Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania

Ușa exterioara care scar5...

Felicitari Republica Moldova pent...
 Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...

Probleme baterie monde 3
 Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror

Tarot (2024)
 Prescriere datorii parinti decedati

Utilizare credit cartela Vodafone

La multi ani @Cousteau !

Inlocuire hdd cu ssd la NVR
 

Eroare : Cannot perform '=' operation on System.Int32 and System.String

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
putica

putica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 16.12.2007
vb.net 2010
sql 2008

Doresc sa fac o filtrare in baza de date cu comanda  Me.studentiBindingSource.Filter = "[cod student] = 'textbox5.text'" si primesc urmatoarea eroare : Cannot perform '=' operation on System.Int32 and System.String .
Coloana [cod student] este de tip int .

Ma puteti ajuta ?
Multumesc anticipat !

#2
just0rz

just0rz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 14.01.2014
int valoare = int.Parse(string)

#3
namespace

namespace

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 14.12.2013
Așa
int val = int.Parse(string);

sau
int val = Convert.ToInt32(string);


Edited by namespace, 08 May 2014 - 15:02.


#4
namespace

namespace

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 14.12.2013
Liniile de mai sus funcționează pentru C#.
Sintaxa analoagă pentru Visual Basic este:

Dim valueToConvert As Integer
Int32.TryParse(s, valueToConvert)


sau

Dim valueToConvert As Integer
valueToConvert = Convert.ToInt32(s)



#5
putica

putica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 16.12.2007

View Postnamespace, on 08 mai 2014 - 17:43, said:

Liniile de mai sus funcționează pentru C#.
Sintaxa analoagă pentru Visual Basic este:

Dim valueToConvert As Integer
Int32.TryParse(s, valueToConvert)


sau

Dim valueToConvert As Integer
valueToConvert = Convert.ToInt32(s)


Nu prea ma descurc .
In cazul meu cum trebuie sa arate instructiunea ?

#6
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,294
  • Înscris: 24.02.2007
Nu intelegi fiindca te arunci la treburi complexe cand nu stii inca nici ABC-ul programarii.
Ia-o pas cu pas.

#7
putica

putica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 79
  • Înscris: 16.12.2007

View Postdani.user, on 08 mai 2014 - 20:27, said:

Nu intelegi fiindca te arunci la treburi complexe cand nu stii inca nici ABC-ul programarii.
Ia-o pas cu pas.

Va rog sa nu interveniti in discutie daca nu doriti sau nu stiti sa oferiti ajutor celor mai putini experimentati .
Orice ajutor este binevenit !

#8
just0rz

just0rz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 14.01.2014
Mi se pare ca vrei mura-n gura raspunsul... ti s-a spus chiar si sintaxa de VB. Daca tot nu reusesti sa rezolvi problema atunci spune cat oferi pentru rezolvarea ei exacta.

#9
nexusm

nexusm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,793
  • Înscris: 07.07.2011

View Postjust0rz, on 09 mai 2014 - 09:54, said:

Mi se pare ca vrei mura-n gura raspunsul... ti s-a spus chiar si sintaxa de VB. Daca tot nu reusesti sa rezolvi problema atunci spune cat oferi pentru rezolvarea ei exacta.

si a spus omul sa nu mai intervii daca nu vrei sa-i raspunzi concret, iar comentariile de genul @dani.user, nu sunt potrivite.
asa ca ... fata de "esenta" esentelor, pa care i-ai dat-o tu in primul post nu se mai poate adauga nimic.

respectati dorinta omului si nu mai postati nimic, dupa ce indicatii si cod a primit nici nu vad ce s-ar mai putea adauga ...

corectie, se poate, citati-l pe @dani.user

Edited by nexusm, 09 May 2014 - 11:11.


#10
just0rz

just0rz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 146
  • Înscris: 14.01.2014
Omul nici macar nu si-a dat silinta sa incerce sa rezolve cumva problema sau macar sa caute pe google mesajul de eroare. Sunt destul de sigur ca daca ar fi incercat ar fi primit acelasi raspuns, chiar cu plus de amanunte.

Comentariile de genul @dani.user sunt foarte potrivite pentru persoanele care se asteapta la o rezolvare fara sa depuna un minim de efort, macar din bun simt, in a rezolva problema.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate