![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Digi - ce facem cu terminalele pe business
Last Updated: May 09 2014 23:17, Started by
benis
, May 09 2014 08:23
·
0

Posted 09 May 2014 - 08:23

Eu unul mor de ciudă că trebuie să bat magazinele pentru telefoane la abonamentele business. Mă întreb, de ce Digi nu comercializează telefonale pentru firme? Acle ZTE l-aș cumpăra cu drag dacă ar fi de vânzare. Pentru că foarte greu se găsesc telefoane în genul.
Edited by benis, 09 May 2014 - 08:24. |
Posted 09 May 2014 - 08:57

Pai gasesti telefoane in orice magazin fizic sau online de electronice. De ce ai vrea sa cumperi de la RDS?
|
Posted 09 May 2014 - 09:22

Pai ai vrea sa cumperi de la Digi pentru ca le esti client fidel si pentru ca genul acesta de telefoane nu este unul comun, sunt inca destul de putine terminale care sa satisfaca simultan urmatoarele conditii:
- sa fie de buna calitate, facut cu materiale rezistente, - sa fie un telefon clasic cu butoane, - un telefon 3G suportand benzile UMTS de 900 si 2100 Mhz, - ieftin, Daca nu reusesti sa iei nimic de la Digi, eu iti recomand Nokia 301 ca altul mai accesibil nu vad. |
Posted 09 May 2014 - 19:53

@Koal: Iti dau 2 exemple, unul mai accesibil decat celalalt:
- Xiaomi Hongmi -Jiayu F1, G3C.. Primul il folosesc de 6luni+ si cu celelalte am avut ocazia sa ma joc. Sunt accesibile ca pret, rezistente, cu baterie buna si WCDMA 900 / 2100 Mhz (am testat..) Sigur, ar putea si Digi sa aduca, dar sunt altele mai importante de facut. Edited by Blackhawk, 09 May 2014 - 19:54. |
Posted 09 May 2014 - 22:56

confirm cele spuse de Blackhawk despre Xiaomi Hongmi ( 165 $ cu tot cu transport din China, mi-a venit in 17 zile )
on topic: si eu am vrut sa trec telefonia mobila de pe fundatie in DIGI, dar complicat al focului. am renuntat, am optat pt abonamente la Cosmote - Romtelecom - pachete de telefonie mobila; fixa si internet. |
Posted 09 May 2014 - 23:17

Acel ZTE de la ei ar fi perfect. Eu nu vorbesc pentru mine, am Note 2, în curând vine 3.
Edited by benis, 09 May 2014 - 23:19. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users