Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Constructie parapet

La mulți ani @EmyBoss7!

La mulți ani @Gif2D!

Ce fel de conexiune la internet a...
 Operatori telefonie mobila, ț...

echivalente utilaje procesare suc...

mouse gesture software

Service Pompa centrala Vaillant -...
 Comanda platita și nelivrata

DJI Spark - Upgrade baterie

Nu mai creste numarul de kilometri

Focus Sat - baza de date piratata
 Masina foarte ieftina 4x4

Problema ciudata, BMW e46 316i

Dacia Logan 3 - Conectare la Waze

Pilonul II de pensii - mostenire ...
 

Debugger-ul nu functioneaza corect

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
H3k

H3k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 02.01.2004
Salut,

A mai parit cineva sau stiti vreunul cum sa scap de problema urmatoare.

Am un proiect destul de mare in care folosesc Telerik OpenAccess ORM.

De ceva timp debugger-ul nu mai vede modificarile facute in cod in timpul rularii.
Se opreste la breakpointul pus, dar daca modific o valoare sau introduc cod nou pur si simplu ruleaza varianta de cod veche.

Nu am erori la compilare sau vreun warning. In alte proiecte nu apare aceasta problema, iar daca fac un proiect nou in care sa incarc sursele existente. Dupa crearea datacontextului apare aceasi problema.

Ce credeti ca as putea face sa rezolv problema?

Am pus si pe msdn forums, mai sunt cateva detalii si acolo:

http://social.msdn.m...e?forum=vsdebug

Multumesc

#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,897
  • Înscris: 30.07.2003
Ceasul sistemului e ok ? In functie de data salvarii se uita compilatorul si include sa nu modificarile. Sau sterge tot ce ai compilat si da rebuild.

#3
H3k

H3k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 02.01.2004
Salut, ceasul este ok.
Am sters si manual si folderul obj si bin. Am sters si cu clean si rebuild. In alte proiecte merge asa ca nu cred ca este de la visual studio.
Am si refacut toate referintele.

Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Am si schimbat configuratia in x86 din AnyCpu si tot lafel se comporta.

Am testat si pe alt pc acelasi proiect si apare aceasi problema.

#4
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,897
  • Înscris: 30.07.2003
Actualizeaza sistemul si Visual Studio.

#5
H3k

H3k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 02.01.2004
Este actualizat la zi. L-am si reinstalat si Visual Studio si componentele folosite in proiect.

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,897
  • Înscris: 30.07.2003
La actualizare sa intre si restul produselor MS nu doar Windows-ul. E ciudat, cand ai doar sursele nu inteleg de ce n-ar merge !

Edited by neagu_laurentiu, 02 May 2014 - 11:13.


#7
H3k

H3k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 02.01.2004
Este foarte ciudat. Sunt toate update-urile facute. Am si reinstalat .net Framework si tot ce tine de Visual, dar dupa cum am zis si mai sus. Am incercat proiectul si pe alt sistem si se comporta identic. Asta ma face sa cred ca este de la setarile proiectului sau ceva de genul.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate