Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Masina veche sau indatorat in ban...

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...

Salariu de șofer Uber 8000 l...

Problema token semnatura electron...
 Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat

Jgheab clasic forma "U"- ...
 Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...

Defect ciudat Videorecorder Panas...
 lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...

Cartelul din Carpati - mafia PNL ...
 

Despre Mesia. Dialog cu evreii

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
37 replies to this topic

#1
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014
Îi provoc pe evrei să discutăm despre Mesia cel ,,așteptat" al lor...
Topic între creștini și evrei.

După cum știm, pentru noi creștinii profețiile în legătură cu Mesia s-au adeverit în persoana Mântuitorului Nostru Iisus Hristos.

Textul zilei:

Profeție despre patima,moartea și preaslăvirea lui Mesia (Isaia 53:1-12)

1. Cine va crede ceea ce noi am auzit și brațul Domnului cui se va descoperi?
2. Crescut-a înaintea Lui ca o odraslă, și ca o rădăcină în pământ uscat; nu avea nici chip, nici frumusețe, ca să ne uităm la El, și nici o înfățișare, ca să ne fie drag.
3. Disprețuit era și cel din urmă dintre oameni; om al durerilor și cunoscător al suferinței, unul înaintea căruia să-ți acoperi fața; disprețuit și nebăgat în seamă.
4. Dar El a luat asupră-Și durerile noastre și cu suferințele noastre S-a împovărat. Și noi Îl socoteam pedepsit, bătut și chinuit de Dumnezeu,
5. Dar El fusese străpuns pentru păcatele noastre și zdrobit pentru fărădelegile noastre. El a fost pedepsit pentru mântuirea noastră și prin rănile Lui noi toți ne-am vindecat.
6. Toți umblam rătăciți ca niște oi, fiecare pe calea noastră, și Domnul a făcut să cadă asupra Lui fărădelegile noastre ale tuturor.
7. Chinuit a fost, dar S-a supus și nu și-a deschis gura Sa; ca un miel spre junghiere s-a adus și ca o oaie fără de glas înaintea celor ce o tund, așa nu Și-a deschis gura Sa.
8. Întru smerenia Lui judecata Lui s-a ridicat și neamul Lui cine îl va spune? Că s-a luat de pe pământ viața Lui! Pentru fărădelegile poporului Meu a fost adus spre moarte.
9. Mormântul Lui a fost pus lângă cei fără de lege și cu cei făcători de rele, după moartea Lui, cu toate că nu săvârșise nici o nedreptate și nici înșelăciune nu fusese în gura Lui.
10. Dar a fost voia Domnului să-L zdrobească prin suferință. Și fiindcă Și-a dat viața ca jertfă pentru păcat, va vedea pe urmașii Săi, își va lungi viața și lucrul Domnului în mâna Lui va propăși.
11. Scăpat de chinurile sufletului Său, va vedea rodul ostenelilor Sale și de mulțumire Se va sătura. Prin suferințele Lui, Dreptul, Sluga Mea, va îndrepta pe mulți, și fărădelegile lor le va lua asupra Sa.
12. Pentru aceasta Îi voi da partea Sa printre cei mari și cu cei puternici va împărți prada, ca răsplată că Și-a dat sufletul Său spre moarte și cu cei făcători de rele a fost numărat. Că El a purtat fărădelegile multora și pentru cei păcătoși Și-a d


#2
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
asa te-a invatat pe tine mesia???
in loc sa-ti plimbi cainele prin park, provoci credinciosii si poporul sfant (ales)???
nu esti cam pacatos? asta e toleranta propovaduita?
vezi-ti frate de credinta ta daca o ai si lasa-i pe alti sa-si vada de a lor!!! ce-i aia provocari?
daca tie ti-ar demonta cineva cristosul cu date si argumente... ai avea curaj sa-i dai dreptate?
sau te crezi dare pe argumente cumva?

Edited by Nero-d, 12 May 2014 - 20:04.


#3
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014

View PostNero-d, on 12 mai 2014 - 19:48, said:

asa te-a invatat pe tine mesia???
in loc sa-ti plimbi cainele prin park, provoci credinciosii si poporul sfant (ales)???
nu esti cam pacatos? asta e toleranta propovaduita?
vezi-ti frate de credinta ta daca o ai si lasa-i pe alti sa-si vada de a lor!!! ce-i aia provocari?
daca tie ti-ar demonta cineva cristosul cu date si argumente... ai avea curaj sa-i dai dreptate?
sau te crezi dare pe argumente cumva?

E un simplu dialog paşnic cu evreii, nu le demontez credinţa.
Care-i problema ta??

#4
Kustic

Kustic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 09.08.2007
sunt si eu curios :) cu ambele natii: Ati fost contactat de aceasta fiinta supranaturala?

#5
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014
Despre evrei se spune că se vor converti şi că vor crede în Hristos, adevăratul Mesia la Sfârşitul Lumii:

Citeşte:

1. Apoi mi-au dat o trestie, asemenea unui toiag, zicând: Scoală-te şi măsoară templul lui Dumnezeu şi altarul şi pe cei ce se închină în el.
2. Iar curtea cea din afară a templului, scoate-o din socoteală şi n-o măsura, pentru că a fost dată neamurilor, care vor călca în picioare cetatea sfântă patruzeci şi două de luni.
3. Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile.
4. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Domnului pământului.
5. Şi dacă voieşte cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi mistuieşte pe vrăjmaşii lor; şi dacă ar voi cineva să-i vatăme, acela trebuie ucis.
6. Aceştia au putere să închidă cerul, ca ploaia să nu plouă în zilele proorociei lor, şi putere au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi.
7. Iar când vor isprăvi cu mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei, şi-i va birui şi-i va omorî.
8. Şi trupurile lor vor zăcea pe uliţele cetăţii celei mari, care se cheamă, duhovniceşte, Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor.
9. Şi din popoare, din seminţii, din limbi şi din neamuri vor privi la trupurile lor trei zile şi jumătate şi nu vor îngădui ca ele să fie puse în mormânt.
10. Iar locuitorii de pe pământ se vor bucura de moartea lor şi vor fi în veselie şi îşi vor trimite daruri unul altuia, pentru că aceşti doi prooroci au chinuit pe locuitorii de pe pământ.
11. Şi după cele trei zile şi jumătate, duh de viaţă de la Dumnezeu a intrat în ei şi s-au ridicat pe picioarele lor şi frică mare a căzut peste cei ce se uitau la ei.
12. Şi din cer au auzit glas puternic, zicându-le: Suiţi-vă aici! Şi s-au suit la cer, în nori, şi au privit la ei duşmanii lor.
13. Şi în ceasul acela s-a făcut cutremur mare şi a zecea parte din cetate s-a prăbuşit şi au pierit în cutremur şapte mii de oameni, iar ceilalţi s-au înfricoşat şi au dat slavă Dumnezeului cerului.
14. Al doilea "vai" a trecut; al treilea "vai", iată, vine degrabă.
15. Şi a trâmbiţat al şaptelea înger şi s-au pornit, în cer, glasuri puternice care ziceau: Împărăţia lumii a ajuns a Domnului nostru şi a Hristosului Său şi va împărăţi în vecii vecilor.
16. Şi cei douăzeci şi patru de bătrâni, care şed înaintea lui Dumnezeu pe scaunele lor, au căzut cu feţele la pământ şi s-au închinat lui Dumnezeu,
17. Zicând: Mulţumim Ţie, Doamne Dumnezeule, Atotţiitorule, Cel ce eşti şi Cel ce erai şi Cel ce vii, că ai luat puterea Ta cea mare şi împărăţeşti.
18. Şi neamurile s-au mâniat, dar a venit mânia Ta şi vremea celor morţi, ca să fie judecaţi, şi să răsplăteşti pe robii Tăi, pe prooroci şi pe sfinţi şi pe cei ce se tem de numele Tău, pe cei mici şi pe cei mari, şi să pierzi pe cei ce prăpădesc pământul.
19. Şi s-a deschis templul lui Dumnezeu, cel din cer, şi s-a văzut în templul Lui chivotul legământului Său, şi au fost fulgere şi vuiete şi tunete şi cutremur şi grindină mare.



Despre Mesia:


1. Cine va crede ceea ce noi am auzit şi braţul Domnului cui se va descoperi?
2. Crescut-a înaintea Lui ca o odraslă, şi ca o rădăcină în pământ uscat; nu avea nici chip, nici frumuseţe, ca să ne uităm la El, şi nici o înfăţişare, ca să ne fie drag.
3. Dispreţuit era şi cel din urmă dintre oameni; om al durerilor şi cunoscător al suferinţei, unul înaintea căruia să-ţi acoperi faţa; dispreţuit şi nebăgat în seamă.
4. Dar El a luat asupră-Şi durerile noastre şi cu suferinţele noastre S-a împovărat. Şi noi Îl socoteam pedepsit, bătut şi chinuit de Dumnezeu,
5. Dar El fusese străpuns pentru păcatele noastre şi zdrobit pentru fărădelegile noastre. El a fost pedepsit pentru mântuirea noastră şi prin rănile Lui noi toţi ne-am vindecat.
6. Toţi umblam rătăciţi ca nişte oi, fiecare pe calea noastră, şi Domnul a făcut să cadă asupra Lui fărădelegile noastre ale tuturor.
7. Chinuit a fost, dar S-a supus şi nu şi-a deschis gura Sa; ca un miel spre junghiere s-a adus şi ca o oaie fără de glas înaintea celor ce o tund, aşa nu Şi-a deschis gura Sa.
8. Întru smerenia Lui judecata Lui s-a ridicat şi neamul Lui cine îl va spune? Că s-a luat de pe pământ viaţa Lui! Pentru fărădelegile poporului Meu a fost adus spre moarte.
9. Mormântul Lui a fost pus lângă cei fără de lege şi cu cei făcători de rele, după moartea Lui, cu toate că nu săvârşise nici o nedreptate şi nici înşelăciune nu fusese în gura Lui.
10. Dar a fost voia Domnului să-L zdrobească prin suferinţă. Şi fiindcă Şi-a dat viaţa ca jertfă pentru păcat, va vedea pe urmaşii Săi, îşi va lungi viaţa şi lucrul Domnului în mâna Lui va propăşi.
11. Scăpat de chinurile sufletului Său, va vedea rodul ostenelilor Sale şi de mulţumire Se va sătura. Prin suferinţele Lui, Dreptul, Sluga Mea, va îndrepta pe mulţi, şi fărădelegile lor le va lua asupra Sa.
12. Pentru aceasta Îi voi da partea Sa printre cei mari şi cu cei puternici va împărţi prada, ca răsplată că Şi-a dat sufletul Său spre moarte şi cu cei făcători de rele a fost numărat. Că El a purtat fărădelegile multora şi pentru cei păcătoşi Şi-a dat viaţa.

Edited by REGLURAL, 12 May 2014 - 20:57.


#6
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
Profetiile cui ?

View PostKustic, on 12 mai 2014 - 20:22, said:

sunt si eu curios cu ambele natii: Ati fost contactat de aceasta fiinta supranaturala?

cine sunt "ambele natii " ?

#7
jap_is_q

jap_is_q

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 11.04.2008
cred ca ai sa cam astepti sa primesti raspunsuri, majoritatea evreiilor oroginari din Romania nu le prea au cu Mesia

#8
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014
Să-mi fie cu iertare, dar ori evreii au devenit fricoşi, ori ştiu că am dreptate şi că Mesia a venit de mult... pe cine mai aşteaptă???

#9
Nero-d

Nero-d

    je m'en fiche/pohui

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,138
  • Înscris: 30.01.2004
da man
sa-ti fie cu iertare, sa te ierte dumnezeu
ori evreii au devenit fricosi ori nu se coboara la nivelul tau si al aberatiilor tale Posted Image
pe tine de asteapta sa-i luminezi
acum poti sa-i lamuresti si pe budisti

Edited by Nero-d, 13 May 2014 - 04:21.


#10
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

View PostREGLURAL, on 12 mai 2014 - 22:45, said:

Să-mi fie cu iertare, dar ori evreii au devenit fricoşi, ori ştiu că am dreptate şi că Mesia a venit de mult... pe cine mai aşteaptă???

Pe Meshia

Unul care sa faca.
Nu sa se povesteasca despre el. ca "ar fi facut"

Edited by vio69a, 13 May 2014 - 08:39.


#11
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014
Cine a zis că am venit să-i luminez.
Am venit să discut cu evreii despre pasajele despre Mesia, ca să le spun de ce cred în Iisus (bazându-mă evident şi pe Noul Testament)şi să-i întreb pe ei de ce  îl mai aşteaptă încă pe Mesia, şi de ce cred că nu a venit, etc. chestii de astea. (având în vedere că ştiau bine că Mesia urma să moară cum scrie Isaia, sau Daniel de exemplu, dar că o să fie rege în cer, după învierea lui, că altfel nu ar fi mesia, nu unul pământesc cum aşteaptă rabinii)
Eu cred că evreii iau topicul ăsta ca pe o insultă, ori ca pe un topic de prozelitism!
GREŞIT! NU E ASTA

Cu toate că salomee sau alţi evrei ar putea discuta, dar nu....

#12
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

View PostREGLURAL, on 13 mai 2014 - 18:25, said:

Cine a zis că am venit să-i luminez.
Am venit să discut cu evreii despre pasajele despre Mesia, ca să le spun de ce cred în Iisus (bazându-mă evident şi pe Noul Testament)şi să-i întreb pe ei de ce  îl mai aşteaptă încă pe Mesia, şi de ce cred că nu a venit, etc. chestii de astea. (având în vedere că ştiau bine că Mesia urma să moară cum scrie Isaia, sau Daniel de exemplu, dar că o să fie rege în cer, după învierea lui, că altfel nu ar fi mesia, nu unul pământesc cum aşteaptă rabinii)
Eu cred că evreii iau topicul ăsta ca pe o insultă, ori ca pe un topic de prozelitism!
GREŞIT! NU E ASTA

Cu toate că salomee sau alţi evrei ar putea discuta, dar nu....

Ce se poate discuta mai mult de o fraza......?

Evreii nu au gasit nimic relevant la cel ce se plimba din oras in oras si pune bazele comunismului.

De asemeni nu au gasit nimic relevant la cine facea dezordine in relatiile cu romanii.

Si nici putin mai tarziu nu au gasit nimic relevant la un cetatean care in loc sa adune poporul evreu raspandit, cum ar fi fost daca era Mesia, l-a raspandit si mai mult-ba le-a mai daramat si templul intaratand pe romani cu razmerita lui....
Cu totul altceva asteapta evreii....

#13
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014

View Postvio69a, on 13 mai 2014 - 18:44, said:

Ce se poate discuta mai mult de o fraza......?

Evreii nu au gasit nimic relevant la cel ce se plimba din oras in oras si pune bazele comunismului.

De asemeni nu au gasit nimic relevant la cine facea dezordine in relatiile cu romanii.

Si nici putin mai tarziu nu au gasit nimic relevant la un cetatean care in loc sa adune poporul evreu raspandit, cum ar fi fost daca era Mesia, l-a raspandit si mai mult-ba le-a mai daramat si templul intaratand pe romani cu razmerita lui....
Cu totul altceva asteapta evreii....

Ştiu, problema-i că aşteaptă în van, că în loc de Mesia o să vină un înşelător...

#14
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View PostREGLURAL, on 13 mai 2014 - 18:25, said:


Cu toate că salomee sau alţi evrei ar putea discuta, dar nu....
Salomee este evreica si este o tipa pe cinste
Poti discuta cu cealalta care a recunoscut ca nu-i evreica, nu a citit biblia da` se pricepe ca-i activa in datu` cu parerea :D

#15
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014

View PostThinkAbout, on 14 mai 2014 - 21:59, said:

Salomee este evreica si este o tipa pe cinste
Poti discuta cu cealalta care a recunoscut ca nu-i evreica, nu a citit biblia da` se pricepe ca-i activa in datu` cu parerea Posted Image

Păi ştiu că salomee e de treabă....

#16
Pisa4you

Pisa4you

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 03.09.2011

View PostREGLURAL, on 13 mai 2014 - 18:25, said:

Eu cred că evreii iau topicul ăsta ca pe o insultă, ori ca pe un topic de prozelitism!

Evreii iau topicul asta ca pe o pierdere de timp. Iudaismul asteapta un Mesia om, din saminta lui David. Nu un zeu, fie el si fiu. Daca Iisus a venit sau nu, daca a fost Mesia crestin, daca va veni inca o data, sint intrebari la care evreii nu pot raspunde.

Evreii cred ca se naste un Mesia potential in fiecare generatie, dar nu se manifesta pentru ca conditiile nu sint indeplinite. De fapt, expresia "evreii cred" nu reflecta cu acuratete situatia, deoarece exista diverse interpretari si explicatii pentru pasaje din Tanach, unele mai mainstream, altele mai putin.

Evreii nu doresc sa intre in dispute teologice cu crestinii.

Te-ai lamurit cu evreii?

Edited by Pisa4you, 14 May 2014 - 22:26.


#17
REGLURAL

REGLURAL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 02.01.2014

View PostPisa4you, on 14 mai 2014 - 22:25, said:

Evreii iau topicul asta ca pe o pierdere de timp. Iudaismul asteapta un Mesia om, din saminta lui David. Nu un zeu, fie el si fiu. Daca Iisus a venit sau nu, daca a fost Mesia crestin, daca va veni inca o data, sint intrebari la care evreii nu pot raspunde.

Evreii cred ca se naste un Mesia potential in fiecare generatie, dar nu se manifesta pentru ca conditiile nu sint indeplinite. De fapt, expresia "evreii cred" nu reflecta cu acuratete situatia, deoarece exista diverse interpretari si explicatii pentru pasaje din Tanach, unele mai mainstream, altele mai putin.

Evreii nu doresc sa intre in dispute teologice cu crestinii.

Te-ai lamurit cu evreii?

auzi, asta ştiam, dar de ce ca pe o pierdere de timp??
În fond şi la urma urmei este important pentru religia lor să ştie despre Mesia, au ei datoria aceasta de a studia profeţiile, păcat că sunt orb (spiritual), şi da ştiu că ei aşteaptă un Mesia pământesc, dar ar trebui să reflecteze asupra profeţiilor mari din Ieremia,Psalmi,Isaia,Daniel şi Zaharia, care spun că Mesia va fi şi rege (în cer) dar va şi suferi, va muri pentru păcatele noastre.
Pun din nou profeţia lui Isaia, dar mâine voi pune şi alte profeţii din alte cărţi (ale Bibliei, a se înţelege)

1. Cine va crede ceea ce noi am auzit şi braţul Domnului cui se va descoperi?
2. Crescut-a înaintea Lui ca o odraslă, şi ca o rădăcină în pământ uscat; nu avea nici chip, nici frumuseţe, ca să ne uităm la El, şi nici o înfăţişare, ca să ne fie drag.
3. Dispreţuit era şi cel din urmă dintre oameni; om al durerilor şi cunoscător al suferinţei, unul înaintea căruia să-ţi acoperi faţa; dispreţuit şi nebăgat în seamă.
4. Dar El a luat asupră-Şi durerile noastre şi cu suferinţele noastre S-a împovărat. Şi noi Îl socoteam pedepsit, bătut şi chinuit de Dumnezeu,
5. Dar El fusese străpuns pentru păcatele noastre şi zdrobit pentru fărădelegile noastre. El a fost pedepsit pentru mântuirea noastră şi prin rănile Lui noi toţi ne-am vindecat.
6. Toţi umblam rătăciţi ca nişte oi, fiecare pe calea noastră, şi Domnul a făcut să cadă asupra Lui fărădelegile noastre ale tuturor.
7. Chinuit a fost, dar S-a supus şi nu şi-a deschis gura Sa; ca un miel spre junghiere s-a adus şi ca o oaie fără de glas înaintea celor ce o tund, aşa nu Şi-a deschis gura Sa.
8. Întru smerenia Lui judecata Lui s-a ridicat şi neamul Lui cine îl va spune? Că s-a luat de pe pământ viaţa Lui! Pentru fărădelegile poporului Meu a fost adus spre moarte.
9. Mormântul Lui a fost pus lângă cei fără de lege şi cu cei făcători de rele, după moartea Lui, cu toate că nu săvârşise nici o nedreptate şi nici înşelăciune nu fusese în gura Lui.
10. Dar a fost voia Domnului să-L zdrobească prin suferinţă. Şi fiindcă Şi-a dat viaţa ca jertfă pentru păcat, va vedea pe urmaşii Săi, îşi va lungi viaţa şi lucrul Domnului în mâna Lui va propăşi.
11. Scăpat de chinurile sufletului Său, va vedea rodul ostenelilor Sale şi de mulţumire Se va sătura. Prin suferinţele Lui, Dreptul, Sluga Mea, va îndrepta pe mulţi, şi fărădelegile lor le va lua asupra Sa.
12. Pentru aceasta Îi voi da partea Sa printre cei mari şi cu cei puternici va împărţi prada, ca răsplată că Şi-a dat sufletul Său spre moarte şi cu cei făcători de rele a fost numărat. Că El a purtat fărădelegile multora şi pentru cei păcătoşi Şi-a dat viaţa.


#18
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

View PostREGLURAL, on 14 mai 2014 - 21:36, said:

Ştiu, problema-i că aşteaptă în van, că în loc de Mesia o să vină un înşelător...

Sti tu mai bine ca evreii cum sa-l caute la perciuni sa nu fie inselator ??

View PostREGLURAL, on 14 mai 2014 - 22:50, said:

auzi, asta ştiam, dar de ce ca pe o pierdere de timp??
În fond şi la urma urmei este important pentru religia lor să ştie despre Mesia,

Lasa-i, lasa-i,  nu ai tu fire de par in cap si pe tot corpul, cate ore pe zi studiaza ei despre religia lor inclusiv Mesia.
vi tu hodoronc-tronc, sa le luminezi calea....

Ia zi mai bine, ai vazut " Ultima ispita a lui isus " ??

Edited by vio69a, 14 May 2014 - 23:02.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate