?
Cu mine vorbesti? Nu cred ca am discutat asa ceva, sau sa scriu pe vreo adresa care imi apartine?

Ps: Nici nu incerca sa faci scandal pe vreun subiect facut de mine.

View Postxxvirusxx, on 31 mai 2014 - 12:54, said:

Si daca vrei fara slide,il pui pe cel fara slide si stergi de la 757-->763.
PS. Eu folosesc Notepad++
Da: Perfect, eram asa de bucuros ca nici nu observai slide, hehe.

#13
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Linia 1973

</a><a href='mailto:[email protected]' target='_blank'

LE. Lasa cu mailto:email ca-ti ia numesite/email...fara

Edited by xxvirusxx, 31 May 2014 - 13:06.


#14
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013
Eu am linia 2108
"<div class='widget-container'>
<div class='social-profiles-widget'>
<h3 class='widgettitle'>Social Profiles</h3>
<a href='http://twitter.com/AetherAirgod' target='_blank'><img alt='Twitter' src='http://4.bp.blogspot...000/twitter.png' title='Twitter'/></a><a href='http://facebook.com/Aether.Airgod' target='_blank'><img alt='Facebook' src='http://4.bp.blogspot...00/facebook.png' title='Facebook'/></a><a href='https://plus.google.com/' target='_blank'><img alt='Google Plus' src='http://2.bp.blogspot.../s000/gplus.png' title='Google Plus'/></a><a href='http://www.linkedin.com/' target='_blank'><img alt='LinkedIn' src='http://2.bp.blogspot...00/linkedin.png' title='LinkedIn'/></a><a expr:href='data:blog.homepageUrl + &quot;feeds/posts/default&quot;' target='_blank'><img alt='RSS Feed' src='http://4.bp.blogspot...Q0/s000/rss.png' title='RSS Feed'/></a><a href='[email protected]' target='_blank'><img alt='Email' src='http://3.bp.blogspot.../s000/email.png' title='Email'/></a>
</div>
</div>
<div style='clear:both;'/>"
imi imaginez ca in linia cu email am introdus ceva gresit: Am trecut [email protected],

Mai exact doar linia cu email: "
href='[email protected]' target='_blank'><img alt='Email' src='http://3.bp.blogspot.../s000/email.png' title='Email'/></a>
</div>
Ce trebuie modificat?

Edited by Mos-Nicolae, 31 May 2014 - 13:10.


#15
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Din

<a href='[email protected]' target='_blank'>

in

<a href='mailto:[email protected]' target='_blank'>


#16
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013
Am modificat: Dar doar deschide o fereastra noua: mailto:[email protected]
Ma asteptam sa apara vreun chenar

Codul asa arata:
href='mailto:[email protected]' target='_blank'><img alt='Email' src='http://3.bp.blogspot.../s000/email.png' title='Email'/></a>
</div>

#17
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Nu stiu daca merg pluginurile pe astfel de bloguri, ca foloseai Contact form 7.
Cred ca merge si cu un script html, cand apesi pe Plic sa apara un popup box ca sa trimiti mail.

Uite aici, daca vrei sa-ti bati capul :)

Edited by xxvirusxx, 31 May 2014 - 13:27.


#18
Mos-Nicolae

Mos-Nicolae

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,954
  • Înscris: 09.12.2013
Pana la urma am intrat in cod si am sters partea cu email, mai ma gandesc daca sa sterg si linkedin - am cont, dar pe la noi nu prea se foloseste asa ceva.

Pe viitor o sa pun un Post: Contact si acolo o sa trec un formular de contact, poate o sa pun poza de la email si redirectionare catre pagina cu formularul de contact, pana una alta sunt multumit ca invatai sa folosesc toate astea de pe pagina.

Multumesc frumos!

Edited by Mos-Nicolae, 31 May 2014 - 13:54.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate